Seznamovací podvody na internetu

Hledáte partnerku na sex, nebo jen chvilkové povyražení? Internetové seznamky jsou lákavé a vypadají tak věrohodně – jakoby se roztrhl pytel s krásnými holkami, které hledají to samé, co vy. Ovšem kvůli zvědavosti a touze po vzrušení si jen málokdo připustí, že na tom celém něco nesedí. Povíme si, jaká je podstata takovýchto stránek, kde se s nimi můžeme setkat a jak se bránit souvisejícím podvodům.

Jak se nenechat napálit? 

Snad každý se již na internetu setkal s propagací erotických seznamek, v podobě lákavě vypadajících reklam. Nejčastěji na ně můžete narazit na pornostránkách, internetových sexshopech a na stránkách podporujících warez. Toto jsou takřka nejnavštěvovanější typy stránek vůbec, proto už nejednoho roztouženého muže napadlo si takovouto reklamu rozkliknout a prozkoumat obsah stránky.

www.erotickykontakt.cz

Jednou z nejnavštěvovanějších erotických seznamek u nás je stránka, která sama o sobě působí vcelku solidním dojmem, ovšem zdání klame. Na tuto seznamku se snáší kvanta stížností od pohoršených klientů. Na základě zkušeností, které jsme se stránkou erotickykontakt nabyli, se domníváme, že by se mohlo jednat o podvod.

Proto jsme se rozhodli, že nebudeme sedět se založenýma rukama, ale pokusíme se ji prozkoumat trochu blíž a vyřešit s ní související potíže.

Tuto seznamku provozuje společnost VODIXAG s.r.o., která zároveň spolupracuje s firmou INTER MAX INTERNET s.r.o. a DateMe s.r.o. – všechny tři firmy sídlí na stejné adrese v Plzni.

Výše uvedené společnosti provozují i plno jiných erotických seznamek, na které píší lidé v zahraničí ty samé stížnosti, jako u nás na erotickykontakt.cz. Zde je několik z nich:

  • http://sexkontakt-news.com/ 
  • http://de.6-chats.com/?ech=1& 
  • http://www.model-villa.de/index.php 
  • http://www.erotikdating.com/
  • http://www.adult-tower.com/

Výše uvedené firmy mají podle všeho dva jednatele - jeden je z Rumunska a druhý z České republiky. Pokoušela jsem se na ně sehnat kontakt, moje iniciativa však zůstala bez odezvy.

Uchýlila jsem se tedy k jinému a složitějšímu řešení. Pročetla jsem si různé diskuze a recenze, týkající se seznamky erotickykontakt.cz a zároveň si obstarala přístup na jeden z placených účtů, abych měla na věc objektivní názor a mohla si vše objasnit a projít sama. Nebudete věřit, co všechno jsem zjistila.

Obchodní a smluvní podmínky

Nesrovnalostí jsem tu našla víc než dost. Nesmyslně vysoké poplatky za členství a užívání pominu, pouze ve zkratce shrnu nejdůležitější fakta:

  • Klient při registraci svého účtu automaticky souhlasí se zpracováním osobních údajů a fotek, které zveřejní na svém profilu
  • Stránka si činí nárok na cenzurování soukromých zpráv, po zaregistrování uživatele probíhají manuální úpravy osobních údajů, aby nikde nebyl zadán konkrétní údaj (např. e-mail)
  • Pokud si zaplatíte členství pomocí SMS zprávy a následně je chcete zrušit, musíte odesílat další placenou SMS, v opačném případě se vám členství automaticky prodlužuje o týden a platba se strhne bez vašeho přičinění
  • V případě odstoupení od smlouvy musí uživatel podat vlastnoručně podepsanou písemnou žádost na adresu firmy, bez nároku na vrácení poplatku, zároveň se upisuje k možnosti exekuce a vymáhání nesplacené částky

Nyní cituji přímo ze smluvních podmínek stránky erotickykontakt.cz:

Pokud má uživatel zaplacené služby a potřebuje k těmto službám vystavit daňový doklad, musí si o něj napsat na email support@erotickykontakt.cz nebo na naši technickou podporu. K této podmínce dodám, že zástupci seznamky nebyli do dnešního dne poslat své vyjádření (jak překvapivé).

Poskytovatel služeb není odpovědný za jakékoli chyby přenosu dat z databáze a není zaručeno úspěšné umístění.Plno stížností se týká i tohoto problému. Uživatelům často místo odpovědí chodí jen pomlčky, nebo prázdné zprávy (proč to nemít pojištěné ve smluvních podmínkách, že?)

Pokud je uživatelem (členem) žena, je dovoleno poskytnout její telefonní číslo dalším uživatelům (členům). To je pravděpodobně pro případ, že se nějaká reálná žena s někým doopravdy seznámí a následně setká a tím pádem jejich stránka získá na věrohodnosti.

Jak to tedy funguje?

Uživatelé sem chodí proto, aby se seznámili, našli sexuálního partnera a následně se s ním sešli, ale ve většině případů jim to není umožněno. Z našich zkušeností vyplynulo, že k ničemu takovému nedošlo. Pouze jsme platili a platili. Výsledek byl ovšem nulový.

Když vstoupíte na stránku, nemůžete si nevšimnout, že na ní chybí jakákoliv ochrana proti nezletilým, což by mělo být u solidních stránek, propagujících sexuálně orientovaný materiál samozřejmostí.

Velmi lákavě působí ono slovní spojení „registrace zdarma“ – to je jedna z mála věcí, které jsou na této seznamce pravdivé. Po zdárném zaregistrování zde můžete najít plno profilů hezkých slečen, které píší, že touží po jednorázovém sexu, nebo po mileneckém vztahu. Můžete být až překvapeni, že krátce po registraci vám od nich začnou chodit zprávy a nebude jich zrovna málo. Zprávy vypadají například takto: 

Radmilka21, 22 let
Předmět: Vikend se zase blizi a ja jsem zatim porad sama, nechces to zmenit?
Nejdriv ahoj, jen si tady tak surfuju a nez abych ti psala sahlodlouhe zpravy, tak se te rovnou zeptam, jsi nadrzenej? Ja teda urcite jsem, udelam vsechno proto, abych dostala poradne tvrdej kolik mezi moje stehna. Pomuzes mi s tim?

NataliaGH, 24 let
Předmět: Vikend uz je zase pred nami,a ja jsem nadrzena bez konce!
Zase jsem tento tyden nemela sex, to se mi uz nesmi stat podruhe. Tentokrat mam v planu nadrzeny hratky co nejdriv, jsi pro?

Na soukromé zprávy můžete samozřejmě reagovat – párkrát to bude zadarmo, ovšem nedivte se, když vám zničehonic bude odeslání zprávy odepřeno. Opětovné povolení proběhne jedině v případě, že odešlete SMS zprávu za vysokou sazbu na dané číslo a zpátky vám přijde SMS s aktivačním kódem, který zadáte do políčka u zprávy. Tuto proceduru musíte často opakovat i několikrát, než vám nově příchozí kód bude uznán.

Kdybyste náhodou na stránky zapomněli, samy se vám připomenou e-mailem.

Služby si můžete zaplatit samozřejmě i na určité časové období, čímž vám údajně bude umožněn neomezený přístup. V praxi to znamená, že si budete moci napsat s vybranými profily libovolný počet zpráv, ovšem když konečně přijde řeč na schůzku s danou osobou, něco se záhadně pokazí a k setkání překvapivě nedojde, nebo dotyčná přestane odpovídat na vaše zprávy. Téma schůzky se zpravidla řeší až po získání telefonního čísla dané osoby, které může obdržet jen platící člen. Zmiňovat ve zprávách e-mailovou adresu, nebo svůj telefonní kontakt je na této seznamce zakázáno.

Iniciativní profily používají často stejný styl psaní (většinou bez diakritiky), píší stejné pravopisné chyby a jsou aktivní ve stejnou dobu (v rozmezí cca 3-4 hodiny ranní). Často se stane, že tatáž zpráva přijde na různé registrace od jiných uživatelek. 

Zpráva je naprosto stejná, dokonce obsahuje i totožnou pravopisnou chybu. Ale změnily se údajné odesilatelky, protože každá ze zpráv mířila na jinou registraci. K tomuto přidáme citaci z obchodních podmínek, ve které se doslova píše: „Dále z důvodu zvýšení atraktivity portálu, si provozovatel vyhrazuje možnost prostřednictví svých moderátorů zasílat zprávy uživatelům, zodpovídat zprávy uživatelů a uveřejňovat nové inzeráty.“

Čili jinak řečeno, provozovatel stránky si ošetřil, že klientům mohou chodit fiktivní zprávy od fiktivních lidí. Proč se ale pak stránky prezentují doslova jako „Nejdivočejší seznamka v České republice“, když se s fiktivními profily seznámit nemůžete?

K tomu si připočtěte, že jedinou možností komunikace jsou zpoplatněné zprávy, nebo drahé členství. Přestože se projekt prezentuje jako seznamka, ve skutečnosti platíte za komunikaci s většinově fiktivními profily.

Naše iniciativa

V rámci zjišťování informací a vyšetřování této záležitosti jsem se snažila kontaktovat přímo firmu, provozující erotickykontakt.cz, ale odezvy jsem se nedočkala. Následně jsem napsala stížnost přímo na Českou obchodní inspekci, která však odpověděla, že stránky jsou registrované na zahraniční osobu, což je mimo kompetence ČOI. Také byly kontaktovány internetové stránky, které tuto seznamku propagují.

S ohledem na naše shora uvedené zkušenosti jsme podali trestní oznámení, a to proto, aby příslušné orgány prověřily, zda se nejedná o podvod. K trestnímu oznámení se můžete připojit i vy, spis je veden pod Č.j. KRPM-49806-1/CJ-2012-140516.

Podpořit nás případně můžete i svými názory a zkušenostmi.

Na závěr: Jak se bránit?

Nejlepším způsobem prevence takovýchto potíží je neregistrovat se na žádné erotické seznamce. Když budete chtít, partnerku na jednu noc seženete v jakémkoliv baru ve městě.

Pokud už vám to nedá a vyžadujete mermomocí seznámení přes internet, vyhledávejte takové seznamky, ve kterých jsou pouze inzeráty reálných osob. Že je seznamka věrohodná poznáte často podle toho, že na nich lidé mají své reálné kontaktní údaje (telefonní čísla, e-maily, ICQ), dále podle cenzurovaných obličejů (dotyční nechtějí být poznáni svými známými) a také díky tomu, že po vás na ní nikdo nebude chtít žádné registrace a poplatky.

Naučte se sami rozeznávat věrohodné seznamky od těch podvodných. Není to tak těžké, stačí si pár stránek projít a přečíst si pořádně všechno, co se na nich píše. Tyto zkušenosti se vám budou do budoucna hodit celkově, nejen co se týče erotických seznamek. 

Komentáře

Bez nadpisu
 od autora Reaper

    Problém je, že Ameriku už objevil Ericcson, Kolumbus a následně minimálně několik desítek miliard dalších lidí .... [S08]
    Kromě toho když je někdo blb, stejně vám nebude věřit, že to je Amerika a bude si myslet, že je v Indii.

