Jak nevědět nic a odhalit vše

Ženy se zamilovávají s myšlenkou na někoho, kdo je bude vidět takové, jaké opravdu jsou. Poměrně snadno lze docílit toho, aby si žena myslela, že znáte její nitro. Stačí k tomu trocha hereckého nadání.

Vídíte do žen?

Většina žen není schopna vidět nebo pochopit sama sebe. Takže když se objeví někdo, kdo je schopen je vidět prostřednictvím její vlastní duše, je to pro ně magičtější více než cokoli jiného.

Můžete to využít prostřednictvím malého „magického" triku. Nazývám ho „vidím tě." Lze to udělat prostřednictvím jakéhokoliv „chladného čtení," jen si to schovejte pro ten správný moment. Okouzlíte ji.

Spousta nepravých psychologů používá tenhle trik, aby ve vás vyvolala dojem, že mohou vidět něco, co ostatní ne. Všimnou si snubního prstenu nebo určitého stylu oblékání a na základě toho si udělají všeobecný úsudek. Tohle musíte udělat. Podívejte se jí do očí a řekněte: „Myslím, že o tobě už něco vím.

Něco o čem sis myslela, že si nevšimnu. Je něco, co bys chtěla, aby svět vidět, ale skrýváš to."

PAUZA

Bude sedět na kraji židle a čekat na to co řeknete. Počkejte si, až se vás zeptá na podrobnosti. To vystupňuje vzrušení. (Pokud chcete, nechte ženu chvíli čekat, než se vrátíte z toalety, a teprve pak jí to řekněte. Zaručuji vám, že určitě počká, než se vrátíte. Ani omylem by teď neodešla.)

Nakloňte se k ní blíž a zašeptejte: „Část sebe skrýváš před svými přáteli a světem. Je to tvoje součást, kterou se bojíš ukázat. Někdy cítíš, jako by to bylo špinavé tajemství, ale nemůžeš popřít, že to existuje. Tahle tvoje součást chce něco, o čem ostatní říkají, že bys to chtít neměla. Někdy tě to vede k tomu, že zvažuješ věci, které bys nikdy opravdu neudělala." Další pauza. „Mám pravdu?"

Tohle, ať už to víte nebo ne, není tajemství. Každý se tak cítí. Existuje náš veřejný obraz, který ukazujeme všem, a pak je tu obraz, který skrýváme - naše stinné já - část kterou nechceme, aby ostatní viděli.

Poté, co vám to odkývá, dodáte:
„Jestli jsi připravena, řeknu ti o tobě ještě něco dalšího."Pokud ji vaše „špinavé tajemství" zaujalo, napínejte ji ještě chvíli. Pro dosažení většího vlivu si to ještě nechce chvíli pro sebe. Jestliže se zdá, že ji to na první pohled nezaujalo, vybalte na ni hned pokračování:
„Chceš, aby všichni lidé ve tvém životě viděli tuhle nezávislou ženu, která toho už mnoho zvládla. Ale vím, že někdy se strašně moc chceš stulit v něčím náručí a nechat ostatní, aby se o tebe postarali. Jednáš neústupně, ale ublíží ti, když tě ostatní kritizují, i když to třeba nedáváš najevo. V podstatě jediná věc, kterou chceš, je mít někoho (ukažte na sebe), kdo tě vidí takovou, jaká skutečně jsi. Někoho, kdo vidí skrz tu masku, kterou nosíš."

V devíti z deseti případů ji to dostane. Bude ohromena tím, jaký všímavý a vnímavý jste. Neuvědomí si, že je to všeobecný poznatek, který by seděl téměř na kohokoliv. Pokud si všimnete něčeho, co sedí přímo na ni a ukazuje to, že vidíte něco, co ostatní ne, umožní vám to rychlý posun ve vašem svádění.

Všímejte si okamžiků, kdy se dotknete citlivého místa a ona najednou vyskočí a potvrdí to, co říkáte. „Můj bože! Vždyť to je pravda!" Zůstaňte na této vlně. Chcete přece, aby se s vámi cítila úplně sladěna.

Například: Všimnete si, že vypadá, jako by něco skrývala. Že má něco, co ji štve. Nebo se něčemu v životě vyhýbá (opravdu velmi všeobecný poznatek, který můžete použít na kohokoliv a v 99% budete mít pravdu). Ona řekne: „Jo, vyhýbám se své matce od té doby, co mě naštvala, když zapomněla na mé narozeniny!" Musíte se tohohle tématu chytit a nechat ji o něm dál mluvit. Pokývejte hlavou, jako byste přesně věděl, jaké to je. 
Pak řeknete: „Věděl jsem to. Cítil jsem, že se vyhýbáš důležité osobě ve svém životě. Vycítil jsem to hned, jak jsem tě poprvé uviděl." Vlastně jste to nikdy neřekli. Řekli jste jen to, že: „Vypadá, jakoby se něčemu vyhýbala." Ona ale bude chtít věřit, že jste to uhádl, takže od teď si bude pamatovat, že jste to řekli, a to přesně tak, jak jste jí to řekli.
Dost úžasné, že?

Efektivně na ni tuhle metodu použijte a podaří se vám ji rychle vtáhnout do hry.

