Ty jsi ta pravá!

Ženy nevědí, co chtějí, ale neustanou, dokud to nebudou mít. Jakožto příslušnice něžného pohlaví můžu říct, že je to úplná pravda. Pokud se žena rozhodne, že něco chce, a pokud není úplně neschopná, tak to dostane. Velký problém je, že se „to“ velice obtížně definuje. Jeden večer chce romantického, empatického poetu a druhý večer zase drsoně, co opraví ucpaný záchod, spláchne to pivem, vyčistí si zuby a divoce se s ní pomiluje. Trošku ambivalence, že?

Je to ta pravá? 

Na čem se ženy v mém okolí shodly, je tvrzení, že se chtějí cítit chtěné. To, že muž usiluje zrovna o ni, že je s ní, až když ji celou poznal, že ví o jejích chybách a přesto s ní je, to pro ni něco znamená. Když jí muž řekne, že ji miluje, tak tomu chce věřit, protože ví, že on už ji zná. Proto je velkou chybou říct ženě hodinu po seznámení, že je ta pravá, že jí milujete a že chcete být až do konce života jenom s ní, i kdyby to byla pravda. Zhruba 90% žen na takové sdělení zareaguje zděšením a s velkou pravděpodobností už ji nikdy víckrát neuvidíte.

Proč to píšu, když bych měla radit mužům, jak se seznamovat? Protože to je chyba, kterou udělal do té chvíle milý a sympatický kluk. Poznali jsme se v jednom nejmenovaném pražském klubu, kdy moje kamarádka sbalila jeho kamaráda, a tak jsme na sebe zbyli. Klučina (ano, do 40let je to kluk či klučina), kterému bylo zhruba čtvrt století, čistě a vkusně oblečený (nic se nedá zkazit na džínech, sportovním triku a botaskách), bez řetízků (jsem asi magor, ale mě osobně vadí, sice záleží na velikosti, ale většina mi hodně vadí), upravený (hezký sestřih, čistá pleť). Dostal osm bodů z deseti, prostě ideál, co nemůže urazit. Nejdříve jsme spolu tančili, pak jsme šli pít a pak následovala romantická procházka venku.

Při tanci se choval docela uvolněně, občas se mě lehce dotknul, ale nebylo to typu „chňapnu ti prs“, ani „chytím tě za zadek a budu předvádět, že přirážím, aby ti konečně došlo, co chci, když ti to není jasné podle funění na krk.“ Prostě milé pohyby se sem tam letmým dotekem (rameno, zápěstí), který vyvolal zvědavost (líbím se mu, nebo ne?), pěkný oční kontakt (ani zírání, ani neuhýbal pohledem), vlastně ideál. Sice neudržel rytmus, ale vypadal, že ho to baví (pokud vás to nebaví, je lepší to říct, než dělat něco, co je vám nepříjemné).

Následovalo pozvání na drink. Mile se mě zeptal, co chci k pití (plusové body), protože nesnáším experty, kteří mě okamžitě „prohlídnou“ a objednají mi pití, které se nedá pít. Příkladem budiž všechny ochucené Berentzeny, Chupita, Tequilly Sunrise a podobné slaďoulinké věci, jež mi byly objednány, a které jsem s kyselým úsměvem rušila, protože po tom bolí hlava a lepí se pusa. Jinak poslední poznámka k objednávání pití, nejlepší je podívat se, co slečna pije, nebo se nenápadně zeptat barmana.

Šli jsme si ke stolku pro další svršky a nastalo první úskalí. Je to možná hloupost, ale já sama se občas při oblékání zamotám. Není to nic hrozného, prostě hledám rukáv, směšně se u toho kroutím, a tak mi přijde moc milé, když mi protějšek pomůže. Zvlášť když je o hlavu větší a hezky voní, takže nevinné přiblížení se a ještě nevinnější pohled nahoru, jenže... Realita byla jiná. Já se vymotala, ale on ne, dvě nemehla se potkala. Ale tentokrát to byla holka, která mužíčkovi pomáhala do bundy a rovnala mu límec. Samozřejmě, že je to milé přiblížení se, nicméně pusa za odměnu? To se jako nedává?

