Facebook ji prozradí

Už od začátku rozvoje Facebooku svůdníci přemýšlí, jak s jeho pomocí balit ženy. Do dnešního dne se rozvinulo hned několik teorií, snahou získat co nejvíce žen do přátel počínaje a lehkým chatovým flirtem konče. Žádná z těchto technik však není příliš účinná. Proto přicházíme s něčím úplně novým. Pomocí Facebooku se lze o ženě dozvědět, jestli jí dostanete do postele.

Prozradí FB to co potřebujete?

Profil na Facebooku má v dnešní době spousta lidí. U žen do třiceti let je dokonce situace už taková, že se na ženu bez profilu díváme mírně skrz prsty. Ano, může mít své důvody, proč nemá profil. Ale je to zkrátka „divné“.

Svůdníci již dávno pochopili tento trend a snažili se využívat Facebook k balení. Jenže, ono to není zase tak jednoduché, protože většina žen nepřijímá neznámé muže mezi přátele. Tedy pokud zrovna s kamarádkou nehraje hru „Kdo dřív získá 1000 přátel“. A tak se rozvinuly různé balící strategie s pomocí této sociální sítě. Ta nejpoužitelnější z nich říká, že si na Facebooku máte najít ženu, se kterou jste se někde jinde seznámili (ideálně na akci), přidat si jí do přátel a s pomocí flirtování s kamarádkou na své zdi v dotyčné poté vyvolat trochu žárlivosti.

Ano, může to fungovat. Ale pouze ve velmi malém množství případů. Facebook tedy rozhodně není ideální balící nástroj, za to může být vítaným doplněním v určitých situacích.

Proto i to, co vám v tomto článku odhalím, není vyloženě technika balení. Je to něco souvisejícího. Ukážu vám, jak pomocí profilu ženy získat informace o tom, zda máte šanci dostat ji do postele.

Má to cenu?

Facebook poskytuje přátelům ženy spoustu užitečných informací o dotyčné dívce. Dlouho jsem si všímal profilů žen a zkoumal jejich změny v závislosti na tom, co se zrovna děje v osobním životě dotyčných. A zjistil jsem velmi zajímavé skutečnosti. Podíváme se na několik aspektů profilu ženy, vysvětlíme si je, a řekneme si, co vlastně znamenají pro svůdce.

Otevřenost profilu

Facebook umožňuje profil zamknout či odemknout určitým lidem. Takže když se podíváte na profil konkrétní ženy, kterou nemáte v přátelích, pravděpodobně uvidíte pouze část informací o ní. Můžete ale vidět i více informací, třeba fotografie. Někdy je profil úplně otevřený i pro lidi, kteří nejsou přátelé. A naopak, některá žena si je schopna profil uzamknout i pro své přátele.

Zjednodušeně můžeme říct, že míra otevřenosti či uzamčenosti profilu odpovídá míře otevřenosti či uzamčenosti dané ženy. Uzamčený profil je ochrana soukromí, jistá obranná reakce ženy. Pokud má dívka profil uzamčený i před svými přáteli, bude velmi uzavřená. Opačná situace – pokud má dívka profil otevřený i neznámým lidem, je velmi otevřená. Obvyklé potom je, pokud má žena profil uzavřený neznámým lidem a odemčený kamarádům.

U uzavřené dívky kromě mála informací v profilu také naleznete ještě další zajímavost: pravděpodobně se dotyčná odznačí ze všech či z většiny fotografií. Zkrátka a prostě nechce být viděna. Smiřte se s tím.

Počet přátel

Počet přátel má u ženy obrovský význam. Neříká jenom to, kolik lidí žena zná, ale hlavně odpovídá na otázku, zda je žena otevřena sexuálním dobrodružstvím či zážitkům.

Možná vás teďka překvapím, ale prakticky není možné, aby normální člověk dokázal aktivně udržovat spojení s více jak 150 lidmi. K tomu si připočtěte, že spousta lidí nemá Facebook, a vyjde vám „ideální“ počet přátel okolo 100. S tímto počtem přátel dokážete komunikovat a aktivně se o ně zajímat, jsou to skutečně přátelé.

Proč tedy existují ženy, které mají 500 či více přátel? Není to tím, že by byly přehnaně socializované (že by se bavily s každým). Je to tím, že chtějí být oblíbené, a zároveň si v přátelích podvědomě sdružují potenciální partnery. Chtějí si mít z čeho vybírat, jsou tedy sexuálně přístupné.

Jedna má kamarádka měla vždy v přátelích 500 a více lidí. Poté si ale našla přítele a postupně „zjistila“, že si s většinou kamarádů nemá co říct. A tak se počty snižovaly, snižovaly a snižovaly. Nyní má dotyčná v přátelích méně jako 100 lidí. Když jsem se jí ptal na důvod, odpověděla mi, že se teď aspoň může na ty kamarády lépe soustředit, takže je vlastně více kamarádská.

