Jak dostat ženu do postele

Od nepaměti je prvořadým cílem mužů zajistit kontinuitu rodu, čili mít sex se ženou. A stejně dlouho se potýkáme s problémem, jak toho docílit. Existuje několik způsobů, z nichž každý má svá specifika. Pojďme si je představit.

Dostanete ji až tam kam chcete?

Prakticky žádná oblast našeho života není opředena tolika mýty jako právě sex. Chceme ho provozovat, chceme o něm číst a chceme o něm moralizovat, když se nám ho nedostává. Je fakticky dokázáno, že většina moralizací pochází právě z frustrace. Budeme kroutit hlavou nad naším kamarádem, který dokázal svést deset žen za měsíc. Budeme na tom hledat chyby a špínu. Ale jen proto, že mu v podstatě závidíme.

Sexualita je jeden z našich základních pudů. Dle Freuda má svůj původ v Id, prostřednictvím kterého se dostává do Ega. Na druhé straně působí Superego, náš „dozorce“. Uvádím to z toho důvodu, že u všech psychicky zdravých žen zkrátka existuje rozmnožovací pud. Jen záleží na tom, nakolik ho ovlivňuje síla superega.

Můžete se setkat se ženami, které budou tvrdit, že sex nepotřebují. Ale jakmile se v baru trochu přiopijí a oslabí své superego, samy vás zatáhnout na WC a ukážou vám, jak se věci mají.

Podíváme se, jak lze získat ženu na sex. Vezmu to od té nejdelší varianty a postupně budu snižovat čas potřebný k dosažení cíle.

1. Vztah

Vztah je nejdelší cestou k dosažení sexu. Jeho vytvoření vám může zabrat od několika dní do několika let. Na druhou stranu všichni dobře víme, že sex ve vztahu patří k těm nejkvalitnějším, pokud dokážete s partnerkou náležitě komunikovat. Tento bod nebudu dále rozebírat, protože jej všichni známe.

2. Sex na jednu noc s neznámou ženou (ONS)

Sex na jednu noc je sice již podle názvu kratší než vztah, ale rozhodně se neshání o mnoho snadněji. Zde záleží na mnoha okolnostech. Výhodu máte, pokud jste přitažliví, víte, kde a jaké ženy hledat, a také už máte nějaké zkušenosti. Ženu na jednu noc můžete najít hned první večer, ale spíše se vám to podaří za několik týdnů usilovného snažení.

K sexu na jednu noc vám mohu dát několik tipů. Hledejte především na místech, kde jsou ženy již mírně v náladě, tedy nejlépe v klubech okolo druhé či třetí hodiny ranní. To už budou mužští konkurenti postupně odcházet, a ženy, které šly do klubu právě kvůli ONS, k vám budou přívětivější. Ba co více, doslova si vás budou chytat, pokud se jim líbíte.

V tomto ohledu je hodně důležité vaše vystupování – charisma. Výhodou je, pokud jste pozitivně naladění, odpočatí a nejste příliš (či spíše vůbec) namol. Ženy jsou skutečně neuvěřitelně empatické a dokážou z vás velmi snadno vycítit, pokud to ve vás zkrátka není a jen se snažíte něco hrát.

Doslova divy dělají v tomto ohledu sexuální zkušenosti. Žena, která si do klubu přišla vybrat partnera na jednu noc, bude preferovat spíše muže, ze kterého už je na první pohled vidět, že ví, jak uspokojit ženu. Pokud jste měli již několik desítek žen, máte v tomto ohledu taktéž velkou výhodu.

3. Sex s kamarádkou

Sex s kamarádkou patří k těm rychlejším způsobům, jak se dostat se ženou do postele. Z mých výzkumů vyplývá, že minimálně 1 dospělá žena z 50, které máte v přátelích na Facebooku, by se nebránila nezávaznému sexu. Určitě byste se dostali i na nižší číslo, třeba 1 z 5, nicméně 1 z 50 zvládne opravdu každý. Dostat takovou ženu do postele vám pak dle vašich zkušeností a přístupu může zabrat od několika hodin po několik dnů.

K sexu s kamarádkou může dojít plánovaně, tedy žena vám již nějakou dobu dává signály o svém zájmu, či neplánovaně. To se většinou stane někde při popíjení, kdy svoji práci vykoná opět alkohol.

Při sexu s kamarádkou dbejte na to, aby dotyčná nebyla zadaná. Ne vždy tomu tak bývá, a pak z toho akorát vznikají problémy.

4. Sex za protihodnotu

Tento bod se od ostatních odlišuje v tom, že žena s vámi nejde do postele kvůli vlastnímu sexu, ale kvůli něčemu jinému. Můžou to být peníze, může to být pomoc, vděk, dokonce to může být pomsta ženy někomu jinému (typicky muži, který se s ní rozešel nebo jí podvádí). Sex můžete mít téměř okamžitě, stačí si najít kontakt na nejbližší erotický podnik či privát. Dokonce vás to po finanční stránce může vyjít mnohem levněji, než se pokoušet o sbalení ženy na jednu noc. Na druhou stranu je s tím spojeno mnoho problémů, pochybnou kvalitou počínaje, možností nakažení čímsi konče. A někomu se pro změnu protiví myšlenka, že dotyčná již měla několik (stovek) mužů před ním.

