Test polibkem

I když jste dostal ženu na rande, stále nemáte vyhráno – čeká vás totiž líbací test. Právě líbání dokáže ženě hodně napovědět, zda s vámi bude chodit či zda s vámi stráví noc. Jestliže k polibku nedojde vůbec, zájem ženy začne zvolna opadat.

Líbání napodobuje sání mateřského prsu. Připomíná nám tak jednu z prvních slastí, kterou jsme okusili na tomto světě. Proto je tak oblíbené a vyžadované. Líbání uvolňuje endorfin, oxytocin a jiné hormony, které tlumí bolest a zlepšují náladu. Líbání má v podstatě podobné účinky jako některé drogy. Navozují pocity štěstí, mírnou euforii. Na rozdíl od drog vás však nečekají abstinenční příznaky.

Pro ženu je polibek velmi důležitý. Testuje si pomocí něj, zda ji přitahujete a zda se s ní dokážete shodnout. Z tohoto důvodu je důležité první polibek neodkládat. I polibek v „nesprávném čase“ je lepší než žádný polibek.

Když ženu nepolíbíte na první schůzce, může její zájem klesnout.

Jak správně líbat

Naprostou většinu mužů, které žena odmítne, přestože s nimi šla na rande, zradil líbací test. Žena zkrátka nebude s mužem, jehož polibky v ní nevyvolávají emoce. Proto je důležité umět si polibek správně rozvrhnout. Nežeňte se hned na její ústa, abyste jí do nich strčili svůj jazyk. Raději na to běžte pomalu, smyslně. Techniku správného polibku popisuje článek: „Je připravena na první polibek? Jak se líbat?“

Ženy versus muži

Nelíbejte ženu tak, jak by se to líbilo vám. Muži totiž od polibku očekávají něco jiného. Pro muže je polibek (a pak především francouzský polibek) především mezistupněm vedoucím k sexu. Někteří muži se dokonce líbají neradi, protože se jim to zdá odporné.

Ženy oproti tomu polibkem cítí. Rozlišují polibky jemné, udržovací, které prohlubují důvěru k partnerovi a citový vztah k němu. Druhým typem polibků jsou polibky sváděcí, které jsou rychlejší, smyslnější a vedou k sexuálnímu vzrušení.

Polibky jsou pro ženu velmi důležité. Slouží k testování partnera. Zatímco muži vnímají především pohyby úst či jazyka, případně okrajově vůni ženy, ženy vnímají kromě samotných pohybů a vůně i okolí, nervozitu muže, jeho sebejistotu, případně i naladění. Ženy jsou k polibkům zkrátka mnohem vnímavější, a ve vztahu jim slouží polibky jako kontrola, zda je vše v pořádku.

Nick Fisher ve své knize „Kompletní průvodci líbáním“ poukazuje na to, že o úspěchu muže při líbání se ženou mají nemalý podíl i feromony. Žena při líbání velmi intenzivně vnímá partnerovy feromony, a společně s ostatními vjemy se tak tyto látky podílí na celkovém výsledku líbacího testu. (Feromony můžete zakoupit v našem e-shopu.)

Technika není vše

I kdybyste byl mistrem světa v líbání, nebudete mít úspěch u žen, jestliže nebudete dodržovat ústní hygienu.Zkažené zuby, páchnoucí dech či popraskané rty jsou zaručenými tlumiči vášně. Starejte se o své zuby a svůj dech pravidelně. Pozor zejména na „svůdné“ polibky pod vlivem alkoholu či po kouření. Jestliže na tom nebude vaše líbající partnerka stejně, úspěch nesklidíte.

Chcete-li uspět, žvýkejte před polibkem alespoň žvýkačku. Ideální však je vyčistit si zuby a vypláchnout ústní vodou. Pozor na potraviny způsobující páchnoucí dech. Jde o česnek, ryby, křen, zelí, cibuli, vejce, brokolici, růžičkovou kapustu, červené maso, papriky, ořechy, čokoládu, chřest, chipsy, hranolky, kávu a mléko.

