Při svádění postupujte nepřímo

Lidé jsou v podstatě zvířata. A stejně jako ostatní zvířata mají i lidé namlouvací rituály. Samička se pak nechá oplodnit spíše takovým samcem, který její namlouvací rituál akceptuje. Naučte se brát tuto zákonitost v potaz a vaše úspěchy se zvýší.

Akceptujete její "namlouvání"?

Pokud se podíváme na vlastní existenci z evolučního hlediska, nejsme nic jiného než hodně socializovaná zvířata. Máme kulturu, vysokou inteligenci, tvůrčí myšlení, ale stejně nás ovlivňují zvířecí pudy. A to platí především v oblasti navazování vztahů s opačným pohlavím, do kterého socializace zasáhla pouze z části. Stále nás nejvíce vnadí mladé, plodné samičky. A je zase stále nejvíce vnadí samečci, kteří dokážou nejlépe zabezpečit svoji rodinu.

Každé zvíře má určitý namlouvací rituál. A lidé ho mají také. Ženy ve svém vývoji potřebovaly vybírat z určitého množství samců toho nejlepšího. Potřebovaly vědět, že muž bude nejenom schopný potomky zplodit, ale bude rovněž ochotný se o ně starat. A proto si vyvinuly obranný mechanismus, který všechny nevhodné muže vyloučí z namlouvání. Tento mechanismus spočívá v tom, že se žena nespáří s někým, kdo postupuje přímo. Mezi svůdníky se vžil pro tento nepřímý postup název „dva kroky vpřed, jeden vzad“

.

Název tohoto pářícího rituálu již sám o sobě vypovídá o jeho podstatě. Žena chce muže vnadit a posléze odmítat. Jenom muž, který tuto zákonitost akceptuje a bude dostatečně dlouho projevovat ženě i přes odmítání zájem, dostane šanci se s ní spářit a zplodit s ní potomky. Protože jde o hluboce zakódovaný proces, ani antikoncepce nedokázala tento rituál zrušit.

Přímý a nepřímý postup

Muž se snaží uspokojit svoji sexuální touhu přímo. Potká ženu, dostane se do její blízkosti, bude se s ní líbat, vzrušovat ji, poté se s ní přesune na klidné místo, kde dojde ke styku. Takto postupovat velí muži jeho přirozenost, jeho touha po uspokojení.

Žena také touží po uspokojení. Jenže potřebuje mít v muže důvěru. Ženu nelze přinutit ke styku během pěti minut od prvního setkání tím, že jí strčíte ruku do kalhotek. A to přestože by si to mnozí muži přáli.

Nedávno jsem měl na toto téma rozhovor se svým známým, který mi neochvějně tvrdil, že existují baliči, kteří takto během několika minut dokážou dostat každou holku s jedinou podmínkou – holka musí muže shledávat alespoň trochu atraktivním. Tito baliči zkrátka ženě strčí ruku mezi nohy a ta pod návalem vzrušení okamžitě podlehne. Jeho popis jsem přirovnal k pohádce o zlatém jablíčku. Stejně jako někteří věří, že by s takovým postupem za běžných podmínek skutečně dostali okamžitě ženu do postele, tak malé děti při čtení pohádky věří, že existuje kouzelná zahrada, kde stromeček plodí zlatá jablíčka. Ano, ženu můžete získat tím, že jí strčíte ruku mezi nohy. Pokud je namol, pokud z toho očekává materiální profit nebo pokud je zoufalá. Ale stejně tak můžete vzít zlatou barvu a nabarvit jablíčka na vaší zahradě. Lidé zkrátka potřebují věřit v nadpřirozeno.

Abyste ženu dostali do postele, je třeba akceptovat její namlouvací rituál a postupovat nepřímo. V dnešní době tento rituál supluje rande. Jdete se ženou na schůzku, pobavíte se, možná se políbíte, stupňujete touhu. Poté nastává čas, kdy se nevidíte a její touha klesá. Jdete na druhou schůzku, líbáte ji, vzrušíte ji, a poté opět konec a pokles touhy. Na třetím rande si již žena ověřila, že jste dostatečně trpělivý, a tak skončíte v posteli.

