Kde (ne)balit o Silvestru

Za pár dní přijdou oslavy nového roku. Troufnu si říci, že většina z nás vyrazí do ulic. Někteří tak učiní, protože budou chtít sbalit podnapilou ženu. Jakou mají šanci?

Přestože jsou mezi ženami značné rozdíly, na Silvestra mají jedno společné – ty nezadané bilancují nad svým postavením, a některých se zmocňuje deprese z toho, že nikoho nemají. Ty, které plánují dopředu, odjely na seznamovací večírky, a ostatní skončily v hospodě či doma buď samy, nebo s partou. Jaká je šance je sbalit?

Balení na ulici (ženu neznám)

Pokoušet se sbalit neznámou střízlivou ženu na ulici o Silvestra se rovná téměř sebevraždě. Šance na úspěch je minimální. Protože je tma, tak v ženě vyvoláváte obranné reakce už pouze tím, že ji oslovíte. Pokud je kolem vás více lidí, šance se mírně zvyšují. Nicméně i tak je balení neznámé střízlivé ženy na Silvestra na ulici tou nejobtížnější variantou.

Je-li žena namol, šance se vám zvyšují. Nicméně kromě jednorázového sexu a možného nepříjemného překvapení po ránu nelze nic moc očekávat.

Samozřejmě neříkám, že nelze mít vztah se ženou, se kterou jste se takto potkali. Je ale značně nepravděpodobné, že by vám to vyšlo.

Balení na ulici (ženu znám)

Znáte-li se se ženou již před Silvestrem a pouze jí v onen den náhodou potkáte, máte šanci ji sbalit. Samozřejmě opět záleží na tom, zda je či není opilá, jak dobře se znáte, s kolika lidmi je (je-li venku s kamarádkou a vy jdete sám, nebude si s vámi chtít něco začít kvůli kamarádce) atd. Protože je Silvestr, můžete jí bez ostychu políbit téměř hned, jak se uvidíte. Další postup je pak již rutina, jen si musíte dávat pozor, aby vám ji pod nějakou záminkou nepřebral jiný známý.

Balení v hospodě

Při balení v hospodě na Silvestra musíte vzít v úvahu, že do hospody chodí tuto noc zásadně skupinky lidí, popř. lidé znající majitele hospody (či číšníka). Tyto skupiny se o Silvestra uzavírají, takže není příliš velká šance, že by vás mezi sebe přijali. Pokud tedy nejste členem takové skupiny, nesnažte se do ní během Silvestra dostat. Možná by se vám to podařilo, ale vynaložili byste na to veškerou svoji energii, takže byste stejně nesbalili ženu, kvůli které jste se do skupiny chtěli dostat.

Pokud jste členem nějaké skupiny, která slaví v hospodě, a líbí se vám žena z jiné skupiny, můžete se k ní pokusit přiblížit. Zde již máte výhodnější pozici (pokud to podniku přišla úplně neznámá nezadaná žena, sbalíte ji dokonce velmi snadno – pozor však na již zmiňovanou kamarádku). Pamatujte, že žena se s vámi musí cítit příjemně. Musíte být sebejistí, ale zároveň na ni netlačit více, než je nezbytně nutné, aby se v ní nerozblikala varovná kontrolka (nutné dodržet postup dva kroky vpřed, jeden vzad).

Pouze pro doplnění uvedu, že pokud chcete sbalit ženu, která je od začátku ve stejné skupině jako vy, záleží na tom, jak dlouho se znáte. Pravděpodobně z toho bude pouze kamarádství.

Balení na soukromém večírku nebo u ní doma

Zde je nutné vědět, jaký má k vám žena vztah před začátkem akce. Můžete jí být sympatický více či méně, může vás nebo nemusí vás znát, a stejně máte vždy šanci dostat ji. Tu nemáte pouze v případě, že jste její kamarád.

Pozor! I když budete trávit Silvestra s opuštěnou ženou v jejím bytě, tak máte malou šanci ji svést, pokud jste více než 3 měsíce její dobrý kamarád!

Soukromý večírek má jedno kouzlo – i v případě, že jste se s většinou lidí na začátku neznal, je na konci akce znát budete. Protože jsou tyto večírky uzavřené, nutí to jednotlivé členy dobře se poznat. To má své výhody i nevýhody. Výhoda je, že se určitě seznámíte s nějakou ženou. Nevýhoda je, že jakmile to na jednu zkusíte a neuspějete, máte minimálně po celý večer nálepku zoufalce. I ženy, u kterých byste předtím měl šanci, si vás nyní budou držet od těla.

Balení na seznamovacím večírku

Seznamovací večírek je ideální místo pro seznamování. Máte jistotu, že ženy kolem vás jsou volné a neváhají utratit peníze za to, aby se aspoň o Silvestra seznámily. Problém je, že tyto ženy nejsou volné jen tak pro nic za nic. Jsou z nějakého důvodu zoufalé. Buď za to může jejich počáteční odmítavý postoj (typické u mnohokrát zklamaných žen), který lze překonat, nebo jsou ošklivé či mají v reálném životě nějaké poruchy. Je pak pouze na vás, jak si s těmito ženami poradíte.

Co je nejlepší?

Těžko bychom sestavili žebříček balících míst od nejlepší až po nejhorší. Každé místo má zkrátka své specifikum, které je nutné akceptovat. Obecně ale platí jedna rada. I sám na ulici plné neznámých lidí máte větší šanci najít ženu, než když budete sám doma. Proto se nebojte a jděte se bavit!

Komentáře

Krásný odstavec
 od autora ax

    Výstižný odstavec, ten o seznamovacím večírku. Nejsou volné jen tak pro nic za nic. To je to samé jako na všech možných seznamkách, ale tady mají ty ženské aspoň odvahu vylézt naživo, a ne se jen schovávat za monitor. Ale výsledný efekt je podobný.

    Reaguj na tento komentář
    Re: Krásný odstavec
     od autora Orion

      V zásadě je to podobné jako v personalistice. Pokud chceš dobrou dívku, většinou ji musíš někomu přebrat...

      Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Abdul

    článek o ničem jen popisuje náký situace kde se dá zbalit ženská ale nejaký rady jak na to ne :([S01]

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora RaShCZ

      O tom je většina webu. Stačí jen hledat.

      Reaguj na tento komentář