Jestliže jste ženu pozval do kavárny a chystáte se na polibek hned po dopití, raději změňte plány. Nejdříve si vezměte žvýkačku a ženu polibte až teprve po několika minutách. Zbytečně byste se kvůli svému dechu připravili o cenné body, které získáte po správném polibku. Jak jsem však zmínil v úvodu článku – je lepší políbit ženu v nesprávném čase než nikdy. Jestliže tedy žena musí zničehonic odejít, polibte jí lehce i s dechem od kávy.

Líbání a zájem

Pomocí líbání žena vyjadřuje svůj zájem o vás. Jestliže se s vámi chce líbat, neuhýbá vám při vašich pokusech a líbání s vámi si užívá, je vše na dobré cestě. Jakmile se ale žena opakovaně polibkům s vámi z nějakého důvodu vyhýbá, neztrácejte s ní čas. Dává vám tímto způsobem najevo, že pro ni jste pouze kamarád.

Komentáře

Bez nadpisu
 od autora emu

    ono provedení si člověk někdy těžko ohlídá (každý líbá jinak, takže bych řekl, že univerzální styl neexistuje a pokud jde o vůně, můj osobní názor je, že například čokoláda nepáchne a rozhodně nemusí odradit, u česneku a ryb už je to holt horší) navíc nervozita dělá na první schůzce svoje...
    ale strašně důležité je to načasování. vydržet celý rande bez líbání a na konci políbit, je strašně důležité. lidé totiž nového člověka vnímají nejvíce podle závěru prvního setkání, podle jeho posledních vět, posledního činu, gesta a pohledu před rozloučením. takže onen závěr je obrovsky podstatný a polibek by měl všechno ukončit. zní to krutě, ale pokud se s dívkou polibkem rozloučíte, už by nemělo následovat žádné otáčení se, mávání na sebe a tak. takové detaily to dokážou totálně pokazit. prostě pravidlo kiss and go [S07]

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora RaShCZ

      S tou čokoládou až tak nesouhlasím. Má zkušenost je taková, že bezprostředně po konzumaci je líbání OK, později se ale vlivem bakterií stává dost nechutný.

      Naopak s polibkem na závěr souhlasím. Popsal jsi skutečně ideální načasování. Problém většiny kluků je, že nedokáží holku udržet u sebe. Tak moc se snaží něco nepokazit, že si uvědomí svoji chybu až v momentě, kdy holce mávají. Proto je podle mě lepší políbit jí při nejbližší příležitosti - minimálně z toho důvodu, aby byla již připravená na závěrečný polibek na konci a neutekla jim.

      Reaguj na tento komentář
    hi
     od autora jessy

      Doporučení odesláno

      Doporučení bylo odesláno na uvedenou adresu.

      Reaguj na tento komentář
RaSh
 od autora buddy

    Mno, já nevím...ale např. Baránek radí na prvním rande zásadně nelíbat, max. nějaké dotyky a tak, polibek nejdříve na konci druhého rande. Teda, samozřejmě...chovat se maximálně svádivě a přitažlivě, ale do líbání se hned nehrnout...že naopak to právě zvyšuje její zájem. Tak nevím...

    Samozřejmě, nesmí se to asi zas přehnat...když člověk nic nepředvede ani na takové 6., 7. schůzce, tak to je pak něco jinýho...[S08]

    Reaguj na tento komentář
    Re: RaSh
     od autora RaShCZ

      Upřímně řečeno, a tento názor nezastávám sám, kniha "Jak sbalit ženu" od T. Baránka je výborný návod, jak si udělat kamarádku. Nicméně uznávám, že to byla jedna z prvních vlaštovek na našem trhu. Navíc v některých částech je dobrá. Celkově je ale tato knížka dávno překonaná. Osobně bych se podle ní jako celku neřídil.

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re: RaSh
       od autora praktik