A jaké je mé vysvětlení? Prosté. Šťastně zadaná holka nemá potřebu nechávat si v přátelích potenciální partnery.

Takže z hlediska počtu přátel si můžeme ženy rozdělit do tří základních kategorií:

  1. Do 250 přátel žena pravděpodobně nehledá sexuální dobrodružství.
  2. Od 251 do 800 přátel je žena otevřená sexuálním dobrodružstvím.
  3. Více než 800 přátel značí, že žena je psychicky labilní.

Toto rozřazení berte s rezervou, respektive vždy pátrejte po jiných potenciálně možných příčinách vysokého počtu přátel. Takové mladé ženy zkrátka rády hromadí. Žena pracující v létě na táborech zase zná spoustu dětí, které bude mít v přátelích. Při analýze je vždy potřeba používat hlavu.

Partner

Na Facebooku existuje krásná položka „Rodinné vztahy“, ve které si můžete potvrdit vztah s nějakým člověkem. U ženy, která toto nemá zablokované, poté můžete vidět, jestli má nebo nemá partnera. Krása, že? Ulehčuje to hodně práce. Ale jestli vás partner odradí, děláte zbytečnou chybu. Jednak si spousta žen dává do profilu partnera spíše z legrace, ne všechny partnerské svazky jsou šťastné či uzavřené úletům.

Shrnutí

Ukázali jsme si tři parametry, podle kterých můžete získat hodně informací o ženách na Facebooku. Teď si to dáme dohromady. Pokud má žena hodně přátel (obvykle kolem 500), je pravděpodobně otevřená sexuálním dobrodružstvím. Pokud má navíc otevřený profil a je bez partnera, pokusem nic nezkazíte.

Nejčastěji se ale nesetkáváme s tak ideální situací, proto je třeba vždy přemýšlet.

Můj rozhovor s jistou dívkou:

„Teda, ty vypadáš na to, že máš na Facebooku tak 500 přátel.“
„No, já jsem si jich nedávno hodně smazala.“
„Tak já se mrknu.“

Podíval jsem se na její profil, vidím 506 přátel a partnera zobrazeného hned na náhledu profilu (!). Dokonce i vidím, že jsou spolu přes 4 roky. Ostatní položky jsou uzavřené.

Co mi tím dotyčná řekla?

  1. Je otevřená sexuálním zážitkům.
  2. Používá partnera jako štít, pravděpodobně ho dávno nemiluje.

Co byste chtěli dál vědět, za pár minut už se u mě v pokoji svlékala. 

Na závěr mám pro vás ještě jednu radu. Pokud zjistíte, že je nějaká žena otevřená sexu, rozhodně jí o tom nepřesvědčujte a nebalte jí po Facebooku. Jestli jí chcete sbalit, pozvěte jí na schůzku.

Komentáře

Bez nadpisu
 od autora white

    "Co byste chtěli dál vědět, za pár minut už se u mě v pokoji svlékala."

    A teď tu vo Sedmero krkavcích...

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora RaShCZ

      Trénuj a nebude ti dělat problém podobným věcem věřit. [S03]

      Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora Reaper

      Rash tím myslel zřejmě přes web kameru. [S08] Protože jinak to není moc reálné (pokud to nejsou sousedi) ...

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re:
       od autora RaShCZ

        Naživo u mě v posteli a bez sousedských vztahů. [S03]

        Reaguj na tento komentář
        Re: Re: Re:
         od autora ax

          Začít s holkou konverzaci větou „Teda, ty vypadáš na to, že máš na Facebooku tak 500 přátel“ a po chvíli s ní skončit v posteli, to snad ani člověka nemůže těšit, takovej úlovek. To je jak chytat kapry v chovném rybníku. Jestli si děláte nějaké skóre zářezů nebo proč to vlastně děláte, tak podobný "úlovky" by se snad ani neměly počítat, leckteré možná dokonce i odečítat.

          Reaguj na tento komentář
          Re: Re: Re: Re:
           od autora RaShCZ

            To není začátek konverzace. [S04] Bavil jsem se s ní už asi hodinu před touto otázkou (jak bych jí jinak přitáh k sobě?). Tahle část se mi akorát nesmírně líbila, protože se mi akorát hodila do rozepsaného článku.

            Reaguj na tento komentář
            Re: Re: Re: Re: Re:
             od autora Reaper

              Ahaa, takze to nebylo par minut po napsani vety: "Teeda ty mas asi 500 přátel", ale už si s ní kecal hodinu. To do toho vnáší trochu jiné světlo... :-)

              Reaguj na tento komentář
        Re: Re: Re:
         od autora Reaper

          Pod pojmem pár minut myslíš teda kolik minut ?

