Report z SD Konference

O víkendu 18. - 19. dubna proběhla v našich poměrech dosud nevídaná akce pod názvem Czech Social Dynamics Conference 2009. Kdybych měl říct ve zkratce, jaké to bylo, řekl bych jen: WOW!!! Kdo tam byl, jistě potvrdí, že to bylo velmi přínosné a rozhodně ne vyhozené peníze.

Nepropásli jste?

V přednáškovém sále se vystřídalo celkem 12 lektorů z různých koutů Evropy. Někteří měli spíše teoretické vstupy, jiní to vzali z gruntu jako praktickou demonstraci baličských dovedností.

Kdybych to měl nějak souhrnně charakterizovat, tak celkové pojetí konference se neslo v duchu jednoduchých a přímých metod a hodně lektorů se věnovalo i vnitřnímu pojetí svádění (Inner Game) a životnímu stylu obecně. Pokud si někdo přečetl pouze Hru a přišel na Konferenci, možná se podivil, co to ten Pickup vlastně je. Ani jeden z lektorů se nevěnoval nějakým složitým nebo manipulativním postupům, jak sbalit holku. Ba naopak, důraz byl kladen na to, vypadat dobře, cítit se dobře, věřit si, dát najevo, že ji sbalit chci. S výjimkou Badboye a Mariuse také nikdo nepropagoval model alfa muže.

Velmi zajímavý postup jako protiklad alfa přístupu nabídl Stealth. Jeho pojetí "social guye" jistě bylo inspirativní pro většinu publika.

Posluchačům se také líbil příspěvek Smoothdoca, který názorně předvedl direktivní a přitom gentlemanský postup, jak sbalit holku, aniž byste ji museli oblbovat nějakými složitými technikami, předstírat nezájem, anebo ji negovat.

Bylo osvěžující slyšet, že holku můžete sbalit i když dáte naprosto jasně najevo svůj zájem a zůstanete sami sebou.

Roman Soshnikov s Frenchstylem, B.G., Casper a Irshad se zase věnovali rozvoji sebe sama, každý z trochu jiné stránky. Myslím, že ne nadarmo, protože každé balení začíná vždy u toho, jak si vážíte sami sebe.

Samostatnou kapitolou je více jak čtyřhodinový dvojvstup Badboye s Mariusem. Notoricky známý Badboy se svým spolupracovníkem přivezli jejich zcela nový model balení a udělali všechno proto, aby nikoho nenechali na pochybách, že oni dva jsou ti správní alfa samci. Mnozí byli nadšení, část publika však byla poněkud znechucena nebo spíše pobavena jejich tvrďáckou image a snahou neustále se prát o slovo. Model DNA (direct natural attraction) zase až tolik převratný nebyl. Faktem je, že byl však velmi zajímavě prezentován.

Mnohem přínosnější vstup měli druhý den. Jejich Hooker Game (metoda, jak balit super atraktivní ženy jako modelky, striptérky apod.) byla objevná především díky pronikavé analýze psychologie extrémně krásných žen.

Na konferenci panovala všeobecně živá atmosféra a účastníci se mohli poznat mezi sebou, čehož také hojně využívali a vytvářeli malé tlupy vyrážející oslovovat holky na nedalekém Václaváku.

Vyvrcholením celé akce byla Clubgame v Lucerně. Byl to nezapomenutelný zážitek, když se dovnitř nahrnulo cca 40 pickuperů a vyrazili balit každou holku v dosahu. Holek tam bylo sice požehnaně, ale mám dojem, že přesto vycítily, že je něco jinak než obvykle, zvlášť když byly oslovovány jak na běžícím pásu. Malá ukázka:

Já: "Potřebuju znát tvůj názor: Kdo lže víc, muži, nebo ženy?"
HB: "To seš už dneska třetí, kdo se mě na to ptá!"

Jak vidno, bylo třeba být buďto hodně originální, anebo sázet na direktivní oslovování. Protože se jednalo o trénink, nebyl žádný problém se pouštět do dalších a dalších otevírání. Snad i ti nejostýchavější se zmohli alespoň na pár pokusů o seznámení, protože balící atmosféra byla natolik silná, že se dala takřka nahmatat ve vzduchu. Já sám jsem se v oslovování dostal určitě přes deset pokusů, čímž jsem asi třikrát překonal svůj obvyklý průměr. A celé to bylo tak nějak v pohodě, slečny ani nezdrhaly, ani mě tvrdě neodrážely, naopak byly celkem vstřícné. Sice z toho nebylo ani telefonní číslo, ale tréma byla najednou fuč a o to šlo.

Trochu zamrzelo, že tam nebyl skoro žádný z lektorů. Na chvíli se objevil Stealth, pomohl pár klukům otevřít nějaký set a pak zmizel. Jediný, kdo tam opravdu aktivně vyučoval, byl neuvěřitelně přátelský a veselý človíček Ice Dragon, který kluky instruoval a podporoval, co mu síly stačily. Byla radost ho pozorovat, už jenom s jakou lehkostí navazoval kontakty s dívkami, ačkoli vypadá jako všechno možné, jen ne jako svůdník.

