Kontrolujte konverzaci prostřednictvím otázek

Způsobem jak kontrolovat konverzaci, je být tím, kdo klade otázky. Ale nechce to jen pálit nějaké divoké otázky, tak aby se cítila jako u výslechu. Musíte je plánovat a pro všechny mít nějaký důvod.

Kladete ty správné otázky?

V předchozím článku jsme si řekli, že ne všechny otázky, které vám žena na počátku klade, jsou určeny k tomu, aby si vás prověřila.

Nyní si tedy povíme jak kontrolovat a vést konverzaci s maximálním efektem.

Zde je několik otázek na které se potřebujete ženy zeptat, jednak abyste získali nějaké informace a také abyste se stále posunovali dál.

Najděte její slabiny: Každá žena má nějaké slabé místo a je zásadní abyste ho našli. Musíte tuto prázdnotu nalézt a zaplnit.

Vyvarujte se kladení otázek, které jsou příliš negativně zaměřeny, jako například „Čeho by ses teď hned zbavila, kdybys chtěla zlepšit svůj život?" 
nebo „Co by učinilo tvé dětství šťastnější?"

Možná si myslíte, že tyto otázky zasahují přesně tam, kde cítí ve svém životě prázdno, jenže také vzbuzují hodně negativity. Musíte být méně přímý.

Zkuste tyhle otázky:

Zjišťujete tak její hodnoty a čtením mezi slovy zjistíte, co je pro ni nejdůležitější. Pokud si cení poznání, zakládá si na vědomostech a má mezery v sebejistotě.

Pokud si cení rodiny a přátel, víte, že potřebuje silný lidský kontakt a zřejmě důvěru.

Ptejte se na otevřené otázky: otevřené otázky jsou většinou otázky typu „kdo- co- kdy- kde- proč- jak", ve kterých se o sobě může rozpovídat. Na druhé straně uzavřené otázky (takové, na které se odpovídá ano-ne) jí nedávají mnoho příležitostí uniknout.

Každá otázka může být použita jako výchozí kámen pro další otevřenou otázku a to i tehdy, když je to otázka uzavřená. Použijete nějakou konverzační otázku a pak přidáte další, ale s otevřeným koncem.

Například když se zeptáte, zda má sourozence a ona odpoví, „ne", můžete se zeptat na něco, co na to navazuje.

„Měla jsi nejlepší kamarádku, se kterou byste byli jako sestry? Jaká byla? Proč jste byly takové kamarádky?"

Každá z jejích následních odpovědí může být použita pro vytvoření řady dalších otázek. Například, když na poslední otázku odpoví: „No, byla tak moc otevřená a zajímala se o mě. Vždycky jsem si s ní mohla promluvit a nikdy nestavěla sebe přede mě." Můžete se ptát dál. „Můžeš mi dát nějaký příklad jak otevřená a starostlivá byla?" nebo se můžete zeptat na něco jiného: „Takže je pro tebe důležité abys měla někoho, s kým si můžeš promluvit? Proč?"

Vaší divokou kartou je otázka „Proč?". Umožňuje vám to jít hlouběji do jakéhokoliv tématu, abyste našli něco, čeho se můžete chytit.

Mějte na paměti, že pro pokrok ve svádění nepotřebujete, aby se vám žena otevřela a řekla vám o sobě nebo svém životě všechny intimní detaily, takže se o to ani nesnažte. Nemusí odhalit všechny svá nejhlubší tajemství, aby se s vámi vyspala (a je lepší když to neudělá).

Nicméně její neochota se vám otevřít může signalizovat nedůvěru a pak budete muset udělat několik kroků k tomu, abyste její nedůvěru ve vás snížili, protože by mohla být překážkou ve vašem snažení o to ji svést.

Součástí kontrolování prostřednictvím otázek je také snaha zabránit tomu, aby prostřednictvím otázek kontrolovala ona vás. Ale o tom někdy příště.

