Šílenství mladých ze sexuální frustrace

„Mnoho mladých chlapců se zajímá o sex více nežli o jakýkoli jiný předmět. Je to přirozené, neboť jejich těla pracují přesčas, aby vyprodukovala miliony spermiových buněk. Ženy si neumí představit, jaký je to hluboký a intenzivní zážitek, neboť jejich cyklus energie je rovnoměrněji rozložen během měsíčního menstruačního cyklu.

Nejste sexuálně frustrovaní? 

Toto budování mužské energie je přirozeným projevem vesmírné energie jang. Přirozeným jevem v tomto období je rozvíjení tradiční romantické lásky. Jestliže expandující energie jang nalezne ženu - příjemce, která bude lásku živit, může láska mezi nimi dozrávat a může se postupně probudit duchovní vývoj. Problém posedlosti sexem povstává z materiální společnosti, která zdůrazňuje hodnotu fyzického sexu v tak vysoké míře, že lidé zůstávají po celý život nevyzrálí a hledají něco, co by podpořilo jejich představu smyslné žádostivosti sexu, která je vyčerpává a v konečné fázi zabraňuje jejich vývoji tím, že je stimuluje k rychlé ztrátě jejich semene.

Čím usilovněji se mladí snaží o to, aby se zmocnili potěšení, tím jistěji jim unikne. Ve zklamání, která z toho pochází, mnozí hledají potěšení s ještě větší zuřivostí. Je to hledání identity, které vede k častým masturbacím a promiskuitě. Čím častěji mladí rozlévají své vitální semeno, tím prázdnější se postupně stávají, ačkoli mají pocit dočasného uspokojení tím, jak životní síla prochází a vychází z jejich beder. Neomezené sexuální šílení může zničit křehký pocit identity mladého muže a může člověka rozmělnit do davové mysli, která je ovládána průmyslem, orientovaným na zisk ze sexu a na sexuálně vykořisťující televizní show. Vyšší vitální energie, která by mohla vyživovat pravdivá centra mladého člověka, místo toho slouží k podplácení prázdné fantazie o jeho posteli a rozkoši. Poté je ponechán sám sobě bez ničeho. Znamená to duchovní pohromu, nezačala-li být nadměrnost včas napravována.

Tento typ mladých mužů může mít problémy se ženami a v konečném důsledku to zanechává prázdnotu v jeho chápání sebe sama a ženského pólu jeho vlastní mužské energie.

Ze stejného důvodu jsou mladiství náchylní k fanatismu, politickému, náboženskému nebo jinému. Rudé gardy Maa nejsou ničím jiným než skupinou mladistvých, která propagovala fašismus svého vládnoucího tyrana. To, jak rychlých tempem přibývá různých nových kultů ve Spojených státech, je silným důkazem toho, že mladí nejsou schopni naplnit prázdnotu svých životů prostřednictvím fyzického potěšení, které se stalo běžným. Jestliže křehké spojení s nově se formujícím pocitem identity u dospívajícího chlapce je zlomeno nedostatkem lásky nebo sociální péče, člověku zbude pouze skupinová duše, která oživí jeho život. Skupinová mysl poskytuje naplnění, po němž touží jeho prázdnota. Neboť příroda se hrozí prázdna, jejich prázdnota pohrdá sama sebou.

Tyto poznámky se týkají i dospělých v naší sexem posedlé společnosti. Mnozí zoufale hledají identitu, která je jejich přirozeným právem, ale nevědí, jak ji získat. Správné porozumění funkce sexuální lásky pro osobní vývoj člověka by v mnohém napravilo tyto krajnosti. Vzdělání týkající se metod kultivace všech typů čchi, ale zvláště sexuální energie, je velmi přímým řešením. Mladiství se nikdy nevzdávají své sexuální touhy, ale není nepravděpodobné, že mnozí z nich by se zajímali o zlepšení, kdyby věděli jak.“ (1)

Rozvíjení mužské sexuální energie

Kniha pocházející z východních kultur, především z buddhistického a taoistického učení, se zabývá shromažďováním a řízením vaší životní energie. Dozvíte se z ní tajemství k dosažení sexuální potence, cestu k vyšší blaženosti za pomocí taoistických praktik apod. Publikace vás naučí správnou výměnu a vyrovnávání mužských a ženských energií jin a jang ve svém těle a vzájemně s partnerem. Tato praktika pomůže utužit nejen váš vztah, ale také vaše pracovní a sportovní výkony.