    Reaguj na tento komentář
Erotické seznamky
 od autora Kotja

    Zajímalo by mne, kolik je tam skutečných žen, co hledají jednorázový sex, protože se jim líbí (Na seznamka.cz byl na flirt&sex poměr muži:ženy 10:1 (u vážného seznámení 2:1)) asi by je spočítal na prstech slepý řezník.
    Podle mne kdyby ve skutečnosti chtěla to co inzeruje, tak má pět chlapů kolem prstu obtočená každá

    Reaguj na tento komentář
no...
 od autora white

    vono asi je každýmu svéprávnýmu člověku jasný, že na podobně seriozním webu k š.uku nepřijde... :) ale mám známýho kerej se se svojí současnou seznámil na ňáký prej "erotický" seznamce... fuuuj :(

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora RaShCZ

    Pokud má někdo z vás s touto "seznamkou" zkušenosti, nestyďte se je napsat do komentáře nebo nás kontaktovat. [S03]

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora woo

      Zkušenosti mam a hodně neblahé. Je to nechutná verbež, těším se, že už se na ně konečně vaří voda[S07]

      Reaguj na tento komentář
    Re:jeden velký podvod
     od autora clement

      Ze zvědavosti jsem se zdarma zaregistroval na seznamce flirt kontakt, stejně jako každý chlap jsem byl zvědavý co to přinese. První registrace byla bezplatná s tím, že profil uživatele je omezen. Tzn.různá omezení,respektive se jedná o kontrolu správce seznamky, aby se kontaktní údaje, které si můžete s protějškem vyměnit k němu prostě nedostaly a vy jste jako oslové byli nuceni přejít k placené registraci, tak aby jste se k něčemu mohly dobrat. Poté co jsem si přečetl obchodní podmínky jsem zpozorněl. Když se totiž někdo zaregistruje a zaplatí kartou, tak až do písemné výpovědi mu pak automaticky prodlužují smluvní vztah a samo stahují prachy z účtu. To ovšem není vše. Další možností správce seznamky je vytvářet fiktivní profily za účelem zvýšení atraktivity, typicky klamání spotřebitele, ale budiš. Co to, ale ve skutečnosti znamená? To, že ty údajně nedržený a chtivý dámy jsou téměř všechny osoby, které jsou placeny určitým podílem z placené registrace.Takže Vám odepisují třeba i chlapi. Veškerá korespondence jsou pouze kecy, žádný náznak možného setkání!!!prostě všechno to cíleně potencionální zájemce vybízí hlavně a jedině k vylákání zaplacení registrace. Takže pánové zapomeňte, že by jste se seznámili, spíše Vám to provětrá peněženky. No a jestli se tam občas někdo seznámí tak to bych divil a byl by to zázrak. Online profily jsou samo také podvod, není přeci možné, aby 100 dívek seděly u netu a čekaly na nějakýho amanta, který je chce někam vylákat. Prostě blbost. Rozumím tomu, že zadarmo to nikdo dělat nebude,ale tohle příliš tak pozor na chybu. [S03]

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re:jeden velký podvod
       od autora Mates

        Tak ja práveže nemal som s tým problém práve naopak aj mi vrátili peniaze, zrušilo sa členstvo a zrušili aj profil,účet. Mal problém s erotickekontakty.com nechcú mi zrušiť členstvo, vrátiť peniaze a nechcú mi zrušiť ani profil a účet a keď im nenapíšem písomnú žiadosť tak automaticky mi budu brať s účtu 20 eura a neviem čo mam robiť poradíte mi niekto. Neviem či naschvál nechcú adresu kde bývam a kde žijem hajzli zamrdani podvodní idioti. [S01][S05]

        Reaguj na tento komentář
      Re: Re:jeden velký podvod
       od autora pedro22

        Hele já tam taky problém neměl. Jako na pár fake profilů jsem narazil ale řekní mi na jaký stránce nejsou? V dnešní době si každej může stáhnout fotky kdekoliv a udělat x profilů...Tady apson po nahlášení profilu ho prověřili a smazali narozdíl od jinejch seznamek, kde ti ani neodpoví. A co se týče placení tak já si teda nejdřív vždy přečtu podmínky než něco zaplatim...Za mě je to v pohodě seznamka.[S03]

        Reaguj na tento komentář
        Re: Re: Re:jeden velký podvod
         od autora flirtkontakt-je-podvod

          Jo tak ty sis ctes podminky nez neco zaplatis jo? Ty ses jasne od nich, doufam ze uz se na vas vari voda vy zmrdi! :D Hnusne dopadnete!!!

          Reaguj na tento komentář
pokec
 od autora kvoco

    na serveri pokec.sk v miestosti sexzoznamka som si nasiel milenku, je sice starsie a vydata, ale na obcasne uspokojenie staci
    99% ostatnych zien tam chodia ponukat sex za peniaze, je sanca najst si babu na sex na tychto serveroch, ale je to skor zriedkave

    Reaguj na tento komentář
www.erotickykontak.cz
 od autora KrakenCZ

    [S03]Tak nevim mozna tam nejaky fake je, ale ja po usilovnem hledani tam buchtu nasel. A ze si tam neni mozne predat telefoni cislo je kravina jak hrom! Aby jste ho dostali musi byt oba clenove VIP. Takze doufam ze budete mit stesti jako ja! A me toho 500 mesicne lito neni,kdybych sel na diskarnu a tam zval nejaky buchty budu to mi nekolikrat drazsi.

    Reaguj na tento komentář
    Re: www.erotickykontak.cz
     od autora woo

      Jsi LHÁŘ já tam VIP účet měl a rozhodně si telefonní číslo ani nic jiného (mail, icq, skype atd atd.) nepředáš, komunikace musí probíhat pouze na serveru. Takže předpokládám, že budeš zaměstnanec této zlodějské firmy a dost možná i píšeš chlapům jak chceš kolíka mezi stehna, co? Kolik ti za to platí?

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re: www.erotickykontak.cz
       od autora Michael69

        [S01]S tím naprosto souhlasím, že je to jedna velká levá, taky jsem tam byl konkrétně Redkiss a psal jsem si s pěti holkami, nebo alespoň jsem si to myslel,..........a vyhrál aukci na kterou mi následně nikdo neodepsal.... a ty zmíněné holky nejen že psaly tak prapodivně, ale když mi docházely body bez nich nepošleš zprávu aniž by jsi zase zaplatil, tak jsem všem napsal svůj telefon, abychom komunikovali přes sms,že už jim nemůžu odepsat,tak všechny psaly pořád dál jako předtím..........jako bych to nenapsal, a psaly dál stylem že už ten konkrétní den by mohla a kde se sejdeme... atd. prostě jenom aby sis koupil další body a předplatil další období....a v podmínkách skutečně mají že se automaticky prodlužuje zaplacené období, i na jednoměsíční zkušební předplatné....které jsem zaplatil převodem, protože na stránky tohoto typu jsem svou kartu vůbec radši nepoužil.....musí se napsat výpověď nejpozději 10 dnů před vypršením zaplaceného členství, takže pozor na to....je to celé jen klamání spotřebitele, falešné profily.. atd, vše jen aby pánové zaplatili.......

        Reaguj na tento komentář
      tak tak
       od autora retro

        [S04][S08][S08][S08][S08][S07][S04][S08][S08]

        Reaguj na tento komentář
    Re: www.erotickykontak.cz
     od autora Alyx

      Stačí pořádně číst - ve článku je jasně psáno, že není možné vybraným osobám rozesílat SVÉ VLASTNÍ kontaktní údaje (a dělat si tak nárok na komunikaci mimo server). Že obdržíš telefonní číslo dané osoby po vysolení vysoké částky, nikde popřeno není ;-) Takhle zřejmě ten jejich/váš prazvláštní systém funguje. :-)

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re: www.erotickykontak.cz
       od autora Kickoff

        Ten web neni určenej k seznamování, ale k vydělávání firmě a webmasterům, kdy každej webmaster má 35% z každýho nákupu členství, zbytek jde těm grázlům. Prostě affiliate program. Naprosto mě zaráží, kolik lidí je schopnejch si vydělávat takovým svinstvem - peníze z peněženky nevezmou, v obchodech nekradou, ale škubat lidi za poplatek s tim, že nedostanou žádnou službu a ještě v podmínkách hrozit vymáháním, to jo.

        Přesně takhle funguje třeba i be2 seznamka, ukončit členství je náročný a poskytovatel se snaží ukončení cíleně znemožnit. Ta funguje, co jsem koukal, daleko dýl a celosvětově, tam je podle mýho zkoumání za přivedenýho uživatele jednorázová velká provize. Takže je asi jasný, odkud tyhle zlodějíčci brali inspiraci. V Česku má EK webmastery na starosti www.69cash.cz, jsou tady jenom tyhle jedny stránky. V Německu je tohohle svinstva daleko víc, jak je zmíněno v článku, tam je zase tenhle webmaster systém: www.love-money.de. Všechno pochopitelně pod Intermax Group. Suma sumárům: SVINSTVO a ještě jednou SVINSTVO!

        Online seznamky, kde po Vás někdo chce drahej poplatek, jsou prostě byznys, způsob jak okrást slušný lidi, rozhodně ne prostředek, jak se seznámit.

        Reaguj na tento komentář
    Re: www.erotickykontak.cz
     od autora Fram

      Zdravím všechny.Taky tam mám už nějakou dobu profil. Kontakt se dá poslat druhé osobě,ale až po výměně alespoň jedné zprávy od každého. Takže když pošlete někomu kontakt,tak ho neuvidí,ale když odepíše a pak ho pošlete,tak už ho normálně uvidí. Zaplatil jsem si VIP účet 2x na týden (99,-) poprvé (to je logický proč) a seznámil jsem se tam s vdanou holkou co pracuje ve firmě přez ulici.(Asi jsem měl štěstí) Taky jsem si tam ten týden psal s jednou holkou údajně od Zlína. Odepisovala celkem rychle a nepsali jsme si moc o sexu,ale spíš taknějak o životě. Myslím,že byla skutečná i když jsem jí neviděl,protože bydlí daleko. Pak jsem ale chtěl zrušit profil a nejde to. Pořád mi chodili upozorňovací emaily ,že mám nevyzvednutý zprávy.Po roce a půl jsem si z nudy zase zaplatil a ...... naprosto stejný zprávy jako jsou napsaný v tomhle článku. Jen jsem je měl od různých osob a z jiných krajů ,ale pořád stejný text. Takže mi bylo jasný,že to je automat. Původně jsem myslel,že ty mladě vypadající holky jsou profesionálky a hledají tam kšefty.Tím by se vysvětlovalo proč žádnou z nich neznám třeba z práce,nebo od vidění,když jsou ze stejnýho města.
      Nejspíš se přidám k tomu trestnímu oznámení.A děkuju za článek.

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re: www.erotickykontak.cz
       od autora networ

        Tak jsem si, vážení postižení, přišel zanadázvat společně si s vámi , jaké je to svinstvo. A najednou jsem si uvědomil, že "postiženec" má ještě jiný význam: vsadím se, že ti, co nejvíc řvou, bez uzardění použili na o udělali hladovým dětem přičmoudlých imigrantů, kdyby jim, nedej Boseznamku peníze na domácnost, na dárky pod stromeček a řvou, co by všechnže, přišli pod ruku. Škoda, že vám to nevyšlo, hejlové, ta kráska by vás oškubala tak, že stávající investice je směšný pakatel.Word is only ilusion - vám se iluze dostalo vrchovatě - už nikdy nebudete žádnou milovat tak, jako tu slečnu vystřiženou z časopisu.Vím, co mě řeknete: že máte právo dostat za svý prachy to,co jste si objednali. Opravdu? zboží možná, Iluzi ne!" Cum bajšpíl posmrtný život předplacený krásou Vatikánu, a - co je obzvlášť zavrženíhodné - jsou obelhávány nevinné děti iluzí, že jim dárky nosí Ježíšek! Tak k čemu ty emoce? Tak já vám řeknu, kdo vás sere! Vy sami před sebou jste poníženi představou, že zatímco hýkáte upřímným vzrušením a slintáte oplzlosti na klávesnici, někde na druhé straně drátu brunátný dědek vyprskne tlačenku s cibulí: "Tak schválně: dávejte pozor, co zase ten úchyl vyblil?! Je to možný, že jsou lidi takový prasata!?" Dá se říct, že ta banda podvodníků je na vyšší morální úrovni, než jste vy! Proč? Nezval v Manon říká:Bůh nezatratil Magdalénu, Bůh neodvrátil od ní tvář, však ten,kdo kupuje si ženu, je ďáblův muž a otrokář! No tak? Ke zneužití nedošlo, pomineme-li autorská práva rozstříhaného Cosmopolitanu, dědkové přijdou do nebe, že uchránili živé křehulky před takovými hovady a vy se vrátíte se do svých brlohů z červenýma ušima od hanby, co vás celou zpáteční cestu fackovala k vaším ne tak drahým polovičkám rádi, že je nemusíte porcovat na třetiny (což všecko platí i na mně,ale líp se druhé osobě nadává v druhé osobě). Věřím, že po čase se domů doplazí ukřivděná erekce takže mi nezbývá než popřát Hezké svátky!

        Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora white

    Já to neodsuzuju, věřim, že sou lidi, pro který je to jediná možnost jak sehnat píchání a nejít za profesionálkama. Ale ty ženský tam, to musí bejt odpad... brrrr... nevěřim, že by si tam uďála profil ňáká normální...

    Reaguj na tento komentář
podvod
 od autora cracken

    zdravim pánové taky jsem naletěl a zaplatil jim kartou. Už jsem zrušil učet na Cgbilling.com takže mi další peníze nestrhnou ale neposlal jsem jim písemnou žádost o zrušení účtu (nedam jim vlastní podpis). Ale ve VoP mají napsáno že když písemě nezrušíte učet a zaroveň nezaplatíte, peníze co nedostanou mužou vymáhat nemate s tim nějakou zkušenost?

    Reaguj na tento komentář
    Re: podvod
     od autora Mihl

      Chtěl bych se zeptat nějaký postup pro zrušení pladeb z www.cgbilling.com, odchazí mi něco kolem 350 kč a nevim si rady na tomto webu. Za odpověď děouji.

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re: podvod
       od autora xx1

        Zajdi do banky a zablokuj tyto platby. To je první krok. Je možný, že ti od nich potom přijde upomínka. To už budeš mít v ruce něco, s čím se dá operovat. Takže to vezměš a zajdeš na policii. Pak se uvidí.