Další den byla na mnohých účastnících znát únava z nevyspání. Byla to však taková příjemná únava, která nás spojovala sounáležitostí prožití něčeho kromobyčejného.

Závěrem chci říci, že to byla opravdu vydařená konference. Pokud se příští rok bude opakovat (což pro velký úspěch zřejmě bude), určitě nezaváhejte, protože živý zážitek je nenahraditelný.

P.S.: Celá akce se natáčela a Svadeni.cz již zpracovává veškeré materiály. Do měsíce by měly být na světě DVD.

P.P.S.: O těch nejzajímavějších lektorech vyjdou v brzké době krátké články. Jmenovitě to bude Stealth, Smoothdoc a Irshad. 

Komentáře

Re: SD Konference
 od autora big.rabbit

    Byl jsem tam, a muzu potvrdit, ze to bylo super!!
    Jen skoda, ze jsem stihnul jen nedeli (dozvedel jsem se o tom v sobotu vecer v Lucerne :-D
    Nejvic na me asi zapusobil Irshad, a timto bych se primlouval za zpracovani clanku o nem jako prvniho. S odstupem casu zacinam cim dal vic premyslet o tom co rikal Roman Soshnikov a pomalu se podle toho i ridit ;-)
    Na DVD se nemuzu dockat :-) (Cast - 4 minuty - uz je k videni na strankach Romana Soshnikova)

    A jinak nedame opet nejaky srazek te nasi skupinky? ;-)

    Reaguj na tento komentář
    Re: Re: SD Konference
     od autora smile

      "S odstupem casu zacinam cim dal vic premyslet o tom co rikal Roman Soshnikov a pomalu se podle toho i ridit ;-)"
      Ahoj,
      muzes to trochu vic priblizit? Rad bych se dovedel neco zajimaveho jelikoz jsem tam nebyl.
      Jinak ten link s videem by se taky hodil:-)

      Diky

      Reaguj na tento komentář
      re: link & priblizeni
       od autora big.rabbit

        Tady je link na to video (ale je to spis takove demo):
        www.youtube.com/user/TheMoscowLair
        (Kdyztak se to jmenuje "Czech teaser", ale me se to otevira defaultne jako prvni.)

        Co se tyce priblizeni, tak to asi nebude na dve vety. Doufal jsem, ze se toho chopi nekdo erudovanejsi (Eivinde??), ale zatim to vypada, ze ne :-( Uvidim, jestli najdu trochu casu na to, abych neco sepsal.

        Reaguj na tento komentář
        Re: re: link & priblizeni
         od autora RaShCZ

          Nikdo ti nemůže zakázat napsat informace o konferenci, pokud ale chceš vyloženě popisovat nějakou metodu či část konference, odkazuji tě na bod 9 Podmínek a ustanovení Czech Social Dynamics Conference, se kterými jsi při zakoupení lístku na konferenci souhlasil. Bohužel máme v tomto ohledu poměrně striktní pokyny, a musíme zamezit zveřejňování konkrétních informací na tomto webu (tedy přiblížení je OK, popis konkrétní metody už ne). Eivind má v tomto směru výjimku. Pokud půjde vše podle plánu, jeho další článek z konference vyjde 23.5. Další budou následovat.

          Reaguj na tento komentář
          Re: Re: re: link & priblizeni
           od autora big.rabbit

            2 RaShCZ:
            Okay, dik za upozorneni! Tim mi odpada prace, protoze kde je hranice mezi priblizenim a popisem? Nebudu psat neco bezzubeho. Eivind docela jasne napsal, ze se konkretne Romanem Soshnikovem zabyvat nebude. Kdyby jo, tak me ani nenapadne, ze bych neco psal ja ;-)

            2 smile:
            sorry man, tak z toho nic nebude, mel jsi se zucastnit :-(

            Reaguj na tento komentář
            2 big.rabbit
             od autora RaShCZ

              Vím, ta hranice je sporná, ale řekněme to asi takhle - v pořádku je to do té doby, dokud budeš hovořit o dané metodě (v čem spočívala, jak se ti líbila...). Jakmile samotnou metodu začneš popisovat, může to být problém.

              Eivinda se na Romana Soshnikova zeptam, treba by k němu mohl něco napsat.

              Reaguj na tento komentář
              Re: 2 big.rabbit
               od autora Eivind

                Čau! O Romanovi jsem přemýšlel, ale je to trochu problém. Jeho přednáška byla prezentace životního stylu počínaje tím, že máš vyhodit televizi, jíst zdravě atd. Měli to asi na 40 bodů a ke každému něco řekli. Část toho zveřejnit nemůžu, protože by to bylo v rozporu se stanovama, a psát o tom úplně obecně moc nejde, nebo si to aspoň neumím představit. Stealth, Irshad a Smoothdoc jsou jasná volba, protože to byl naprosto nezapomenutelný zážitek a nešlo jenom o "tvrdé" informace. A o tom se psát dá dobře.

                Reaguj na tento komentář