Nyní odbočím, abych vysvětlila. Když s vámi holka jde ven do letní noci, mimo budovu, tak už vám věří. Věří vám, protože se jí líbíte. Líbíte se jí, chce vás poznat víc, chce slyšet váš hlas, i když se nesnažíte přeřvat reproduktory ovládané zběsilým DJem, prostě vás chce poznat a k poznání patří i nesmělé otlapkávání se (držení se za ruce, objímání se, lehké doteky přes oblečení) a zkoumání řečového ústrojí (jak mu asi chutná pusa, je tak měkká, jak vypadá?). Jsou slečny, které zkoumají i dál, ale to už je hard otlapkávání, které patří na jiné schůzky.

OK, tak jsi urovnaný a já bez pusy. Vracím se na místo činu a začínám nenápadný výslech: „Tobě to sluší, ty jsi asi sportovec, viď?“. Popravdě ženě je většinou jedno, jestli děláte fotbal, golf, tenis, bowling, šipky, běh nebo šachy, ale chlapi, co mají koníčka, jsou prostě přitažliví. Pominu-li sex na oslavu vítězství, tak je neskutečně přitažlivé, když se muž na něco soustředí, ať už je to zaujatý výraz při dobíhání míče nebo chmuření čela nad šachovnicí, nebo i práce s vodováhou. Najednou to je kluk, co něco umí. Tento chlapec uměl hrát počítačové hry a studovat. Postupně jsem ho podrobila výslechu, který si buď neuvědomil, nebo se mu líbil. Při zhruba devadesáté otázce, která se ptala na vysněnou barvu koupelny (normální chlap mě mile zastaví u desáté otázky, tenhle ne), už mě to přestává bavit, takže ztichnu a s tím odumře i naše konverzace. Po deseti minutách v tichosti a bez polibků (mém duševním úpění, že to je promrhaný čas) se k němu nenápadně nakloním s našpulenou pusou a… Ne, on to nechápe.

Další rada. Když se k vám žena nakloní a nenápadně přitom předsune rty, tak prostě chce políbit (týká se romantických schůzek). Pokud nechcete, aby se cítila trapně, tak jí tu pusu dejte. Mě reakce chlapce vytočila. Tak jsem mu pusu dala sama. Byla trochu delší, ale když jsme se po dalších deseti minutách od sebe odtrhli, tak jsem měla pocit dobře odvedené práce. Jenže on asi taky. Protože mě stále držel za konečky prstů (je to milé), tak nějak zasněně se mi díval do očí a řekl mi, že jsem ta pravá a že by se mnou chtěl být navždy.

Je nutné vysvětlovat poslední a největší chybu?

Komentáře

Bez nadpisu
 od autora ax

    Největší chyba toho chlapce byla, že nepoznal, že na něj zbyla prostě jen nána a ne ta pravá. Na tu pravou, která jej ocení a nehodí hned na začátku přes palubu kvůli chybějícím zkušenostem, si bude muset ještě nějakou chvíli počkat. Má ovšem poměrně velkou šanci, že jej nějaká opravdu ocení, a stejně tak velkou šanci že nánu za pár let uslyšíme vyprávět, jak jsou všichni chlapi stejní děvkaři, protože jí nedojde, že ti samozřejmě a s lehkostí zkušení ty své zkušenosti nasbírali na patřičném množství předchůdkyň a nemají důvod v tom zkoušení přestat, když jim to tak krásně jde [S04]

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora RaShCZ

      Já ti nevím, axi, ale chovat se v pětadvaceti jako kluk z článku, tak asi tu pravou nenajde. Chlap musí získat "někde" zkušenosti. A když už si nenajde základy na tomhle webu, holt ho to musí naučit život.

      Osobně dávám NePri palec nahoru za to, že se o tu historku nejenom podělila, ale také vysvětlila, co bylo špatně a co šlo udělat jinak. Kromě toho si myslím, že měla s dotyčným klukem více než dost trpělivosti.

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re:
       od autora ax

        I Buddy nakonec našel... A z mého pohledu naopak neměla trpělivost téměř žádnou.