        Reaguj na tento komentář
      Re: Re: podvod
       od autora Marty

        Klikni sem https://www.cgbilling.com/secure/cancelTransaction.html
        Vyplň posledních 6 čísel kreditky z které to bylo placeno a mail na který tam máš profil, pak dej submit
        Otevře se ti stránka s výpisem transakcí a v záložce action v pravo zvol unsubscribe a zas submit. Na mail ti pak přijde potvrzení o odhlášení a nemusíš už pak nic nikam posílat

        Reaguj na tento komentář
Soudně nevymůžou vůbec NIC !!!
 od autora georgikk

    Crackene, zkušenost s tím sice nemám, ale pokud to budou chtít vymáhat, budou muset podat žalobu u Tvého místně příslušného soudu a bude se aplikovat české právo (zákon o mezinárodním právu soukromém). Podle něj nepožívá právní ochrany výkon práva, který směřuje proti poctivému obchodnímu styku a je proti dobrým mravům (§ 3 obč.zák.). Myslím tedy, že takový spor by seznamka nakrásně a dozajista prohrála a musela Ti platit Tvého advokáta :-)

    Reaguj na tento komentář
    Re: Soudně nevymůžou vůbec NIC !!!
     od autora cracken

      Dík moc
      V právech se moc nevyznam ale jestli nemužou nic tak jsem klidnej:)

      Reaguj na tento komentář
Zkušenosti...
 od autora tygr

    No bohužel patřím k těm nešťastníkům, kteří to zkusili. Podezdřelé mi to byo od začátku, přesto na tom serveru bylo cosi co se mi pořád zdálo reálné. Že to bude až takový povod jsem nečekal a došel jsem na t svou opakovanou naivitou. Pár "holek" mi napsalo tak jsem odepisoval, ale přesně jak je zmíněno již výše když se schylovalo k nějáké té schůzce, tak bylo najednou ticho. Poprvé jsem tomu nepřikládal takový význam. Znáte to říkáte si, sakra někde jsem udělal chybu možná jsem moc tlačil na pilu a tak. Když už se moje původní tušení že jde o podvod začalo zdát nespochybnitelným, začali se u profilů tch holek objevovat různé obrázky holek, lteré mi byly už trochu povědomé. Prostě podvod na Ntou. Škoda že jsem se nechal chlácholit tak dlouho a doufal že je to alespoň trochu reálné [S09]

    Reaguj na tento komentář
Hlášky
 od autora tygr

    Nejpeprnější hlášky co mi došly jsou např:

    "Předmět: Chtela bych si najit hracku na vikend, se kterou bych si mohla delat co bych chtela!!!

    Hledam diskretni hracku, ktera neodmlouva, lize kdyz chci a jak dlouho chci, necha me kourit jeho ptaka a poradne mi projede vsechny dirky a potom me celou postrika, nechtel bys ji byt ty?"
    ------------------------------------------------------------------
    "Předmět: Udelej si ze me otrokyni, splnim ti cokoliv si budes prat a co rozkazes!

    Jsem poradne nadrzena a porad na to myslim. Potrebuju chlapa, kterej mi to dokaze bez nejakejch reci poradne udelat. Nerekne po prvnim cisle dost, ale bude me mrdat celou noc. Ja budu tvoji otrokyni a udelam vse, co budes chtit. A budes na me prosim prisnej? Napis"
    ----------------------------------------------------------------
    "Předmět: Meze pomalu vysychaji, tak co je jit treba vyzkouset?

    Dala bych si nejakou prochazku v lese, ale ne daleko, treba kde budou nejaky lidi kolem, aby me mohli pristihnout treba pri tom jak ti kourim ptaka a nebo jak me ojizdis oprenou o strom, sel bys do toho? Podle me by to bylo vzruseni, ktery za to urcite stoji!"
    -----------------------------------------------------------------
    "Předmět: Chtela jsem klofnout nekoho v masce, aby mi to na tajnaka udelal a ja videla az pak jak vypada a nic.

    Tentokrat prima zabava, ale zadny sex! A to jsem byla za mazoretku, bez kalhotek a kdyz jsem cvicila nikdo si ani nevsiml ze jsem na ostro :( A proto mam ted o to veci chut na poradnyho chlapa a nejen to! Hned bych si vzala toho tvyho chlapaka do pusy a zacla te pekne zdimat. Udelal bys mi to potom pekne do zadecku? Ozvi se mam cas jen do Stredy. Diky"

    Reaguj na tento komentář
    Re: Hlášky
     od autora Elliasson

      Trochu mi to připomíná sexvidea.eu [S04]

      Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora kukatkoo

    [S03]Ano taky jsem jeden znich ale udělal jsem to ohledně průzkumu a zvědavosti jestli co nabizi funguje,členství zaplacené mam,tak se uvidí,sam název stranky je zavadějicí a jejich podminky při registraci jsou pro výsměch [S04]a nějaký exekuce to taky, bohužel platbu jsem provedl kartou ale stim jsem počital že si nani budou hrabat po měsici, blokace a je klid ohledně transakci přes net.jsou to podobne stranky co fungujou jsou xdate.cz mrknuti.cz
    jinak dále budu informovat a budem připravovat žalobu s pravníkem
    a jestli to někdo čte od erotyckýhokontaktu zaměstanec nebo kdo to zpravuje at se těší,já se vlastně těším taky až se vám podivam do očí u soudu.

    Reaguj na tento komentář
Sex na webu
 od autora Zkušenosti

    ...taky jsem naletěl.......

    Vytvořil jsem si profil a po prvním kontaktu krásné ženy a příjemných vzájemných projevech erotických pocitů , jsem ji poslal ihned na sebe (můj profil - bez fotky) tel. kontakt - ženu znám od vidění.

    Ženy, které jsou vám nabízeny z okolí, jsou ženy, které si takto přivydělávají (dostávají za své foto peníze od "erotických" agentur). Ženy s vámi ale nekomunikují - jsou zde pouze jejich fotky a erotické odpovědi, které dostáváte s tisíce nabízených lákavých větných frází "generátorů odpovědí". Došlo to u mě tak daleko, že jsem dostal stejné odpovědi (dvě dlouhé věty) od různých žen (z jiných krajů) - "robot- generátor" to prostě nezvládl a já jsem tak zjistil, že jsem byl podveden (je pravdou, že jsem jim napsal, jak je vidím, ....... jak jsou prostě krásné, asi tak třista "fotkám" - fiktivním ženám ). Stálo mě to asi 1500 Kč. Je fakt, že tři chtěli dojet, ale vždy to skončilo nějakým problémem - tak prostě nic. Na telefon vám i někdo možná odpoví, ale vždy je to omyl. Když už se někdo ozve, tak je to pracovnice těchto webových stránek, kterou jsem dokonce v telefonu slyšel, jak říká,.......... ten "pitomec" volá, tak pozor !

    Reaguj na tento komentář
    Re: Sex na webu
     od autora xmikke

      Taky jsem naletel, ale spise ze zvedavosti... A ted tu ctu, ze oni automaticky strhavaji z uctu prachy kazdej mesic? Platil jsem kartou.... Jak jste to vyresili, aby Vam nemohli dal strhavat prachy, pripadne co jste udelali, aby ste to cely vyrusili? Dekuju za odpoved

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re: Sex na webu
       od autora xmikke

        a ted mi prislo na email toto (ptal jsem se jak mam ukoncit clenstvi): Dobrý den,
        zaplacené členství kreditní kartou může být ukončeno zasláním písemného
        oznámení, nejméně jeden (1) týden před vypršením takto uvedeného
        (zaplaceného) členství. Výpověď musí být písemná a musí obsahovat
        uživatelské jméno používané v tomto systému a musí být adresována
        technickému správci firmě VODixAG s.r.o., Bezručova 3, 301 00 Plzeň.
        Uživateli (členovi) v žádném případě nevzniká nárok na vrácení členského
        příspěvku a to ani jeho části. Uživatel, kterému bylo nabídnuto zkušební
        členství, musí před koncem zkušební doby vypovědět další členství. Pokud
        výpověď nedojde provozovateli nejpozději poslední den zkušební lhůty, stává
        se uživatel řádným členem a je povinen od této chvíle hradit členský
        poplatek. Každý člen musí provozovateli sdělit, že chce ukončit své
        členství. Smlouva bude prodloužena o původní dobu platnosti ve všech
        případech, jestliže nepošle uživatel (člen) jeden(1) týden před vypršením
        služby(členství) písemné oznámení vlastnoručně podepsané a na adresu
        technického správce a to firmy VODixAG. VODixAG potvrdí obdržení písemné
        výpovědi do 7 dnů.
        Viz.všeobecné obchodní podmínky.
        Děkujeme za pochopení.
        Support tým

        Reaguj na tento komentář
        Re: Re: Re: Sex na webu
         od autora History

          Dobry Den
          Bohužel i já naletěl a jako řada dalších jsem si zaplatil za VIP účet na měsíc přes kreditní kartu. Takže vás poprosím vím že jste to zde již vysvětloval ale poprosil bych vás kdyby jste mi to vysvětlil ještě podrobněji jak zrušit účet na samotném erotickekontaky.cz a dále aby jsem nemusel dále platit. Jakými kroky se mám dostat k tomu že mi nebudou odebírat peníze po uplynutí toho měsíce nechci jim dál platit je to podvod a já jsem abych řekl pravdu bezradný sliboval jsem si od toho kdo ví co takže vás poprosím vysvětlete mi to podrobně (jako tatarovi) abych se od toho do poslední tečky zbavil.Jsem ještě student a upřímně s tímhle nemůžu jít osobně ven tak žádám o pomoc jako první vás. Věřím že mi poradíte. Děkuji za odpověď

          Reaguj na tento komentář
          Re: Re: Re: Re: Sex na webu
           od autora niika

            Hele panove, nechci Vam kazit zabavu, ale ja si tam s typkama normal telefonni cislo predala, teda jak jsem kvuli Vam koukala do pravidel, tak musite mit oba vipko, takze zacalovat, ale to je dneska uz asi vsude, ne?[S03]

            Reaguj na tento komentář
          Re: Re: Re: Re: Sex na webu
           od autora Romcicak

            ja osobne zaslal dopis na urcenou adresu a zruseni clencstvi probehlo v pohode a bez problemu

            Reaguj na tento komentář
            Re: Re: Re: Re: Re: Sex na webu
             od autora Petr

              Cau, mas prosimte nekde zneni toho dopisu?
              Ja to zkousel a nemam zadnou odpoved. Tak bych rad poslal radeji jeste jednou jak to ma vypadat..

              Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora nike

    VODIXAG s.r.o.
    Zapsáno: 7.prosince 2005

    Plzeň, Bezručova 3, PSČ 301 00

    IČ:264 02 149


    jednatelé:

    Oldřich Novák, dat. nar. 14.05.1975
    Plzeň, Dobrovského 1618/9, PSČ 301 00
    den vzniku funkce: 7.prosince 2005
    den zániku funkce: 21.února 2008
    Zapsáno: 7.prosince 2005 Vymazáno: 4.března 2008

    Miloslava Kubková, dat. nar. 01.09.1964
    Plzeň, Prvomájová 426/64, PSČ 322 00
    den vzniku funkce: 21.února 2008
    den zániku funkce: 3.června 2010
    Zapsáno: 4.března 2008 Vymazáno: 15.června 2010

    Oldřich Novák, dat. nar. 14.05.1975
    Plzeň, Dobrovského 1618/9, PSČ 301 00
    den vzniku funkce: 3.června 2010
    den zániku funkce: 23.července 2011
    Zapsáno: 15.června 2010 Vymazáno: 23.července 2011

    Niculae Flamanzeanu, dat. nar. 23.05.1979
    22312 Bucharest, Sos Fundeni 7 B1 D23
    Rumunsko
    den vzniku funkce: 23.července 2011Zapsáno: 23.července

    Společníci:

    Norbert Georg Bayer, dat. nar. 31.10.1952
    90451 Nürnberg, Brünndlesweg 38
    Spolková republika Německo
    Vklad: 100 000,- Kč
    Splaceno: 100 000,- Kč
    Obchodní podíl: 50%
    Zapsáno: 7.prosince 2005 Vymazáno: 22.července 2009

    Christian Georg Bayer, dat. nar. 08.12.1976
    90451 Nürnberg, Narzissenweg 33
    Spolková republika Německo
    Vklad: 200 000,- Kč
    Splaceno: 200 000,- Kč
    Obchodní podíl: 100 % Zapsáno: 22.července 2009

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora nike

      ...jen vzorek z veřejně přístupných zdrojů...

      Reaguj na tento komentář
strach
 od autora pavelsk05

    Tak bohuzel jsem se dnes na stranky erotickykontakt zaregistroval,a poslal jsem sms na mesic,diky tomu co tu ctu se me zmocnuje strach co bude dal,jestli tedy budu muset platit stale za registraci aniz bch chtel,poradte mi nekdo jak se toho zbavit.dekuji[S05]

    Reaguj na tento komentář
    Re: strach
     od autora eraserhead29

      taky se tluču do hlavy, proč jsem se tak blbě nechal napálit... Nicméně autorka článku píše, že si obstarala jeden z placených účtů - zajímalo by mě jak ho zrušila, případně jestli to nechala být a něco se dělo? Díky za zprávu!

