Kde a jak se seznámit - V přírodě

Příroda je ideálním místem k seznámení. Není tam sice tolik žen jako ve městě, ale pokud pobýváte na turisticky oblíbenějším místě, určitě se nejedna najde. Navíc máte jistotu, že má minimálně jeden stejný zájem jako vy.

Příležitost i v přírodě?

Popis

Ticho, svěží vzduch, jasné počasí, všude křižáci, užovky a jiná roztomilá zvířátka, co lezou kolem vás. Vítejte v přírodě! I tady lze najít či rozvíjet vztah.

Cíle

Na co si jen vzpomenete – seznámit se, podívat se na krajinu z vyhlídky nebo se pářit jako za starých časů. 

Příležitosti

1. K seznámení – čím víc je daná lokalita známější a navštěvovanější, tím vyšší šance k náhodnému setkání, ať již ženy samotné či ve skupině. Svoji roli hraje i počasí.

2. Scházet se, k určité činnosti – pokud je žena dobrodružně či romanticky založená, schůzku do přírody rozhodně neodmítne. Lze si vybrat z nejrůznějších činností – od procházky k zajímavým místům, přes cestování, až po horolezectví.

Výhodou je možnost náhodných či cílených dotyků. Také snáze poznáte její pravou povahu, protože při fyzické námaze se žena přetváří dost těžko.

(Za poslední dva roky jsem měl schůzku se sedmi různými dívkami v přírodě, všechny reagovaly kladně. Většina moji mírně vnucenou ruku ani nepustila)

3. K sexu – je velká spousta netradičních míst, kam se můžete schovat. Třeba na mýtinu, posed, do kukuřičného pole, jeskyně…

Nebezpečí

1. Seznámení – na túrách často potkáte ženu s mužským doprovodem, partou či rodinou. Seznámení s takovou je složitější, ale ne nemožné. Osamocenou ženu potkáte spíše na tábořištích, ve vesnicích či v chatové osadě.

2. Schůzka – mohou zkrátka nastat faktory, které budou proti vám. Dostanete se do časové tísně, překvapí vás počasí, neporozumíte si, začnete se hádat… V takovém případě byste schůzku nejraději ukončili, ale daleko od civilizace to příliš nelze.

3. Sex – pamatujte, že osamělé vozidlo, podivné pohyby nebo zvukové projevy mohou přilákat nežádoucí pozornost.

Postup

a) když ženu potkáte na vycházce samotnou, nejjednodušší je zeptat se jí na cestu.
„Ahoj, kam jdeš? Vsadím se, že máme namířeno stejným směrem.“

b) vlastníte-li vojenskou či zálesáckou uniformu, můžete toho lehce využít, pokud ji vidíte, že páchá nějaký přestupek. 
„Co jsem to právě viděl? Vy jste odhodila do přírody papírek? Tak to bude za pár stovek, slečinko...“

c) snažte se zjistit, odkud pochází, a podle toho rozhodněte, zda si vezmete kontakt či nikoliv.

d) v přírodě platí stejná pravidla pro svádění jako kdekoliv jinde.

e) využijte doteků na schůzce – chytněte ji za ruku během cesty, vyberte jí schůdnější trasu, pomozte nebo přeneste ji přes potok, dotýkejte se vlasů, zastavujte se a dívejte se jí do očí…

f) jdete-li souložit do přírody, vyberte pečlivě místo s menší pravděpodobností střetu s lidmi či divokou zvěří.

g) nikdy neříkejte, že jste na tomto místě již byli s jinou ženou.

Detaily

  • preferujte možnost setkání pouze ve dvou, nikoliv ve více lidech
  • základní zálesácké i přírodní znalosti a dovednosti či odvaha a schopnost improvizovat vám přidává spousty bodů navíc
  • pokud po vás žena před schůzkou v přírodě bude chtít nějaké informace o daném místě, bez řečí je poskytněte, avšak neposílejte jí fotky
  • oblečení můžete zvolit méně společenské, příroda není taneční klub
  • vůni volte velmi decentní

Pár tipů na konec

  • zkuste si na schůzku vzít psa či fotoaparát, jste pak důvěryhodnější a můžete vyfotit zajímavé snímky
  • zkuste někdy jít s ní v maskáčích a kanadách, ženy mají vojenské rády
  • seznamte ji s přírodou a živočichy, zaveďte na místo s výskytem lesních plodin nebo jedlých hub
  • vykládejte kuriozity, příhody, historky nebo zkušenosti, kde se nacházíte
  • zaveďte ji na vyhlídku či místo s dalekým rozhledem, ženy to mají většinou rády

Dodatek (RaShCZ)

Moon navazuje seriál „Kde a jak se seznámit“ od Filuty. Další díly naleznete v souvisejících článcích.