        Upřímně řečeno, to co píšeš jasně ukazuje na to, že jsi výborný teoretik, ale praxe už Ti docela uniká. To co zde píšeš není nic jiného, než obecné rady vyčtené z psychologických knih .. ale v praxi jsou v podstatě k ničemu! K čemu je tohle dobré? Při balení potřebuješ vědět KONKRÉTNĚ co je vhodné kdy dělat, čemu se vyhnout, jakým způsobem co říct atd. - souhlasíš se mnou? .. ač si Tě pro to, co zde píšeš vážím, tak teoretické "ptákovinky" které zde uvádíš jsou v praxi úplně k ničemu. Kniha Tomáše Baránka je podle mne to nejlepší, co mohl napsat! Souhlasím, že je z 80% nepoužitelná, nicméně ten malý zbytek z této knihy mi doslova změnil život. Moje úspěšnost se od té doby, co jsem začal používat PRAKTICKÉ rady a postupy z této knihy zvýšila o čtyřista procent. Číst tak tuto knihu dřív, spousta mých baličských pokusů by v mojí minulosti dopadla úplně jinak. To jak píše o osobním-neosobním rozhovoru (o čem se s ní bavit - tohle považuju za naprosto revoluční a takhle pěkně podané jsem to nečetl v žádné jiné knize), jak odpovídat na to, když dívka zruší na poslední chvíli rande, uvědomit si jak je při balení důležité udržet si postoj a vypadat, že mám vše pod kontrolou - A HLAVNĚ KONKRÉTNÍ RADY JAK TOTO ÚSPĚŠNĚ UDĚLAT, z této knihy pro mne dělá skoro zázrak. Největším blábolem je psát o tom, že tahle knížka je o dělání si kamarádek - blbost. Právě naopak, jsou zde uvedené praktické postupy, jak si u ní udržet chlapský postoj a NEVYPADAT JAKO KAMARÁD! Začal jsem se jimi řídit, a funguje mi to neuvěřitelně dobře. Je jedno co si o tom Ty i já myslíme, prostě jsem to zkusil a vychází mi to neuvěřitelně - tečka. Co se týče toho zbytku - praktické ukázky, jak navazovat kontakt na ulici atd. tak to mi přijde trochu přitažené za vlasy, ale těch pár rad mezi tím, to z této knihy pro mne dělá jednu z nejlepších co jsem kdy v životě četl a že jich nebylo zrovna málo. Mimochodem, tuším, že se jí zatím prodalo přes 20 000 kusů. Kromě ní u nás vyšla ještě jedna a jmenuje se "Ulovte si ji", nicméně krom dvou tří odstavců je nepoužitelná. Tvojí kritiku bych bral, když bys napsal něco obdobného, co by se alespoň této knize přiblížilo, ale ani jeden z nás nic takového dohromady dát zatím nedokázal, takže bych s tou kritikou Tomáše Baránka byl opatrnější. Každopádně Tvoje články jsou moc fajn a dokreslují to célé pozadí a dávají jednotlivé poznatky pěkně dohromady, ale v praxi se bez těchto informací v pohodě obejdu. Je to jako být chudým ekonomem a přednášet na univerzitě teoretické podnikání, které jsem se naučil z knih .. a nebo být podnikatelem, často bez akademického vzdělání, a umět peníze vydělávat. Každopádně jsem velký fanda tvých příspěvků a těším se na další články od Tebe.

        Reaguj na tento komentář
        Re: Re: Re: RaSh
         od autora RaShCZ

          Ano, souhlasím s tebou, že teorie praxi zkrátka nenahradí. Konkrétní návody jsou bezesporu potřeba (koneckonců, od toho tu přece je sekce Tipy, triky svůdníka a články od Filuty).

          Stejně tak přiznávám, že se osobně v současné době zaměřuji spíše na teorii. Totiž, dle mého názoru, jde o dvě strany téže mince. Když budeš znát haldu teorie, a nikdy ve skutečnosti žádnou dívku neoslovíš, bude ti to k ničemu. A to samé bude platit, když budeš mít haldu praktických zkušeností bez teorie. Budeš vědět, jak navázat kontakt, jak se bavit, občas i nějaký ten sex. Ale bez pochopení základních konceptů nikdy nepochopíš, proč a co vlastně děláš. Nebudeš vědět, proč tato žena šla a jiná ne.

          Nechci se dlouze rozepisovat, proto to pouze shrnu. Na Svadeni.cz nalezneš praktické rady. Nalezneš, jak co dělat, jak ji poškádlit, jakou ji poslat SMS a kdy, jak se dotýkat, kdy ji políbit atd. Vše tu je. Kdyby se ty články seřadily (a věz, že jsem to majitelovi již mnohokrát navrhoval), vyjde ti z toho poměrně ucelený návod na balení. Než jsem se stal šéfredaktorem (asi rok zpátky), sám jsem psal praktické články.

