Pravda versus sex

Vždy se snažte hádkám se ženami vyhnout. Nikdy je totiž nedokážete vyhrát. A i když hádku vyhrajete, tak jste vlastně prohrál. Odepře vám sex.

Kdo u vás vyhrává hádku?

Ženy, stejně tak jako muži, nerady slyší, že nemají pravdu. Ale na rozdíl od mužů ovládají ženy jedinečný způsob, jak dokázat, že se skutečně nemýlí. Zatímco muž se snaží prosadit svou pravdu za pomocí logiky a racionálního uvažovaní, ona si prosadí svou tím, že o vás na nějakou chvíli ztratí zájem a nebude se s vámi chtít milovat. Většina mužů, kteří mají problémy se svým egem (které naznačují nízkou sebeúctou) se často dostávají do situací, kdy mají pocit, že potřebují sobě i ženě dokázat, že mají pravdu, takže jejich společenské postavení visí na vlásku pokaždé, když jsou se ženou ve sporu. Úplně zapomenou na to, že ženu nesvádí kvůli tomu, aby dokazovali svou pravdu, ale pro to, aby dostali ženu do postele.

Rozhodněte se, které z těchto dvou možností dáváte přednost:

  1. Chcete dokázat, že máte pravdu
  2. Chcete s ní spát

Pokud si vyberete první možnost, můžete toho dosáhnout tím, že se s ní budete hádat a nedáte jí šanci vám vaše argumenty vyvrátit. Ale víte, co se stane potom? Můžete zapomenout na druhou možnost, protože tyto volby se nedají sloučit dohromady. Můžete mít jednu, ale už ne tu druhou.

Žena, kterou přesvědčíte proti její vůli, si stejně pořád myslí své.

Jestli je pro vás důležitější, abyste si vybudoval nadřazené postavení tím, že budete mít vždycky pravdu, tak docílíte akorát toho, že k vám žena ztratí sympatie. To máte zaručené. Na druhou stranu, pokud budete jen nečinně přihlížet a necháte jí, ať si myslí, že má pravdu (i když každý ví, že nemá), tak budete daleko mít při svádění daleko více úspěchů.

Je jednoduché, abyste se dostal do konfliktu s egem ženy. Jednou jsem měl schůzku s Ruskou, která vypadala úchvatně. Měla jen jedinou závažnější chybu - její sebevědomí bylo větší než státní dluh. Už dříve jsem potkal několik tvrdohlavých žen, ale ona byla vrchol. Ve svých 22 letech si myslela, že by mohla zastávat pozici viceprezidenta v místní společnosti.
Její arogantní chování bylo až zarážející, ale já jsem zůstal klidný a nechal ji, aby si myslela, že má pravdu. Snažil jsem se ukončit její nesmyslné blábolení jak jen to šlo, ale občas jsem ji nechal, ať se vypovídá. Jinak bychom se mohli donekonečna hádat o čemkoliv. Nakonec mě její nesnesitelná osobnost začala dohánět k šílenství, tak jsem to s ní ukončil. Došel jsem k závěru, že žádné ujišťování o její pravdě jí nepřipadá dostačující. Buď jí dělalo dobře, že se může hádat, nebo byla extrémně egocentrická (chce se mi věřit, že to byl ten druhý důvod). Jsem mimořádně trpělivý, a nenechávám své ego, aby mi stálo v cestě, když si myslím, že bych z něčeho mohl mít prospěch. Nicméně také vím, že si musím dávat pozor, abych nedovolil nějaké ženě, aby měnila můj postoj. Přestal jsem se s ní scházet hned, jak jsem si uvědomil, že ta žena ohrožuje můj smysl pro zábavu a neustále mě shazuje.

Inspirováno dílem: Carlos Xuma – The Seduction Method

Komentáře

Bez nadpisu
 od autora Lou

    To je ale blbost. Naopak si myslím, že nesouhlas může být velmi erotický. Než jen bezduché přikyvování bez vlastního názoru. Samozřejmě se nebudu hádat, když má pravdu, nebo se taky nebudu hádat do krve. Ale když s ni nebudu ve všem souhlasit, jen kvuli tomu, že ji chci *íchat, jako ostatní a pak se s ni začnu bavit opět normálně a ukážu tím, že neukájím jen své ego, získám tím nějaké body navíc.

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora RaShCZ

      Jde v podstatě o cíl tvého snažení. Pokud hledáš dlouhodobý vztah, můžeš klidně risknout hádku. Avšak články Filuty jsou zaměřené na pick-up a proto jsou jakékoli potenciální problémy nažádoucí.