Komentáře

Hezký článek,ale....
 od autora FrantaMistral

    Neříkám,že nemáš pravdu,ale myslím si,že víc než správná formulace otázek o úspěchu rozhodne,jak z vás bude dotyčná osoba lidově řečeno "mokrá".A o tom rozhoduje jenom a jenom fyzický vzhled.Všem doporučuji přečíst si nějakou knihu o biologii člověka.Člověk je jen tupé primitivní zvíře řídící se těmi nejnižšími pudy.

    Reaguj na tento komentář
    Re: Hezký článek,ale....
     od autora Lvíče

      Podle sebe soudím tebe? :)

      Reaguj na tento komentář
    Re: Hezký článek,ale....
     od autora Kylix

      Neni pravda. O te "mokrosti" rozhoduje u zen daleko vice veci, nez fyzicky vzhled. To ze je "Člověk jen tupé primitivní zvíře řídící se těmi nejnižšími pudy" je sice pravda, ale to se s tim vubec, ale vubec nevylucuje. Ba prave naopak. [S04]

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re: Hezký článek,ale....
       od autora FrantaMistral

        "O te "mokrosti" rozhoduje u zen daleko vice veci, nez fyzicky vzhled" A pak si se probudil,že?Naprostý nesmysl.Právě naopak,to se s tím úplně vylučuje.Lidé se při výběru partnera řídí čichem a zrakem.Přesně jako "tupá" zvířata.To co slyší,nehraje žádnou roli.

        Reaguj na tento komentář
    Re: Hezký článek,ale....
     od autora Mato

      FrantaMistral, tebe zas doporucujem precitat si nejaku knihu o psychologii cloveka. Mozno budes prekvapeny, ze to "tupé primitivní zvíře řídící se těmi nejnižšími pudy" ma aj mozog [S03]

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re: Hezký článek,ale....
       od autora FrantaMistral

        Já vím,že ho má,ale to že ho má ještě neznamená,že ho také používá.

        Reaguj na tento komentář
        Re: Re: Re: Hezký článek,ale....
         od autora Mato

          No ty asi nie, to mas pravdu. Inak by si nemal take nazory.

          Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Bubule

    Moje dosavadní zkušenosti jsou takové, že ženám na vzhledu záleží víc, než jak se s oblibou říká. Jinými slovy. Když se jí nelíbíte (prý to ženy poznají po dvou sekundách - to toho asi moc neřeknete) je velmi nepravděpodobný, že si s vámi něco začne. Poznal jsem pár křesťanek, které díky tomu v sobě měli opravdu vážnej rozpor.

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora zah

    když chlap líbí, dá mu to jen přístup ke konverzaci s ženou. Na rozdíl od někoho méně hezkého mu to dá i pár minut navíc ze začátku.
    Dá mu to i maličko větší toleranci na chyby(zhovadilosti). Po pár sekundách žena pozná jestli dá muži šanci, ale ten ji klidně může během 5min zvrtat(což není problém)i když se líbí. Když je někdo chytrej a umí toho využít v jednání s holkama a vyzná se v nich, musel by bejt fakt odpudivej aby nezabodoval.

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Jamaica

    tak to je trapny....takowy jako u psychouse :-D

    Reaguj na tento komentář
Opravdu dost hustý :-)
 od autora IneedMoney

    Tenhle článek je zatím best uff, který jsem četl. Mocná síla otázek a NASLOUCHÁNÍ! (Není v rozporu, je-li předstírané).. Žena je tvor ukecaný, proč toho tedy nevyužít? Myslím, že rozvržení koncerzace by mělo být cca 70:30 ve prospěch ženy. Samozřejmě pokud člověk není rozený vypravěč a dotyčná nepřechází při jeho historkách z jednoho záchvatu smíchu do druhého..

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora rediga

    Mno,tak kdyby mi chlap dával takovéhle otázky,tak bych si připadala jako,jako kdyby mi doktor dělal psychologický profil..A asi bych se z toho snažila co nejdříve vyvléknout...[S03]

    Reaguj na tento komentář