Feromony a zkušenosti uživatelů

Feromony, které se v poslední době staly synonymem pro úspěch, přitahují stále větší pozornost. Důkazem toho je neustálý nárůst objednávek v sex-shopu webu Svadeni.cz. Připomeňme jen, že tento sex-shop se jako první vydal cestou vlastní výroby feromonů a začal ostatním výrobcům konkurovat nejenom cenou, ale také mimořádnou kvalitou a koncentrací účinné látky ve Feromonech.

Feromony jsme dlouho testovali a co říkají zákazníci? Fungují, nebo ne? 

Díky několikaměsíčním testům v terénu na různých skupinách lidí byl vytvořen maximálně účinný produkt. Ten je tak koncentrovaný, že je na jeho použití potřeba pouze velmi malá dávka. I toto množství vám však zaručí úspěch a to nejenom se ženami, které chcete svádět.

Feromony se staly rovněž neocenitelným pomocníkem při práci, na obchodních schůzkách apod. Všude tam, kde je potřeba mít úspěch s kolegy, všude tam, kde potřebujete jednoduše prosadit svůj názor, všude tam, kde potřebujete mít po ruce dobrou náladu, vám feromony ochotně pomohou. Týdně nám chodí pochvalné e-maily od spokojených uživatelů.

 Pavel, 32 let

Já pracuji jako obchodní zástupce a musím říci, že feromon mi poměrně dost pomáhá při práci (konzervativní ženy jsou výrazně uvolněnější) a teď po všech těch zkušenostech vidím, že mi práce jde lépe a lehčeji, ať už při jednání s muži či se ženami... Když jsem lidem podvědomě sympatický, tak se jinak chovají a vše jde jako po másle. 

  Alena, 23 let

Zakoupila jsem si feromony před pár dny a jsem příjemně překvapena. Moc jsem od toho nečekala. Po aplikaci ale zachytávám více pohledů od mužů a jejich jednání při konverzaci se mi zdá uvolněnější a přívětivější. Musím si to zkusit vzít do nějakého klubu :) snad to tam bude taky takto fungovat.  

  Petr, 34 let

Musím se také podělit o svoji včerejší zkušenost s feromonem. Trošku feromonu jsem si dal na krk a vyrazil na první rande k ní domů.

Předtím jsme si dost psali na fb, sms a volali, ale ještě jsme se naživo neviděli. Řeknu to asi takto. Po dvou hodinách mi dotyčná seděla na klíně a probíhaly vášnivé polibky a ochmatávání úplně všude, což na prvním rande nikdy u mě nebývá. Možná to byla náhoda. Ale i tak jsem se cítil sebevědoměji, když jsem tam šel s feromony. Takže možná všechno dohromady. Nevím. Ale od té doby je používám pořád.

  Jana, 28 let 

Koupila jsem si feromony z jednoho prostého důvodu. Nikdy jsem neměla o kluky nouzi, ale ten jeden, kterého jsem chtěla, byl jako slepý.

Normálně jsme se kamarádili a ať jsem dělala, co jsem mohla, tak jsem pro něj byla pořád jen kamarádka. Zkoušela jsem už všechno. Náznaky, oblečení, lechtivé řeči. Ale on pořád nic.

Tak jsem si zkusila koupit androvitu. Neparfémovanou, aby nepoznal, že voním jinak.

Nikdy bych nevěřila, že jsou feromony taková síla!

Hned u prvního setkání, kdy jsem je měla na sobě, byl úplně vyměněný! Laškoval se mnou, jako by mě viděl poprvé.

Několikrát mi řekl, že krásně voním. A přitom jsem měla svůj parfém jako obvykle.  Potom mi začal sám od sebe volat a psát sms!

A od druhé schůzky jsme spolu začali chodit. Těžko to bylo něčím jiným, než feromony, když jsem předtím zkoušela už všechno.

Jsem šťastná, že jsem feromony zkusila. 

Bez nich bych se trápila dál a úplně zbytečně.
Spoustu dalších reakcí naleznete v diskusi na našem webu. 

Ptáte se, proč jsou zrovna naše feromony tak úspěšné?

Naším výzkumem jsme mohli otestovat různá rozpouštědla a koncentrace feromonů. Zároveň jsme si objednali feromony od známých světových výrobců a podrobili je chemické analýze a zkouškám v terénu. Vyšlo najevo, že žádný ze zkoumaných feromonů nedosahuje koncentrace, kterou nabízí náš produkt. Některé feromony konkurenčních firem jsou sice účinné, ale jejich složení není koncipováno pro české poměry.

České podniky jsou většinou zakouřené a díky tomu feromony s nižší koncentrací nemají šanci na úspěch. Náš feromon je na tuto situaci připraven. Jeho složení vám zaručí úspěch v zakouřeném prostředí hospody, na vydýchané diskotéce i v kanceláři s dokonale čistým vzduchem. Navíc díky naší cenové politice se naše feromony staly snadno dostupným zbožím pro všechny.