      Reaguj na tento komentář
SMS platba
 od autora Elvis

    Můj názor je, že když si zaplatím blbí týden VIP členství na zkoušku za 99Kč, tak mě v po zjištění že to je podvod nemůže nikdo donutit platit dál a už vůbec ne exekucí nebo soude. Zamyslete se aspoň a už vůbec nemá firma nebo společnost bez Vašeho souhlasu Vám jakým koliv způsobem strhávat peníze z Vašeho účtu. Volal jsem na banku a řekli mě že to bez souhlasu klienta banka nepovolí. Takže pánové,,Chlapy sobě,, klídek a za ušetřený peníze pozvěte kámošku na něco studenýho a rači se snažte zbalit normální holku.není to tak těžký, přes léto si dají holky říct a rády vyrazí si s někým sednout na koktejl nebo na pivko. Tak víc se snažit a vyserte se na erotický seznamky a dřepění večer doma. Hodně zdaru a usmívejte se, ženský mají rády veselí chlapy a ne morouse, kterých je kolem dost

    Pěkný léto

    Elvis[S07]

    Reaguj na tento komentář
ucet
 od autora xmikke

    Jak jsem psal asi pred mesicem svoji obavu, tak se vyplnila, ty sracove me strhli sami od sebe zase prachy... A to jsem si ucet na cgbilling.com zrusil, aspon jsem si myslel, ze jsem to zrusil a stejnak mi zase strhli 19,9 euro, nevite co s tim?

    Reaguj na tento komentář
fotky
 od autora Bob Saint-Clare

    Jenom bych jeste dodal, že fotky holek na téhle stránce jsou téměř vždycky jenom stažený z nějakých zahraničních webů.

    Reaguj na tento komentář
je to opravdu podvod
 od autora kolik

    Ahoj,

    jedná se opravdu o podvodné stránky www.erotickykontakt.cz
    Muži naivně komunikují, jenže komunikují s placenými moderátorkami, se kterými se jednak nikdy nesetkají a jednak také nikdy nebude sex či něco podobného.

    Prostě máte si zaplatit vašimi penězi, podvod a příjem nějakého rumuna..majitele této společnosti[S01]

    Reaguj na tento komentář
Zrušení platby
 od autora kubajakub

    Přidávám se do skupiny napálených s receptem jak už se nenechat dále okrádat proti své vůli o peníze od tohodle serveru.
    Zhruba před měsícem jsem se zaregistroval na této "erotické seznamce" a po pár dnech si aktivoval placené členství, abych vůbec mohl odpovídat(touha po snadné "kořisti" zvítězila). Vše probíhalo podle tradičního scénáře: dostal jsem spoustu vzkazů (na které jsem odpověděl), ale jakmile došlo na setkání, na druhém konci "drátu" zůstalo jaksi ticho. Vzhledem k tomu, že jsem dnes došel k závěru, že nemůžu přece pořád odpovídat protějškům špatně a došlo mi, že jde nejspíš o nějakou boudu(typu maskovaný druh escortu), došla mi trpělivost a proklikal jsem se až k tomuhle článku, který mi vše osvětlil(autorce patří mé díky za skutečně komplexní sondu do problému). Zároveň jsem si všiml alarmujícího faktu, že na stránkách "seznamky" vlastně neexistuje odkaz na zrušení účtu:))(tak, jak je u bezplatné registrace normálně zvykem)
    Pustil jsem se do procesu rušení a ejhle. Odhlašovací formulář 3tí strany CG billing moje údaje neidentifikoval. V bance mi sdělili, že poskytnutím údajů z karty dávám vlastně "společnosti" neomezenou zelenou ke kradení peněz z mojí peněženky[S03](pokud nesnížím limit pro toto "inkaso" na minimum:)).
    Zároveň mi nabídli způsob, jak se této koule u nohy zbavit: [B]Nechat si u banky svou kartu zablokovat a zažádat o vystavení nové[S07](1 telefonát, 1 návštěva banky a týden bez karty). Tím poskytovatel ztrácí svůj jediný přístup k Vašemu účtu.[/B]
    A já si uvědomil, že je dobré poučit se a příště jít raději zkusit štěstí někam na party, seznamku, atp. a ušetřit si nervy a peníze. Ještě líp brát pornostránky a sex s rezervou(už mám přeci jen něco za sebou) a věnovat se životu raději společensky než virtuálně a podobným individuím nedávat šanci(s tím, že si nedělám iluze, že v budoucnu ze světa zmizí).

    Reaguj na tento komentář
Zkušenosti - špatné..., jinde je to lepší.
 od autora Sex na webu

    Takže pánové, když už si chcete "pokecat" s krásnou ženou (ikdyž to není ona..., ale ve skutečnosti najatá pracovnice pro provoz tohoto "podvodného" webu), tak to určitě udělejte (aktivujte) pomocí mobilu. Po uplynutí třeba jednoho dne, zadejte určitě deaktivaci......přijde vám sms o uskutečnitelné žádosti. Pozor, první sms-aktivace vám zaručí skutečný provoz (tedy komunikaci se ženami...tzv. VIP), která je dána výší peněz za sms-sku. Po uplynutí vámi zaplaceného fungování jako VIP uživatel vám už nenastane odpočet dalších financí (poněvadž jste to už deaktivoval).
    Chtěl jsem se nakonec dozvědět jak to vlastně funguje a zda ženy dostávají mé erotické vzkazy, ale musím vás všechny zklamat.
    Dostal jsem tedy nějaké tel. čísla, bohužel to bylo vždy od profesionálek.
    Všem sexuchtivým mužům doporučuji určitě jiné seznamky, na kterých se sice nehovoří až tak eroticky, ale výsledky jsou zaručené....tedy setkání se skutečnou ženou...., ale pozor, levný sex může být i v konečném výsledku pěkně drahý. Je to však nakonec stejně velmi příjemná zábava, si takhle dopisovat s neznámou ženou a slíbit jí ....třeba , že se jí nakonec všechny ty sny můžou splnit.....a některým je rád splním.
    ....ženy a ten jejich zadeček....
    Občas kouknu na tyto stránky, která "žabka" se tady chce zviditelnit ..... Nejvěřší sranda je ta, že nové ženy jsou ve skutečnosti staronové tváře (profláklé..proklikané)...nejsou lidi (tedy sexuchtivé ženy). Vše je byznys.....máme co jsem chtěli.

    Reaguj na tento komentář
Bytspatne.com
 od autora Herbix

    Chtel bych jen doplnit, ze bytspatne.com je totez v bledemodrym, jednoznacnej podvod, osobne vyzkouseno.

    Reaguj na tento komentář
Zrušení
 od autora damn

    Bohužel jsem taky naletěl... Poraďte prosím, stačí buď poslat písemný dopis se žádostí o zrušení nebo zrušit kreditní kartu? Nebo je nutné oboje? Moc díky za odpovědi

    Reaguj na tento komentář
zrusit ucet
 od autora pavel

    zdravim, bohuzel sem taky de*** poslal sem vip za 599 skrze sms ale po dvou hodinach me to nejako uz bylo divny tak sem zagooglil a ejhle vylezlo mi tohle... mam otazku zda je tez potrba posilat pisemnou vypoved i kdyz sem poslal sms "STOP" a prisla me odpoved ze moje sluzba je zastavena? nebo jak mam jinak zrusit profil. diky

    Reaguj na tento komentář
    Re: zrusit ucet
     od autora Mirek

      Ahoj
      Já jsem také "naletěl," ale já jsem poslal jen sms za 99kč. Je to platnost na 7 dni. Poslední den jsem poslal STOP na to číslo a také mě přišlo "vaše služba je pozastavena." Potom jsem jim napsal dotaz na tu zákaznickou podporu,že chci zrušit profil a že to na těch stránkách nejde. Druhý den mě přišla odpověď ,že můj profil byl na mou žádost zrušen. Uplynul týden a nic se neděje,tak snad mám pokoj. Ale ještě jsem si pro jistotu v internetové samoobslutze u Vodafonu zablokoval platby třetím stranám. Protože myslím,že tady někdo psal,že mu strhávají bez jeho vědomí peníze z jeho paušálu! Nevím jak to je možné,ale asi to nějak jde. Tak pozor na to!

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re: zrusit ucet
       od autora RadaHa

        Dobry den mam problem take sem naletel a rad bych zrusil placeni a jak jste se bavily o tom ze jste posilali to STOP tak kam to mam poslat prosimvas predem dekuji za odpoved.

        Reaguj na tento komentář
hienismus
 od autora Liliku

    Zvědavost mi nedala a regnul se tam na měsíc. Záhy mi došlo, že tam něco nehraje a ihned našel tyto stránky a přečetl vše o té kauze. Škoda, že jsem nebyl varován dříve, zloději už mají almužnu a nejsem zdaleka jediný.
    Přistoupil jsem preventivně k blokaci karty a vystavení nové.
    Psal jsem jejich supportům aby mi smazali účet, ale prý jim mám poslat dopis s výpovědí smlouvy[S04]. To by byla fakt trefa, posílat jim další osobní údaje ke zpracování[S08]. Můžou si tak leda políbit[S04]. Mají to dobře ošetřené. Zavřit je až zčernaj.

    Reaguj na tento komentář
Taky naletel chaa chaa :)))
 od autora Blb

    A mate teda nekde zkusenosti s nejakyma opravdovyma sex seznamkama, kde nejsou devky ani moderatorky? Dik

    Reaguj na tento komentář
ZHAVYFLIRT.CZ - PODVOD?
 od autora muž

    Ahoj, chtěl jsem se zeptat jestly máte někdo zkušenost se sex seznamnkou zhavyflirt.cz ? Nedavno jsem uvažoval že bych si tam založil placený účet, ale jak to tady tak čtu asi je to všude stejný. Nechtěl bych se dostat do situace o kterých tu píšete. Máte s touto seznamkou někdo osobní zkušenost?

    Reaguj na tento komentář
    Re: ZHAVYFLIRT.CZ - PODVOD?
     od autora .......

      Je jedno pravildo , Zdatni Muzi se za penize seznamovat nemusi , cokoliv nabizi seznameni za prachy je pro potencionalne slabsi jedince kteri tak samo i snadno potencionalne naleti na klam , z toho plyne ze pres internet se neda seznamit , jsou jen minimalni vyjimnky a to jeste v oblastech ktere se seznamily v uplne jinych oblastech

      Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Karlos

    Dobrý den, nemá někdo nějaké nové informace, jak zamezit svevolnému čerpání peněz u účtu po zaplacení kartou na měsíc? děkuji..

    Reaguj na tento komentář
zruseni uctu
 od autora pp

    Ucet se da zrusit zaslanim dopisu do jejich p.o.boxu a v mem pripade to trvalo 2 dny. Uvedl jsem tam, ze ukoncuji sve VIP clenstvi, uzivatelske jmeno a fiktivni podpis, oni vi prd...no a behem dvou pracovnich dnu mi prisel mail, ze v poradku vyridili mou vypoved a ucet je zrusen...takze tak

    Reaguj na tento komentář
    Re: zruseni uctu
     od autora Matekk

      Na jakou adresu?? Nikde sem to nenašel.

      Reaguj na tento komentář
flirtkontakt.cz
 od autora japa

    Ahoj, tak jak to čtu, jsem dospěl k názoru, že k tomuto podvodu asi patří i flirkontakt.cz, nevím některé holky napsaly a dokonce jsme si psali i přes email, ale většina z nich se odmlčí, myslím si, že tam mají moderátorky, ale i normální holky, které jen zvyšují důvěru a nevědí o tom. Jinak systém placení je stejný 500 na měsíc, pomocí portálu CGBILLING.COM, já jsem si zaplatit zkušební týden za 99 Kč, když mi to běží už asi 3 týden bylo, mi to podezřelé, tak jsem začal pátrat, no a koukám na účet, že tam je nachystaná platba na 350 Kč, která se má strhnout až 25.5. Takže jsem napsal na podporu, že chci zrušit VIP účet, že jsem vyzkoušel a nelíbí se mi to, tak jsem zvědav, jestli dostanu nějakou odpověď. No v bance mi řekli, že mám, když tak počkat do 25, jestli to strhnou nebo ne, a pak se to nechá vyreklamovat, pokud to strhnou. A nejlepší je pokud to bude podvod zablokovat kartu a nechat si udělat novou. Uvidíme, budu informovat, jak to dopadlo, ještě se to pokusím zrušit přes ten portál CGBILLING.COM.

    Reaguj na tento komentář
no jo podvod
 od autora marty

    podle toho co tady čtu za názory, tak mi to fakt nejde zrušit! a to jsem ani nic neplatil!!! jak tedy zrušit účet???