Komentáře

Bez nadpisu
 od autora Whisky

    S tím military stylem bych byl opatrnej. Třeba moje mladá ho zrovna dvakrát nemusí a neni zdaleka jediná. I když do toho lesa na tom asi na tom zas tak nezáleží.

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora Moon

      Tak když nepůjdeš do lesa s 58čkou, mačetou a třemi granáty, tak by neměla nic říkat.

      V tom lese si myslím, že je naopak výhodnější nosit oblečení splývající s okolím než svítit třeba červenou či růžovou na kilometr daleko.
      A záleží jaký máš zase vzorek. Některé se třeba víc líbí klasické 95tky, jiné třeba Woodlandy a jiné německé BW.

      Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora lazy-boy

    ...a navic prumerna prazanda bude dost vykulena z toho, ze neco jako priroda vubec existuje [S08]

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora ax

      Vždyť v pořádku, lepší je balit ty neprůměrné.

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re:
       od autora Moon

        Tak je rozdíl hodina biologie a je rozdíl poblíž ní žít.

        Např. když se v hodinách učí třeba rostliny nebo houby, tak většinu v reálu nepoznáte, když je neuvidíte. To se týká hlavně obyvatel měst.

        Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Nesmělý

    No podívejme, Moon se nám přesunul z diskuze na hlavní stránky.;D Jakože si normálně nečtu, kdo je autorem, ale hned podle stylu psaní jsem poznal, že to není Rashovo dílko.:)
    Jinak k tématu, oblečení bych zvolil úplně normální, sice ne úplně to, co by sis vzal do klubu, ale prostě takový pohodářský, aby i z tebe cítila tu pohodu. Military styl, na to se většina holek nechytá. Maskáče ee, znám jednoho takovýho borce, co chodí jakože zálesácky a za pasem má kudlu větší než je moje předloktí, ale upřímně... je to hroznej tragéd. :D Bohužel on si zřejmě myslí, že tímhle stylem holky okouzluje tak mocně, že samy bez sebe nemohou s ním ani mluvit, jak jsou šokovány.:D
    Pokud ji chceš udělat přírodovědeckou přednášku, tak to ani nemusíš jít s holkou, kterou potenciálně balíš, ale i s kamarády. Jako je pěkné, že o prostředí kolem sebe něco zajímavého víš (a holky z vesnic to rády ocení), ale obyčejná holka z města to moc nedocení. Nechci tím samozřejmě zahrnout všechny holky z města, to rozhodně ne, ale podle mě to vnitřně vycítíš, jak moc je s přírodou spjata. Takže místo toho, abych ji povídal o tom, že tady srny chodí bobkovat nebo že tady jsem před rokem našel tááááákhle velkou bedlu, bych se spíš zajímal o ni, o její koníčky, její rodinu, o vztazích atd. Srnčí bobky můžete obdivovat kdykoliv potom.:D
    Jinak oslovení "Vsadím se, že máme společnou cestu, společnej směr" či co to tam bylo, by na mě osobně působilo hrozně vlezle a toužil bych se dotyčného zbavit. Teď momentálně mě žádný vtipný oslovení nenapadá, leda kdyby byla na nějaké přírodní stezce: "Ahoj, na houby trochu pozdě, ne?" a oslnivý úsměv.:D

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora Moon

      Možná budou ještě další dvě témata, již je mám napsané. [S04]

      Oblečení - dodávám to pouze jako tip, ne něco jako preferovaný způsob. Pokud půjdu prvně, tak si maskáče samozřejmě nevezmu, ty třeba až když spolu chodíme.
      Kolikrát jsem měl třeba tepláky a mikinu, ona třeba taky. Takže není problém.

      Zálesák - pozor, ne každý v unifomrě vypadá dobře. Nošení takové velké kudly je na některých lidech k pousmání a z militárního hlediska, je takový nůž v přírodě NEPOUŽITELNÝ !!
      Navíc nože se nosí skrytě u pasu.