Je to v podstatě jednoduché, že? Abyste se dostali výše, musíte nejdříve ukázat, že vám nevadí jít trochu níže.

Správný postup při svedení ženy na jednu noc by rovněž měl tuto zákonitost také akceptovat. Oslovíte ženu, dotýkáte se jí. Poté doteky ukončíte (osobně se při tom rád vymlouvám na to, že to na někoho může působit nevhodně, čímž ženě mimo jiné dávám najevo, že rozumím jejímu sociálnímu cítění) a chvilku se držíte zpátky. Vzápětí opět doteky, příp. pozvání na tanec. Dostanete se do její blízkosti, políbíte ji a opět ústupek. Buď jí úplně pustíte, nebo jí držíte jen lehce. Opět přitažení, polibek, líbání. A tak dále. Po každém kroku vpřed následuje mírný ústupek.

Je zcela na vás a na vašem tréninku, jak rychlé kroky vpřed budete dělat. Nemusíte se řídit mým návodem, protože já v něm účelně postupuji pomalu. Jde mi o zážitek ze hry, ne o sex. Když zjišťujete, že s tímto postupem dostáváte tu nejkrásnější ženu z okolí, na které si už hodně chlapů před vámi vylámalo zuby, cítíte se fakt dobře.

Komentáře

Sociologicko-psych. pohled
 od autora Básník

    Nevím, mně se to zdá jako profesionální deformace-randit s ženou a přitom mi v hlavě šrotujou svůdnická pravidla...To už je moc, tak bych akorát ztratil svoji přirozenost.
    Ve skutečnosti jde o jinou věc: po tisíciletí ženy neměly moc na výběr-sňatek určovali rodiče, žena se musela brzy vdát, byla na muži finančně závislá, neměla takové vzdělání. Zato dnes jsou ženy emancipované (což je dobře), ale zároveň, bohužel, mnohem náročnější:-(
    V tom je meritum věci. Navíc lidi tráví čím dál víc času na sociálních sítích, jdou ze školy ke kompu, z práce ke kompu, místo společných přepravních prostředků volí izolovaná auta, a tak narazit na holku venku je stále vzácnější....Každý je cool, doby, kdy se lidi uvolněně bavili na zastávkách jsou fuč, max. to přežívá někde na Moravě, každý někam chvátá, kvůli zvýšené kriminalitě si každá holka podvědomě přitiskne k tělu kabelku, když jí oslovíš atd. Asi jsme podlehl nostalgickému kataklyzmatu, net je super, ale hodně toho ztrácíme v mezilidských vztazích, hodně....

    Reaguj na tento komentář
    Re: Sociologicko-psych. pohled
     od autora ax

      Bláboly.

      1) to, že se sňatky domlouvaly vůbec neznamená, že holky byly bezduché loutky bez citu a že neprobíhaly žádné namlouvací rituály. Jen končily trochu jinak. Že probíhaly a jak je inspirací mnoha povídek a knih, namátkou typu Nebezpečné známosti, Romeo a julie a milión dalších.

      2) individuální dopravu používá minimum lidí, naprostá většina se přepravuje hromadně, a o mladých holkách to platí zvláště. To že je občas vidět prťavá blonďatá pipina v SUVčku na tom nic nemění, to je marginální případ, navíc mimo seznamovací trh, protože ta si již svého sponzora našla. Drtivá většina mladých holek vhodných k seznámení prostě používá hromadnou dopravu, a není problém je tam potkat.

      3) pokud se venku skoro každý tváří jako kakabus, je to naopak obrovská konkurenční výhoda pro toho, kdo dokáže lidi oslovovat a dávat se do řeči. Lidi obecně sami třeba nezačnou, ale reagují vesměs kladně, kdy někdo osloví je - pokud je neosloví vyloženě trapný opruz. Takže zase je to přesně naopak, než to vykládáš.