          PS: prohnal si její telefonní číslo googlem ? Ono "mít přítele" neříká nic moc o tom, kolik chlapů ji denně přefikne. Ten den si nemusel být první, pokud si nepsal hnedky z rána. ;)

          Reaguj na tento komentář
          Re: Re: Re: Re:
           od autora white

            Já si myslim, že jen zapoměl napsat, že ho to stálo třiapůl litru včetně eskortu(možná to je dražší, nevim, nevyužívám)

            Reaguj na tento komentář
            Bez nadpisu
             od autora RaShCZ

              Kolik minut nevím, nemám zvyk dívat se na čas, když svádím holku. A nedostala ode mě ani korunu. [S03]

              EDIT: Oprava, vlastně jsem jí věnoval lístek na tramvaj. [S04]

              Reaguj na tento komentář
        Re: Re: Re:
         od autora white

          seš borec, já teď byl vysypat koš a cestou vohnul Hanychovou. Nebylo to nic moc... šestinedělí... [S06]

          Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Reaper

    Tak jsem si ten článek konečně i přečetl a přiznám se, že mě rozsekal, zvláště tato část:

    "Do 250 přátel žena pravděpodobně nehledá sexuální dobrodružství.
    Od 251 do 800 přátel je žena otevřená sexuálním dobrodružstvím.
    Více než 800 přátel značí, že žena je psychicky labilní.

    .... Při analýze je vždy potřeba používat hlavu."

    [S04][S04][S04]


    PS: Nevím, jaký máš ty zkušenosti s facebookem, ale pokud někomu pošleš žádost o přátelství v drtivé většině případů ji nikdy neodmítne a to ani když tě nikdy v životě neviděl. Jestli ty máš počet odmítnutých přátelství vysoký, máš zřejmě v profilu fotku, na který vypadáš jak úchyl. Doporučuji teda vyměnit fotku. ;)

    Reaguj na tento komentář
žena bez facebooku je "divná"?
 od autora nikolajn

    žena bez facebooku je "divná"? tak to mám skoro strach se zeptat, jak je potom posuzován chlap bez facebooku - sám totiž facebook nemám[S03]

    jinak si nějak mlhavě vzpomínám, že v nějaké studii dospěli tvůrci k výsledku, že průměrný člověk má 3 až 4 dobré přátele[S07]

    Reaguj na tento komentář
    Re: žena bez facebooku je
     od autora Reaper

      Ty vole, článek to snad říká jasně. Bez stovky virtuálních přátel a paladina na 80. lvl si looser, noobe. [S04]

      Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora History

    Stejně FB 5.11. půjde do kytek, teda doufám [S04] (viz. např. dnešní noviny)

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Bob

    Vedle me by sis u ni ani neskrt pisalku [S04] oprava : kazda je nekdy zoufala

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora buddy

    RaSh:

    U žen do třiceti let je dokonce situace už taková, že se na ženu bez profilu díváme mírně skrz prsty. Ano, může mít své důvody, proč nemá profil. Ale je to zkrátka „divné“.

    ...Rashi, tuhle větu (a vlastně celý tenhle článek) myslíš vážně...???...nebo je to jen vtip?
    Prosimtě mohl bys mi prozradit v jaké společnosti se na ženu do 30ti bez profilu na Facebooku koukají skrz prsty?...a je to divné?

    To, když se ženská místo trvávení času na internetu věnuje např. svým reálným koníčkům je divné?...Né, naopak...předvádět své soukromí světu prostřednictvím internetu a nesmyslu jménem Facebook je rozhodně divnější...[S03]

    A odvozovat z nějakého počtu virtuálních přátel na profilu zda je žena otevřená k sexu atd....[S02]...To už pak můžu vytvářet teorie o vzájemné souvislosti naprosto čehokoliv s naprosto čímkoliv...

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora RaShCZ

      Buddy, nikdo neodpírá tobě či ženám reálné koníčky, však jdou moc dobře dělat i s profilem na Facebooku. A co se vlastnictví či nevlastnictví profilu týče, určitě jsi sám už několikrát zažil, že se lidé okolo tebe divili, jaktože nemáš profil (v opačném případě jsi dost antisociální).

      Teorie skutečně můžeš vytvářet o čemkoli, otázkou je, zda obstojí v praxi. Tato obstála ve všech zkoumaných případech, proto jsem jí tu prezentoval. Ber to jako přidanou hodnotu webu. [S03]

      Reaguj na tento komentář
      Bez nadpisu
       od autora buddy

        RaSh:
        Ale já nemám názor ani opačný...že ten, kdo se pohybuje na Facebooku, nemá reálné koníčky...Když na to někdo má čas a chuť, ať si profil má a věnuje se mu. Ale například já nestíhám zdaleka vše co bych chtěl v reálu, tak nevidím důvod si ubírat volný čas Facebookem (to si ho radši ubírám občasnou návštěvou Svádění:o)

        Né, nezažil jsem, že by se někdo divil, že nemám profil...A že bych byl antisociální?...tak nejsem zrovna extra společenský typ, ale kamarády mám (a opravdu dobré, za což jsem rád). A někteří z nich profil asi mají, někteří né...ale nemyslím, že by to cokoliv dokazovalo. Každopádně já ho ke komunikaci s nimi nepotřebuju.