      Každopádně já osobně souhlasím s formulací, že žena přesvědčená proti své vůli, si stále myslí to své (a navíc je uražená). To funguje vždy. [S04]

      Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Semm

    Jasně že, jo. Ta věta platí na 100%. Můžete nás teoreticky přesvědčovat o čemkoli a záleží na tom, jak moc jsme my přesvědčené o opaku. Pokud si zase až tak jisté nejsme, protože jsme to jen slyšely nebo četly, tak se "necháme přesvědčit" od vás, ale myslíme si svoje. Jiné to je v případě, že se přesvědčíme "in natura" na příkladě v terénu, na vlastní kůži. Pokud to jde, tak tohle už zvrátí i myšlení a myslíme si pak totéž, co vy. A pokud do nás nerejete a neříkáte: Já Ti to říkal, ale dáma nevřila, že ? ... tak potom to dokážeme přiznat nahlas a dokonce šířit tuto informaci dál, jako ověřenou !!!
    Jo a pro Lou - jako ženě mi nesouhlas erotický nepřipadá :-) Jako diskutující ženě, jíž nejsi eroticky až tak přitažlivý, mi nesouhlas může připadat jako zajímavý materiál na diskusi, abych zabila čas, než se objeví někdo, kdo mi pod nosem zavoní feromonem a navíc se mnou bude souhlasit, jen aby mi dal na jevo, že by o mě stál. Je to zkušenoust z mládí, kdy se chce holka líbit a ne diskutovat.
    Jo, RaShi - k té uraženosti - nejsme každá urážlivá. Např. i když nevyhraju nebo si nejsem po debatě jistá, jestli mám pravdu nebo ne, tak můžu být zaražená, můžu se stáhnout do sebe ( chci ješt popřemýšlet) nebo to potřebuju ještě probrat s kámoškou, případně si na vás chlapi trochu zanadávat. Ale nejsem uražená, spíš si v duchu říkám: No jo, pán tvorstva má zase jednou pravdu.. [S03] a jdu si udělat kafe. To je asi o povaze jako takové. Nebyla jsem urážlivá ani na základce, když spolu holky "každou chvíli nemluvily" :-)

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora Lou

      To už ale přidáváš aditivum ve formě feromonů, ty můžeš cítit i u člověka, který s tebou nesouhlasí. NAvíc tím nesouhlasem jsem myslel, spíš takový laškovný nesouhlas.

      Dát najevo, že se mu líbíš, ti může i ten, kdo s tebou nesouhlasí, nemáš-li zjevně pravdu. Takhle to zní, jako že ráda chlapíky, kteří s tebou bezmezně souhlasí. Muž bez názoru, nebo s názorem, který se ale bojí dát najevo. To jsem myslel, že je všeobecně bráno jako špatně.

      To RaSH: já to pochopil, že jde jen o svedení k sexu, možná na tom může být trochu pravdy, ale nepřijde mi to jako něco zásadního, něco, co stojí za to řešit. Samozřejmě, že pokud s ni budu diskutovat a bude to v rovině takřka nepřátelské, úspěch určitě mít nebudu. Ale to už jsem myslím vysvětlil. Naopak si myslím, že když s ni laškuju ve formě lehčí výměny názorů ,ale v přátelském tónu, přijde mi, že jsem pro tu ženu přitažlivější.

      Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Semm

    A jak často si takhle připadáš přitažlivější, Lou? Už si Tě některá nechala na dýl, když jsi s ní hned od začátku nesouhlasil, byť jen laškovně. Já to taky od kámoše beru, na oko se přeme a tak. Ale jak už jsem napsala, když s něčím vyrukuju, tak jsem většinou přesvdčená o tom, že mám pravdu, jinak bych to neříkala, abych se neztrapňovala, že. A pak přijde kluk, co řekne ( i bez feromonů ) - já myslím, že máš pravdu, nechceš to probrat u skleničky? A já jdu... Ženě to lichotí, když s ní chlap souhlasí. Je to i o tom, že má pocit, že když s ní polemizuješ hned od prvního tematu, co se naskytne, tak jak by to asi vypadalo, kdyby se vyskytlo závažnější téma, na kterém by záviselo něco opravdu důležitého? Ať to vezmu z jaké chci strany, vždycky mi bude sympatičtjší muž, který se mnou souhlasí, protože když něco řeknu, myslím si, že je to správně. Nešla bych na trh s kůží, kdybych věděla, že má díry. A pak, když někdy v budoucnu zjistím, žes měl pravdu, tak to i přiznám, klidně se omluvím, ale nic to nezmění na tom, že první dojem na mě udělá víc souhlas než nesouhlas. A není to o tom, že by mě táhli muži bez názoru. Ale o tom, že ví, co má přijít první a co až potom... Ale to mluvím jen za sebe, chtělo by to názor ještě jiné ženské... taky může být jiný s věkem, že [S03]

