Výměna rolí

Když se snažíte sbalit ženu, dáváte jí svoji snahou najevo, že má vyšší sociální status. To je ale špatně. Žena nechce člověka, který na ní bude viset. Chce někoho, kdo má vyšší hodnotu než ona. Nedostupný člověk je pro ženu mnohem přitažlivější než někdo, kdo kolem ní neustále krouží.

Vyměňte si se ženou role! Jemné narážky ve vašem chování oklamou veškeré její předpoklady. Myslela si, že ji budete chtít získat, ale místo toho se vy bráníte jí. Půjde po vás. Jste ten s vyšší cenou, jste ten, kdo rozhodne, zda s ní bude pokračovat a tipuje si jí, aby se ujistil, zda je pro něj dost dobrá.

Všimněte si, jak se žena normálně chová. Přes drobnosti, které říká, vytváří obraz, že je výhrou. Nechcete se do toho obrazu nechat zatáhnout. Místo toho chcete tento způsob boje otočit ve svůj prospěch.

Například, když už máte nějaký lehký fyzický kontakt, můžete říct: „Víš, jsi v tomhle opravdu dobrá.

“ Určitě odpoví: „Dobrá v čem?“ nebo: „Co tím myslíš?

Odpovíte: „No, mluvila jsi se mnou teprve chvilku a už se ti podařilo dostat mou ruku kolem tvého pasu. Musím si na tebe dávat pozor.

Všimněte si toho nevyřčeného předpokladu, že vy jste ta výhra, že vy jste ten, kdo je loven a že jste to vy, kdo rozhoduje, zda to bude pokračovat dál nebo ne. Pokud vezmete jakoukoliv dívku, kterou můžete, budete za chudáka. Pokud jste ale vybíravý, musíte být vítěz. Její emocionální systém je navržen tak, aby reagoval na vítěze.

Několik příkladů výměny rolí

  • „Nemysli si, že něco dostaneš jen proto, že mi kupuješ ten drink.“
  • „Teda, jsi vždycky takhle přímá?“
  • „Nechci věci uspěchat.“
  • „Na první schůzce tohle nedělám.“
  • „Hej, ruce pryč od zboží, není pro tebe tak snadno k mání.“
  • „O tom rozhodnu já.“
  • „Chceš mě jen kvůli mému tělu.“
  • Vezmi jí za ruku, a když ti to oplatí, stáhni ji zpět a řekni: „Ne tak rychle.“
  • „Jsi vždycky tak rychlá?“
  • „...jo, když budeš mít štěstí.“
  • „Nejsem zrovna teď na vztah připravený.“
  • „Hele, ty mě osaháváš?“
  • „Jsi opravdu milá holka.“
  • „Ten kluk támhle by se k tobě perfektně hodil.“
  • „Ani tě neznám.“
  • „Buďme zatím přátelé.“

Předchozí řádky jsou příklady toho, co někdo se správným postojem může říct. Nejsou to samotné řádky, co je důležité, ale vaše vnitřní přesvědčení. Když si dostatečně důvěřujete, ta správná slova vyjdou z vašich ústa automaticky.

Všimněte si také, že pokud ji obviníte z toho, že je moc přímočará, nebo že se snaží dostat do vaší postele, nemusí to znamenat, že je to pravda. Není – jen úmyslně překrucujete význam situace. Pokud je ale vaše sebejistota dost velká, naletí vám na to a odpoví, jako by to pravda byla. Pamatujte si, že je naprogramovaná k tomu, aby odpovídala vysoce ceněným mužům.

Inspirováno: Carlos Xuma – The Seduction Method

Komentáře

Filuta
 od autora Buddy

    No, ale tady mi spolu nesedí dvě věci...Pokud nebudu mít to štěstí, že narazím na holku, která mě bude chtít sama sbalit a sama se začne snažit jako první, tak jak jí ukázat nazačátku zájem a přitom vypadat nedostupně? Potom dál, když ten zájem o mě u ní vyvolám, tak to, co tu píšeš, asi opravdu funguje...Ale jak provést ten přechod?...a kdy ho provést? Myslím, z toho jí oslovit a předvést se jí jako někdo, o koho by měla mít zájem a pak naopak být nedostupný.

    A potom...já nevím, ale takovými frázemi jako např: Vezmi jí za ruku, a když ti to oplatí, stáhni ji zpět a řekni: „Ne tak rychle.“ ...na to mi opravdu naletí?
    Jako, já to řeknu natvrdo...dost dobře nechápu, jak by inteligentní holka tohle v první vteřině neprokoukla[S08]...vždyť to okamžitě musí znít nelogicky...já jí vezmu za ruku a pak jí řeknu, že je moc hrrr...Od holky, které to aspoň trochu pálí bych asi čekal, že si spíš řekne, jestli mi nepřeskočilo...[S03]
    Jedině, že bych to snad použil jako vtip...

    No, nebo je to možná zase jen o tom sebevědomí a drzosti, co?...když mám tolik drzosti jí např. tohle říct, tak jsem zajímavej...tou drzostí...[S08]

    Reaguj na tento komentář
    Bez nadpisu
     od autora RaShCZ

      Dej si tento článek dohromady s technikou dva kroky dopředu, jeden zpět a dojde ti to. Ty techniky se doplňují. Kdybys šel pořád jen dopředu, žena tě zastaví. Zájem ženy o tebe musí být vždy větší než tvůj zájem o ni. Jakmile je to opačně, žena řadí zpátečku.

      Tato technika cílí právě na zmíněné pravidlo o zájmu. Musíš jí dát najevo, že její zájem o tebe je vyšší než tvůj zájem o ni. Kdy tuto techniku provést je těžké vysvětlit. Nejlépe v momentě, kdy se posunete "příliš" vpřed.