    Reaguj na tento komentář
naletel
 od autora RadaHa

    Dobrý den zaregistroval jsem se na strance erotickykontakt a potreboval bych poradit jak mam zrusit placeni VIP kdyz jsem provedl pladbu po telefonu a jak se da zrusit celkovi profil dekuji predem za odpoved.

    Reaguj na tento komentář
flirtkontakt.sk
 od autora geronimo_svk

    tak som zistil o co tu ide naozaj :D
    o peniazky...
    toto nie je zoznamka ale obycajny podvod...cela tato stranka je prevadzkovana hajzlami ktorym ide o peniaze...
    najrpv po tom co si skusobne clenstvo do plneho bez akehokolvek upozornenia - co som zistil az vtedy ked mi strhli bez mojho vedomia peniaze z karty...
    nasledne som postupoval podla ich popisu - poslal som list s vypovedou predplatneho - a oni ho radsej neprevzali..
    25.10.2013 15:02 Neúspešný pokus o doručenie

    a ked som zistil ako ich obist a podarilo sa mi zrusit si strhavanie penazi, ani nie do 10 minut mi okamzite zrusili clenstvo a ani mi nenechali dobehnut to obdobie, za ktore si strhli peniaze...

    PS:ako som to riesil ja:
    isiel som na stranku cgbilling a pomocou cisla karty+emailu mi naslo transakcie...zaroven tam bola moznost ze cancel membership.
    na to som klikol a hned som dostal email ze uz nebudu realizovane dalsie platby....a ako som pisal ubehlo presne 11 minut a dostal som mail ze mi rusia predplatne na vlastnu ziadost a este k tomu ho zrusili okamzite v tom momente...takze tych 14€ som fest na chuje investoval [S04]
    nevadi poucil som sa..

    Reaguj na tento komentář
    Re: flirtkontakt.sk
     od autora turbos1

      ee

      Reaguj na tento komentář
    Re: flirtkontakt.sk
     od autora turbos1

      geronimo prosim ta a z flirtkontakt.sk ti pisali ked si zrusil platby rovno cez cgbilling??

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re: flirtkontakt.sk
       od autora smiile1

        Tiež som sa kedysi dávno registroval, bola to reakcia na nejakú reklamu, ale neplatil som nič, prelustroval som si stránku, popozeral možnosti a odhlásil sa. Po nejakom čase, konkrétne včera 25.11 mi prišli dokonca dve správy od rôznych báb na stretnutie. Samozrejme som im odpísal. Komunikácia bola celkom fajn, až po dobu keď mi bolo oznámené že nemôžem posielať viac správ ak si nezaplatím členstvo. Neurobil som to. Namiesto toho som si zriadil druhý účet a oslovil som tie isté dievčatá aby sme prešli na iný spôsob komunikácie. Zatiaľ som nedostal žiadnu odpoveď, tak uvidím. Ale platiť určite nebudem.

        Reaguj na tento komentář
    Re: flirtkontakt.sk
     od autora ludoss

      Ďakujem za radu,

      Reaguj na tento komentář
erotický kontakt
 od autora Monthy11111

    Jsem také jeden z těch pitomců,kteří nevědí co s penězi a zaslal SMS za 599 Kč.Po dvou dnech jsem zjistil,že se jedná o podvod a poslal Stop na číslo 90966 odkud přišlo oznámení o pozastavení služky.Zároven jsem odeslal email s žádostí o zrušení mého profilu na službu stránek.Během 10 minut mi byl můj profil zablokován.Takže myslím,že by mělo být vše v pořádku...nebo musí být ještě zaslána ta písemná forma do Plzně technickému správci firmě NakedRooster s.r.o. P.O.BOX 93 Plzeň 30393? I když je můj profil zablokován - zrušen ? Děkuji za odpověd

    Reaguj na tento komentář
pozor taky na sexualniseznamka.cz
 od autora Petr

    Rovnez podvod, jsem se napalil , ale na netu to jde zrusit pres chat , da se tam vybrat rec . zadas udaje a anglicky se domluvis se supportem. Ten majitel tech stranek vubec nekomunikuje, adresa US nebo UK na tech strankach nic nezrusis ,ani dopis nejde poslat. Po trech dnech se ani zadne baby neozvaly jak jinde.Zaplatil jsem 99kc na 5 dnu a stopnul otocku na mesic prave pres ten portal cgbiling. Tak si na to dejte bacha. Petan[S08]

    Reaguj na tento komentář
Vše OK
 od autora honza

    Ahoj vespolek. Že je to podvod jsem také zjistil až po zaplacení, ale faktem je že jsme si s protějškem kontakty vyměnili, i když trochu šifrovaně, sešli jsme se, a byla to erotická vánice na kterozu rádi vzpomínáme. Občas si napíšeme - to je asi tak vše. Mezi podvodem se občas najde oboustranný zájem, každopádně to chce být opatrný, komu,kam a jak posílám peníze. stálo mě to 500,-, ale za to "pjéťo" bych takhle rychle a snadno buchtu k vrznutí nenašel i kdybych se potrhal. Takže pokud se srovnáte s tím že mezi podvodnicemi a robotem se najde občas i opravdová zájemkyně, jste na správném místě a míru rizika a výši investice si musíte rozmyslet každý sám.
    Honza

    Reaguj na tento komentář
fotografie
 od autora Daviran

    Ze zvědavosti jsem se taktéž registroval. VIP jsem si nezakoupil, ceny mi přišli poněkud vysoké a proto jsem si nejdříve chtěl něco o tomto serveru zjistit. A tak jsem narazil na tento článek. Zkušebně jsem oslovil několik dívek které měly být z mého okolí. Odepsaly skoro všechny (dokonce v normální časy) a texty byly poměrně věrohodné, nic z toho co je zde popisováno, až na jedno. Ani v jednom případě nebyla použita diakritika (osobně to nesnáším, když se nejedná o sms...).
    Nakonec jsem vyzkoušel od googelu vyhledávat podle fotografie a nestačil jsem se divit, kde všude se dají fotografie mích vybraných slečen nalézt. Většinou se jednalo o databáze fotografií, které se dokonce opakovaly u různých fotografií.

    Pokud tedy budete chtít prověřit obrázek, stačí jej stáhnout a přes vyhledávač zjistit, kde všude se nalézá.

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora frenk

    Nikdy v životě bych nezaplatil za nějaký VIP Členství ani desetník. Vždycky jak se objeví formy platby si sám pro sebe Řeknu: polibte mně pr.el[S08]. Pánové vždyt se stačilo zaregistrovat na bývalým webu Lidé.cz a měli jste vše, o čem jste snili[S03].
    Pro? nějaký seznamky, VIP platby a podobný šaškárny. Na těch nejobyčejnějších webech, kde vám nekladou žádný podmínky, je to nejlepší. Komunikace probíhá, po čase schůzka v picerii,vydýchání se v lese a není co řešit. Znovu říkám: ,,Vykašlete se na podvodný seznamky", je to hnus a vobyčejnej byznys a z lidí dělají dokonalý hlupáky. Chápu, že to láká, ale uvědomte si v jaký době žijeme!!!!

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora Milos

      Tady kolega to vážně shrnul asi nejlépe :)

      Reaguj na tento komentář
EROTICKÝ KONTAKTCZ.
 od autora GYSBY

    Na erotickém kontaktu jsem delší dobu mám tam 2 ůčty platil jsem ze začátku 99kč a momentálně mám kontakt zřejmě zdarma,protože jsem kartu neuvedl a z mobilu mi nic nestrhávají,ale myslím si,že je to podvod ohledně fotek a zpráv,který generuje robot..Poslal jsem písemnou žádost o zrušení obouch ůčtů a jsem zvědavý kolik bych měl zaplatit,rozhodně nic nezaplatím,protože jsem se několikrát pokoušel o Stop přes smsesku,ale žádná odezva a ani žádné informace přes email...Můžete mi někdo poradit..

    Reaguj na tento komentář
Neplatit!
 od autora Loko1

    Ahoj, jen mě napadlo, když si zablokuji kartu a nechám si vystavit novou, tudíž si seznamka nemůže odnikud brát peníze. A hrozit nějakým vymáháním ? Vždyť nemají žádné kontaktní údaje, mají pouze přezdívku a mejlík, toť vše. Komu by posílali doporučené dopisy s možnou exekucí nebo jiným možným vynucením k platbě ? Podle mě tedy stačí pouze zrušit možnost aby si dál sosali prachy nebo má někdo zkušenost , že mů vážně přišel doporučený dopis, kdy jsou všechny potřebné iniciále a informace ?? Díky za odpověď.

    Reaguj na tento komentář
flirtkontakt.sk, flirtkontakt,cz = podvod
 od autora Maros

    Jednoznačne obrovský podvod !!!!!!!!
    [S01] Väčšina identít falošná, obrázky ukradnuté z iných internetových serverov. Zjavne zamestnávajú ľudí, ktorí občas odpovedajú na správy určené tým falošným identitám. Zväčša ničnehovoriace žvásty typu "Vidím, že si vysoký", alebo "Máš zaujímavý profil" a zvyknú poslať pár riadkov tak raz za deň (zrejme ako stíhajú). A keďže je počet správ obmedzený, tak za ďalšiu komunikáciu si treba zaplatiť.

    _____Podvod, snažiaci sa nalákať na zaplatenie členstva____
    [S01]

    Reaguj na tento komentář
zijemenezavazne
 od autora Mirek

    Ahoj, rád bych zde napsal své zkušenosti se seznamkou zijemenezavazne.cz. Tváří se velice seriózně a za zprovoznění služeb jako posílání a čtení zpráv požaduje pouze jednorázovou platbu 400 Kč. Před tím se pouze dozvíte, že vám přišla zpráva, ale nemůžete si ji přečíst. Po zaplacení zjistíte, že se jednalo o servisní zprávy o nově zaregistrovaných uživatelkách, které navíc brzy po registraci chodit přestanou. Celé stránky navíc mají mizernou technickou kvalitu, např. na ty nové profily nejde ani kliknout nebo u odeslaných zpráv se nezobrazuje, komu jste je poslali. A na titulní stránce se ukazují stále stejné slečny. A též se na ní nově objevil odkaz na provařený flirtkontakt :-) Pěkná Potěmkinova vesnice.

    Reaguj na tento komentář
otazka
 od autora seeem

    Je vubec na netu nejaka solidni stranka na hledani milenek

    Reaguj na tento komentář
    Re: otazka
     od autora ax

      Jistěže není. To si myslíte, že milenka je něco jako houska na krámě, že si ji naklikáte někde v eshopu a vložíte do košíku? Srandisti...

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re: otazka
       od autora Olda

        Dobře AX [S04]
        Ale kdyby to šlo, nebylo by to špatný [S08][S08]

        Reaguj na tento komentář
Podvod
 od autora carcinas

    Je to banda lumpů. Tahají jen peníze.[S01]

    Reaguj na tento komentář
podvod
 od autora Milan

    Ahoj..máte někdo zkušenost se seznamkou Redkiss??...díky

    Reaguj na tento komentář
    Re: podvod
     od autora Tester777

      Ano. Mám. Stejná blbost a podvod jako všechny ostatní.
      Nejdřív se musíš zaregistrovat. To proto, aby jsi se dostal do VIP sekce. Bez toho tě to dál nepustí.
      VIP se musí zaplatit. ALE ani náhodou nezjistíš kolik máš platit před registrací.
      Takže zase PODVOD jako PRASE!
      Je získat email a potom posílat fake holky. Tfůůůůj!

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re: podvod
       od autora alex75

        Taky jsem ten Blbec s velkým B a naletěl jsem ale na štěstí mně to tolik nestálo......? asi po jednom týdnu mě to bylo divné že při odepisování v takové míře a taktice co jsem zvolil tak žádní konkrétní výsledek!!!! to bylo divné tak jsem pátral a co sem našel? tento web, tak jeto pravda!!!! jsem na sra..... ale na druhou stranu člověk může přijít o víc každopádně podvodníky NEPODPORUJI a tak rád se přidám k lidem kteří něco dělají proto aby se to už neopakovalo tak mně můžete kontaktovat na můj emal.

        Reaguj na tento komentář
        Re: Re: Re: podvod
         od autora jakub222

          Ahoj , taky sem naletěl na Redkiss.
          zaplatil jsem VIP na měsíc.Platil jsem to přes učet moje bankovnictví.to znamená že znají číslo mého bankovního účtu.
          Pokud jim to zablokuji aby nemohli strhávat peníze což by šlo.
          Co pak ?
          můžou to po mě nějak jinak vymáhat ?
          jak by jste to řešili ?

          Reaguj na tento komentář
          Re: Re: Re: Re: podvod
           od autora pwalker

            Ahoj, jak jsi to nakonec vyresil?

            Reaguj na tento komentář
          Re: Re: Re: Re: podvod
           od autora pwalker

            Ahoj, jak jsi to nakonec vyresil?