Používání feromonů v každodenním životě má svůj smysl. Dáváte tak podvědomě ostatním najevo, že jste vůdčí typ. Lidé budou v komunikaci s vámi příjemnější. Nejde pouze o úspěch u žen.

Feromony jsou o něčem jiném. Jsou o komunikaci, o úspěchu. Lidé se budou ve vaší společnosti cítit uvolněněji a snadněji docílíte svého cíle ve všech směrech svého života. Proto se feromony staly tak žádaným zbožím.

Jste připraveni vstoupit do světa úspěchu? 

Pokud se chcete o našich feromonech dozvědět více, klikněte sem.

Jak Feromony používat?

Síla Feromonů je v tom, že jste lidem podvědomě příjemní a mají pocit, že u Vás chtějí být co nejblíže. Jednoduše jim voníte tak, že se Vás chtějí až dotýkat.

Vůně parfému ve Vás podvědomě navozuje příjemné pocity a už v té chvíli máte k protějšku jiný, kladný přístup, než kdyby Vám nevoněl..

Mohlo by Vás zajímat.. 

Ještě žádná mě nevykouřila do konce

Přesně takováto věta přiměje ženu, aby vám udělala orální sex. Proč? Ženy milují výzvy! 

Poloha zezadu

Poloha zezadu probíhá následujícím způsobem: Žena si klekne na kolena a poté se opře rukama o zem..

Jak používat svoji energii při svádění

Když se chceš z nějakého důvodu připojit ke skupině lidí a začít pracovat s jejich realitou, například je zaujmout..

Je to podobné jako když na tebe někdo křičí. Pokud budeš vyprávět klidně, bude těžké ho uklidnit..

Sexuální poloha "lžička"

Je jednou z nejvhodnějších poloh pro ranní milování, kdy jsou ještě oba aktéři rozespalí a roztoužení..

Podívejte se..

AndroVita Feromony pro ženy

Hned u prvního setkání, kdy jsem je měla na sobě, byl úplně vyměněný!

Několikrát mi řekl, že krásně voním. A přitom jsem měla svůj parfém jako obvykle.

Široký sortiment erotického prádla pro ženy

Překvapte svého milého ve značkovém erotickém prádle za nízké ceny.

Zakryjte partie se kterými nejste spokojena a zvýrazněte své přednosti. 

Sexy večer může začít..

Komentáře

Dotaz
 od autora Winston W.

    Jsem uzivatel feromonu, zatim ale ne tech vasich. Chci se zeptat, informace pro mne zajimava, kterou nikde nenachazim...
    1. Jak dlouho po nastrikani pusobi? Mi prijde, ze kdyz feromony zustanou na povrchu, rychle se odpari a clovek aby si kazdou pulhodinu "odskakoval" doplnit nekde diskretne munici.
    2. Kdyz je vice muzu v mistnosti, nebo treba sedime jako parta za stolem a jsme tak nejak fyzicky ne prilis daleko od sebe, jak holka pozna, ze prave odemne vychazi feromony? to nemuze vedet, proste je citi a jejich pusobenim ji zacne pritahovat nekdo uplne jiny.

    Reaguj na tento komentář
    Re: Dotaz
     od autora Administrátor

      Dobrý den, no je to podobně jako s parfémem. Jelikož ale feromon je detekovatelný na vzdálenost asi 60 - 100 cm, tk těžko říci, zde všichni sedíte k ní tak blízko. Takže může nastat situace, kdy to hned poznat nemusí.

      Reaguj na tento komentář
Bod 1 beru zpatky
 od autora Winston W.

    Ad 1, omlouvam se, nasel jsem to, je to 4-6 h. Takze uz staci odpovedet na dvojku.

    Reaguj na tento komentář
pro Winston W.
 od autora Štoky

    Hele Winstone řekni nám aspoň ty, jaké máš zkušenosti s feromony celkově,(když už si je vyzkoušel i když né přímo tyto)[S03].
    Díky...

    Reaguj na tento komentář
tak jo... mas to mit
 od autora Winston W.

    No ty moje jsou britska vyroba (jako Titanic [S04]), z Sexshopu za 16set, verze pro muze pusobici na zeny (maji i tu opacni), jsou uplne bez zapachu, redeny alkoholem (etanol, lih, vzdyt si rozumime) a vodou (jen par vterin po aplikaci to pachne asi jako politi se vodkou). Podle me zkusenosti to pusobi na kazdou jinak, (nekde jsem cetl, ze kazda reaguje na jine mnozstvi a souvisi to s rozdilnou imunitou partneru jako predpokladem zdraveho potomka).
    Ale jednou zabraly ze jsem nechapal. To jsme sli s kamaradem za nejakymi jeho kamoskami do jedne hospody s diskotekou. Plus v te dobe jsem taky zkousel nejake rady z bestselleru od Dale Carnegieho (neco jako jak vystupovat a jednat s lidma, aby vas meli radi), ale to se rozumi, ze samotne feromony nestaci, jako striknu si za krk a sednu si a cekam, to je blbost, ze... No a potom co se delo s jednou holkou na parketu, nad tim mi dodnes rozum ztraci funkcnost. Nechci jit nejak do detailu, ale musel na nas byt zajimavy pohled, i kamarad pry div ze neupustil sklenicku na zem, kdyz ty prasarny videl. Jsem si jist, ze ony feromny na tom maji zasluhu. Jeste toho trochu mam ale pak prave zvazuji, ze vyzkousim ty zdejsi. (Dale mam v planu si projit filmografii s Bondem, hlavne filmy, co jsem nevidel a priucit se [S03].)