          P.S. Co se týče knihy, tak v současné době brání jejímu sepsání pouze nedostatek času. Rozpracovaných projektů je zkrátka příliš mnoho.

          Reaguj na tento komentář
          Bez nadpisu
           od autora RaShCZ

            Ještě jeden dodatek. V minulém příspěvku jsem nevzal v potaz, že se tvůj příspěvek dotýká knihy od Tomáše Baránka. Rád bych se k tomu ještě stručně vyjádřil.

            Jak jsem psal výše, ve zmiňované knize je hodně dobrých nápadů. Sama mne v počátcích inspirovala. Nicméně jako k celku k ní mám výhrady. Některé pasáže jsou z mého pohledu překonané (což rozhodně není chyba autora, od sepsání knihy se zkrátka v některých částech postoupilo). Přikláním se k tvému pohledu, že tak 20 % knihy je skutečně užitečných (nejvíce v první polovině knihy).

            Reaguj na tento komentář
            RaSh
             od autora buddy

              A jaké pasáže z knížky myslíš, že jsou už překonané? Jako, chápu, že zde asi nechceš (nebo i nemůžeš) rozepisovat konkrétní věci z Baránkovi knížky a hodnotit je. Ale aspoň naznačit...[S04]

              Pač mě naopak přijde, že rady psané tam a tady na webu se dobře prolínají a vzájemně doplňují. Jediný rozpor vidím v tom přechodu do intimnější fáze...dotycích, polibcích...
              Tady právě bych viděl jediný trošku problém Baránkovi knížky...že on v ní chlapy spíš brzdí, ať nejsou moc hrrr...fajn, ale myslím, že právě ti, co mají problémy s balením (a tedy současně ti, kteří si takovou knížku mají potřebu přečíst), jsou naopak moc opatrní a správný přchod do té intimnější fáze spíš propásnou, než aby ho uspěchali...

              P.S. Jináč, knížka zas není tak stará...tak to i v balení jde vývovoj tak rychle, že pár let staré metody jsou už dnes neúčinné?
              To by ta evoluce u žen byla pak mnohem rychlejší, než u lidí obecně Darwin předpokládal...[S08]

              Reaguj na tento komentář
        Re: Re: Re: RaSh
         od autora Sherhi

          ten zaver tvojho prispevku sa mi hrozne paci hlavne preto,ze si len opisal realitu:D U nas vacsina vysokoskolkych ekonomov z praxe nevie zhola nic:) a uspesnych podnikatelov je tiez dost vela:)

          Tu knihu som si len tak zbezne listoval,hlavne temy ktore ma vtedy zaujimali a dost mi pomohli.Len neviem ci je na trhu uz aj nieco lepsie:)

          Reaguj na tento komentář
    Re: RaSh
     od autora ax

      Jediné, co platí zásadně, je to, že nic neplatí zásadně. Neexistuje žádný univerzální návod, co platí úplně na každou, vždycky se všechno musí přizpůsobit konkrétní situaci. Takže na hodně holek je třeba dobrý polibek na prvním rande, ale některé tím naopak odstřelíš. Je třeba především umět odhadnout situaci, ne se řídit nějakými obecnými návody.

      Reaguj na tento komentář
      RaSh, ax
       od autora buddy

        Neřekl bych, že knížka od Baránka se nějak zásadně liší od rad tady. Jako, je trochu obecnější; tady jsou jednotlivé věci probírány třeba podrobněji...ale až na ty rady ohledně prvního polibku tu žádný zásadní rozpor nevidím.

        Ale právě myslím, jak píše ax...že tohle je asi hodně individuální. Taky si myslím, že některé holky to může odradit, že to na ně bude moc hrrr...jiné zas asi může odradit to, když to kluk nezkusí.
        Blbý je, že např. já absolutně neumím rozpoznat, co vlastně na tu kterou platí...[S01]

        Reaguj na tento komentář
        Re: RaSh, ax
         od autora ax

          Ještě je třeba vzít v úvahu jednu věc, která se tu moc nezmiňuje, protože to není dostatečně cool. A to je to, zda chceš sbalit holku proto, aby sis něco dokázal, aby sis udělal zářez na pažbě, a dál už nic, nebo jestli chceš najít holku pro vztah. Protože když chceš někoho dlouhodobě, a nemá to být tupá dutohlavá slepice, je třeba již na začátku nehrát moc divadlo, protože to dřív nebo později praskne. Natož pak používat nějaké proláklé a syntetizované postupy, jak zaručeně a rychle.