      Např. potkáš ženu na plese. Povídáte si spolu, tančíte spolu. Vše OK. Potom přijdete ke stolu, ona si sedne k tobě a dá ti ruku na nohu. V tom případě jí s úsměvem tu ruku vezmeš, dáš jí jinak a řekneš: "Na to se ještě málo známe" a dáš jí ruku kolem pasu. Ty jsi zkrátka ten, kdo určuje tempo.

      Samozřejmě, že to nepochopí. Jak jsem ale napsal v Ženském myšlení, žena uvažuje emocemi. Nebude pátrat po tom, proč jsi to udělal. Zato v ní tím vyvoláš pocit, že jsi nedostupný.

      Buddy, tuhle techniku pochopíš, až budeš balit holky v terénu a stane se ti, že žena zničehonic zařadí zpátečku. Kdybych měl článek odúrovňovat na stupnici od 1 do 5, byla by to přibližně úroveň 3. Tvoje úroveň je zatím 1. Proto ti to nesedí.

      Reaguj na tento komentář
      RaSh
       od autora Buddy

        Díky za odpověď.
        Hm, takže prostě občas být trochu víc hrrr, než by čekala, nebo než sama chce, ale pak udělat ten krok zpátky dřív, než ho udělá ona, co?...jestli to dobře chápu.

        Jo, máš pravdu, že tohle je článek zabývající se věcmi už trochu dál, než jsem teď já...ale já se nad ním spíš pozastavuju proto, že mi právě nejde u holky vyvolat takový zájem, abych pak mohl udělat ten krok zpět.
        Třeba ten příklad s plesem...mě se nestává, aby mi dala holka sama ruku na nohu...:o) Takže jí pak těžko můžu zaujmout svým nižším zájmem...

        No, tak jsem si vlastně odpověděl sám...nejdřív vůbec umět holku zaujmout, pak teprve řešit něco dalšího, no...ach jo.

        P.S. Mě se tohle trošku povedlo vlastně tenkrát u té doktorky...po 1. schůzce nejevila nicmoc zájem, ale né uplně nulový...tak jsem se překonal a neozval se jí...a ona se ozvala sama...
        ...no a pak už jsem to jen kazil...[S08]

        Reaguj na tento komentář
        Re: RaSh
         od autora Lvíče

          Hlavně jich to chce poznávat desítky, stovky... (pokud na to máš čas) Pak ti ty základní věci půjdou úplně automaticky (ono pokud nemáš IQ 60, rychle sám i bez návodů zjistíš, že 100x udělaná věc, co nezabrala, je chyba, a naopak) a budeš na to dívat naprosto jiným pohledem.

          K článku:

          Odpovíte: „No, mluvila jsi se mnou teprve chvilku a už se ti podařilo dostat mou ruku kolem tvého pasu. Musím si na tebe dávat pozor. Není to se mnou tak snadné.“ - Ta poslední věta je opravdu žalostná, ta tam fakt nepatří.

          Reaguj na tento komentář
          Re: Re: RaSh
           od autora RaShCZ

            Máš pravdu, ta poslední věta je moc. Smažu ji.

            Reaguj na tento komentář
      Re:
       od autora zmatek

        presne s tou zpateckou mi to sedi...takova vnitrni brzda...a vzdycky to vyslo presne naopak nez jsem ocekaval...tzn dostalo se mi vetsi pozornosti, nez jsem chtel a to bylo fajn, ale vadi mi kdyz se musim premahat a rad bych treba sel dopredu, ale proste musim cekat a prizpusobit se tomu tempu...2 kroky vpred a 1 zpatky, zjistuju, ze se pozoruju zvenci a nemam ten prozitek jako ona ...proste to tempo stejne diktuje zena a ja s tim nic nenadelam a to mi vadi...

        Reaguj na tento komentář
prosim o radu
 od autora Jenda7

    Peknej clanek, jen bych chtel poprosit o radu od zkusenejsich. Pote co jsem uvidel tyhle vety:
    # „Ten kluk támhle by se k tobě perfektně hodil.“
    # „Buďme zatím přátelé.“

    tak ve me uplne hrklo, protoze presne tohle mi rekla holka kterou jsem chtel sbalit(samozrejme obracene jako... tamhleta holka by se k tobe perfektne hodila), ale ja to bral jako jeji nezajem. Navic se v tom zenskym mysleni vubec nevyznam, takze by me vazne zajimalo co mi tim chtela sdelit - opravdu nezajem? chtela me sbalit? ukazovala mi, ze na ni nemam?
    Nevite nekdo pls co to podle zenskyho mysleni znamena? diky

    Reaguj na tento komentář
    Re: prosim o radu
     od autora OffTopic:))

      osobne myslim, ze by zenska taku vetu nepouzila, keby ta chcela poslat do pecka par hodin po tom, co ste sa spoznali...skor ak bola tvoja kamaratka a postrehla, ze by si ju chcel, tak to...alebo ta testovala, ako zareagujes na cudziu zensku...(moj nazor, som zvedavy, co povie rash, alebo filuta).

      inak pohode clanok...
      ja by som sa spytal autora co robit, ked zensku uz mas, avsak rozcarovanim, ktore doteraz panuje nie si vo vztahu dominantnym
      sme spolu asi 2 tyzdne, v tejto dobe som uz mal zvacsa zeny vycvicene ako poslusneho psicka, teraz sa citim akoby som nim bol ja, akym sposobom to vyrovnat, az obratit?
      thx za radu[S08]

      Reaguj na tento komentář