Lenka: Partner mi musí sednout

Lenka, věk: 23. V druhé části rozhovoru jsme se Lenky zeptali na otázky týkající se jejího partnera. Podle čeho si partnera vybírá? Jak dlouho se vyrovnává s rozchodem? Odpovědi naleznete v následujícím videu.

Komentáře

copak nam to lenko vlastne rikas
 od autora cplx

    nedalo mi to, a rozhodl jsem se udelat mensi komentar k teto slecne, polozenym otazkam a odpovedim. doporucuji venovat pozornost jeji reci tela a pritomnosti

    vsech moznych slovnich doplnku a neurcitosti.


    "co hledate ve svem partneru, jaky by mel byt?"
    "sympaticky, tolerantni, mela bych v nem mit podporu." krasna ukazka, ze na blbou otazku, blba odpoved. na tohle se nema cenu ptat, tohle ti, v mirnych

    obmenach, rekna kazda.



    "jste zadana?"
    "jsem, to vite ze jo." + krasne vymluvny pohled doprava. ze by byla sama, a nechce se ji to priznat? to je preci spolecensky nepripustne.



    "cim si vas ziskal?" tohle je daleko lepsi otazka. proc je s tim svym soucasnym? tady uz neni prostor pro obecne spekulace a nazory.
    "prave ze tak vsim. (pokrceni ramen = nevim) ... proste je tam vsechno." ze by kent clark osobne, nebo ted nikoho nema a tudiz presna odpoved ani neni mozna.


    "myslite si, ze je lepsi mit nejakeho partnera, nebo to nelamat?" diplomaticka otazka, diplomaticka odpoved. + opet ten krasny kukuc doprava.
    sam ted nevim, jak bych se taktne a konkretne zeptal. treba me to behem dne napadne. nebo nekoho jineho.



    "jak dlouho trvalo, nez jste se s nim vyrovnala?"
    "to je tezko rict, protoze tech vztahu nebylo az tak uplne moc. kdyz bych treba rekla, ze nevim, treba prvni vztah, kterej trval dva roky. tak viceme ten

    rok, nez me to pustilo." proc se porad diva doprava, to ji snad jede tramvaj?


    "rozhazite se spis vy, nebo on?"
    "tak napul." dasli tramvaj jede a s ni prichazi odpoved hodna predsedy vlady. proc se treba nezaptat narovinnu: kolik jste mela vztahu? kolik z nich jste

    ukoncila vy?


    "co jste uz neunesla?"
    "(bacha tramvaj) asi urcite najiti nekoho novyho, to si myslim, ze to jsou takovy ty zakladni" tak vis proc si se s nim rozesla, nebo nam jenom rikas

    vysledky ceskeho statistickeho uradu? "z meee stranyyyy tam nebyl jiny (zase tramvaj, to je ale provoz) paartneeeeer. z me strany to bylo vicemene tak, ze

    sem si myslela, ze je to treba ona, ale nebyla" aha, tak proc ses vubec rozchazela, kdyz tam zadny jiny partner nebyl?

    "za jak dlouho sis vysla s jinym?"
    "nevim, nevim, ja fakt nevim. to uz je dyl, ja sem nad tim nikdy neuvazovala. ja vam reknu, nevim, treba dva mesice. fakt nevim. (cele sprezeni tramvaji)"

    rok ji to nemohlo pustit, a pak si jde za "dva" mesice na rande.


    posudte sami, ale slecna nam celou dobu vyklada obecne platne polopravdy, ktere proklada svym kukucem a neprehlednutelne velkym mnozstvim podminovaciho

    zpusobu, a jinych neurcitosti (treba, asi, vicemene, tak, az tak ...)

    treba je to tim, ze dela v bance. treba ne.

    Reaguj na tento komentář
    Re: copak nam to lenko vlastne rikas
     od autora RaShCZ

      Musím uznat, že tvé postřehy jsou výborné. Sám jsem se při prohlížení videa před vydáním nad některými pohyby hlavou této ženy divil. Po celou dobu rozhovoru byla viditelně nervózní. Ono to také bude nejspíše tím, že před samotným rozhovorem se náš člověk pokoušel ženu sbalit. Seznámení ale neukážeme, protože při natáčení zapomněli zapnout klopu. Není nic slyšet. Každopádně žena docela spěchala a odpovídala víceméně ze slušnosti. To je také možné vysvětlení oné nervozity.