    Reaguj na tento komentář
    tak jo... jeste jeden
     od autora Winston W.

      Napada me jeste jeden zazitek. To jsem doprovazel bejvalku od spolubydliciho k nam z jedne parby a mel jsem TO na sobe nastrikane (kvuli jine holce, co se te parby ucastnila). S touhle jsem se znal dlouho, jsme dovolim si rict dobri kamosi, ale nic vic. A ted se do me nejak zakoukala, bylo videt, jak s tim bojuje, (v posledni dobe jsi tak pritazlivej...) ze zastavky jsme dokonce sli oklikou po nabrezi, s asi 2 "jazykovymi zastavkami". Nakonec jsme odolali, ale posililo to moje sebevedomi i viru ve funkcnost feromonu.

      Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Štoky

    To jo no Bond ti určitě pomůže[S04].
    Ale jinak dík si tu jedinej co jsem četl, že by nám konečně něco řekl k tomu jestli to aspoň trochu pomáhá, (teda kromě autora tohoto článku-nic proti)[S03].
    Jo a jen tak pro orientaci, mohl bych se tě zeptat na věk?[S02][S03]

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora W.W.

      24 (tamta 22), kcemupak? Malo nebo moc?

      Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Štoky

    Ale jen tak, abych aspoň odhadem věděl...[S03] Já jsem si to taky objednal a už to mám na poště, tak to jdu v sobotu vyzkoušet[S04]...
    Tak zatim[S03]

    Reaguj na tento komentář
Mé zkušenosti s feromony
 od autora nortof

    Dobrý den!
    Nedávno jsem si vaše feromony objednal a můžu říci jediné: Fungují...
    Feromony kombinuji s moji oblíbenou voňavkou.
    Zatím jsem je vyzkoušel jen na diskotéce, nikdy jsem neměl problém s sbalením holek, ale zvědavost mne donutila vyzkoušet a zjistit efekt vašich feromonů...
    Věřil jsem jim, a proto jsem rovnou po vstoupení do prostor diskotéky šel vyzkoušet, zda to funguje. Seznámil jsem se s jednou pěknou slečnou, kterou jsem se snažil sbalit, ale překáželi mi v tom ostatní holky, které jsem neznal, ale ony balili mne a tím mi překáželi k dokončení skvělé práce [S04] . V jiných dnech to dopadlo podobně, žádný problém v seznamování a vždy se holky lepili jak vosi na med, nejhorší bylo, že se mnou všechny chtěli tancovat, a když jsem šel s jednou, tak ostatní taky přišli... [S01]

    Vždy nanesu asi tak jeden dávkovač ...

    Zdá se ale, že v prostředí diskotéky ztrácejí feromony dobu působení , z důvodu ,,zakouřeného" ovzduší"


    Mám dva dotazy:
    1) Admine, používáš je taky? [S04]
    2) Co se stane, když toho na sebe nastříkám moc?

    Reaguj na tento komentář
    Re: Mé zkušenosti s feromony
     od autora nortof

      To jsem tam udělal zas chyb...[S02]

      Reaguj na tento komentář
    Re: Mé zkušenosti s feromony
     od autora Administrátor

      Ahoj, používám. Ale používám je v malém testeru, kdy stačí jen lehce natřít na krk. Tím i částečně odpovídám na druhý dotaz. Příliš velké množství mohou ostatní vnímat nepříjemně tak, že budou cítit pižmo feromonu. V odborné literatuře se dále uvádí, že můžete při "předávkování" působit na některé ženy příliš "nebezpečně" jako příliš silný Alfa samec. [S04] Tohle jsme ale při našich testech nevypozorovali.

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re: Mé zkušenosti s feromony
       od autora R

        Mohu se dotazat zda tedy uvazujete o baleni feromonu v "testeru" ? Pokud ano od kdy by ho bylo mozne zakoupit. Dekuji

        Reaguj na tento komentář
Re: Eh....
 od autora K.

    Podle mě ano. Funguje.

    Reaguj na tento komentář
    Bez nadpisu
     od autora uvidimezasvitani

      Už jsem z toho také celý natěšený :-)... tak jsem si to objednal a uvidím :-)

      Reaguj na tento komentář
?
 od autora lol

    nevěříte snad těm blábolum že na sebe nastříkáte kouzelnou vodičku a pojedou po vás všechny baby..

    Reaguj na tento komentář
    Re: ?
     od autora RaShCZ

      To ti nikdo netvrdí.