      4) pokud nejsi schopen nikde nikoho oslovit, je to jen a pouze tvůj problém, nesváděj to na prostředí. Každý na to sice nemá "koule" nebo založení, ale svádět to na prostředí je jen pitomá výmluva, nic víc. Vlastně celý výplod, co jsi předvedl, je jen snůška výmluv snažící se ospravedlnit, proč to "nejde", přitom si tím jen sám sobě lžeš.

      5) mimo ulice, MHD, barů atd je dost dalších příležitostí, jak se potkávat s novými lidmi, už jsem to psal asi stokrát. Holt, komu není rady, tomu není vzájemné hospodářské pomoci...

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re: Sociologicko-psych. pohled
       od autora Básník

        Pro axe:
        1) netvrdím, že ženy byly bez citu a že neprobíhaly namlouvací rituály. Pouze jsem uvedl, že ženy jsou dnes při výběru partnerů náročnější, což pravda je.
        2)Hromadnou dopravou jsem neměl na mysli jen MHD (zvláště v Praze, kde jezdí busy každých 5 minut, metro je rychlejší, než přeprava autem v ranních zácpách, je velmi těžké najít místo k parkování a navíc se tam kumulují krásné vysokoškolačky z celého Česko-Slovenska i jiných zemí).
        Měl jsme na mysli např. přepravu z vesnice do okresního města. Na venkově je to dnes už tak, že do 18ti tě vozí do školy rodiče, cestou do práce, pak dostaneš ojetinu a jezdíš už sám...
        Jasně, že i tady se najdou holky, co jezdí busem/vlakem, ale je jich tu mnohem méně (resp. není tu tak prostřeno) a moje cílová skupina (vysokoškolačky) tráví většinu času v těch univerzitních městech...

        S ostatními body se už dá souhlasit[S03]

        Reaguj na tento komentář
      Re: Re: Sociologicko-psych. pohled
       od autora Ho-chi-minovy diagramy

        Haha...prťavá blondýna v SUV...taky si toho někdo všiml? No konečně. Tady u nás na megaburnaském ostravsku to je dost často viditelný úkaz.V pětilitrovém hovadoroadu, co se žene hlava nehlava cesta necesta minimálně dvakrát tak vyšší rychlosti než je povolená často sedí čtyřicetiletá nervní blondýnka...už jsem měl tu čest s takovou přijít do konfliktu. Ty kur, ty píííí, ty chcípbeš...seš mrtvej píííí....paní mi byla asi pod hrudník (mám 192cm) a přesto se nebála oslovit i tak krásného samce jako já..a chlapi v takových autech? 50procent hololebec v šusťákách nebo malý prošedivělý mačo v extra vychytaném ohozu...fialový svetr...černé manžestrááááčky, designové brýýýlky...ach, hned bych ti opíchal, broučku.

        Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora aurelian

    ad: "Nedávno jsem měl na toto téma rozhovor se svým známým, který mi neochvějně tvrdil, že existují baliči, kteří takto během několika minut dokážou dostat každou holku s jedinou podmínkou – holka musí muže shledávat alespoň trochu atraktivním. Tito baliči zkrátka ženě strčí ruku mezi nohy a ta pod návalem vzrušení okamžitě podlehne. Jeho popis jsem přirovnal k pohádce o zlatém jablíčku. Stejně jako někteří věří, že by s takovým postupem za běžných podmínek skutečně dostali okamžitě ženu do postele, tak malé děti při čtení pohádky věří, že existuje kouzelná zahrada, kde stromeček plodí zlatá jablíčka"


    Rashi, opravdu to jde. Nikdy bych si jenom netroufl říct, že to jde pokaždé, při každém pokusu a už vůbec ne s každou holkou. A nehodí se ten postup samozřejmě pro každého, ale jde to.

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora RaShCZ

      Netvrdim, ze to nejde. Tvrdim, ze to nejde tak, jak mi to bylo popsano - tj. na kazdou holku, ktera te shledava atraktivniho. Pripady, kdy to muze jit, jsem tam vypsal. Mozne bych tam akorat jeste pridal profit obecne, jak materialni, tak nematerialni (msta, potvrzeni si sve pritazlivosti apod.).

