Sex na jednu noc?

Když se začnete hledat ženu na jednu noc, máte na výběr, jestli k situaci přistoupíte podvodem nebo čestně. Samozřejmě, nic není černobílé a existují i způsoby někde mezi tím, ale pomůže vám to lépe si uvědomit, jak se během balení chováte.

Stačí jen jedna noc?

Můžete ženu vychytrale dostat do postele díky tomu, že ji budete klamat, budete jí lhát a překrucovat svoje záměry. Ale to není zrovna čestný způsob jak dosáhnout svého cíle.

Takže k věci: nesmíte ženě lhát o svých záměrech, které se týkají vašeho vztahu. Neříkejte jí, že se s ní chcete usadit, pokud se chcete jen nezávazně scházet a užít si přitom trochu zábavy. Když ženu takhle oklamete, bude se to pak s vámi táhnout pořád, a budete mít pověst člověka, který si zahrává s city druhých.

Také se jí samozřejmě hned na začátku nemusíte svěřovat se všemi úmysly, které s ní máte, jako to dělají někteří rádoby svůdci, kteří trpí pocity viny. Některé věci jsou hezčí, když se nevysloví nahlas, takže když se o svádění budete přímo bavit, ztratí to své kouzlo. Ženy chtějí, aby je muži sváděli, a chtějí s nimi spát.

Když se o tom nebudete bavit nahlas, neznamená to, že lžete. Říká se tomu diskrétnost. Stačí, když v ženách nebudete vzbuzovat falešná očekávání.

Proč se ženy brání vztahu na jednu noc

Skoro žádnou ženu nezajímají vztahy na jednu noc s jakýmkoliv cizím mužem. Když budete čekat na zastávce autobusu a každé ženy, která kolem vás projde, se zeptáte, jestli se s vámi dnes v noci vyspí, pochybuji, že by se našla více než jedna žena ze sta, která by okamžitě kývla. A to byste musel být opravdu mistrný svůdce, aby s vámi ta žena šla (tedy pokud si zrovna neléčí nefungující vztah).

Ženy mají vžité vzorce chování, podle kterých si musí chránit svou sexuální intimitu. Brání si ji, jako by byla posvátná. Nechce, aby se cítila jako coura, nebo aby si o ní lidé mysleli, že je promiskuitní. Také má přirozený strach o své bezpečí, protože byste mohl být psychopatický násilník jako všichni ti, o kterých často slýchá ve zprávách či v televizních pořadech, které se zabývají kriminalitou. Pokud očekáváte, že se budete moct vyspat s každou ženou, kterou vidíte poprvé, zažijete asi těžké časy. Na druhou stranu, dnešní společnost podporuje krátkodobé uspokojení.

To znamená, že čas od času můžete prožít vztah pouze na jednu noc, v moderní společnosti by se tomu dalo říct, že jste se s ní vyspal na první schůzce. To se stává a vám se to pravděpodobně také stane, když se budete scházet se spoustou žen. Důležité ale je, abyste to neočekával a neplánoval si to. Jinak budete vypadat jako člověk, který si jen zahrává s city druhých, a už o vás nebude mezi ženami takový zájem. Potřebujete se chovat zdrženlivě a nenápadně se vplížit do její mysli. Pak si ji odvedete do ložnice, aniž by si myslela, že to jediné, co od ní chcete, je sex.

Lepší přístup je, když se budete scházet s tolika ženami, kolik je jen možné, a budete zkoušet sbalit více různých žen najednou. Přijdete na to, že nejste tolik pod tlakem, když chcete svést jakoukoli z těch žen. Budete daleko více uvolněný a budete mít větší šance uspět. Ženy se na to chytnou, a pravděpodobně budete moct spát s daleko více ženami, než by se vám povedlo, kdybyste se věnoval jenom jedné. Vyhnete se způsobu myšlení „žebráci si nemohou vybírat," kvůli kterému se spousta mužů spokojila s tím, co dostali.

Inspirováno dílem: Carlos Xuma – The Seduction Method

Komentáře

Bez nadpisu
 od autora Launy

    Proc se zeny brani vztahu ne jednu noc?

    No,myslim,ze je to docela logicke, ani tak nejde o chraneni sve sexualni intimity,ale spis o to,ze je mi vic nez jasne,ze prvni sex s kterymkoliv muzem,ktery je mi sumak,byt je sebehezci,nejspis nebude tak super 8)) pokud se mu libim opravdu hodne - tim hur - bude rychle hotovej a co ja z toho budu mit?? vidina orgasmu je mala,riskuju neuspokojeni a jeste podrazdeni. A to,ze je treba super milenec,to na ulici nepoznam. Chlapovi muze stacit,ze ma holka super telo a hezkou tvaricku,na kvalitni jednorazovy sex to pro nej bohate staci,ale zena by timto riskovala,ze to bude propadak,orgasmu se pravdepodobne nedocka a co z toho teda bude mit jineho? Nic,ztrata casu. Na druhou stranu,kdyz tomu predchazi nejake "predehrati",myslim tim to,ze me chlap sexualne pravdu zaujme (ovsem to nepoznam na ulici,musim s nim zazit alsepon neco malo,napr na party nebo diskotece,kdyz me pri tanci vzrusuje,aniz by si to uvedomoval),pak je to jina - sex na jednu noc - klidne - naopak to je vidina dobrodruzstvi,i zde ovsem hrozi urcite procento zklamani,ale alespon je to cele vzrusujici)

    Pokud by zeny pri kazdem sexu zazivaly tolik rozkose,co chlap,tak by to fakt nebyl takovy problem sehnat si holku na hezkej vecer,logicky.