        Reaguj na tento komentář
        Re: Re: Re:
         od autora RaShCZ

          Buddy sledoval tento web, i když se ne vždy s obsahem ztotožníl. Tzn. věděl, jak na to. A co se týče trpělivosti, platí jednoduchý zákon nabídky a poptávky. Pokud vím, že to, co hledám, dokážou nabídnout i jiní, nevím, proč bych měl ztrácet čas s někým, kdo mi nevyhovuje (a jednou možná bude). Život je moc krátký na to, abys neustále trávil čas hledáním.

          Reaguj na tento komentář
          Re: Re: Re: Re:
           od autora ax

            Život je moc krátký na to, abys neustále trávil čas hledáním? Souhlas. To ale přesně potvrzuje moji verzi. Slečna poslala ho háje kluka, co dostal 8 bodů z 10, při tanci předvedl milé pohyby se sem tam letmým dotekem (vše citace), u baru nebyl za nenáviděného "experta", co jí něco cpe, prostě samé plusové body, a odstřelila ho za to, že byl příliš nesmělý, aby ji hned políbil - což je naprosto trivální a snadno řešitelná věc, stačí ho jen lehce vést. Kdežto když najde někoho, kdo jí olízne rovnou, ale ve všech ostatních věcech bude buran, jsem vážně zvědav, jak ho bude zkoušet předělávat...

            Takže slečna zahodila téměř ideál, který potřeboval jen na začátku drobně vést a dodat odvahu (téměř žádná práce), aby mohla dál zabíjet čas hledáním pochybného ideálu, který ani nemusí existovat, zvláště jestli i na tohoto v podstatě zbyla (zase citace) to asi se zájemci a výběrem nebude úplně horké. Ano, zákon nabídky a poptávky časem ukáže přesně, a já mám svůj soukromý tip, co ukáže, pokud bude i nadále rozhodovat takto :) Co se pak Buddyho týče, ten úspěšně roky veškeré rady odmítal, takže spíš než že by použil doporučované chování bych osobně tipoval, že prostě nakonec našel takovou, která jej ocenila se vším všudy, aniž by musel něco hrát, ale to je samozřejmě jen dohad a musel by to potvrdit či vyvrátit on sám.

            Reaguj na tento komentář
            Bez nadpisu
             od autora RaShCZ

              Měl jsi někdy nezkušenou partnerku? Já ano, a dokonce ne jednou. Takže moc dobře vím, že ono "téměř žádná práce" se rovná půlročnímu až ročnímu vedení a přehlížení různých hovadinek, které ten druhý dělá. Ne každý na to má tu trpělivost.

              Některým ženám zkrátka impouje muž, který už má tohle dávno za sebou, ví jak na vztah i na sex, a nepotřebuje vést za ruku. Nevím, co je na tom k nepochopení. Ženy se nedělí jen na ty, které mají rády nezkušené, a na ty, které spí s každým. Myslím, že jak NePri, tak Buddy, či onen muž z článku, si dokážou najít ten správný protějšek.

              Reaguj na tento komentář
              Re:
               od autora ax

                Měl. Myslím, že jsme to dostatečně prodrbli na srazech, takže je mi jasné, že se ptáš na jistotu :) Když si to tak promítnu a srovnám s těmi zkušenějšími, není to tak jednoznačné. Nezkušenost v sexu dohnaly docela rychle, protože byly zvědavé a nadšené, a co použitelnosti v partnerském soužití to vazbu na zkušenost mělo ještě menší, naopak pamatuju jednu hodně zkušenou, která sice byla super v sexu, ale co do soužití se poměrně rychle projevila jako nepoužitelná slepice.

                Reaguj na tento komentář
                Re: Re:
                 od autora RaShCZ

                  Ano, v sexu to jde rychleji. A co se týče použitelnosti ve vztahu, asi máme každý jiné nároky. [S03]

                  Reaguj na tento komentář
                  Re: Re: Re:
                   od autora ax

                    Přiznám se, že si nevybavuji, zda jsi zmiňoval, jestli už jsi někdy s nějakou ženskou bydlel.