      Reaguj na tento komentář
funguji... fakt fungují...
 od autora jarda02

    Koupil jsem minulý týden. Je mi tedy 43 a partnerku mám 34 a pozoruji dvě věci.
    1. Když se nastříkám je mnohem méně hádavá, řekněme v normální komunikaci povolnější a vstřícnější.
    2. Vzrušená jen na ni zezadu sáhnu a začnu hladit, hned začne spontánně pohybovat pánví... [S08] žádné dřívější dlouhé předehry s nejistým účinkem, není žádná bolavá hlava, a přestože to je technicky stejné jako 1 000x dříve, hodnotí to, že se ji to včera moc líbilo.
    Tedy funguje nejen na cizí, ale dokonce i na vlastní!
    Jen jsem dlouho přemýšlel, zda to tady napsat, protože pokud se to rozšíří - ta cena je přece jen dost nízká, tak co potom, když bude stejně vonět třeba soused, co po ní dávno pokukuje... [S06]

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Razide

    Už tu padlo mnohokrtá slovo "placebo" a imho je to vskutku tak. Koupíte si feromony za 1000,-- a půjdete si jen tak dřepnout do baru a čekat? Zkuste to, nepodaří se vám nic. Jde o to, že ve feromony věříte a řikáte si "utratil jsem za to prachy, tak to zkusim u támhletý baby" ... kdybyste je neměli, tak budete nervózní a ani to nezkustíte, kdežto feromony vám zaručí jednu jistotu: když mě odmítne, tak aspoň můžu všem říct, jak na ho*no jsou... jenže feromony zaberou vždycky, jdete do toho s tim, že nemáte co ztratit, v každym případě to pro vás bude výhra, je to něco jako sázka s kamarádem "běž oslovit tu krásnou slečnu támhle... o panáka, že to neuděláš" a vy půjdete, když vás odmítne, máte panáka a můžete to svádět na sázku... když vás neodmítne, máte zajištěný příjemný chvilky s krásnou slečnou.

    Podobně to je s feromony, v podstatě jde o typ hecu/sázky, říkejte tomu jak chcete. Já nosil na zkoušky vždy talisman od mamky, která věřila, že mi přinese sloník štěstí :). Vskutku přinesl, řikal jsem si totiž, že když zkouška nevyjde, aspoň můžu mámě říct, jak na ***** tyhle věci pro štěstí jsou, a tak jsem nebyl při zkouškách vůbec nervózní. Když nejste nervózní, vaše úspěšnost se zvyšuje o 50% minimálně. S feromony je to stejné... čili v závěru se dá řici, že feromony velice kladně působí... na vaše podvědomí a nervozitu :)

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora RaShCZ

      Jak tedy vysvětlíš, že i zkušení svůdci zaznamenali během používání feromonů pozitivnější reakce od dívek?

      Reaguj na tento komentář
Fungují,ale...
 od autora wlken

    Už jsem to psal do jiného tématu,ale tady to napíšu ještě jednou: Opravdu fungují-teda v tom smyslu že to dokáže ženu vzrušit. Když si na sebe dám i jenom malé množství,tak se na mě moje stálá slečna doslova vrhá a ráda mě inhaluje[S08](placebo efekt nehrozí,ona to opravdu pozná kdy je mám a kdy ne,nic jí neříkám)..V tomto feromony opravdu fungují,ale...zatím se mi nestalo že by mě díky feromonům začaly vyhledávat cizí ženy samy od sebe a navíc si myslím, že pro ženy které vám tuto velmi nezvyklou a dráždivou "vůni" nejsou schopny "odpustit" je to poměrně nepříjemné a pokud k vám necítí náklonnost tak je to možná i odradí,protože s nima feromony něco dělají(bývá to popisováno jako zvláštní pocit v podbřišku,určitý způsob vzrušení) a ony ani neví proč,když je jinak než feromony nepřitahujete...přirovnal bych to k tomu,že byste se před ženou svékli do naha a začali masturbovat-vaši stálou partnerku by to nejspíš navnadilo k vášnivému sexu a hned by se přidala,ovšem v jiných případech by to asi sexem neskončilo [S03] Takže feromony fungujou,opravdu stupňují vzrušení u ženy,ale to je vše...navíc se mě muži začínají ptát jestli se vůbec sprchuju,protože prý smrdím jako fotbalová šatna (samozřejmě jsem byl umytý a navoněný,ale použil jsem feromony).takže feromony při balení raději nepoužívám,ale když chci udělat radost holce kterou už jsem sbalil,tak si je vezmu:-)

    Reaguj na tento komentář
AXE = FEROMONY
 od autora zedňa

    proč si kupovat feromony za tisíce, když stačí abyste se nastříkali originálním červeným Axe.fakt to funguje(i když ne že byste měli kolem sebe hromadu dolek, to jsou jen kecy)