      Holka - píšeš "obyčejná holka z města to moc nedocení". Máš pravdu - jinak se k přírodě bude stavět meštačka z paneláků a jinak vesničanka, co tam chodí každý den na procházku.

      Rozeznáš srnčí boky od zaječích? [S08]. Jak to vypadá, vědí už děti v mateřské školce. Rozzenáš třeba rozdíl mezi vyrytou pneumatikou a vyrytou zeminou od divočáka s určením stáří? Nebo rozlišíš stopu srnca a divočáka (jsou si podobné). Když si to vemeš, jsou to praktické věci, které mohou zachránit život. Ehm, někde v městkým parku nebo často navštěvovaných zónách je Ti to na nic, někde daleko od civlizace se to už bodne.

      Komunikace - v lese dá mluvit o čemkoliv, i třeba o sexu. Ticho a klidné prostředí tomu nahrávají.

      Oslovení - ano, v letních měsících Ti asi bude zbytečné, když je mraky hub a hodně holek venku. V zimní mlze zřejmě nikoho nepotkáš. Upřímně řečeno - mně taky kolikrát hned nic nenapadlo [S04].

      Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora white

    "zkuste někdy jít s ní v maskáčích a kanadách, ženy mají vojenské rády"

    Tady bych si dovolil velmi nesouhlasit, protože normální ženy "maskáče a kanady" a další vojenské relikvie přímo odpuzují. Pokládají člověka nosícího tyto věci za přinejlepším infantilního a přinejhorším úchyla. Ať si autor představí jak se bude cítit v přírodě s dívkou do které se plánuje dostat, na sobě zálesácké maskáče a kanady a najednou okolo půjde sympatický mladý muž v moderním outodorovém oblečení... a dívka bude samozřejmě srovnávat.
    Vyjímka může být samozřejmě, když budu balit kolegini ze skautskýho oddílu ale jinak maskáče nikdy!:))

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora white

      kriste... pravopis a překlepy...

      Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Moon

    Infatilní myslíš jako dětský?? Jako že maskáče nosí malé děti a velkým klukům to nesedne??
    Tak vojáci nenosí makáče od Vietnamců..[S04]

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora History

      Tak tak... ale holky moc poš.uky co si hrajou na vojáky(a jedno jaký maskáče maj)moc nemusej. Můj problém to není, jen přátelská rada[S03]

      Reaguj na tento komentář
přidám se k maskáčům
 od autora History

    Jako voják to můžu potvrdit je jen málo holek co vojáky žerou, a je jedno jeslti si na ně někdo jen hraje nebo jim je doopravdy

    Reaguj na tento komentář
army styl
 od autora defenger

    .. tak to je fakt, i mně řekla kamaradka, že v maskačích působim asexuálně... Nyní spiš použivam oblečení laděné do černa, jako unoverzalní, když jdu se psem za město. Ale "minimačetu" nosim i když umístenou diskrétně. V našich lužních lesich se občas hodí. Ovšem na první schuzku se psem a s divkou, bych šel v civilu.

    Reaguj na tento komentář
    Re: army styl
     od autora Moon

      Na první rande si je samozřejmě nevemu, a potom se zeptám, jaký má na ot názor. V soukromí si je budu nosit a spolu si vemu něco jinýho. Velká otázka vkusu.

      Reaguj na tento komentář
Nebezpečím je, že Vás žena bude mít za úchyla!
 od autora Básník

    Případně za jiného násilníka-samotná žena (tzn. i bez doprovodu psa) v přírodě má strach z každého neznámého osamoceného muže. To je pud sebezáchovy. Pokud nesvírá v kapse kudlu nebo pepřák, jistě už přemýšlí, čím vám rozdrtí varlata;-)

    Reaguj na tento komentář
    Re: Nebezpečím je, že Vás žena bude mít za úchyla!
     od autora white

      tak tak... jak kniha mluvíš. A kdo bude úchyl spíš- poš.uk v maskáčích kerej zná druhy srnčích bobků nebo borec v moderních outdórovejch(to je slovo):) hadrech?:)

      Reaguj na tento komentář
Smaž tu radu a vše bude OK
 od autora Strex

    Doporučuji ti smazat tu radu o těch army hadrách a jinak dobrý článek (podívej se kolik lidí v komentářích věnovalo čas kritice a to jen na jedno téma......)

    Reaguj na tento komentář