Komentáře

Bez nadpisu
 od autora Vincent

    souhlas, i když já něco takového použiju jen ve chvíli kdy na té holce opravdu vidím něco, co myslím jen tak někdo nevidí, případně co v tu chvíli nevidí ostatní okolo. Jen tak mluvit obecně tak abych to nepomotal bych nezvládl[S04]

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Alangor

    Je to sice hezky, ale hodne snadno to timhle stylem muze spadnout k tomu ze budete sedet jak trouba a poslouchat vsechny jeji bolistky, protoze vam se prece muze sverit kdyz to stejne vsechno vite. A takhle ja si teda idealni rande nepredstavuji.

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Betule

    Tak tohle mi rict kluk, tak bych se celkem slusne pobavila:-)) pozor na to, kdyz nekdo mluvi takle obecne tak do toho zacinaj holky vetsinou stourat a rozvadet to...me by pak treba naramne zajimalo, co si mysli, ze jsou tedy ty veci, ktery zvazuju a zaroven bych je neudelala, co tedy skryvam za to "hrozne" tajemstvi:))
    prijde mi to dost okaty, ale jestli to nekdy nekde na nekom fungovalo...budis:-)

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Mia

    Noo - souhlasim s Betulí - asi bych se taky hodně pobavila - je to fakt okatý, zvlášť, když se 2 lidi sotva znaj....plus - pokud by to bylo řečeno přesně autorovo slovy....je to něco ve stylu: vím, že ti to už určitě řeklo mnoho mužů, ale máš ty nejkrásnější oči, jaké jsem kdy viděl....sice na jednu stranu to člověka potěší, ale na druhou stranu ví, že je to jen oblbovačka...[S04]

    Reaguj na tento komentář
jezisi kriste.......
 od autora Marca

    to je snad jasne, ze kazda zena chce byt schoulena v chlapove naruci, at je jakakoliv, ne ? Mozna va to panove neprijde, ale mame tech starosti oroti vam prece jen o trosku vic, takze se neni cemu divit. A jstli tyto reci pusobi na holky, tak je mi do breku, ze existuji takove hloupe husy, ktere vam to zerou. M

    Reaguj na tento komentář
    Re: jezisi kriste.......
     od autora Kylix

      Mila Marco, v jedne veci s tebou souhlasim - je to jen dost pruhledna oblbovacka. Cim jsi me ale opravdu rozesmala, je svym trapnym tvrzenim ze mate starosti Vy zeny vic strosti nez mi muzi. Vy zeny NEMATE ANI PONETI o kolik strosti mame mi muzi daleko vice nez vy! Co vsechno musime vybojovat a jeste se tvarit jak je vsechno v pohode, protoze jinak by jste Vy zeny hnet utekli za jinym! Vam zenam staci jen jedno - dobre vypadat! A kolikrat ani to ne! [S04]

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re: jezisi kriste.......
       od autora Narrator

        Ze je to oblbovacka a jeste k tomu pruhledna se shodneme asi vsichni (i kdyz zaklad ma dobrej - snaha vcitit se do situace druheho je vzdy dobra vec).

        K tomu, kdo ma vic starosti bych si taky prihodil jeden muj postreh. Kylixi, pro tebe je starost jestli nemas stejne triko jako Tvuj kamarad? Asi ne, pro holky to ale starost je (slecny, pokud se pletu tak mi to prosim napiste, nemam vlastni zkusenost ;) ).

        Pointa? Holky nemaji vic starosti nez my a ani naopak. Mame pouze starosti jine a navzajem nejsme schopni to respektovat (nebo si to uvedomit). Je to jako porovnavat mercedes a traktor - oboje sou auta, ale tezko mercedesem zoras pole nebo traktorem pojedes Praha - Brno...

        Na druhou stranu, kdo ma vice starosti je pomerne kvalitni tema ke spickovani, takze tuhle moji uvahu klidne prejdete a vesele dal[S04] !

        Reaguj na tento komentář
        Re: Re: Re: jezisi kriste.......
         od autora Kylix

          Vsak jsem to taky trochu bral i jako spickovani. S tim trikem - divil by ses ale jo. [S04]

          Myslim, ze kazdy ma tolik starosti kolik si nadela, bez ohledu na to jestli ma v obcance napsano ze je to muz nebo zena.

          Je ale fakt, ze zeny maji v dosti oblastech daleko snadnejsi zivot nez muzi (i naopak). Obzvlast pokud dobre vypadaji a to tim lepe tim vice. Pritom jsou to prave oni, kteri si neustale stezuji jak mame mi muzi oproti nim jednoduchy zivot. Myslim, ze by bylo alespon obcas potreba, aby neco podobneho zaznelo i z druhe strany a presne proto jsem to napsal. [S04]

          Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora qp

    tak to je pekne trapny.. nic pro me, nejsem zadnej cíťa [S04]

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora gOTH

    Je to nice,musím vyzkoušet,ale příjde mi to trochu jako kopírovaní Styla.

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora RaShCZ

      Tyto články vycházejí z pick-upu stejně jako Style. Proto se ti to zdá povědomé.

      Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora psycholotr

    nj,to je jako když se potká extrovert s introvertem. Extrovert se zaměřuje na vědomou stránku introverta, který ji ale díky svému zaměření vnímá poněkud zkresleně. Introvert si zase víc všímá nevědomé stránky extroverta, tudíž často reaguje na něco, co o sobě extrovert ani netuší.ještě lepší je, když jue jeden víc vnímavý a druhý víc intuitivní, to už je něco jako blízká setkání třetího druhu. tímhle způsobem bych teda experimentoval radši opatrně. lepší je používat nějaké obligátní fráze a komplimenty, pokud možno originálně zabalit:)

    Reaguj na tento komentář