    Reaguj na tento komentář
Moje analíza
 od autora Jiří

    Takže, feromony :)
    Všechno je jenom o tom jak sněma člověk naloží a co si o nich myslí.
    Kdo si myslí že feromony je parfém lásky a holka na nej hned skočí tak se velice mílí :) A kdo si myslí že je to blbost tak taky.
    Feromony jsou něco jako afrodiziakum pro váš nos, kdy je do vašeho mozku posílána informace o velice příjemném pocitu. Tedy pocity v ženě která k feromonu přičichá jsou takové, že se svámi cítí velice příjemne ale samozřejmě že tak musíte i pusobit! Samotné feromony neudelají vubec nic. Taky se jedná o delší efekt takže né že si žena přičichne a hned skončí u vás na klíně ale musíte tu dotyčnou normálně balit :) Takže hlavní je mít v hlavě že jí je sváma příjemně ale né že se jí hned líbíte.
    To že tady u někoho skončily akce sexualním harašením je podlě mě spíše alkoholem nez feromonem :D Také jde o vzhled, podle toho jak ste sexy taky ženy reagují. U pěkných mužů jsou ženy rychleji na věc než u tech prumerných.

    Zkrátka jedno si uvědomte - feromony jsou to prakticky to samé jak drahá vonavka. Akorát s tím, že více matou ženské smysli. Takže slouží hlavně pro zvednutí sebevědomí a ženy k vám budou přítulnější. Ale pořád je to v 60% o tom jaký máte potenciál.

    To je asi vše :) Nečekejte že feromony začnou pracovat za vás to je blbost! Ale je to výborná věcička na seznamování.
    Kupte si to a uvidíte [S03]

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Emil1977

    uz som na tomto webe niekde svoj nazor na feromony napisal, ale vidim ze je okolo toho velka diskusia. Skusal som zahranicne feromony po dobu cca viac ako jeden rok, a nieco to zo zenami naozaj robi, su take uvolnenejsie. Ale treba byt realista a necakat od toho zazraky.

    Reaguj na tento komentář
Trvanlivost?
 od autora Mára

    Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak dlouho vydrží lahvička feromonů? Mám to doma ty Vaše už přes rok a občas si je vezmu, ale je tam ještě víc jak půlka.

    Reaguj na tento komentář
    Re: Trvanlivost?
     od autora RaShCZ

      Hodně dlouho. [S07] Pokud je ta lahvička uzavřená, tak se trvanlivost pohybuje v řádu několika let. Čili ty své můžeš stále bez problémů používat. [S03]

      Reaguj na tento komentář
moja prvá skúsenosť s feromónmi:-))).......
 od autora mucop

    môj prvý zážitok po prvom nanesení feromónu na krk a za uši, bol na zasmiatie. Po príchode do kaviarne kde bola žena okolo 30r. so psíkom kokršpanielom vo mne vyvolala úsmevy a aj u mojich kamošov /samozrejme ktorí o ničom nevedia dodnes, dôvod prečo to tak bolo/, keď som prešiel okolo nich a pes neskutočne začal zavíjať a štekať, trhal sa z vodítka a cielene si vydobýjal moju pozornosť a chcel sa ku mne dostať na kontakt. Po pol hodine neúspechu to vzdal on aj jeho majiteľka, lebo bol neovládateľný:-))))......a nechcite vidieť tu situáciu ako sa na tom zabávali moji kamoši, že už aj psy na mňa idú.......

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora mira

    dnes mi od Vás dorazil výrobek a rád ho otestuji a dám vědět :-)

    Reaguj na tento komentář
    Bez nadpisu
     od autora Administrátor

      Dobrý den, budeme rádi, když se později podělíte o své zkušenosti.

      Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Revanek

    Jo,Miro dej vědět,chceme to taky zkusit,ale z clanku vubec nejsu chytrej XD tak napiš jak nebo jestli to fuguje

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora LemraLina

    Dobrý den,

    pokusím se o objektivní hodnocení tohoto produktu.

    Nebudu popisovat objednávku a doručení, to již udělal kolega výše.

    1) Pižmo
    Feromon má opravdu svou specifickou vůni. Byl použit malém množství s voňavkou esprit. Dvě slečny se vyjádřili o výsledné vůni že jim nesmrdí ale, že se nejedná určitě o voňavku za 1 000 Kč. Osobně vnímám nosnou bázi feromonu velice špatně, prostě mě nevoní. Nutno dodat že mám velice citlivé čichové buňky na jakékoliv pachy (tělesné např pot, tak i chemické látky - plyn).

    2) Účinek:
    Zatím dva pokusy:
    Hospoda: 2x žena, 6x muž z toho dva pro mě neznámí, kamarádovy kamarádi. Pokuď mám hodnotit celý večer, můžu říct, že jsem byl více středobodem pozornosti než při normálním rozhovoru, tj i to co jsem mluvil "soukromě" mezi mnou a druhou osobou začali ostatní naslouchat. Tento účinek vydržel v zakouřeném prostředí cca 3 - 3,5h. Dále od vedlejšího stolu jsem od slečny cca 50 cm vzdálené zaznamenal více pozornosti na mou osobu.
    Nákup v obchodním centru: při nakupování oblečení jsem měl u 2 z 3 prodavaček - asistentek pocit že se mě snaží pomoct víc než je zvykem.