                    Reaguj na tento komentář
                    Re: Re: Re: Re:
                     od autora RaShCZ

                      Třeba se mě ještě někdy budeš moct zeptat. [S03]

                      Reaguj na tento komentář
          Re: Re: Re: Re:
           od autora Reaper

            "Pokud vím, že to, co hledám, dokážou nabídnout i jiní, nevím, proč bych měl ztrácet čas s někým, kdo mi nevyhovuje (a jednou možná bude). "

            Třeba proto, že dokáži zhodnotit množství času potřebného na to, aby se dotyčný choval tak jak chci a pravděpodobnost toho, že se mi podaří té změny dosáhnout ?
            Příklad: Pokud potkám holku, která má na noze sádru, tak třebaže aktuálně může být souložení s ní nepohodlné a omezuje to celkově škálu věcí, které se dají v tu chvíli s holkou dělat, s pravděpodobností hraničící s jistotou lze říci, že tu sádru nebude mít věčně a že to tedy není něco, co by mělo bránit vztahu s dotyčnou. Pokud bych takovou holku poslal do p*dele jen kvůli tomuto, asi každý by mě označil za povrchního bl*a.

            Pokud to vztáhnu na tento případ. Klučinovi by stačilo, aby mu holka řekla, že víceméně splňuje její ideál, jen ji vadí, že je nezkušený, ať během chození s ní si neprodleně zapíchá s cca 10-tkou šlapek, že ji vyhovuje, když je v pořadí na dvouciferném místě. A bylo by po problému a věřím tomu, že spokojení by byli oba.

            Reaguj na tento komentář
            Re: Re: Re: Re: Re:
             od autora RaShCZ

              I s holkou se sádrou může být zábava. A stejně tak může být zábava s nezkušeným mužem, pokud ženu baví všechno ho učit.

              Btw. Ty si vážně myslíš, že pícháním s desítkou šlapek nabydeš zkušenosti? [S04]

              Reaguj na tento komentář
              Re: Re: Re: Re: Re: Re:
               od autora Reaper

                Zkušenosti dostatečné na zaujetí a dostání do postele pipiny, co psala tento článek ? Ano, vážně si to myslím...
                Minimálně tím ztratí jakýkoli stud, ostych a blbá pusa od holky pro něj bude znamenat asi tolik jako si dát k obědu pivo a rozhodně pak nevyvolá reakci, která autorku dle toho, co napsala, pomalu poslala do mdlob ...

                Reaguj na tento komentář
              Re: Re: Re: Re: Re: Re:
               od autora Reaper

                " A stejně tak může být zábava s nezkušeným mužem, pokud ženu baví všechno ho učit."

                Ale vždyť jsem napsal řešení toho, jak by mohli být spolu i kdyby to dotyčnou nebavilo...
                Žena chce zkušeného muže = žena chce muže který ojel x(x) holek před ní. Tyto výroky jsou synonyma. Opravdu není nic těžkého toto během velmi krátké doby splnit.

                Reaguj na tento komentář
                Bez nadpisu
                 od autora RaShCZ

                  To, že ojedeš deset šlapek, neznamená, že jsi zkušený chlap, ale že jsi norník. [S03]

                  Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora Eva

      Souhlasím s Axem, dotyčná měla málo trpělivosti a odsoudila možná super kluka kvůli jednomu okamžiku, kdy se nezachoval přesně podle jejích představ. No kdo ví, třeba přišla o hodně. Myslím, že v pětadvaceti už by holka měla soudit i podle jiných věcí, než jestli jí dal pusu v tu správnou vteřinu nebo jestli se zrovna nechal unést kouzlem okamžiku a vyznal se jí, to se dá chápat u náctiletých. (z článku nevyplývá kolik je autorce let, třeba náctiletá je :-) )

      Reaguj na tento komentář
..
 od autora Moon

    Tipoval bych, že autorce bude tak okolo 18 let. Jestli jeden večer chce romantickýho poetu a druhý den drsoně, tak ať raději chodí na diskotéky, seznamuje se s klukama a ještě se neváže, neboť ještě jí jaksi chybí harmonie.