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re: copak nam to lenko vlastne rikas
       od autora Killer

        No, když si představím situaci, že tu holku potká na ulici cizí chlápek, začne jí balit. Potom to skončí, přihasí si to někdo z kamerou a začnou jí dávat otázky na její soukromej život a natáčet jí při tom. Je před kamreou, s cizíma lidma, potřebuje někam odjet a ty otázky jsou velice osobní. Vůbec mě nepřekvapuje, že takhle odpovídá. Ani neví, kolk lidí uvidí její odpovědi, tak radši nic neříká.
        Ona nebere svádění a chození jako hru nebo systém a tim pádem je pro ni těžší o tom i mluvit, protože v tom jsou emoce a ne racionalita.

        Reaguj na tento komentář
        Re: Re: Re: copak nam to lenko vlastne rikas
         od autora cplx

          souhlas s killerem. kdyz uz chceme rozhovor/video, ktere ma urcitou informacni hodnotu, tak je potreba postupovat profesionalne. nebalit, ale seriozne se ptat. v pripade, ze respondetka specha, nebo je pod jinym tlakem, tak to nelamat, (zejo lenko). pokud se behem interview dotycne bude/ou redaktor/kameraman/reziser/drzic kabelu/slecna s klapkou libit, klidne se po dokonceni rozhovoru pustte do baleni. na to se kazdy rad podiva.


          proc ty videa vubec tocite?
          ja v tom vidim moznost, jak dostat kvalitni odpovedi na dosud zcela nezodpovezene otazky ohledne svadeni. ale vsichni vime, ze v tyhle oblasti je zenska rada casto ne zcela objektivni, zavadejici, nepresna atd. proto je potreba pokladat konkretni otazky a vyzadovat konkretni odpovedi, jak uz jsem naznacil vysse. zajima me jeji rozhodnuti v nejake me vymyslene situaci, nebo jeji rozhodnuti, ktera jiz ucinila nekdy ve sve minulosti (pokud nebude proti zverejneni). a je mi uplne jedno, jestli k danemu rozhodnuti dospela vypoctem trojneho integralu, nebo sledovanim odpoledni telenovely. zajima me hlavne, co (by) udelala, ne jak k tomu dospela. i kdyz to je taky zajimavy, ale v konecnem dusledku je to jedno.

          killere, nerikej mi, ze zeny neberou svadeni jako hru. vzdyt si zde publikoval clanek, kde ses inspiroval DocLovem.

          Reaguj na tento komentář
          Re: Re: Re: Re: copak nam to lenko vlastne rikas
           od autora Killer

            Podle mně velká část to bere jako nutnost, než najdou toho vhodného partnera. Jestli tahle jich měla ve svym věku málo (moc jich nebylo + tak třeba ten první...), pravděpodobně bude spíš tenhle typ. Hrajou si holky, který denně někdo svádí.

            Videa jsou zajímavý, protože se tam něco hýbe, dělá zvuky... a ještě je to ženská. Pravdivý informace tam, podle mě, nemůžou být nikdy. Ta holka se bude vždycky strašně moc hlídat, aby nebyla za krávu a proto to budou jenom samý diplomatický odpovědi. Něco jinýho by byl třeba anonymní rozhovor ve článku. S dívčinou, která důvěřuje autorovi, že nevyzradí její totožnost.

            Reaguj na tento komentář
            Re: Re: Re: Re: Re: copak nam to lenko vlastne rikas
             od autora cplx

              pokud to beres takhle, OK.

              mam obavy o ty, kteri jeste nemaji takovou zkusenost, aby odhalily co je pravda, a co je pouze placani do vody.

              pak si totiz nekdo rekne: "hele ono se to hybe, dela zvuky, ... a jeste k tomu to je zenska. aha, tak to je rada primo od zdroje, a jeste v primym prenosu. tim se budu ridit."

              a jak pak dotyny dopadne?