    Závěr: Feromon není všelék, osobně bych ho bral spíše jako doplněk, tj něco jako parfém který dokáže zaujmout. Určitě za vás neudělá práci při seznamování, či rozhovoru záleží jenom na vás jak se chováte, mluvíte cítíte se. Ale pravděpodobně vám dokáže odpustit určité "nedostatky".

    Dávkuji, malý výstřik na tyčinku na čištění uší, po té jemně namazat na místa dle návodu.

    Reaguj na tento komentář
    Re: Malá zkušenost
     od autora JK

      A kdy už si objektivně uvědomíte například to, že svoje okolí pozorujete mnohem důkladněji a s většími nadějemi než jindy, abyste viděli, jak zázračně působí?

      Dokud o vašich feromonech neuvidím střízlivý článek od někoho nezaujatého, tak jsou pro mě jenom ukázkou vlastního sebeklamu.

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re: Malá zkušenost
       od autora LemraLina

        Dneska udělám třetí test, uvidíme. Pak se pokusím odpovědět, jinak nevím co myslíte tím naděje, pokud jste mezi lidmi které znáte přes 15 let, tak snad ani od nich nic nechcete čekat, nebo jo ? Prostě čistá reakace jak je to ovlivňuje.

        Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora nechciuvest

    Mam feromony otestovane, btw. ty ktere jsem si kupoval jsou pry bez zapachu. Ale meli i variantu s takovou peknou vuni, tak jsem si vzal tu.
    A jestli to byl placebo efekt nebo ne, nevim.. clovek se prirozene lepe uvolni, kdyz tusi ze vsechno pujde snadneji ;-)
    Ale zpozoroval jsem ucinek v pohode. Nikoliv ze by se na me nejak lepili holky, ale napriklad pritelkyne, byla proste spokojenejsji a usmevavejsi. Mela lepsi naladu a byla tak rikajic tulivejsi ;-) A prislo mi ze i ostatni holky, byly proste uvolnenejsi a milejsi :-)
    Tak asi tak. Tak tohle bylo z erotic city a mam dojem ze mi to vydrzi pekelne dlouho, takze to ani neni moc drahe :-)

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora El Fabio

    Zdravim, dneska sem prvně použil feromony tak skládám upřímnou kritiku nezaujatého uživatele. Krátce o mě, nikdy sem neměl problémy se slečnami, ale chtěl sem to zkusit. Takže dneska první rande s holkou s kterou sem před zhruba rokem a půl chodil (takže se nedá říct, že bych jí někdy nějak nepřitahoval) skončilo celkem vydařeně, ALE že by díky feromonům byl nějakej zázrak? Možná byla víc uvolněnější, ale kdo ví jestli to bylo feromony? Možná sem od toho čekal bůhví co, že se mi bude hned vrhat do náruče, ale nic extra neprobíhalo.. Třeba s tim ještě nemám tolik zkušeností, soudím z jednoho použití, ale jen mě tak napadlo jestli "uživatelé" co psali jak jim druhá polovička hned ležela u nohou mluvili pravdu..

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Sharrow

    Zdravím všechny
    Už to bude nějaký týden co jsem si koupil feromony ze svádění. Původně jsem chtěl napsat mailem výrobci, ale myslím že necenzorovaný přízpěvek bude lepší varianta.

    Doporučeně mi přišla diskrétní obálka, přesně jak slibuje výrobce. Ampulka je plná až po okraj, nemůžu si stěžovat.


    Co se týče účinnosti, tak je otázka, nakolik vám použití feromonu placebem zvedne sebevědomí a nakolik samo funguje. Určitě jsem zaznamenal pozitivní posuny, holky se zejména rády tulí k místům která jsou zasažená feromonem (ještě jsem nezkoušel nastříkat si to napoklopec) :D Jinak se ale zázrak nestal a nečekejte že holka zvlhne jen co kole projdete POZOR i toto píše výrobce, takže já bych feromony hodnotil naprosto kladně a čekám, že funčnost se třeba ještě zlepší po mém dlouhodobějším experimentování.

    Reaguj na tento komentář
    Bez nadpisu
     od autora Administrátor

      Díky moc za popsání zkušenosti s feromonem.

      Testovali jsme je přímo v praxi docela dlouho a koncentrace kterou jsme vyvinuli je opravdu účinná.

      Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Pan Tau

    Dobry den procetl jsem si celou diskusi a rad bych se k tomu vsemu vyjadril. Uz rok pouzivam feromony ale od konkurence - konkretne Chikaru za 1400kc. Ale k veci. Sam jsem tomu nikdy neveril ale opravdu funguji. V pritomnosti slecen/ny jsem slysel treba trikrat ctyrikrat za vecer ze krasne vonim. Nehlede k tomu ze jak uz tady nekdo napsal maji tendenci se priblizovat k mistu kde si ho nastrikate. Ja jsem ten ktery nicim nesetri takze misto jednoho maleho striknuti na zapesti jsem se postrikal treba trikrat a poradne. A to verte je mazec. Primo vidite jak se holky neustale nervozne prehrabuji ve vlasech, kdyz neco reknete tak souhlasi prikyvuji a tak. Dokonce se mi uz stalo ze me na diskotece slecna zacala libat na krk presne tam kde jsem se nastrikal a dokola rikala ze si nemuze pomoct az jsem ji musel od sebe odtlacit. Berte to prosim jako zkusenost od nezavisleho ctenare ktery to uz vyzkousel. Ted se chystam vyzkouset lahvicku z teto stranky tak bych dal posleze vedet. To je vse co jsem mel na srdci. hodne uspechu v loveni krasnych divek. s pozdravem Pan Tau, 24 let

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Mafisto

    Zdravím... když sem si přečetl celou diskusi tak mi napadla pár věcí...Nechci tady (zatím) zastávat nebo krityzovat feromony. ZATÍM s nimi nemám zkušenost ale mám v plánu si je koupit. Zatím sem je nezkusil ale pochopil sem následující: NENI to o tom ze můžu vypadat jak chci, neco na sebe nastříkam, sednu si někam do baru, s žádnou nedam řeč a hned se mi na koulích bude válet sexi buchta. NE!! ALE JE TO O TOM ŽE: budu nějak vypadat, budu nějak normálně vystupovat a budu se o něco SNAŽIT!! PROTOŽE NIC NENI ZADARMO!!!! Zatim zdar....

    Reaguj na tento komentář
    Bez nadpisu
     od autora eBiker

      Souhlasím s tebou. Já jsem měl k tomuto výrobku a vůbec k feromonům dosti vyhraněný negativní názor. Už taky proto, že mi na tento výrobek přišel reklamní mail. Ale pak jsem si řekl, že to aspoň vyzkouším a přesvědčím se na vlastní kůži, jestli to má nějaké výše popsané účinky. Mám to menší balení, zatím jen dva dny, ale musím říci, že za dva pokusy jsem nějaké změny v chování holek v mým okolí pozoroval. Poprvé jsem to zkusil na přítelkyni aniž by o tom samozřejmě věděla a ona "přítulnost" k místu kde jsem to natřel je pravdivá. Aspoň teda u ní to fungovalo.
      Po druhé jsem to zkusil v místním baru. Kamarádka se semnou bavila víc, než jsem byl zvyklý. A to tam byl i náš společný kamarád, který je Don Chuan dívčích srdcí, takže vždycky byl bavič večera a hlavně kamarádky on. Nevím, jestli za to můžou feromony nebo jiné okolnosti, ale alespoň z prvního použití můžu říct, že skutečně začínám věřit tomu, že nějaký účinek mají. Každopádně "babolapku" z vás určitě neudělají jenom samotné feromony. Spíš bych je přirovnal třeba k liťákům na autě. Taky mu dodají větší šmrnc, ale když je to vrak, tak mu prestiž nezvednou.[S03]
      Tak to jsou mé zkušenosti (i když zatím velmi malé) a můj názor.

      Za případné chyby v textu se omlouvám.
      eBiker, 23 let.

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re:
       od autora uvidimezasvitani

        Mám v podstatě podobný názor, různé články o feromonech jsem četl již dříve, ale teprve teď jsem se rozhoupal k jejich objednání... Ovšem když si člověk vezme viagru a bude u toho čumět na hokej - taky se mu nepostaví... je to zkrátka jen takový podpůrný prostředek. (předpokládám)

        Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora cloude

    Zdravím Vás všechny.
    Nejsem placený za reklamu,ale mám zkušenosti s feromony kladné.Použil jsem zatím sice od jiného výrobce a patrně tedy v menší koncentraci,ještě k tomu s parfémem.Uvažuji že bych někdy i vyzkoušel ty vaše.K mým zkušenostem,koupil jsem si parfém přes internet.A protže mám dosti sester,hned jsem ho vyzkoušel,jelikož jsem nebyl doma a zajímalo mě jestli jim voní.Tak jsem jim řekl ať ho otevřou a přivoní k němu.Výsledek byl kladný.Docela jsem s tím počítal.Ale bylo potřeba jej ozkoušet i v běžném životě.U mě se to týče školy.A protože mám školu osazenou s 90% holkama,nebylo těžké testovat.Opravdu se mi nikdy nestalo,že bych šel kolem ženy a ona se otočila,teda někdy ano ale pochybuji že kvůly feromonu.Ale například,když sedím v dopravním prostředku s nějakou kamarádkou,má docela tendenci si přisednou ke mě,tiskout se.To samé i ve škole.Určitě jsem přesvědčen,že svádět se dá i bez feromonu,ale když už člověk se stejně něčím musí vonět,proč k tomu nepřidat například feromony.Testoval jsem i hodně preferovaný gel na vlasy z reklamy.Ale s nulovými výsledky.Patreně by musela dotyčná přivonět přímo k hlavě,ale která holka to dělá.Takže doporučuji,minimálně vyzkoušet,pokud má někdo peníze navíc,nebo rád experimentuje,což je muj případ.U někoho třebas výsledek nebude výrazný,ale u mě jsem pocítil i větší sebevědomí,a to jsem,ani nepoužil tak silný feromon jako tu nabízejí.

