Ovládněte svoji bolest!

Tuto zimu jsem byl na snowboardu a potkal jsem na hotelu partu adolescentů. Všiml jsem si, že jeden z nich má na sobě tričko s nápisem. Ta zpráva na tričku byla krutě upřímná a jasná: „Bolest je pocit, že nemáme sílu opustit vlastní tělo.“ To mě přinutilo, abych se zamyslel nad podstatou bolesti a nad jejím významem při randění a svádění.

Věříte si?

Nejdůležitější věcí pro muže, který se učí, jak sbalit ženu, je, aby chodil s hlavou vzhůru. Zachovejte si zdravý postoj, protože to bude ta nejpodstatnější zbraň ve válce mezi pohlavími. Musíte si udržet pozitivní přístup a myslet na úspěch.

Jak se díváte na bolest?

Snažíte se bolesti vyhnout za každou cenu? Zjistil jste, že vyhledáváte jenom potěšení a radši se držíte dál od věcí, které by vám teoreticky mohly způsobit bolest?

Musíte být ochotný (a dokonce i trochu dychtivý) projít si drobnějšími potížemi a nepohodlím, abyste dosáhl úspěchu u žen. Muži v sobě na rozdíl od žen nemají zabudované povědomí, jak se chovat ke druhému pohlaví. Ženám si tyto znalosti vštěpují už v rámci výchovy.

Navíc se tyto věci dozvídají každý týden, když čtou časopisy pro náctileté a později třeba Cosmopolitan. Prostřednictvím časopisů poznávají, jak věci chodí a jak se chovat, aby dosáhly svého cíle. V tomhle mají ženy vždycky navrch.

Muži tedy přirozeně začínají z nevýhodnější pozice, co se týče balení. Jako mladí kluci se soustředíme na to, abychom byli silní, bavíme se, hrajeme fotbal a čas od času si prohlídneme Leo. Naše sexuální vzdělání se většinou zakládá na shlédnutí několika špatných pornofilmů, anebo na vzpomínkách na rozpačitého otce, jak mluví o ptácích a včeličkách. (Pamatuju si, že když se o to pokoušel můj otec, bylo to opravdu příšerné.)

Na druhou stranu, ženy se začnou činit už v dobách, kdy si všimnou, že Kenové nejsou vyrobeni tak, aby anatomicky odpovídali realitě. Také se naučí, jak spolupracovat s ostatními ženami, když probírají svá milostná dramata, a zjišťují, že je to velice zábavné. Ženy jsou geneticky předurčeny k tomu, aby si užívaly dramatické scény, oproti tomu muži mají raději klidný a hladký průběh.

Jak dokázat ovládnout bolest?

Nejprve ze všeho si uvědomte, že veškerou bolest, kterou můžete ve světě svádění cítit, si přivodíte vy sám. VY jste jediná osoba na světě, která z 99% ovládá to, jestli se cítíte špatně nebo nemožně. Zkuste pochopit, že většina žen by NIKDY neudělala žádnou z věcí, kterých se obáváte. Nedá vám facku, ani vám nevychrstne pití do obličeje jenom proto, že k ní přijdete a začnete se s ní bavit. Pokud nejste úplný idiot a nebudete se chovat příliš zhurta, žena vám dá téměř vždycky nějakou šanci. Všechny ty reakce, ze kterých máte strach, jste si vymyslel pouze vy sám. Takže jak máte bojovat s neustálou nespokojeností a smíšenými pocity? Odpověď na to je v ovládání bolesti.

Stanovte si hranici, kolik citů jste ochoten investovat do vztahů s ženami. Tím totiž omezíte trápení, které by vám teoreticky mohly způsobit. Pokud zjistíte, že je pro vás obtížné flirtovat s ženami a zkoušet je sbalit, protože je to příliš vyčerpávající, zkuste trochu slevit. Stačí ženu pozdravit, když se míjíte někde na ulici. Pak nebudete muset obětovat tolik energie, takže na vás její odpověď nebude mít tak velký dopad. Když si dostatečně dobijete baterky, tak můžete zase začít trochu víc riskovat a být s ní více v kontaktu. Budete se zase cítit na to, abyste čelil výzvám.

Jiný způsob, jak ovládat svou bolest, je, že se postaráte o to, abyste si reakce žen vykládal správně. Snadno se stane, že vás okolnosti budou svádět k tomu, abyste se příliš snažil pochopit chování ženy. A je velice těžké naučit se nebrat její reakce příliš vážně. Mějte na vědomí, že když se snažíte dostat do její postele, nikdy byste se ji neměl pokoušet dostat do své hlavy. Když budete pozorovat její chování, měl byste vycházet jen z těch výsledků, které opravdu máte. Sledujte spíš to, co dělá, a neposlouchejte tolik, co říká. Její činy vám prozradí, jak se doopravdy cítí, i když to může být v rozporu se slovy, které říká. Když se budete snažit zjistit, proč vám nezavolala nebo proč vždycky flirtuje s jinými muži, když jste nablízku, způsobíte si tím akorát spoustu trápení, pro která ani nemáte pořádný důvod. Na začátku známosti se snažte chovat nezaujatě. Tím se vyhnete některým zbytečným nepříjemnostem.

Pravidlo, které platí jak pro řízení bolesti, tak na Wall Street, zní: „Investujte jenom tolik, kolik si můžete dovolit ztratit.“ Příliš mnoho mužů se už dostalo do potíží kvůli tomu, že do vztahu obětovali moc velký citový vklad, a když pak nedostali dostatečnou odezvu, tak zahořkli a byli rozzlobení. Nedělejte takovou chybu. Ovládejte svou bolest. Nestane se vám pak, že vás může něco odradit už na začátku. Vaše odolnost a tolerance se znatelně zlepší stejně tak, jako vaše výsledky. Budete cítit, jak vás s každým vaším krokem opouští slabost a nejistota při jednání s ženami.

  Inspirováno dílem: Carlos Xuma – The Seduction Method

Komentáře

Chyba? Náhoda? Úmysl?
 od autora K!

    Nevím jestli je to prohlížečem (IE v7.0.5730.11) ale titulek nového článku není vidět (bílý titulek na šedbílém gradientu).

    Co takhle červená?

    Reaguj na tento komentář
P.S:
 od autora K!

    Pro vzhled webu se používá anglické slovo design, na stránce uváděné desing je buď nonsens nebo překlep.

    Reaguj na tento komentář
    Re: P.S:
     od autora buddy

      No, pokud vím...design je z britský angličtiny, desing z americký...

      Reaguj na tento komentář
Dobrá morální podpora .-)
 od autora kato

    Díky za článek Filuto. Přesně takhle to je, Tys to dokázal jen moc hezky sepsat. Jediné, co Tě ohrozí jseš Ty sám, Tvůj strach. Ženy Tě většinou berou takového, jak se cítíš.

    Reaguj na tento komentář
praxe
 od autora smile

    Ahoj,
    moc dobry clanek ktery se mi prave hodi do kramu.Nevim ale jak mam docilit toho aby me moc neodradilo to ze me holka odmitne a prave ta kterou bych hodne chtel.Rikal jsem si posledni dobou ze od holek na poprve nebudu moc ocekavat a budu ji spis brat jako kamaradku se kterou muzu dobre pokecat.Jenze skvele se to pise ale uz hure praktikuje[S06].Vzdy jsi od toho slibuji trochu vic nez bych mel a nevim jak se toho zbavit!

    diky za reakce[S07]

    Reaguj na tento komentář