    Znám chlapy, co jim je i 40+ a chovají se jak malí puberťáci. Nelíbí se mi takový kategorizování.

    Proč odmítla kluka, že ji nepolíbil? Já bych taky nelíbal hned cizí ženu po chvíli známosti 10 minut, spíš bych se zajímal, kdy ji ještě uvidím. Proč si trošku nezadobývat? Muž by měl trošku v tomhle krotit ženu a určovat postup. I chlap z článku udělal chybu - říkat ji hned, že je ta nejlepší žena jeho života.
    Chlapec by chtěl asi vážný vztah, ale diskotéka není zrovna moc nejlepší místo pro něj. Zřejmě má taky nižší sebevědomí a tudíž si přitáhl dívčinu, která je na tom úplně stejně - balením mužů si zvyšuje svoji hodnotu.

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora History

    Připomíná mi to, hodnocení diktátu z češtiny - počet chyb = výsledná známka :). Jenomže bezchybnost jde ruku v ruce s psychickými problémy, abych ji neudělal, což vede časem ke snížení sebevědomí. Americký dravý styl prosazování osobnosti spolehlivě rozvíjí obor psychiatrie, protože ten styl generuje neustále boj o přežití, jako v přírodě, ale lidstvo se posunulo na jiný level. Já osobně preferuji jedince tolerující chyby, protože se s nimi cítím mnohem lépe, než v bezchybném kolektivu. Ženy milujem, ženy rozmazlujem, ženám splníme co jim na očích vidíme, když za to stojí. Ale diktát si laskavě budu psát i s chybama podle sebe a ne podle nějakého hodnocení, protože já jsem muž a jedno jaká je doba!

    Reaguj na tento komentář
to NePri:
 od autora Reaper

    "Jinak poslední poznámka k objednávání pití, nejlepší je podívat se, co slečna pije, nebo se nenápadně zeptat barmana."

    Ne, nejlepší je žádný drink slečně nekupovat. Proč jako ? Za co ? Dotyčný tím deklaruje jen to, že je na tom tak zoufale, že neváhá udělat vše, aby se dotyčné zalíbil.

    "Realita byla jiná. Já se vymotala, ale on ne, dvě nemehla se potkala. "

    Nenapadlo tě, že to udělal schválně ? Chtěl ti ukázat, že nejsi tak nemožná a že obléci se je skutečně těžký úkol, že i on s tím má problémy. Ono při hovoru s nízkorozpočtovýma holkama (teď to nemyslím jako narážku na peníze, ale jako srovnání s nízkorozpočtovými filmy - nudné, hloupé a o ničem,dobré jen na jednu věc (v případě filmů je to zabití času, v případě těchto holek je to sex)) se nevyplácí přespříliš projevovat své schopnosti a inteligenci, protože byste poměrně záhy mohli skončit s nálepkou "namyšlený všeználek". Například když taková holka ukáže na pavouka v rohu místnosti se slovy: "ty jo, koukej, tarantule a jak je veliká."

    Inteligentní odpověď by byla: "Ne není to tarantule, to je nesprávné pojmenování řádu bičovců, který má s pavoukama společného jen to, že patří do společné třídy pavoukovců. Je to obyčejný pokoutník domácí."
    Odpověď, která vás posune blíže k šu*u neboli správná odpověď je: "No jo fakt, ty máš ale postřeh. A jak je velký, brr."

    "„Tobě to sluší, ty jsi asi sportovec, viď?“. "
    Mimochodem fakt by mě zajímalo, jak bys reagovala ty na větu: "Tobě to sluší, ty jsi asi modelka, viď." Co přesně by sis o klukovi, který by ti to řekl, pomyslela ?

    Obě zmíněné otázky, které si tu prezentovala, že si mu položila, jestli je sportovec a jako barvu má mít jeho koupelna. Jak přesně ses jimi snažila rozvést konverzaci ? Kdyby ti kluk pokládal podobně retardované otázky, za jak dlouho by skončil v kolonce "blbec, se kterým se nedá bavit" ?

    Proč si místo pokládání takových nabl*lých dotazů neinicializovala líbání ty ?