Nutno podotknout, že sex za protihodnotu rozhodně není dominantou všech žen. Dotyčná musí tímto způsobem uvažovat nebo se musí ocitnout v situaci, kdy se jí sex za protihodnotu bude jevit jako řešení.

Před nějakou dobou jeden z nejvýraznějších supersvůdníků na tomto webu tvrdil, že spousta žen půjde do postele s mužem, pokud se jí za to nabídne dost peněz (přesně tuším 2000,-). Vzal jsem to jako výzvu a pověřil jsem kamaráda oslovením 70 nezadaných žen na internetu ve věku 18 - 23 s nabídkou „užití si krásných intimních chvilek přes noc s kapesným 3000“. Odpověděly dvě ženy. Jedna slušně odmítla, druhá napsala, že bere, a poté se již neozvala.

Komentáře

Bez nadpisu
 od autora Majco

    Nemyslím si, že by zrovna tento "prieskum" na internete fungoval z viacerých dôvodov, napr. že sa tam peniaze za sex ponúkajú prakticky denne.
    Naživo by mohli byť výsledky priaznivejšie, dokonca predpokladám, že by sa minimálne s 1 zo 70 dalo dohodnúť aj bez peňazí, s peniazmi kľudne by som si trúfol tipnúť aj 10% (záleží od vzorky vybraných žien).

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora RaShCZ

      Onen průzkum se cíleně týkal internetu (takové bylo zadání). Naživo by výsledky byly určitě lepší. [S03]

      Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Nesmělý

    Ááá, určitě vím, kdo za tím prohlášením stál, to se nedá splést.:D

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora white

    "Sex s kamarádkou patří k těm rychlejším způsobům, jak se dostat se ženou do postele. Z mých výzkumů vyplývá, že minimálně 1 dospělá žena z 50, které máte v přátelích na Facebooku, by se nebránila nezávaznému sexu. Určitě byste se dostali i na nižší číslo, třeba 1 z 5, nicméně 1 z 50 zvládne opravdu každý. Dostat takovou ženu do postele vám pak dle vašich zkušeností a přístupu může zabrat od několika hodin po několik dnů."

    A zrovna jak na potvoru to nebude žádná z těch. kterou bych bral já(případně taková, u níž nehrozí, že se by se to doneslo k přítelkyni)[S04]

    Reaguj na tento komentář
na ženy platí jedna věc
 od autora stoneface

    Ale která, to nikdo neví[S04]

    Reaguj na tento komentář
add "pruzkum"
 od autora Reaper

    "Vzal jsem to jako výzvu a pověřil jsem kamaráda oslovením 70 nezadaných žen na internetu ve věku 18 - 23 s nabídkou „užití si krásných intimních chvilek přes noc s kapesným 3000“. Odpověděly dvě ženy. Jedna slušně odmítla, druhá napsala, že bere, a poté se již neozvala."

    Koukám, že průzkumy a jejich vyhodnocení děláte stylem alá Paroubek. Tím výrazně zvedáte důveryhodnost článku a skutečně tím přesvědčíte čtenáře, že problematiku máte v malíčku. ;)

    Tak za prvé, pokud jedna opověděla že ne a druhá že ano, znamená to, že je to cca 50% na "skutečně reprezentativním" vzorku 2 žen. Průkum o dvou respondentech je vypovídající jak hrom.

    Add "metodika průzkumu":
    Když já rozešlu 10 000 emailů s tvrzením, že jste vyhráli milión Korun a odpoví mi na ten email 2 lidi, jeden mě pošle do p*dele a druhý se zeptá, kde si má vyzvednout výhru, znamená to, že 9999 lidí nemá zájem o 1 milión Korun ? Asi ne, viď ? Spíš ten email ani nečetli, nebo ho smazali s milionem jiných spamů protože ho neberou vážně.
    Když má většina holek s účtem na lidech, štěstí a kdo ví kde ještě za 1 den ve schránce průměrně 30 textů od internetových onanů, jistě bude brát vážně ten 5 743 vzkaz.

    Shrnuto: Podobným "průzkumem" a jeho "vyhodnocením" jako udělal autor textu, zvládnu "dokázat" ,že většína lidí si myslí, že ho*vno je růžový ....

    Reaguj na tento komentář
    Re: add
     od autora RaShCZ

      Reapere, ten průzkum byl dělaný přesně tak, jak ho daný člověk popsal. Proto jsme ho nemohli udělat reprezentativněji. Ta diskuze tu určitě ještě bude, pokud mi nevěříš. [S03]

      Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Mates

    A já bych zkusil "upraveno-admin" pro muže i ženy. Mám to ověřené ;) ;)

    Reaguj na tento komentář