          Reaguj na tento komentář
          ax, i další;-)
           od autora buddy

            No právě. A já jsem vždy chtěl holku proto, abych měl vedle sebe někoho fajn, s kým si budu rozumět. Potřebu "zářezů na pažbě" jsem nikdy neměl, pro mě dokonce ani většina aktivit nutných k balení není nic zábavnýho, spíš naopak traumatizujícího (společenské akce a tak...)
            Moc rád bych si před holkou na nic nehrál. Bohužel, mé přirozené chování ještě žádnou nepřitahovalo. Myslím, že jsem se i z velké části už zbavil projevu, který působí až podbízivě a snaživě. Jenže pořád zůstává ta přílišná opatrnost a strach něco nepokazit...což v kombinaci se stydlivím a nesmělým chováním nepůsobí chlapsky...

            Myslím, že už tomu začínám rozumět...proč se mi ve většině případů povede první rande, holka chválí (a bez nějaké nadutosti myslím, že v tu chvíli to myslí doopravdy), ale pak se začne její zájem vždy pozvolna vytrácet, ať dělám, co dělám. A to proto, že jí možná přijdu milej, slušnej, občas možná i jakštakš vtipnej[S07]...ale nepřitahuju jí...

            Můj poslední pokus mi to opět jen potvrdil...[S05]

            Reaguj na tento komentář
            Re: ax, i další;-)
             od autora Lvíče

              Tak buď trochu míň ukecanej a úspěch se dostaví :) Holky mají rády tajemné kluky a ne ty, co jednu myšlenku vyjadřují několika dlouhými odstavci a prozradí na sebe vše.

              Reaguj na tento komentář
              Re: Re: ax, i další;-)
               od autora buddy

                ...tak ukecanej já právě vůbec nejsem...naopak...Tak, jak se občas moc rozepisuju tady, tak přesně opačnej jsem v mluveném projevu...[S07] A už vůbec samozřejmě před holkou nerozebírám jakékoliv teorie, jako tady. Snažím se spíš ptát a tak...prostě aby mluvila spíš ona...

                Já nevím, ale myslím, že je to opravdu v tom stydlivém a nesmělém vnějším projevu, který neumím podtlačit. Jak to napsat...prostě, holka vedle mě má, nejspíš, pocit (naprosto oprávněný), že má jasně navrch...jako, v tom směru, že to vede ona...že kdyby chtěla, tak mě může hrozně snadno přivést do úzkých a já bych vůbec nevěděl, jak reagovat...

                Prostě, takové to klasické flirtování a vzájemné "testování" se mnou vůbec nepřichází v úvahu...

                Reaguj na tento komentář
                Re: Re: Re: ax, i další;-)
                 od autora Ali

                  Hele resim podobny problem, je mi 30 a ukoncil jsem 12 lety vztah, takze jsem ted trochu mimo a ucim se. V tomhle co ty popisujes mi docela pomohla knizka How to Become an Alpha Male -- by John Alexander.pdf Velmi pekne vystihuje dominanci a submisivitu. Je to ale v Anglictine a musis u toho trochu premyslet aby se z tebe nestalo arogantni pako.

                  Reaguj na tento komentář
            Re: ax, i další;-)
             od autora ax

              Kde ty holky bereš, co je to za typy, podle čeho sis je vybral, odkud se znáte, kolik jim tak je? Podle mě je problém jakn hlavně v tom, že je na tobě až příliš vidět, jak moc ti na tom záleží, tak ale dost i v tom, jaké typy si vlastně vybíráš - že k sobě ve skutečnosti moc nesedíte.

              Reaguj na tento komentář
              ax
               od autora buddy

                No, já nevím...tu snaživost a to, aby na mě bylo vidět, že moc chci, to se fakt snažím odstranit. Myslím, že to už nebude ten hlavní problém. A typy holek? Já nemám nějaký konkrétní typ...ale tak je samozřejmě možný, že z těch pár holek, co jsem to zkusil, nebyla zatím žádná, se kterou bychom si sedli. Ale opět...myslím, že to není hlavní problém...