              Reaguj na tento komentář
              Re: Re: Re: Re: Re: Re: copak nam to lenko vlastne rikas
               od autora klient

                ty si tak pohotovej a chytrej, to je neuveritelny. a co nam jeste povis o svete? kolik ti je panacku, ze rozdavas rady, jak duchodci v tramvaji.. ta holka byla uplne v pohode, byla vystresla, poprve stala pred kamerou a hlavou ji bezelo, co muze otevrene rict a co ne. ty jsi fakt neuveritelne povrchni clovek takhle behem dvou a pul minuty nekoho odsoudit. jestli timhle zpusobem checkujes svoji pritelku, tak chudak holka, musi z tebe mit mindrak..jenze to bys musel nejakou mit, pak bys nepsal takovyhle bludy, verejne a aktivne. zamysli se nad sebou a zij si dal v blahovosti, ze vsemu rozumis lip nez ostatni. nebo zacni konecne zit, protoze skutecny zivot je nekde tam venku...[S07]

                Reaguj na tento komentář
                Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: copak nam to lenko vlastne rikas
                 od autora Ousko

                  Ahoj kliente,

                  tvůj názor mě zaujal svou originalitou. Ale co takhle více asertivního chování? Nevím jestli si žena/muž, proto mě omluv za dočasné zařazení do kolonky muž.

                  Proč kážeš vodu a sám piješ víno? Haníš Jurdu( mám ten dojem) za to, že tu holčinu odsoudil. Ty si to ale udělal také, když byl nazván povrchním člověkem. Nevím, za jak dlouho si ho takhle odsoudil. Možná to bylo méně než ty dvě minuty. Zamysli se nad tím, jestli stojí psát takové příspěvky plné kritiky. Akorát si děláš špatnou vizitku před ostatními.

                  Použij do příspěvky více asertivity, a možná bude mít nějaký úspěch[S03].

                  S pozdravem Ouško

                  Reaguj na tento komentář
                  Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: copak nam to lenko vlastne rikas
                   od autora klient

                    ahoj Ousko:),
                    ano, mas pravdu, jsem muz:) a pri braneni nezneho pohlavi neni asertivni byt asertivni. on zautocil prvni, odsoudit nekoho za jeden video prispevek je, nezlob se na me, povrchni. zadne vino. je to muj nazor. pisu, co si myslim bez ohledu na nejakou vizitku. uznavam neni to zrovna pionyrske a asertivni. budu si na to ale davat pozor, slibuju:)

                    Reaguj na tento komentář
                    Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: copak nam to lenko vlastne rikas
                     od autora klient

                      a jeste jedna vec k tomu vsemu divosi:) lidi se poznavaji cely zivot, a to je na vztahu to nejkrasnejsi.. ze vas ten druhy necim neustale prekvapuje.. jednak si myslim, ze ta divka z videa uhybala pohledem (smerem k tramvajim ci kamkoli), protoze premyslela, co ma odpovedet a stydela se. kazdy to dela, malokdo si stoupne pred kameru a odpovida s primym pohledem, jak vladimir cech v milionari. a me ty jeji uhybave pohledy prave prisly pekne, libi se mi, jak se stydela. vsechno v poradku, vzduch cisty, mejte se:)

                      Reaguj na tento komentář
                    Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: copak nam to lenko vlastne rikas
                     od autora klient

                      a jeste jedna vec k tomu vsemu divosi:) lidi se poznavaji cely zivot, a to je na vztahu to nejkrasnejsi.. ze vas ten druhy necim neustale prekvapuje.. jednak si myslim, ze ta divka z videa uhybala pohledem (smerem k tramvajim ci kamkoli), protoze premyslela, co ma odpovedet a stydela se. kazdy to dela, malokdo si stoupne pred kameru a odpovida s primym pohledem, jak vladimir cech v milionari. a me ty jeji uhybave pohledy prave prisly pekne, libi se mi, jak se stydela. vsechno v poradku, vzduch cisty, mejte se:)

                      Reaguj na tento komentář
                    Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: copak nam to lenko vlastne rikas
                     od autora klient

                      a jeste jedna vec k tomu vsemu divosi:) lidi se poznavaji cely zivot, a to je na vztahu to nejkrasnejsi.. ze vas ten druhy necim neustale prekvapuje.. jednak si myslim, ze ta divka z videa uhybala pohledem (smerem k tramvajim ci kamkoli), protoze premyslela, co ma odpovedet a stydela se. kazdy to dela, malokdo si stoupne pred kameru a odpovida s primym pohledem, jak vladimir cech v milionari. a me ty jeji uhybave pohledy prave prisly pekne, libi se mi, jak se stydela. vsechno v poradku, vzduch cisty, mejte se:)

                      Reaguj na tento komentář
                      Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: copak nam to lenko vlastne rikas
                       od autora gin

                        3 x a dost?[S09] hele rozhovory v clanku sou zajimavy napad. holky byvaj uprimnejsi kdyz je toci na kameru. a odvazny rozhovor je to co hledame. budu se tim zabyvat[S03]

                        Reaguj na tento komentář
                        Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: copak nam to lenko vlastne rikas
                         od autora klient

                          Hmmm, aha, hele prijimam tvuj zavazek..:)

                          Reaguj na tento komentář
                        Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: copak nam to lenko vlastne rikas
                         od autora gin

                          Ahoj vy vsichni obranci zenskeho pohlavi a vy tvurci svetoveho miru...