            Reaguj na tento komentář
    Re: podvod
     od autora Petr

      Ahoj, taky se musím přidat, že jsem moc nepřemýšlel a zaplatil jsem si VIP na redkiss. No a co by se stalo, kdybych jim utnul platbu? Mohli by mě nějak postihovat, když jsem osobně nic nepodepsal, ale oni v podmínkách mají, že výpověď musí být osobně podepsána?

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re: podvod
       od autora jakub222

        Ahoj , taky sem naletěl na Redkiss.
        zaplatil jsem VIP na měsíc.Platil jsem to přes učet moje bankovnictví.to znamená že znají číslo mého bankovního účtu.
        Pokud jim to zablokuji aby nemohli strhávat peníze což by šlo.
        Co pak ?
        můžou to po mě nějak jinak vymáhat ?
        jak by jste to řešili ?

        Reaguj na tento komentář
        Re: Re: Re: podvod
         od autora Petr

          Rozhodně bych neplatil ani korunu podvodnikum navic. Nenechal bych se zastrasit. Pokud znají Tvoji identitu, tak jim je treba dle jejich VOP vypovedet smlouvu pisemne na adresu, aby treba za 3 roky, tesne pred promlcenim nezacali vymahat za celou dobu. Nebo si dat pozor a jak zmeni VOP na svých strankach, tak mate pravo okamzite odstoupit od smlouvy. Pokud Vasi identitu neznaji (banka jim nesmí sdelovat informace o uctu), tak dle me nedoslo k radnemu uzavreni smlouvy a nemusite ji tudiz ani vypovídat. Takto si to myslim. Rozhodne bych neplatil ani korunu navic, je to dle me podvod. Napiste kdyztak, jak se chovaji. Petr

          Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Jura

    Jen tak pro zajímavost jsem to zkusil a nechápu jak může někdo nalítnout. Je to podvod už na první pohled. Seznamka tohoto typu je je falešná jako adiddas na tržnici.

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora Liduš

      Taky jsem to zkusila. Už je to dýl. A mám stejnou zkušenost. Furt chodily nějaké nabídky, ale zaplať..

      Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora pepa

    Sakriš taky jsem uvažoval,že sizaplatím jednorázové nakouknutí do takovéto seznamky, ale klika je že čtu tady tyto komentáře a už vím že je to podvod . Díky za upozornění.

    Reaguj na tento komentář
ha haha
 od autora xxxxx

    Mně+ nejvíce baví kolik lidi je schopno zapalatit :) za takovu kravinu ! a pak bečí jak je někdo neokradl !! když někdo blbý jak trubka od zachodu , tak jeho problem !!! ale t je holt česky pitomý národ zaplatit a pak bečet :))) [S08]

    Reaguj na tento komentář
Je to podvod a není
 od autora José

    Taky jsem se zaregistroval a po třech dnech sbalil holčinu a všechno proběhlo podle plánu. Ale dalším zájemcům flirtkontakt.cz nedoporučuji, páč opravdu 95% ženských jsou fiktivní. Odpovídá automat, Stejné ženské mají více profilů a hlavně všechny vám jakoby odpovídali stejně blbě, univerzálně, nenavazují na vaši konverzaci. Zaplatil jsem dražší variantu na Fio účet, tak si myslím, že mi to strhávat nemůžou měsíčně. Za mně nebrat a registrovat se raději na amatérech nebo badoo. Tam jsou aspoň reálné ženské.

    Reaguj na tento komentář
    Re: Je to podvod a není
     od autora Keny

      flirtkontakt je jasný a Badoo mi připadne stejný. Samý nabídky krásných koček a když se s nima chceš kontaktovat tak zaplať. A nakonec z toho stejně nic není. Amatéři nevím to jsem ještě nezkoušel. Ale moc naděje tomu taky nedávám.

      Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Franta Patka

    tak mě už je jen divné to,že dívky celkem ochotně a vstřícně odepisujou...zkuste napsat třeba na lidech nebo na Badoo..odpovědi se dočkáte tak u jedné z 10ti:))a to jen možná:D

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora francis

    Já jsem se registroval na sexkontakty.cz. Nic jsem jim nezaplatil a nebudu. Byl jsem překvapen, že mi za prvních sedm dní registrace napsalo 7 holek a další 3 si mě přidali do oblíbených. Bylo mi to divné, zatím jsem jim neodpověděl. Pak jsem si to tady přečetl a je mi to jasný. Škoda, už jsem myslel, že se jim líbím [S04] Ještě si to budu ověřovat, založím si další profily a budu kontrolovat, co mi píšou.

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora Jan

      Napiš jak.to dopadlo. Taky jsem to zkusil a stalo mě to skoro 4k než jsem zjistil jak to vypovědět.

      Reaguj na tento komentář
Vydělávaní
 od autora ¨Radek

    Tyto rádoby seznamky na sex vydělávají vlastně na studu. Co si budeme povídat hlavními zákazníky jsou muži. Tito muži jsou často, třeba ženatí zadaní. Nebo nechtějí třeba aby to někdo věděl. A o tom to hlavně je spoléhají na to, že většina to prostě zaplatí i ten dopis už může někdo najít někam s tím musím dojít a pod. a na to oni sázejí na to, že většina nechce aby se to někdo dověděl.

    Reaguj na tento komentář
www.sexkontakty.cz-PODVOD !!!
 od autora snilek

    Lidi pozor na seznamku www.sexkontakty.cz !
    Jedná se o zaručený podvod

    Reaguj na tento komentář
erotickekontakty.com
 od autora Mates

    Tak ja práveže nemal som s tým problém práve naopak aj mi vrátili peniaze, zrušilo sa členstvo a zrušili aj profil,účet. Mal problém s erotickekontakty.com nechcú mi zrušiť členstvo, vrátiť peniaze a nechcú mi zrušiť ani profil a účet a keď im nenapíšem písomnú žiadosť tak automaticky mi budu brať s účtu 20 eura a neviem čo mam robiť poradíte mi niekto. Neviem či naschvál nechcú adresu kde bývam a kde žijem hajzli zamrdani podvodní idioti.
    Asi najlepšie bude si zmeniť kreditnú kartu a číslo aby nemohli stohovať ti buzeranti cez účet peniaze.

    Reaguj na tento komentář
toto vsetko je podvod
 od autora vietor

    TAK ISTO AJ ZOZNAMKA CEZ MOBIL.SK JE TO PODVOD UČTUJU SI TAM KAŽDÚ PRICHÁDZAJUCU SMS ,ČIŽE ZA DEN ICH POSLU ASPON 15 A TO ZA 1,50€ .Ja som to skusil s tym ze mam kredit a cislo 7009 odtial mi kazdy den chodia spravy.U operatora som ho zablokoval.Peniaze nestrhava ale sms posiela aj tak isto ako( ylikeyou tiez oničom clenstvo si tam zaplatis a konec ,viac sa nepohneš

    Reaguj na tento komentář
erotickekontakty.com
 od autora siso

    Dobry deň potrebujem pomoc erotickekontakty.com ohladom tejto stránky ako ste no vyriešili moc by ste mi pomohli alebo aká je ta adresa lebo henta sa mi nejako nezdá [S05] či stačí ukončiť platbu alebo fak musím napísať

    Reaguj na tento komentář
www.naprivat.cz
 od autora Vítr

    Když pomineme fakt že je to svinstvo, napadlá mě fakt, jestli je nějaká seznamka která funguje..??

    naprivat.cz, katalogholek.cz, ale to nejsou přímo seznamky nýbrž bazar[S04]

    Reaguj na tento komentář
    Re: www.naprivat.cz
     od autora Jana

      Už je to tady asi milionkrát, ale stejně se pokaždý někdo další napálí. Pánové, já vás nechápu [S01]

      Reaguj na tento komentář
sexkontakt.cz
 od autora Zelenej

    Taky přidám názor. Samozřejmě jak píší jiní, je to podvod! zaplatil jsem jako spousta přede mnou 1 měsíc snad s 1 buchtou jsem si vyměnil více jak 1 zprávu a pak nic. Platil jsem tzv. virtuální kartou, kde nastavíte dočasný limit ( přesné peníze k platbě ) a zaplatíte jako normální kartou, která má však dočasné fiktivní údaje [S07]. Pak ji zablokuji.
    Peníze dál nemizí a mizet nebudou, protože karta je již samozřejmě zablokovaná nestrhnou ani krejcar. A zasílat písemně výpověď?? No to může pochopitelně jen blbec ( pokud ještě zadá svou adresu ), protože to je pravděpodobně jejich poslední možnost, jak z vás získat více osobních údajů a vymáhat tak neuskutečněné platby [S03] [S01]

    Reaguj na tento komentář
REDKISS
 od autora andys

    zdarek lidi chci se zeptat jestli po me nemuzou chtit nejaky penize za to ze sem se zaregistroval na strance REDKISS.CZ ale VIP/ VIP+ jsem neplatil.

    Reaguj na tento komentář
    Re: REDKISS
     od autora aaki

      Nejspis nemuzou, ale nic jim neplat, jsou to podvodníci a pak bude problém se jich zbavit. Jen tahají prachy.

      Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora p54e

    Naštěstí je to všechno anonymní,takže o vašich chlípných choutkách se nikdo nedozví a vyjde to levněji než sex po telefonu,teda když to utnete dřív než to bude stát jedinou korunu.Horší když si píšete s pupkatým pantátou než vlhounkou nadrženou kočičkou :) [S09]

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora cestuj

    Rádi bychom s Vámi sdíleli jednu milou zprávu, kterou nám zaslala naše spokojená klientka.

    Dobrý den,
    nevím, komu tato zpráva nakonec přijde, a kdo jí bude číst, jestli vůbec někdo. Přesto mám uvnitř svého nitra velkou potřebu, poděkovat Vám za možnost, která se mi naskytla díky Vaší internetové seznamce. Už je to nějaký pátek, co jsem si na Vašich stránkách vytvořila účet, spíš jen tak ze zvědavosti, než proto, že bych od toho opravdu něco očekávala. Nicméně nakonec jsem díky Vaší seznamce získala nádhernou příležitost, proměnit můj dlouholetý sen ve skutečnost, která však stále trvá a možná třeba i přetrvá.
    Díky Vaší seznamce jsem poznala Petra. Muže, se kterým nás spojuje nespočet společných zájmů a zálib. Muže pozorného, inteligentního, prahnoucího po zážitcích. Muže, který mě dokáže rozesmát, zaujmout, který mě nestále překvapuje. Muže, který vkročil do mého života, a zde pravděpodobně získal velmi důležité místo.
    Zpočátku mi nezávazně poslal nabídku zahraniční cesty někam na tropické ostrovy. Ležení na pláži a nic nedělání však opravdu není nic pro mě. Během našeho vzájemného poznávání jsme se však dohodli, že se vydáme na netradiční cestu po Maroku na vlastní pěst a pouze s tím nejzákladnějším vybavením. Žádný luxus a to i přes to, že mě stálo velké úsilí přesvědčit Petra o tom, jak velké dobrodružství to za těchto podmínek zajisté bude.
    Během necelých čtrnácti dnů jsme společně procestovali velkou část Maroka. Navštívili jsme přístavní město Al-Džadída a vlastně celý region, ve kterém se nachází – Casablanca-Settat. Strávili jsme den plný neskutečných zážitků v Marrakéši. Další neuvěřitelné chvíle jsme zažili také v údolí řeky Dra, která protéká podél hranice s Alžírskem.
    Nejkrásnější vzpomínky však ve svém srdci uchovám na region Sús Mása Dra’a a to na nádherné město Warzazát, kde jsme strávili ty nejromantičtější chvíle, troufám si říct, mého života.
    Během naší cesty, jsme se shodli na tom, že jsme v sobě vzájemně našli něco, na co jsme si snad nikdy nedovolili ani pomyslet. Obzvlášť, když jsme si každý zvlášť prožili obrovská zklamání, a na opravdovou lásku a téměř nadpřirozené souznění, ani jeden z nás už neměl sílu věřit.
    Brzy se vydáme na naší další společnou cestu. I kdyby nám to nevyšlo, prožila jsem nejkrásnější okamžiky mého dosavadního života. A mám obrovskou potřebu poděkovat za to právě Vám.
    Děkuji
    Hanka

    Reaguj na tento komentář
Redkiss
 od autora pwalker

    Ja se chci zepatat. Chtel bych take zrusit clenstvi v Redkiss a promyslim, jestli tedy poslat dopis nebo jen.zrusit svou kartu. Ma s tim nekdo zkusenosti a treba vzor toho dopisu.
    Diky moc za pomoc

    Reaguj na tento komentář
    Re: Redkiss
     od autora Pavel

      Už to tady v diskuzi někdo popisoval jak to udělat pročti to někde to tady je.