                Já prostě jsem dost nespolečenskej, asi i dost introvert, před každou mám trému...to jsem se prostě nenaučil ovládnout...a když je člověk vystresovanej, tak se chová asi křečovitě...
                Prostě, holce asi musím připadat jak rozklepanej ňouma...opak sebevědomýho chlapa...A je uplně fuk, jakej jsem doopravdy...na druhého působí jen ten vnější dojem.

                Před chvílí běžel v TV Krokodýl Dundee...[S04]...tak když vidíš, jak P. Hogan působí na ženský...tak já jsem asi tak zhruba přesný opak...[S08]

                Reaguj na tento komentář
                Re: ax
                 od autora ax

                  Ne každý (každá) hledá extroverta, a ne každá padá na zadek před typy ala Krokodýl Dundee. S tím stresováním je třeba něco udělat, tam je potřeba tréning, ale jinak to bude hodně o tom výběru vhodného protějšku.
                  Co nějaké společné zájmy, koníčky, něco, čeho se dá chytit? Na to jsem se ptal - kde je bereš. Střelba naslepo je dost na nic, na flirt ještě možná, ale na vztah o ničem.

                  Reaguj na tento komentář
                  ax
                   od autora buddy

                    Což to jo...já toho Dundeeho uvedl jen jako příklad pravého opaku, jasně. Vím, že né každá chce nutně etrémního drsňáka a suveréna.
                    A jo, s tím tréningem samozřejmě souhlasím...Ono, když něco člověk nemá v sobě dané přirozeně, tak se to prostě musí doučit...alespoň tak, jak to jde. A věřím, že když člověk vytrvá, výsledek se dostaví...i když třeba nebude takovej, jak by chtěl a bude to trvat déle.

                    Ale právě já ten problém fakt nevidím ve špatném výběru, ani ve společných zájmech atd. To jsem si totiž vždy myslel...ale po té zkušenosti s tou doktorkou, co jsem tu tenkrát tak rozebíral, si to už nemyslím...Protože to byla po stránce "typu" holky (povaha, chování, zájmy, vzhled) přesně taková, kterou jsem vždy chtěl potkat. A ono i přesto to vůbec nešlo...obá jsme zůstali zablokovaní na hranici kamarádského přístupu. A dál ani o milimetr.

                    A teď s tou holkou, co jsem si už podruhé vyrazil?...to samé[S01] Je celkově jiná...ale vzájemný problém stejný...

                    To se prostě těžko popisuje...na chlapa je to asi fakt ujetej problém, většina si asi spíš musí dávat pozor, aby nebyli moc hrrr...ale to mě opravdu nehrozí...

                    Reaguj na tento komentář
...ještě dotaz
 od autora buddy

    Ještě...s tou žvejkačkou[S07]...je v pořádku na rande žvejkat? To by mě dost potěšilo, pač já žvejkám pořád a všude...[S08]...tak že bych konečně taky nemusel nějaký zvyk měnit a bylo to správné z hlediska svádění...

    Reaguj na tento komentář
    Re: ...ještě dotaz
     od autora RaShCZ

      U mladých holek je to OK (tak do těch 25 let). U starších bych se tomu raději vyhnul.

      Každopádně nikdy neměj žvýkačku, pokud něco jíš či piješ (a nevyndavej si ji před jídlem na talíř). [S03]

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re: ...ještě dotaz
       od autora buddy

        ...aha...Dík[S07] To vyndavání žvejkačky na talíř asi působí děsně...:o)...ale na rande to snad nedělám...doufám.
        Stejně tak to, že já většinou bezmyšlenkovitě se žvejkačkou i piju...a to jakékoliv nápoje...[S08]

        Reaguj na tento komentář
    Re: ...ještě dotaz
     od autora viola

      Zvykani je dost silne odpudive [S01]. Doporucuju se podivat do zrcadla, clovek pri teto cinnosti vypada dost priblble.

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re: ...ještě dotaz
       od autora RaShCZ

        A můžeš prosím uvést svůj věk? Alespoň rámcově (pod 25, nad 25)...

        Reaguj na tento komentář
        Re: Re: Re: ...ještě dotaz
         od autora viola

          Nad 25 [S04] a ty?