                          brzo vyjde jeden clanek ze ktereho ma jista nase kolegyne tak trochu tremu. osobne se hodlam uplne zdrzet diskuze, paklize me k tomu nekdo nedonuti nevhodnym chovanim na jeji adresu. Ale kdyz to nekdo zkusi, uvidi co bude.[S03]
                          good luck[S03]

                          Reaguj na tento komentář
                    Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: copak nam to lenko vlastne rikas
                     od autora Ousko

                      Ahoj kliente,

                      líbí se mi tvůj názor, že bránit slečny by mělo být vlastností nás mužů. Jenže život mě naučil, že bránění slečen pomocí agresivity se nevyplácí. Třeba jen můj kamarád se zastal slečny a díky tomu platí pokutu přes deset tisíc Kč a ješte k tomu s podmínkou na rok a půl. Ono asertivní chování udělá mnohem víc dobrého než jakékoliv kritizování. Držím pěsti při dalších úspěšnějších ochran našich něžných poloviček.[S04]

                      S pozdravem Ouško

                      Reaguj na tento komentář
                      ..
                       od autora Gin

                        Tak sem mezi vas vlitl ve velkym.[S04] No ono se nekdy dost tezko urcuje co je jeste asertivita a co uz je agresivita. Kazdy clovek ma ty hranice trochu nekde jinde a dulezite je se predevsim vzajemne respektovat a paklize neco neprejde urcitou mez, ktera uz je nepripustna /za tu povazuju vse co porusuje pravidla webu/,
                        nechat jej at vyjevi co si mysli, protoze tak ziskame tolik dulezity pohled z druhe strany.

                        S branenim slecen to je tezky..nastane situace kdy i ta pokuta muze stat za to, a nastane situace, kdy nestoji za to delat vubec nic. V tom hraje roli odhad situace.
                        Kdyby nekdo napadl prede mnou mou zenu, nebudu se chovat asertivne [S03] at uz mluvim o fyzickem nebo slovnim napadeni.
                        Jakmile zena zjisti ze se nekoho bojis, je od tebe odtahovana a s tim se da tezko neco delat. Specialni situace vyzaduji specialni chovani a kazda ti odpusti pokutu, ale musis udelat aspon pokus o to se ji zastat. Nemusis vyhrat ale jak zjisti zes nemel ani snahu, je konec.
                        Jde o to odhadnout ktera zena za to stoji a ktera ne.

                        Reaguj na tento komentář
                        Re: ..
                         od autora Ousko

                          Ahoj gine,

                          s tím určováním mezníku asertivity a agresivity máš pravdu, avšak nevím o tom, že by jsme se s klientem dostali do sporu. Možná jsem to trochu přepískl[S07].

                          Nevím jak to chodí v anglii, ale tady u nás se můžeš snadno dostat před soud za ublížení na zdraví. A je jedno jestli je to speciální situace. Bohužel.

                          Jinak asertivita není bojácné chování, je to klidné chování. Pozor na to. Proč bych měl zmlátit někoho, když mě ho stačí rozhodit mým klidem a psychologií. Jediný problém jsou nafetovaní jedinci, nebo neslyšící[S04]. Opravdu nevidím řešení v tom, někomu pákou zlomit předloktí, loktem mu přerazit čelist, zlomit žebra kolenem a poté ho přehodit na zem. Za to mi ten člověk nestojí[S08].