    "Protože mě stále držel za konečky prstů (je to milé), tak nějak zasněně se mi díval do očí a řekl mi, že jsem ta pravá a že by se mnou chtěl být navždy. Je nutné vysvětlovat poslední a největší chybu?"
    Přesně, tím to celé pos*al. Měl tím říct, že líbání nic moc, že třeba s Naďou bys to projela na celé čáře, kdyby měl hodnotit, ale že i snaha se počítá. Že sex dneska už neohodnotí, protože už ho měl ráno a dneska už má domluvenou trojku, kterou kvůli tobě přece nebude rušit, ať se nezlobíš. Že se ti snažil celý večer naznačit, že tebe fakt nechce, ale bohužel si na něj zbyla, na procházce byl zticha v naději, že ti dojde, že tě nechce a ty to pořád ne a ne pochopit a mlela si pořád nějaké nesmysly.
    Taky myslím, že třeba tahle odpověď by pro tebe byla vhodnější. ;)

    Reaguj na tento komentář
    Re: to NePri:
     od autora 5o

      Ten záver sedí... Dnešná doba to sú úplne iné morálne hodnoty. Na diskotéke taký chlapec asi tažko zaboduje. Keď mi mamka rozpráva ako sa za ich čias z takýchto chlapcov tešili, tak krútim hlavou.

      Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Nataly

    Můj dojem z článku je, že pokud by dotyčný kluk neudělal popsané chyby, duchaplně konverzoval, políbil autorku ve správnou chvíli.. tak by to dopadlo úplně stejně, pokud by jí začal vykládat, jak je ona ta pravá, se kterou chce být celý život apod. Souhlasím s autorkou, že to je fatální chyba.
    Slyšet něco takového pár minut/hodin po seznámení, to mi evokuje zoufalce, co se chytá jediné příležitosti. Takového, co se pak na člověka pověsí a nenechá ho svobodně dýchat. A při pokusu o rozchod bude psychicky vydírat, protože jsem přece ta pravá a jediná. Ne, děkuji.
    Také mi to připomíná několik setkání s podivnými pány, kteří se někde v liduprázdné uličce nevinně zeptali na cestu a o pět minut pouzději člověku žmoulali ruku (zákeřný trik s podáním ruky na rozloučenou) a vyznávali mu lásku. Co by následovalo dál, netuším, vždycky jsem utekla :-)
    Takže, pánové, pokud se chcete zbavit slečny, co se na vás někde nalepila, začněte jí vykládat, je je ona ta pravá a jediná na světě - zabere to spolehlivě ;-)

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Majco

    Uz po otazke "Co chces k piti" si mala podla vseobecnych zenskych pravidiel zobrat drink a utekat prec.
    "Jsou slečny, které zkoumají i dál, ale to už je hard otlapkávání, které patří na jiné schůzky." Preco by nemohol byt sex v den zoznamenia? Nebodaj si v kalendari robis 10 krizikov za rande a az potom mu velkoryso dovolis vstupit?
    "Tobě to sluší, ty jsi asi sportovec, viď?“. Co ma sport spolocne s oblecenim a upravenim cloveka? Nemozes davat taketo nelogicke otazky chlapovi. Ja by som si pomysles, ci si to riadne neprehnala s chlastom alebo si zufala a zobral by som nohy na ramena.
    "Tento chlapec uměl hrát počítačové hry a studovat." Ked prehliadnes tento indikator tak to radsej zabal a smer klastor.

    Preco sa tyras pytanim sa hovadin, ktore ta nezaujimaju? Podla mna si taka povrchna, ze radsej sa budes trapit hovadinami s dobre vyzerajucim chlapom, ktory za vela nestoji ako by si mala hladat noveho chlapa.
    Kedze to bolo cele v tvojej rezii, tak si vsetky chyby spravila ty, nie on. Cize vsetko, co sa {ne}stalo je len a len tvoja vina. Od zleho vyberu na zaklade vzhladu cez ignorovanie varovnych signalov az po nezmyselne trapenie sa a natahovanie casu s ocakavanim zazracneho happy endu.

    Reaguj na tento komentář