          Reaguj na tento komentář
          Re: Re: Re: Re: ...ještě dotaz
           od autora RaShCZ

            V tom případě potvrzuješ to, co jsem napsal výše. Nad 25 let žvýkačku ne. Já jsem někde poblíž čísla 25.

            Reaguj na tento komentář
      Re: Re: ...ještě dotaz
       od autora buddy

        ...a to já navíc žvejkám hooodně americky, když se zapomenu kontrolovat...[S08]

        No, na poslední rande jsem si teda vzal jen předem peprmintovej tikťak, žvejkačku né...ale nějaký zvýšení zájmu na straně slečny jsem nespozoroval...

        Reaguj na tento komentář
        Re: Re: Re: ...ještě dotaz
         od autora viola

          Kdyz od tebe nema valny zajem ani se zvykackou ani bez, tak bude zakopany pes v necem jinem [S03].

          Reaguj na tento komentář
mala rada
 od autora Sherhi

    Neviem cim to je,ale uz niekolkokrat sa mi stalo,ze dievca javilo minimalny zaujem a keby som ja nic nehovoril/nepytal tak by bolo dlhe ticho,akoby tu dotycnu nic o mne nezaujimalo:/ Logika mi ale vravi,ze ak by to tak naozaj bolo,tak preco by vobec so mnou niekam sla?Mozno to chapem uplne zle,neviem.Ale ked uz to cele prekusnem,tak kde mam hladat ten pravy moment na bozk ked uz si myslim ze je to aj tak stratene?

    Reaguj na tento komentář
    Re: mala rada
     od autora RaShCZ

      Těch důvodů, proč se tak chová, může být více. Nejpravděpodobnější je, že je jednoduše stydlivá a čeká, co uděláš. V takové situaci je lepší se hodně ptát na další a další detaily. Zkrátka jí rozmluvit.

      Jakmile i na otevřené otázky odpovídá jednoslovně bez známky zájmu, je lepší schůzku ukončit. V takovém případě jsi ji nezaujal a nepomůže ti nic.

      Pokud byla pouze stydlivá, není příliš velký problém chytnout ji za ruku a podle reakce ji buď přitáhnout k polibku hned nebo až po chvilce.

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re: mala rada
       od autora Sherhi

        no ale niekde som tu uz cital ze len sa stale vypytovat tiez nie je velmi dobre:(

        Tiez by som chcel vediet tvoj nazor na "poziadavky" ak sa to tak da nazvat,totiz niekolko ludi mi uz povedalo ze ich mam voci zenam prilis velke a ked sa uspech nedostavuje ci ich mam znizit(nejako??) alebo sa skor nenechat odradit a neznizovat tu imaginarnu "latku"[S02]

        Reaguj na tento komentář
        Re: Re: Re: mala rada
         od autora HideInLight

          Co se tyce pozadavku - nejdriv je potreba si uvedomit, zda jsou realisticke. Tzn. jestli vubec existuji takove zeny, jake hledas.
          Dale je take nutne mit na mysli, ze cim vyssi mas naroky, pozadavky, tim mensi pocet zen je bude splnovat a pravdepodobne take ty co je splnovat budou, budou hure dostupne, protoze o ne bude zajem ze strany muzu (pokud teda nemas nejaka hodne zvlastni pozadavky). Tudiz da se rict, ze plati, ze cim vyssi pozadavky mas, tim vic usili taky budes muset vyvinout, abys takovou zenu nasel a zaujmul - budes muset vice hledat, budes muset na sobe vic pracovat, abys byl pro takovou zenu jakou hledas zajimavy.

          Jinak ja jsem spis pro tu tezsi cestu a ne pro snizovani naroku, jen ti nastinuju tu rovnici, aby sis sam urcil, kde je pro tebe ten spravnej bod rovnovahy mezi naroky a venovanym usilim ;)

          Reaguj na tento komentář
        Re: Re: Re: mala rada
         od autora RaShCZ

          Stálé vyptávání samozřejmě ne. Cílem je ženu rozpovídat, ne vyzpovídat. Nicméně, když sama nehovoří, tak nemáš moc na výběr.