                          S pozdravem Ouško

                          Reaguj na tento komentář
                          Re: Re: ..
                           od autora Gin

                            no tak to zase prehanis ty./ a ten co to udelal je magor protoze spousta typku to dokaze mistrně využít tak, aby okoli vedelo, že si nemaji hrat, nebo se jim stane podobna vec , ale jen opravdovy magor to udela druhymu. poslal bych ho sedet natvrdo

                            branenim zeny myslim vse co bude zapotrebi k tomu, aby si na ni nikdo nedovoloval. Casto staci dat najevo svou prevahu, a to v jakemkoliv smyslu. jestlize k tomu bude stacit klidny postoj a psychologie , proc ne, pak souhlasim.
                            jestlize uchylny policajt bude schvalne osahavat moji zenu a mit nechutne namitky, klidny postoj a psychologie povede k tomu, ze ma zena me rekne, ze jsem zbabelec a proc sem se ji v tak hrozne situaci razneji nezastal / nezbavil ji toho parchanta .
                            to same kdyz nejaky opilec bude prilepeny na moji zenu a bude ji chtit osahavat..co zmuze klidny a postoj a psychologie v takove situaci lol
                            specialni situace vyzaduji specialni chovani . ale to jeste neznamena zrzacit nekoho protoze rozlil slecne drink [S03]

                            Reaguj na tento komentář
                            Re: Re: Re: ..
                             od autora Ousko

                              To jsem dával jen barvitý příklad, nic víc[S03], u kamaráda to bylo úplně jinak.

                              Jinak k těm případům, které uvádíš, ty se dají vyřešit klidem, ty lidé to z tebe cítí. Jde o to být klidný, ne si na to hrát.
                              To si dá každý majzla, protože se chováš zcela neobvykle.
                              Jinak opilý člověk se dá snadno zmást, jen k té psychologii. Klid ti dává jenom převahu, kterou si předtím zmiňoval. Studoval si někdy teorii aikida? Tam se totiž dá najít odpověď na asertivní přístup. Speciální situace vyžadují mimořádnou úroveň v sebeovládání.

                              Jinak nevím, jestli si zažil pouliční bitky(peciální situace), tam není nouze o zranění, které jsem předtím vyjmenoval+ ještě pár kopanců do hlavy a na trup jen tak pro jistotu.
                              Teď si asi říkáš, že ty lidi jsou hovada. Jenže pokud toho člověka na zemi nedorazíš, tak se může klidně zvednout pod přívalem adrenalinu, vytáhnout nůž a zabít tě. Či tě zpětně zmlátit, ty dvě minutky adrenalinu jsou až moc. Takže nějaké to strčení ve speciální situaci nestačí, ty vstupuješ do konfliktu, kde to jeden z vás odskáče. Radši jsem po těchto zkušenostech zvolil klid a psychologii. Potížista se totiž nemá do čeho opřít.[S08]

                              S pozdravem Ouško

                              Reaguj na tento komentář
                              Re: Re: Re: Re: ..
                               od autora niki

                                Taky se líp cítím po boku muže, který umí řešit věci s klidem a převahou. Agresivního a nevyrovnanýho týpka se totiž bojím - kdo ví, co nebo kdo ho může naštvat příště.[S02]

                                Reaguj na tento komentář
                              Re: Re: Re: Re: ..
                               od autora gin

                                no s klidem to ta zena nenese ja narozdil od tebe totiz mluvim o praxi a ti co neudelali nic ty zena opustila protoze se ji neumeli zastat.
                                kazda situace je jina a ta co jsem uvedl je modelova. exemplarni ..v praci to tak funguje. musis dat projev nesouhlasu i kdyz jde o policajta, jestlize si chces u zeny udrzet svou cenu. pokuta nepokuta.

                                je mi jasne ze v poulicni bitce prijdes k lecjakemu zraneni. ja se jich neucastnim ale mam spoustu historek, jak sem bitce predesel tim ze sem se ji ani neucastnil..
                                treba tato. meli sme hadku, a typek to nevydrzel a krikl : Tak deme ven !! tam si to vyrikame!! ja sem mu rekl tak bez ven, delej, delej. on sel ven, ja si sedl ke svy slecne a rek ji : tak co ses rada ze mame klid?[S08]

                                Reaguj na tento komentář
                                Re: Re: Re: Re: Re: ..
                                 od autora gin

                                  ale samozdrejme muzes dat projev nesouhlasu s naprostym klidem.