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Milan

    Jdu to zkusit. Ale jestli to nebude fungovat, tak si me neprejte...!! [S03]

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Milan

    Tak musím konstatovat, že feromony fakt fungují.
    Zkoušel jsem je teď při více příležitostech a fakt super.
    Díky!
    M.

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Ferrry

    Jak dlouho vám feromony pro muže vydrží? Je pravda jak se píše, že to menší balení feromonů vydrží až na 90 použití?

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora Orel

      Já už mám asi pátý feromony a ty první mi tak dlouho nevydržely. Patlal jsem toho na sebe zbytečně moc.
      Teď už si dávám jen podle návodu a sice jsem to nikdy nepočítal, ale minimálně 60 to bylo určitě. Ono toho stačí fakt jen trochu. Jinak už ten feromon začíná být cítit a není to ono. Dát si víc feromonu, neznamená, že feromony víc fungují [S08]

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re:
       od autora Ferrry

        A jak feromony používáš? Na boltce, nebo na zápěstí?

        Reaguj na tento komentář
        Re: Re: Re:
         od autora Orel

          To Ferry:
          Jestli to vydrží těch 90 požití nevím. Nikdy jsem to nepočítal. Ale vydrží to dlouho. To jo.
          Jestli na zápěstí, nebo za boltce.. Na to mám takovou "fintu" [S03]
          Když jdu s holkou u které vím, že jsme si docela blízko, takže vím, že se k ní dostanu tak, aby mohla cítit feromony co nejvíc ode mě, tak si je dávám za boltce. Ale když je to kočka, se kterou budu víc "na dálku", tak si je dám na zápěstí. Potom to funguje tak, že jí podáš ruku, nebo tak něco a ona by to z toho měla vnímat. Takže pak je potřeba jí ty ruce "strkat co nejvíc pod nos" [S04] Něco jí podávat, nebo si dát číst z ruky atak..

          Reaguj na tento komentář
          Re: Re: Re: Re:
           od autora Janinka

            Hoši, vy na to jdete nějak moc vědecky [S02] [S04]
            Já už pár mužů měla, takže můžu soudit.
            Nejde o vůni, ale o to, jak na mě dotyčný působí na první pohled.
            Je sebejistý?
            Je hezký?
            Je charismatický?
            ALE hlavně! Cítím něco na první pohled?
            Pokud to cítím, tak do něj jdu. Pokud ne, tak se může snažit jak chce a stejně nic nebude..[S08]

            Reaguj na tento komentář
!Feromony nefungují!
 od autora Fejk

    !Feromony fungují jen k tomu, aby příjemně naladily ženu, ale žádná žena na světě vám sama od sebe neřekne, abyste s ní šel do postele, když si na sebe napatláte feromony! Mám to vyzkoušené osobně a ověřené od světových svůdců, že jsou bullshit! Je to jen reklamní tah na prachy!

    Reaguj na tento komentář
    Re: !Feromony nefungují!
     od autora Administrátor

      Dobrý den. Máte pravdu, že feromony slouží k tomu, aby vás protějšek začal podvědomě vnímat pozitivněji a stáváte se pro něj přitažlivější.

      Když si nanesete na sebe feromony, tak ve skutečnosti nahrazujete feromony, které jste smyli, zakryli nebo ztratili. Tím, že naše ztracené feromony doplníme a dokonce jejich množství zvýšíme, se vracíme zpět k přírodě a znovu tak nastolujeme chemickou komunikaci s lidmi kolem nás. Ženy reagují bez toho, aniž vědí proč. Cítí jen, že se jim líbíte.
      To je první krok k seznámení. Partnerovi "voníte" a je půlka úspěchu. Ta nejdůležitější. Ostatní už záleží na každém jak s tím naloží.
      Čekat, že žena sama od sebe řekne, aby jste s ní šel do postele. To už
      bychom čekali spíš od nějakého kouzelného lektvaru :-)


      Napsat že feromony nefungují, je jako napsat, že jsem si koupil lopatu a ona nefunguje :) Copak může lopata nefungovat?
      Jsou vědecké studie, které potvrzují funkčnost feromonů bez jakýchkoliv pochyb. Stačí se třeba podívat na video z pořadu Clever, kde se feromony testovaly přímo na ženách. A opravdu vyšlo, že ženy se cítily lépe v přítomnosti těch mužů, kteří na sobě měli feromony. V testu nebyly zmíněny žádné konkrétní feromony, takže to evidentně nebyla reklama.

      Video najdete zde: http://shop.svadeni.cz/clanky/feromony-v-mediich/

      Reaguj na tento komentář