          K požadavkům: Klaním se k tomu, co napsal HidelnLight. Čím více požadavků, tím méně vyhovujících žen. Pokud je to skutečně tak, že ti tvé požadavky hodně brání najít si ženu, zkus si napsat vše, co od ženy očekáváš. Nad každou položkou se zamysli, a to, co bys oželel, vyškrni. To je ta nejjednodušší metoda.

          Osobně se kloním k tomu být flexibilní. Když máš ženu, která ti vyhovuje "jen" z 90 %, tak to s ní zkus. Třeba zjistíš, že má jiné výhody. Rozejít se můžeš vždycky.

          Reaguj na tento komentář
        Re: Re: Re: mala rada
         od autora ax

          Ono je hezké mít požadavky, ale také je třeba vědět, že ženy mají také své požadavky. Takže je potřeba také být schopen vyhovět těm jejich. Pokud někdo má vysoké požadavky, ale sám nevyhovuje vůbec ničemu, žádnou si nenajde, žádná jej nebude chtít.

          Reaguj na tento komentář
          Re: Re: Re: Re: mala rada
           od autora Sherhi

            to je sice pravda,ale ci splnim jej poziadavky uz na mne velmi nezalezi,tie sa clovek vacsinou ani nedozvie a pretvarovat sa velky zmysel tiez nema:O
            Mozem si len vybrat nejaku cestu ktorou pojdem a cakat na taku ktorej to bude sympaticke,menit strategiu za pochodu sa mi nezda rozumne[S02]

            Reaguj na tento komentář
            Re: Re: Re: Re: Re: mala rada
             od autora ax

              To máš tedy velmi zvláštní pohled na věc.

              Co splníš za požadavky že na tobě moc nezáleží? Ale záleží, a dost. Vždycky je spousta věcí, v kterých se člověk může zlepšovat, ve všech možných směrech. Zlepšovat, ne přetvařovat, s přetvařováním to nemá co společného.

              A že se ty požadavky nedozvíš? Špatně, ty je právě třeba z každého pokusu odkoukat. Sama od sebe to žádná holka neřekne, a ani když se zeptáš, tak většinou ne, ale na spoustu věcí ti dá odpovědi svým chováním, reakcemi, a to je potřeba dobře vnímat, či se naučit dobře vnímat.

              A nakonec, měnit strategii že není rozumné? Naopak, člověk se pořád něco učí, a jakmile přijde na něco přínostného, je jedině plus to to zařadit a použít.

              Jinak moje poznámka předtím směřovala spíš k tomu, když už si umím sesumírovat požadavky na holku, jaká by měla být a co by měla splňovat či umět, být schopen se také podívat do zrcadla, a s nadhledem a odstupem střízlivě zhodnotit, co splňuju já, na co mám, v čem mám plusy a naopak, v čem mám nedostatky, co se s tím dá nebo nedá dělat, a jaké holce asi tak budu sedět a moci vyhovět, případně jaké nemá cenu ani zkoušet.

              Reaguj na tento komentář
              Re: Re: Re: Re: Re: Re: mala rada
               od autora Sherhi

                no pytat sa na to nejakej zeny o ktoru mam zaujem by asi nebolo najmudrejsie.Mne to pripada,ze to pises skor pre zvodcov,zlepsovat sa mozem,to je jasne,ale len v tom smere v akom to vyhovuje mne.Mne ide o to najst niekoho,s kym si budem dlhodobo rozumiet a s tym mam problem,som vdacny sice za akukolvek pomoc,to skumanie reakcii mi asi velmi nejde[S06] Nejako konkretne by sa to dalo priblizit?Co by som mal na nej sledovat,ake reakcie?
                Neviem,fakt,mozno som naozaj slepy,mne sa nezda ze by som v niecom urobil chybu,len ku koncu sa to vzdy zvezie do takej cudnej nicoty[S02] ->takze asi niekde chybu robim

                Reaguj na tento komentář
                Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: mala rada
                 od autora ax

                  Ne ne, já většinou nepíšu pro svůdce, ale naopak spíš pro ty, co si chtějí najít někoho dlouhodobě. Na sbírání zářezů jsou tu jiní. Co se týče toho, co sledovat, jak se poučit, na co si dávat pozor, na to už tu pár článků je, a do jednoho příspěvku by se to stejně shrnout nedalo.

                  Reaguj na tento komentář