                                  neni treba hned nekoho kopat do hlavy. ale je treba klidne i riskovat za cenu toho ze kazdy uchyl potom vi ze si ma dat na tebe a tvoji zenu pozor./

                                  btw tim ze nekomu zlames kosti si spis jakoukoliv zenu odradis nez prilakas. v tom se asi shodnem

                                  Reaguj na tento komentář
                                  Re: Re: Re: Re: Re: Re: ..
                                   od autora klient

                                    projev nesouhlasu?
                                    kopat do hlavy?
                                    kazdy uchyl?
                                    zlamat kosti?
                                    odradis, nebo prilakas zenu?
                                    co to tu resite?[S07]

                                    chytnout holku za ruku a odejit, to je chlapci moje reseni. a) nejhorsi je srazka s blbcem, b) moudrejsi ustoupi, c) toho b) by si zeny mely vazit a brat jako dospele reseni, jinak jsou nevyzrale a nestoji za nic, natoz abych od nekoho dostal pres drzku a dva tejdny me fialky pod ocima[S07]

                                    Reaguj na tento komentář
                                    Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ..
                                     od autora klient

                                      hele kluci, me by spis zajimalo tohle tema: mate holku, jasne, je pekna:) jak jinak, no a nekdo vam po ni vyjede, zkusi to na ni.. kamarad, spoluzak, kolega z prace, trafikant se sexy jezevcikem.. to je jedno, dulezity je, ze on vi, ze ona nekoho ma a je to v poradku vztah, vsechno klape, ale ten ON si jen zakopat s vasi rostenkou.. vase rostenka vam to rekne, co udelate? pomstite se mu? a kdyz, tak jak? date mu lekci nadrzenci? nebo ho nechate bejt a spolehnete se na bozi mlyny? hmmm...

                                      Reaguj na tento komentář
                                      Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ..
                                       od autora Ousko

                                        Pokud ta slečna o tebe stojí, ostatní odkopne sama. Jediné, co dostane je důvěra v ní[S03]. A pokud ne, stojí ta slečna skutečně za vztah? Když kolem ve světě těch slečen je[S04].

                                        Reaguj na tento komentář
                                    Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ..
                                     od autora niki

                                      Slyšela jsem, že když se rvou kluci nebo třeba jeleni v říji, prostě samci[S08], že si prý dávají pozor na svoji fasádu. Aby byli přitažliví, až vyjdou z boje jako případný vítěz, anebo aby se mohli jít ucházet jinam. Kdežto ženské a samice prý se nešetří, rvou se hlava nehlava. Nevím, co je na tom pravdy, ale je to zajímavé.

                                      Reaguj na tento komentář
                                      Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ..
                                       od autora klient

                                        to si nemyslim... hrdina, kterej se vrati z "boje" musi mit alespon natrzenou kosili, jinak by takovej film byl pekna nuda..
                                        nemuze se nechat uplne zdevastovat a skoncit na jipce, to je jasny, ale naka ta podlitinka neni na skodu pri naslednem utesovani, ze:)
                                        proc sem uz hodinu nikdo nic nenapsal? to skoncila pro dnesek skola?[S07]

                                        Reaguj na tento komentář
                                  Re: Re: Re: Re: Re: Re: ..
                                   od autora Ousko

                                    přeci jsme se shodli[S04], jinak mám ten dojem, že jsme si pojem asertivita a speciální situace vyložili každý jinak dle našich zkušeností. Pro mě speciální znamená buďto já, nebo on. Což díky klidnému postoji už nemusím. Obyčejné frajírky neřeším.

                                    Jenom poznámka, jakmile začneš bojovat, tak to neskončí, dokud neprohraješ. Já jsem k násilí nemusel přikročit dost dlouho, a doufám že to tak zůstane. Nechce se mi moc platit odškodný.

                                    Reaguj na tento komentář
    Re: copak nam to lenko vlastne rikas
     od autora pepe

      jů , Lenka tu já znám, Tak k tomu bych dodal asi jen to, že vše co říkala. Říkala schválně tak, aby se reportér prd dozvěděl a myslím že udělala dobře. Protože nikdy nevíte kdo a kde to uvidí a navíc když je čertvě vdaná[S03]

      Reaguj na tento komentář
Brno
 od autora Lib

    Jsem se docela zasmal, kdyz jsem si uvedomil, ze to bylo v Brne na Antoninske :).

    Reaguj na tento komentář
Kkti
 od autora Viero

    Na podobný kkty, co by mně takhle chtěly zpovídat, bych akorát tak ukázal prostředníček. Dobřes, Lenko, udělala, žes jim neřekla nic konkrétního. Třeba jednou dospěješ do podobného stádia jako já, máš k tomu slibně nakročeno.

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora kraa

    Slečna mi moc sympatická nepřišla.
    Odpovědi nic moc originalita.

    Reaguj na tento komentář
Ženské neví
 od autora Borec

    ...co chtějí ani co hledají... tohle je ztráta času, následujte vnitřní hlas.

    Reaguj na tento komentář