(1) CHIA, Mantak, WINN Michael: Rozvíjení mužské sexuální energie. 1.Vyd., Praha: PRAGMA 1984. 174 s. ISBN 80-7205-357-4. s. 64 - 65

Komentáře

Bez nadpisu
 od autora aurelian

    Ehmm, jak jeto říct a neurazit... snůška prázdných keců.Přečtěte si raději Darwina Ridleyho.

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora History

      Je to už moc teoretické. Mě osobně nesedí články, které se opírají o nějaké východní kultury. Nějaká vesmírná energie jang, co to je ...

      Reaguj na tento komentář
Ano, zajisté
 od autora PhDrDoubrava

    My psychologové k podobným statím zaujímáme jasné stanovisko: Autora bít, sekat, zadek do krve bičovat, elektrošoky ordinovat, psychofarmaky krmit, izolovat, a zase bít, mokrým hadrem tělo lískat....atd.
    No, jinak ten text mě podle nadpisu přilákal, ale když jsem si ho přečetl celý, tak mě napadlo, že by to mohl být výplod nějakého mistra slova jako třeba byl ve sněmovně Vlček. Kombinace Vlčka, plus duševní hloubka Standy Grosse, elegance slova zpěvačky Ivety B., moudré vyprávění bodrého burana Mirka Chlast Donutila...atd. No prostě, autor trefil hřebíček přímo na hlavičku...

    Moje rada...onanovat, třít tělo froté ručníkem, ledové sprchy, spousta četby, dospět, a hlavně...nechat se vyhodit ze Svadeni.cz

    Reaguj na tento komentář
    Re: Ano, zajisté
     od autora RaShCZ

      Nevím, jestli sis toho nevšiml, ale článek řeší posedlost sexem a její důsledky, namísto správného využití této energie. I ve svádění je sexuální energie důležitým hnacím motorem, což ti potvrdí každý zkušenější svůdník.

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re: Ano, zajisté
       od autora Hunter

        Nicméně předpokládám, že aby mi taková kniha k něčemu byla, tak bych na věci v ní zmiňované (jako samozřejmé a nezpochybnitelné) musel vůbec věřit ...

        Reaguj na tento komentář
        Re: Re: Re: Ano, zajisté
         od autora RaShCZ

          To bych netvrdil. Tuším, že před rokem, jsem četl knihu, s jejíž hlavním tématem jsou vůbec nesouhlasil, nevěřil jsem tomu (dokonce jsem měl asi 3x chuť tu knihu doslova vyhodit z okna).

          Během čtení jsem ale narážel na hodně zajímavé a inspirující pasáže. A bylo jich tam opravdu dost, takže mi ta kniha dala jako celek poměrně dost námětů a podnětů. A to přesto, že jsem asi 50 % považoval za tlachání o kravinách, 30 % za úplné nesmysly a pouze 20 % za něco opravdu velmi užitečného.

          A víš, co je nejlepší? Z té knihy vyšly dva přepisy a tuším 3-4 články, kde jsem ji používal jako zdroj. Jak přepisy tak články měly hodnocení přes 90 %. Nemusíš tedy souhlasit s hlavním tématem, aby sis četbou něco neodnes.

          Reaguj na tento komentář
          Re: Re: Re: Re: Ano, zajisté
           od autora Hunter

            Otázka je, jestli má smysl číst knihu, ze které pouhých 20% je užitečných, zejména pokud je tvůj čas omezený.
            Daleko vyšší poměr užitečných (a zamyšleníhodných) podnětů je třeba v Malém princovi nebo Alence v říši divů.

            Reaguj na tento komentář
            Re: Re: Re: Re: Re: Ano, zajisté
             od autora RaShCZ

              To je individuální. Já osobně málokdy narazím na knihu, která by v sobě měla alespoň 10 % užitečných rad (nejlepší jsou v tomto směru takové, které se tváří velmi odborně, ale ve skutečnosti je to pouze sbírka tlachů). 20 % je tedy pro mě opravdu dost.

              Malý princ a Alenka v říši divů jsou opravdu velmi nahuštěné knihy. Pro děti či filozofické začátečníky. Já se neřadím ani do jedné skupiny, jejich informační hodnota je tedy pro mě velmi nízká.

              Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Kaze

    Nenechte očipovat svá srdce ještěry z pekel! [S04]

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora lamka

    Chtelo by to trochu vic skepse a neprijimat automaticky vse co prijde z ,,vychodu,, jako pravdive. Opravdu i ,,taoisticti mnisi,, chteji vydelavat prachy a ten nekriticky pohled zapadu na vychodni filozofie jim to plne umoznuje.

    Reaguj na tento komentář