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora Lou

      Jak často? No těžko říct, ale jak jsem napsal, myslím, že to není až tak zásadní, jestli spolu souhlasíme nebo ne. Ale v poslední době často, je sice fakt, že to nekončilo postelí, ale to by neovlivnil ani můj souhlas s ni. Šlo o to, že v momentě, kdy se začnem kočkovat a vyměňovat názory jsem tam jen já a ona, ostatní hrají druhé housle, a když s ni pak pokračuju v normální konverzaci, troufám si tvrdit, že jsem pro ni výraznější a tím i zajímavější než ostatní, co v té situaci jen přikyvovali.

      Jinak niki, jsem rád, že to vidí někdo trochu podobně a samozřejmě, pokud to jsou zásadní věci, tak nelze hrát dál.

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re:
       od autora Semm

        Ano, Lou, ale z Tvého psaní cítím, že Tobě jde o víc, než o postel.. Otázka byla postavená jinak. Ty už do toho montuješ případný budoucí vztah. A pokud ne Ty, tak ona určitě. Ona určitě nehledá někoho na jednu noc, jen tak. Takže jí samozřejmě imponuje něco jiného, flirtujete spolu a vedete rozhovory za účelem lepšího poznání se.. To Ti schvaluju [S03]

        Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora niki

    Napětí mezi mužem a ženou je vždycky.
    A bývá i erotické.[S03]

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora niki

    Jinak mě asi osobně jestli souhlasí, nebo nesouhlasí, netankuje. Buď mě zkrátka zajímá a přitahuje, nebo ne.

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora niki

    Samozřejmě pokud budeme mít rozdílné názory na důležité věci a nebude možno přejít ke kompromisu, popřemýšlím o vhodnosti vztahu.[S03]
    Ale to už jsme někde jinde...

    Reaguj na tento komentář
Nejni to tak černobílý
 od autora A_T_G

    Ono je taky důležitý si u tý ženský získat nějakej respekt. Pokud budu totiž volit jenom přístup "ano, máš pravdu, já se pletu" a stahovat ocas, vyvolám v ní dojem slabošskýho přizdisráče, kterej se jí buď bojí, nebo si nedokáže stát za svym, přičemž obojí je cesta do pekel. Takže s tím připouštěním její pravdy ocaď pocaď.

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Reaper

    Me se nejvice osvedcilo to, kdyz ji prednesete svuj nazor (samozrejme ten spravny, tj. vetsinou uplne opacny, nez ma ona), chvilicku si o tom povidate a pak se nechate jako presvedcit, ze ma pravdu. Uplne se mi vybavujou ty kecy ze SouthParku [S04]: "Zajimave, takhle me nenapadlo o tom premyslet. Vis ze mas asi pravdu ? " "Tys mi ukazala uplne novy uhel pohledu na tuhle vec, jak te to vubec napadlo? ", atd...
    Aneb jeste lepsi nez pritakavani a souhlas je ocenit jeji (vetsinou neexistujici) inteligenci a nechat ji myslet si, jak je uzasna a vyjimecna a jak vas dokaze "presvedcit". [S04]

    Takze napriklad kdyz se pred vami bude rozplyvat, a popisovat, jak se ji "podarilo rozchodit v praci internet", tak ji hlavne nereknete: "Ty ses uplne vylizana krava, pocitac je zapojen ve firemni siti a IP adresu dostnes automaticky z DHCpka. Tam neni CO nastavovat. Teda krome kliknuti na ikonu exploreru. Doufam, ze jsi aspon dobra v posteli, kdyz v hlave mas uplne vylizano."[S02]

    NE, vy ji musite rict: "Ty jsi ale sikovna. Kdyz si vzpomenu na ty nany z kanclu, ktere kvuli kazde kravine volaji technika. Konecne si muzu povidat s nejakou inteligentni a normalni holkou. Uz jsem si myslel, ze takovou nepotkam. *pohladit ruku, podivat se do oci a rict* Ty jsi jina nez ostatni, vyjimecna. " a myslet si pritom muzete neco uplne jineho.... [S04]

    Reaguj na tento komentář