      Reaguj na tento komentář
Podvod Redkiss
 od autora Venca

    Pozor! Redkiss je jeden velky podvod! Josu tam jen placene moderatorky, ktere odepisuji. Fotky jsou stazene z internetu. Firma ma silso Bezrucova 10, Plzen. Majitel Ralf Braun. Poskozeni obratte se na COI.

    Reaguj na tento komentář
    Re: Podvod Redkiss
     od autora Petr23

      Je to podvod, sází, že z chlapů vyrazí co nejvíce peněz za členství než zjisti, že jde podvod. Podle mě tam je většina profilů holet falešných. Nebuďte pohodlní a nepladte jim ani korunu.

      Reaguj na tento komentář
    Re: Podvod Redkiss
     od autora Aleš

      Pokud Vám strhávají platby z karty doporučuji navštívit banku a zakázat to či zrušit kartu nebo nastavit limit na internetové platby na 0 a již Vám nevezmou ani korunu. Pokud budou vyhrožovat soudem, pojďme jim to společně spočítat, dle mě bychom před soudem uspěli... zlodějům se neustupuje přeci. Kdo se nechá zastrašit od nich je slaboch. Na hrubý pytel hrubá záplata, jak se říká.

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re: Podvod Redkiss
       od autora Dušan

        Taky jsem do to spadl :-( ale :-) pro všechny kdo se nechali Redskiss podvést. JE to podvod jako PRASE!!!

        Reaguj na tento komentář
Jsou to všechno fakt! !!!!
 od autora Blbec

    Zdravím pánové taky jsem naletěl jak ten blbeček ale platil jsem formou SMS. ..tak bych se chtěl zeptat.? nechci aby mi ty smějdí každý měsíc něco pripisovali k paušálu tak by mě zajímalo jestli bude stačit zavolat na operátora a zakázat jakekoliv internetové platby..? Dík za odpověď

    Reaguj na tento komentář
Je to jednoduché
 od autora Jurgen

    Většina podvodných stránek má vysoké částky za VIP. Stránky kde se platí, ale kde můžete očekávat nějakou odezvu a to že nebudete podvedeni, tak jsou to stránky třeba jako amateri.cz, amateri.sk. Tam máte třeba VIP členství maximálně za 50 Kč měsíčně, už si nejsem jistý. Možná je to i méně.
    Podvodné stránky v poslední době mají jednu věc společnou, podobný styl písma v názvu stránky. Podobné registrace, podobné chování profilů na stránkách, podobné podmínky. Tudíž tam je blbost se registrovat.

    Kde se můžete registrovat a kde platíte málo nebo dokonce vůbec nic a můžete se seznámit?

    xvideos.com
    amateri.cz
    amateri.sk
    sice je tam polovina ženských profilů chlapi a buzny nebo transky, ale také xchat.cz

    Reaguj na tento komentář
Zdarec bando
 od autora Pardal

    Tak jsem si to tu pročítal a je až s podivem, kolik lidiček se dá na chytat. [S04] Trochu jsem se nudil, Tak jde dal registraci rovnou do 7 seznamek a ještě asi nějaké zkusím . Zřídil jsem si proto mail, na který, až mne to přestane bavit , už nevlezu. Tak je mi i jedno, jestli mé profily nebo účty, na seznamkách zůstanou.Fota tam nemám a osobní údaje ke zneužití, také ne . Zatím jsem se zaregistroval do těchto : Sexuální Seznamka , Quickflirt , Flirt , sexu-schůzka-dnes.com , Flirtkontakt , sexkontakty.cz a freerande.cz . Zatím postřehy. Vše je na jedno brdo . dostáváte hafo zpráv, na které se nedá kouknout, pokud nezaplatíte VIP. Rozdíl je u flirtkontakt, kde dostanete do začátku 5 volných zpráv , které když vyčerpáte, tak jste stejnak v pytli.Našel jsem recenze na seznamky http:iseznameni.cz a tam typek píše, že se zprávy po určité době obnoví a dá se seznámit i bez poplatku . Už jsem tam přez týden a stále nic . Tak buď byl podplacený a nebo sjetý jako prase . Zprávy od potencionálních zájemkiň se ale dají číst . Pak freerande.cz a sexkontakty.cz jsou to úplně identické stránky,rozdíl je akurát v názvu . Jsou tam ve stejný čas i stejné profily uživatelek . Tam dostanete 10 oslovení a po 48 hodinách po jejich vyčerpání, se zase obnoví . Ale zase je to ho... platné, protože na příchozí zprávu, se dá odpovědět, až po VIP. Tak že, zase zacálovat . Navíc jsem zkoušel potencionálním zájemkiním odpovídat z jiného profilu a bez odezvy. Zkoušel jsem i taktizovat , stylem : V případě zájmu mi prosím pište na m... na seznamu . mám stejný název, akurát zaním 4 šestky. Rád pošlu foto. No a ani to nepomohlo Odpovědi mi stejnak chodili na seznamu.I s tak blbou připomínkou, že tam nemám fotku . Pak si toho nějaký ze správců všimnul a větu smazal . Je to vše jedna velká habaďůra . I když si myslím, že asi pár reálných žen tam bude, jaká je asi šance, že při tak velkém množství reálných chlapů, narazí zrovna na Tebe. Myslím, že moc žen, se nepotřebuje seznamovat tímto způsubem . Ze když hezká ženská bude chtít, tak má chlapa lusknutím prstu . A co si budem nalhávat, tak škaredá asi taky . [S04] Myslím,že na obyčejných se známkách, se dá ženská na volný vztah (sex ) sehnat taky a bez poplatku, což mám už několikrát vyzkoušené . Nedostane sice toliko marných odpovědí, ale zato, když už se zadaří , tak je to reálné . I třeba to,že Tě jich spousta pošle někam. Tak to je zatím z mich postřehů vše .

    Reaguj na tento komentář
    Re: Zdarec bando
     od autora Jenan

      Dobrý den a můžeš poradit jak se dostat z vip členství na sexkontaktech??? Dekuji

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re: Zdarec bando
       od autora wrissko

        taky by mne to zajimalo. dekuji za radu

        Reaguj na tento komentář
        Re: Re: Re: Zdarec bando
         od autora Pardal

          Pánové, já si nikde členství nezaplatil. Ale když si přečtete celou diskusi, tak je to tam popisované několikrát . [S03] Tak ať se Vám zadaří . Jináč jsem se zaregistroval ještě na MileneckéVztahy.cz a také je to zlodějina. Sice chtějí jen jednorázový poplatek 500 za VIP členství a teď si nejsem jist as 1000 na VIP gold, a je to už na furt.Víc se už neplatí, ale ve všeobecných podmínkách mají také, že můžou posílat zprávy z fiktivních uživatelů . Pak Na amatéři, tam to bez poplatku jde, ale dle mého žádná sláva. Ještě jsem se tam s nikým neseznámil. Je omezené množství zpráv a omezené přístupy.A nakonec na klasickou seznamu, rande.cz no a tam jsem včera jednu milenku odřek,s dvěma je to na dobré cestě, a s čtyřma ženama si píši . Tak to je zatím z mich postřehů vše . Přeji krásné seznamování a ještě krásnější milování.[S04][S04][S04][S03]

          Reaguj na tento komentář
internetové seznamky a podvody
 od autora Petr

    Seznamky na internetu konkrétně například RANDE.CZ jsou založeny na podvodných profilech, respektive na profilech žen, které mají zaplaceno za spravování svého profilu, pohledné ženy si za úplatu udělají profil na seznamce a doplňují si ho o fotky a je sledována jejich aktivita, jak jsou přihlášené, dostávají za to peníze o seznamování jim nejde. Upozornila mě na to spolužačka, které byla taková brigáda pro RANDE.CZ nabídnuta ( to jsou ty různé druhy inzerátů typu práce z domova!).Profil si tam může udělat každý, například i ženy vážně hledající, prověřte si ale, jestli jste zrovna nekápli na studentku, co si takhle nemravně vydělává peníze, tím, že láká muže a využívá či zneužívá lidské potřeby partnerství. :-) Snad se tomu bude věnovat policie a úřady, asi to vnímáte také, že takové podnikání zřejmě nebude košér.

    Reaguj na tento komentář
    Re: internetové seznamky a podvody
     od autora Pardal

      Ahoj, netvrdím, že to co tu píšeš není.možné, ale aspoň po tobě nikdo nechce VIP platbu, aby jsis mohl skýmkoli dopisovat. Navíc Já se tam opravdu seznámil s více ženami.jsem tam potkal kámošku z mládí,s třemi ženami si už píšeme přez mail a s jednou jsem měl schůzku ve čtvrtek a jednu jsem musel odmítnout, proto že se mi nelíbila . Tak že, má skušenost je pozitivní.Jo a samosebou mne poslala spousta žen někam, když jsem jim napsal, že hledám milenku. Ale s tím jsem počítal.[S04]

      Reaguj na tento komentář
    Re: internetové seznamky a podvody
     od autora ax

      Seznamka "kupodivu" není eshop. Je to jen a pouze platforma pro umožnění se potkat těm, kdo se potkat chtějí. To, že někdo máte potřebu někde něco platit je jen a pouze vaše chyba, ne té seznamky. To, že skáčete na naprosto průhledné a evidentní falešné profily sloužící jen k tahání peněz je taky jen a pouze vaše chyba. Stačí místo toho používat hlavu, resp. její obsah k tomu, k čemu byl původně určen, tedy k myšlení.

      Co si asi tak myslíte, která ženská má potřebu zaregistrovat se na pochybných stránkách, kam lezou zoufalí úchylové, co MUSÍ za možnost seznámení platit??? Normální ženská, co za něco stojí, ani náhodou, ta si naprosto snadno najde chlapa i bez toho, naopak mnohem lepšího a použitelnějšího.

      Ne, cesta k seznámení nevede přes zoufalé registrace na podivné placené stránky. Pokud máte tu nutkavou potřebu něco platit, zajděte si rovnou na privát a plaťte za úkon. Pokud se chcete normálně seznámit, musíte především sami za něco stát, být pro ženské něčím zajímaví - protože konkurence především v rubrikách Nezávazně/Flirt je obrovská a jsou to ženy, které si vybírají. Takže zvýšit si šance neznamená zaplatit, ale něco se sebou udělat.

      Reaguj na tento komentář
Zrušení členství ve Freerande.cz
 od autora Ralph85

    Ahoj lidi,
    i já jsem se nechal nachytat na seznamce Freerande.cz! Máte s ní někdo zkušennost? Zaplatil jsem si kreditní kartou měsíční členství za 499 Kč. Nyní mi bla stržena druhá platba a již nechci pokračovat. Poslal jsem dopis s žádostí o zrušení členství na jejich adresu kterou mají uvedenou v obchodních podmínkách MySolutions P.O.BOX 93 Plzeň ale dopis mi přišel zpět s poznámkou - na evedené adrese neznámý. Je mi jasné že jsem se stal oběť podvodu. Cítím se blbě. Můžu si za to sám a chci z tohoto jeich systému zmizet. Můžete mi prosím poradit jak postupovat? Nechci aby mi byly nadále strhávány z učtu peníze a nerad bych se dostal do nějakých problémů se soudy apod. Díky moc. [S05]

    Reaguj na tento komentář
odpoved
 od autora Petr

    Ahoj, Doporučuji v bance zablokovat platby z karty nebo tuto kartu raději celou zablokovat nebo zrušit. A schovat vrácený dopis, aby jsi měl důkaz, že jsi řádně odeslal výpověď pro případný spor. Očekávám, že do soudního sporu nepůjdou jen budou strhávat peníze z karty dokud to bude možné, případně vyhrožovat. Jsou to lumpové a tahají takto z lidí peníze. Pokud by šli do sporu, tak si myslím, že by jsi měl vyhrát, bude prokázáno, že jsi odeslal výpověď na kterou nereagovali a dále strhávali platby. Petr

    Reaguj na tento komentář
REDKISS je PODVOD
 od autora aaki

    Ano, vaše VIP funguje první měsíc. Pak dosáhnete jakéhosi limitu a už nezobrazíte ničí profil. Zaplatil jsem na dva měsíce a mé VIP nebylo reaktivováno. Provozovatel vyžaduje platby dokud členství nezrušíte dopisem se svým plným jménem a adresou trvalého bydliště. A to nejméně 10 dnů před začátkem dalšího období. Elektronicky členství zrušit nejde. Zákaznická podpora velice chabá. Perioda odpovědí od podpory 10 a více dní. Rozhodně nedoporučuji !!! Nejde o solidní společnost.

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora majkl

    Ahoj,máte někdo zkušenost se seznamkou sex-seznamka.co??Děkuji

    Reaguj na tento komentář
Tajný flirt zralých
 od autora aramis

    Zdravím uživatele, máte někdo zkušenosti s webem "Tajný flirt zralých"? Zajímá mě jakákoliv informace.

    Nejde mi o platby, ale o fiktivní profily, případně podezření na virtuální asistentky seznamky, které vystupují jako ženy hledající seznámení.