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re:
       od autora Reaper

        Ja bych rekl, ze tech pripadu, kdy to jde je vic:
        Zejmena bych vyzdvihnul dle meho nejvyznamnejsi procento a sice pripad, kdy dotycna si je vedoma toho, ze vy jste tzv. vyssi liga (tim myslim nepomerne hezci, bohatsi, s vyssim soc. postavenim, atd..) nez ona a ma tedy vlastne jen jednu sanci jak vas ziskat..., k sexu dojde v podstate hned.
        Ono popisovane "randeni" je pred sexem nutne v pripade, ze zena NEVI jestli vas vubec chce a vy ji schuzkama PRESVEDCUJETE, ze jste pro ni ten pravy ...
        Zazil jsem oba pripady (zezacatku ten druhy, ted po letech se to uz preklapi spise na ten prvni). Na druhy zpusob ted uz kaslu, kdyz vidim, ze to jde i tim prvnim ... Staci se jen nebat oslovovat nove a nove holky misto toho aby clovek "hustil moudra" do jedny ...


        Pak bych pouzil spise vetu: NAVZDORY tomu, ze ji napriklad strcite ruku mezi nohy, nebo ji na verejnosti sahnete na prsa (tohle nesnasi v podstate kazda zena), stejne bude sex.

        Reaguj na tento komentář
        Re: Re: Re:
         od autora RaShCZ

          Tohle podle mě spadá do nemateriálního profitu.

          Pak už ona ruka v kalhotkách ztrácí jakýkoli význam, protože žena se dávno rozhodla s tebou vyspat ještě předtím, než jsi tohle udělal.

          Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora Happy

      Možná by pomohlo zauvažovat co znamena to "dostat holku" ve sporné části textu...

      Podle mých zkušeností si můžeš, pokud jsi pro holku atraktivní a jsi schopný svižné, vtipné konverzace, dovolit celkem troufalý flirt hned ze začátku. Zvláště pak v baru, nebo na akci. Pokud to ale Rash mínil tím způsobem, že ji odvedeš z ulice k sobě domů rovnou do postele....na to se opravdu dívám skepticky. Opravdu pochybuji, že se najde drak co tohle udělá s každou slečnou v každém prostředí... [S03]

      Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora History

    Pěkný článek. Dole ti chybí slovo 'noc' ve větě

    Správný postup při svedení ženy na jednu by rovněž ...

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora RaShCZ

      Díky, opraveno.

      Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Denny

    Určitě na tom něco bude. Mám s tímto fakt problém. Nedělá mi problém sbalit holku, která se mi až tolik nelíbí, tam takhle postupuju úplně přirozeně. Když ale narazim fakt na nějakou kočku, tak si to vždycky zkazim tim, že na ní jdu moc hrrr. Je to jak začarovanej kruh. Holky který se mi fakt líběj prostě nedokážu sbalit, u ostatních nemám problém.

    Reaguj na tento komentář
Možná by stálo za to
 od autora History

    Rozpracovat článek na téma jak potom tu svedenou zase elegantně odsunout aby stratila zájem(když už nemáme zájem my). Jak tohle chlapi řešíte? Vím, je to nemorální, ale přece nebalíme jen s vidinou trvalého vstahu manželství a tak dále. Zažil jsem jednu "stíhačku" a bylo rok peklo, neustálé sms, telefonáty etc.

    Reaguj na tento komentář
    Re: Možná by stálo za to
     od autora RaShCZ

      V prvé řadě ji nesmíš nikdy lhát o svých záměrech - neříkej jí, že s ní chceš chodit, když jí chceš jen na jednu noc.

      Pokud se již stane, že se nějaké nemůžeš zbavit, buď jí na férovku řekni, že ona noc s ní byla fajn, ale bohužel se na trvalý vztah s ní necítíš, nebo jí jednoduše ignoruj. Normální holka to pochopí.

      Reaguj na tento komentář