        Jináč...nemám nic proti teoriím...Ale ty založené na statistikách bych bral s větší rezervou...Pač nemusí absolutně nic dokazovat. Jedná se jen o výsledek nějaké sledované veličiny na nějakém zkoumaném objektu.
        Já nepopírám že čísla, která tu prezentuješ, jsi zjistil sledováním z praxe a jsou pravdivá...jen nechápu k čemu jsou. Musím přece reagovat na reálného člověka...podle toho, jak ho poznám v reálném světě...

        Nebo tobě se nestalo, že člověk je v reálu uplně jiný, nebo že na holku platí něco uplně jiného než to, co sis o ní odvodil z nějakého profilu na facebooku?

        Reaguj na tento komentář
        Re:
         od autora RaShCZ

          "Nebo tobě se nestalo, že člověk je v reálu uplně jiný, nebo že na holku platí něco uplně jiného než to, co sis o ní odvodil z nějakého profilu na facebooku?"

          Nemohu posoudit, lidi na Facebooku téměř výhradně nehledám (oni si hledají mě, čímž pádem se s nimi osobně znám před přidáním).

          Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora Reaper

      "Prosimtě mohl bys mi prozradit v jaké společnosti se na ženu do 30ti bez profilu na Facebooku koukají skrz prsty?."

      Mezi holkama ve věku 14-17 let, tzn. Rashova cílová skupina. :-)

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re:
       od autora RaShCZ

        Možná v pubertě. [S03]

        Reaguj na tento komentář
To snad ne?
 od autora Moon

    Proboha, to snad ne?

    Nelíbí se mi vůbec to číslování, přijde mi takový dost ujetý i s rezervou. Já se seznámil už s mraky holkama na Facebooku, před tím však předcházelo vždy osobní setkání !! I když vyjímka jsou 3 slečny, i tak je to dost.

    S tou otevřeností a přístupností profilů souhlasím, s počtem ale ne. Pokud to má přesně výběrově roztříděné a má tam míň jak stovku, tak je hodně výběrová a opatrná, ne-li zakomplexovaná. Když má víc jak 250, tak mně to začíná odrazovat, vrcholem jsou čísla 400+..to si ale říkám, že by to nemělo smysl, nechci být další číslo do počtu přátel.

    Absolutní rekord, co jsem viděl, tak kamarádka kamarádky, ta má nyní k dnešnímu dni 1034 [S04]

    Reaguj na tento komentář
    Re: To snad ne?
     od autora ax

      Míň jak stovku zakomplexovaná [S04] [S04] [S04]
      Já když vidím nějakou, co má stovku nebo ještě víc rádoby "přátel", nabývám podezření, že je to pipka, co žije jen v té virtuální realitě, a když se pak podívám, co na tom fejsbůku předvádí, většinou se to jen potvrdí. Jo, v tomhle je Facebook super, dá se předem podívat, co jsou někteří (resp. některé) na sebe schopni všechno vyblít a podle toho rovnou usoudit, že by to byla jen ztráta času.

      Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Bob

    1.fb slouzi teroristum proto od nej radeji ruce pryc2.normalni sofistikovana holka se tam vyskytne asi tak casto jak medved v pousti3.fb prived spoustu lidi na mizinu protoze propadli kouzlu seznamovani a zapomeli na praci 4.doba kdy bylo in mit tam profil je pryc dnes je in ho tam nemit 5.je proti pravidlum fb davat si cizi lidi do pratel jdes hlavou proti zdi a holku do postele najdes ale az te obvini ze znasilneni nebo nakazi tak se nediv; respektive harrasment to je i kdyz s tim souhlasi 6.bod5 mi neda se nezeptat ktera chytra hlava prisla na to propagovat to na verejnem webu7.existuji stranky urcene pro seznameni s cizimi lidmi fb to neni - a je tam plno falesnych profilu. ja rikam virtualni svet nic pro opravdove lidi . O fb se da napsat hodne ale je to ztrata casu a cas jsou penize. 9. Tvuj clanek pracuje s odhady postrada fakta
    10. Cist to tu je nesmysl

    Reaguj na tento komentář
!!!
 od autora Leila

    Autor má zkrátka jasno. Každý uchopuje svět podle svých možností a kapacity...

    Reaguj na tento komentář