    Reaguj na tento komentář
    Re: Tajný flirt zralých
     od autora Inkvizitor

      To je ukázkový podvod.

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re: Tajný flirt zralých
       od autora Alena

        Jakou seriózní a ověřenou seznamku doporučujete?

        Reaguj na tento komentář
freerande - podovod
 od autora zdenal

    Všichni nadržení chlapi - freerande je jeden velký podovod. Zkušenost mne stála jen 499 Kč, ale vězte, že jediným cílem je vylákat z Vás placené VIP členstím a pak už si nebudete dopisovat s nikým anebo nějakým obsluhovatelem či obsluhovatelkou falešných ženských profilů, který se zmůže na krátké obecné kecy...

    Reaguj na tento komentář
    Re: freerande - podovod
     od autora Lars Ocet

      Však celý svět je jen o penězích![S03]

      Reaguj na tento komentář
    Re: freerande - podovod
     od autora hf9

      zdenal: asi jsem vůl, ale stejně to chci na jeden měsíc zkusit. Jak to udělals, aby ti strhli jenom jednu platbu? Nějaký borec tu předtím psal, že mu to strhávají každý měsíc sami.

      Reaguj na tento komentář
Chci-sukat seznamka=PODVOD
 od autora Anonym

    Založil jsem si na jedné "nemravné" seznamce chcisukat.cz 2 účty. A na oba mi chodí totožné zprávy od těch samých divcin. A už ze mě vydira seznamka předplatné. Přijde mi to jako silný podvod.
    Pokud má někdo jinou zkušenost. Klidně napište.

    Reaguj na tento komentář
    Re: Chci-sukat seznamka=PODVOD
     od autora Ajfist

      Tak to je určitě podvod,protože existuje xxxdating.cz a jsou tam úplně stejné profily jako na chcisukat.cz.A navíc si některé profily klidně mezi sebou prohazují i jména.Ze mě chtěli vymáčknou peníze na další měsíc tak si je hodlali strhnout sami jako prodloužení členství.Jenže já mám platby z netu z těchto webovek blokované,takže mají smůlu.A když jim toto nevyšlo,tak mi najednou začaly samy od sebe psát ženské,že se chtějí seznámit.Zkusil jsem ještě jednou jednorázově zaplatit no a už je zas ticho po pěšině a žádná nemá zájem.Takže bacha chcisukat a xxxdating jsou dva naprosto totožné weby a oba podvodné.[S09]

      Reaguj na tento komentář
Pracovala jsem pro ně, je to podvod
 od autora To není seznamka

    Nedávno jsem si našla brigádu z domova na pozici SMS flirt chat operátora. Na tuto brigádu jsem se po čtyřech hodinách vykašlala. Šlo tam totiž o to, že na stránkách seznamky se vytvořilo cca 1500 dámských vymyšlených profilů (80% dle fotek byly mladé kočky). Jakmile se zaregistroval muž, začaly mu chodit zprávy od těchto holek (klidně 50 zájmů za půl dne). A to klidně šedesátníkovi psali osumnactky. Toto byly však zprávy rozesílané automatem. Aby muž odpověděl holce, která vypadala, že se s ním klidně vyspí, musel si zaplatit kredit (jedna zpráva kolem 30kc). Ve chvíli, kdy odpověděl přišli na řadu SMS operátoři (klidně i starý dědek si mohl hrát na to, že je roztoužená dvacítka), kteří mají za práci udržet chlapa na co nejvíce zpráv. Samozřejmě spoustu mužů napadlo poslat mobil nebo mail, ovšem jakékoliv kontakty, které muž pošle jsou vymazané systémem. To on ale neví. Protože ta holka na druhé straně ho chce nejdříve lépe poznat nebo má x důvodů, proč si nemůžou psát zdarma. Pánové se nikdy s tím na druhé straně nesetkají. Navíc, dost často se stává, že mu odpovídá pokaždé jiný operátor a musí pročítat historie chatu. Pánové, buďte rozumní, neplaťte za to. Je to k ničemu a funguje takto spousta seznamek nejen u nás. Sdílejte mezi sebou, ať nevyhazujete peníze zbytečně. Operátor má za úkol být přesvědčivý, vypadá, že vás opravdu chce ta krásná holka z fotky, ale klidně si můžete psát s vaším starým sousedem.

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Martinez

    Zdar panové,i já nalít,zaplatil kartou mesicni vip,a pak jsem cumel ze mi tiy kurvy samy strhli z uctu 500kc,takze jsem zablokoval kartu,a za tyden mam novou,jen doufam ze mi nic uz nikdo nestrhne,je to podvod jako prase,bacha na to.

    Reaguj na tento komentář
Místní flirt.com
 od autora Martin

    Tak po přečtení různých recenzí seznamek jsem se rozhodl, že toto vyzkouším i já. Né, že by to doma neklapalo ale zvědavost zvítězila. [S07] Tak jsem se začátkem prosince 2019 zaregistroval na mistni flirt. Po přečtení podmínek, kde je mimo jiné psáno, že tam jsou i fake profily v rámci zvýšení atraktivity webu[S04] jsem tyto odsouhlasil a byla potvrzena registrace, nahrál jsem obyčejnou fotku. Samozřejmě se se jedná o placenou stránku a vlastníkem není nikdo jiný než majitel dalších obdobných webů, jistá holandská společnost. Hned po schválení registrace a vyplnění profilu mi začali chodit nabídky na sex od žen různého věku, prakticky od 18 do 60let. Některé fotografie mě fakt pobavili, na fotce cca 25 let holka a v profilu věk 50let. No nic k dispozici jsem měl 5 kreditů zdarma na psaní. Vyhlédl jsem si cca 40 letou ženu, cca 40km ode mě a která se tam nevystavovala ani nahá ale prostě poslala rozumnou zprávu. Na tuto jsem ji odpověděl a začali jsme spolu komunikovat tak nějak o všem. Ve čtvrté zprávě jsem ji napsal, že už mi zbývá 1 zpráva ve který ji pošlu na sebe mejl a můžem pokračovat zatím po mejlu. No odpověď byla tedy drsná, že na žádném mejlu komunikovat nebude, že na těch stránkách jí to vyhovuje atd. Takže poslední moje zpráva byla, že s ní končím, že nehodlám utrácet za něco co lze pořešit zdarma. No nedalo mi to a obětoval jsem cca 800.-Kč za nákup dalších 25 kreditů. Teď jsem si vyhlédl náhodně asi 7 žen od 25 do 45 let které se mi zamlouvali a začal jsem s nimi psát. Každé jsem ve 3 zprávě napsal, jestli by jsme si nemohli psát třeba přes mejl kde je to zdarma, protože cca 30Kč za zprávu fakt platit nebudu. Reakce všech žen prakticky totožná. Ne já si chci psát jen a jen tady, protože tady je to nejlepší a nebudu nikomu sdělovat svoje osobní údaje.[S04]Takže se mi potvrdilo víceméně to, že jsem si psal s podporou a trefil jsem na fake profily. Jen 1 žena mi psala, že by měla zájem ne o mejl ale o schůzku. No jasně mě docházeli kredity a prostě ze mě chtěli dostat další prachy. Tak jo a za nějakých 330Kč bylo ještě dalších 10 kreditů. Takže s dotyčnou ženou jsem se následně dohodl na schůzce bylo to asi 50km a že se sejdem v jedný restauraci na oťuknutí. V den schůzky kontroluji zprávy na webu a nic. Takže asi hodinu před schůzkou se stavím ještě na pumpě abych mrknul na zprávy, protože stále ve mě nějaká pochybnost byla. A nespletl jsem se, zpráva od dotyčné, že nemůže, že má matku v nemocnici a musí za ní. Takže jsem odepsal až bude mít čas tak ať mi napíše. Odpověď, že by si se mnou chtěla psát aby nebyla sama v této chvíli. Takže odepsal jsem ji, že kontakt na mejl na mě má. A co myslíte ? Ano už se od té doby neozvala a je to cca měsíc už. Takže opět fake profil. Nejlepší je, že vám všechny ženy píšou jak jsou nadržené, že by ojeli i pánské kolo a když jim nabídnete nějakou schůzku, tak najednou už píchat nechtěj ale chtěj si hlavně psát aby jsme se poznali víc, vždyť se vůbec neznáme ale tvrdohlavě trvají na tom aby jsme si psali na webu za prachy. Je mi jasné, že na těchto webech mají ženy zprávy zdarma a za spoustou profilů stojí nějaký tým který za fake profily odepisuje. No nic došli kredity a zde neplatí, že není peníz není lásky. Naopak začali najednou psát ženy, které jsou ze stejného města jako já. Tedy nežiju na velkém městě a spoustu lidí znám osobně ale tolik nadržených žen, že by žilo v mém okolí?[S02] No samozřejmě už začali i psát abych jim poslal telefon nebo mejl na sebe. No samozřejmě, že šlo zase o to abych si zaplatil další kredity a mohl jim napsat a opět by z toho byl jen čtenářský klub. [S04] A to jsem ještě nezmínil, že mi byl administrátorem webu několikrát smazán profil, položka "o mě" kam jsem zakamlufloval mejl na mě. Nejdéle mi profil vydržel snad 3 dny a žádná z žen která psala, že četla můj profil mi nikdy na mejl nenapsala. Takže tento a nejen tento web je plný fake profilů žen, stejné foto žen se objevuje i na jiných webech této společnosti a to za účelem tahání peněz z chlapů kteří tam jsou zaregistrovaný a pokud tam jen čumí bez kreditu tak je ženy uhání jako sousedky vedle z ulice, nebo nedaleko od tebe, z vedlejší vesnice atd. protože věří, že zvědavost kdo, že je ta nadržená sousedka vedle z ulice je prostě přinutí aby zase zaplatili. Ne nedozví se to nikdy, kdo, že je ta nadržená sousedka vedle z ulice, protože je to fake profil podpory. Takže počet fake profilů versus skutečných žen odhaduji na tomto webu 70:30. [S02]Tolik moje zkušenost z mistni flirt.com.

    Reaguj na tento komentář
    Re: Místní flirt.com
     od autora Martin

      Tak jen doplním. Dneska jsem ze seznamky odešel nadobro, zrušil jsem účet. Samozřejmě od doby kdy jsem psal první info tak neustále narůstal počet žen z mého okolí které mi psaly. Samozřejmě, že fotky fake. Některý zprávy mě fakt pobavily [S04] Třeba mi psala jedna, že je ještě panna a že se bojí a abych jí s tim pomohl a u toho fotka zkušené minimálně 30ce. Pak kouknu na její profil a tam věk 50, hm taková stará panna anebo jiná co mi psala, že by se chtěla usadit, žít s někým nastálo a že by chtěla ještě aspoň 2 děti s partnerem. OK to je takový normální foto odpovídá 30-35 let a pak na profilu napsáno, že jí je 49 [S02] No prostě další a další a třeba strašně moc holek kolem 19 let co hledají někoho staršího protože mladí kluci jsou prostě naprd. No větší sranda byla když jsem si pár fotek "českých" žen zkopčil do pc a pomocí vyhledávače hledal podle fotek. Dost fotek jsem našel na různých amerických webech v reklamách odkud byli oříznuty jejich obličeje a použity na nejenom tomto webu. Oni ty fotky migrují a na tomto webu je to Helena a na jiném webu ta samá fotka je Sandra atd. A tak si říkám co takové hezké holky vede k tomu hledat partnera na erotické seznamce? No nic je k tomu nevede a nemají ani tušení k čemu se jejich fotky používají. Jsou to vše fake profily který se snaží z chlapů vydojit co nejvíc peněz za zprávy. K tomu používají i jiné triky jako když se jich na něco zeptáte tak ona vám v další zprávě odpoví otázkou na něco aniž by vám odpověděla na vaší otázku. Je to záměr aby jste se museli prostě zeptat znovu a opět utratit peníze a pokud vám dochází už kredit tak si prostě musíte dokoupit další aby jste si mohli psát nebo to zabalit protože to nikam nevede a jen vás drží na tom aby jste platili. Možná máte někdo jiný poznatek a třeba jste se s někým sešli a třeba měli i sex a scházíte se do dneška ale já tomu prostě nevěřím a je to jen továrna na prachy sexuchtivých mužů kterým jsou podporou webu podstrkována různá pozlátka v podobě krásných a sexuchtivých žen se kterou v pohodě utratíte 500 za 15 zpráv a stejně se nesejdete, protože tohle má podpora a livechat pěkně ošetřené, protože jak začnete tlačit na setkání a schůzku tak je zle a okamžitě je vám odpovězeno, že je ještě brzy atd. A to nepíšu o tom, že vaše prachy skončí někde v Holandsku, Švýcarsku nebo Irsku nebo jiné cizí zemi protože firmy těchto zemí zcela ovládají české nejen erotické seznamky. Proč to tak je netuším. [S05]

      Reaguj na tento komentář