    Takze - pokud chce chlap zenskou na jednu noc - musi ji hodne vzrusovat (prijemne ale svudne se chovat,vzbudit v ni touhu,obcas nejaky ten letmy dotek,hezky vonet,hra s ocima atd atd,poked reaguje kladne, je treba zajit dal - zabira libani krku a usi ovsem porad jakoby nahodou, v tuto dobu uz ale zena moc dobe,vi,odkud vitr vane,takze pokud se ji to libi, jsou na rade dalsi mista...prost vzrusovat a vzrusovat a neodbyt tuto cast - to je pro ne nahrada za kavlitni sex)zeny nejsou bez chuti po sexu,necekaji od kazdeho kluka,s kterym flirtuji,vztah,jen ne kazdy chlap dokaze nabidnout tak dobry sex na poprve,ze to stoji za ten risk,ale pokud bude nazhavena,tak nebude myslet na nic jineho,nez na postel. Nebude myslet na vztah s vami,pokud budete opravdu dobri svudci....pozna z vas sexualni napeti a dojde ji,o co vam jde. Pokud k tomu svoli,nechce vztah.Nestydte se za to,ze chcete jen sex, zeny to tak nekdy maji taky,jen to pro ne nekdy neni tak uspokojiva cinnost,proto ji musite presvedcit o tom,ze ta noc bude skvela (i kdyz nebude,to nevadi, pro zeny je na sexu kolikrat nejlepsi to,co tomu predchazi - takze ji umoznete vzrusujici hru a ona vam pak da to vse ostatni!)

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora RaShCZ

      Teda musím říct, že takhle jsem osobně nad celou problematikou nikdy neuvažoval. Myslím si, že tvůj komentář je hodně podnětný. Rozšířila jsi mi opět obzory. [S03]

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re:
       od autora Launy

        To jsem rada. mne se tu taky rozsiruji obzory, kazdou chvili 8) coz je super, je to o tech dvou svetech - zensky a muzsky...a myslim,ze mi to i pomaha pochopit nektery veci ve vztazich atd...

        Reaguj na tento komentář
        Re: Re: Re:
         od autora Reaper

          Tak ja se taky pridam k Rashovi. Aniz bych se chtel dotknout autora clanku, tvuj komentar ma pro me vetsi informacni hodnotu, nez cely clanek. [S04]

          Reaguj na tento komentář
        Re: Re: Re:
         od autora Stone

          Tvůj komentář je skutečně přínosnější než celý článek (omlouvám se autorovi). :-)

          Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora Lou

      Článek dobrý (i když už se to i tady probíralo, ale je dobře, že se připomínají různá témata) a Launy díky za osvěžení vědomostí toho, co ženy chtějí [S03].

      Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Luk

    Opravdu, Launy, chválím. Tvůj komentář je fakt lepší než ten autorův článek, prostě super[S03].Ale autore, nebuď smutný, jinak Tvoje články jsou super, díky moc za ně.

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora niki

    Jsem vzrušivější. V současné době už ho ne, ale dříve pro mě sex na jednu noc nebyl problém. Z čistě fyzického hlediska, neřešila jsem, co mu předchází, jak probíhá a zpětně mě nic netrápilo. Nesměla jsem se ale zamilovat![S08] Stačilo mi, že mě muž přitahoval, nemusel vyvíjet ani příliš velké sváděcí aktivity. Nikdy jsem ani nepotřebovala velkou předehru, radši hned a rovnou, s orgazmem jsem nikdy problém neměla.[S08] Prostě jsme na to skočili a užili si to.[S03]

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora Launy

      No, tak to je dokonce nejlespi,pokud ti staci jen toto,to je idealni,ja si myslim,ze i takovych holek je celkem dost (i kdyz v pomeru s ostatnimi typy je to spis mensi procento),akorat jde o to,ze chlap nemuze na prvni pohled sam odhadnout,ktera holka sama vyhledava tento typ sexu,ciste kvuli poteseni,ze stejneho duvodu jako on,ale myslim,ze to neni zas tak tezky poznat,v takovem pripade to da holka urcite jasne najevo 8),takze neni co resit! jen mi nekdy prijde,ze muzi nad tim takto nepremysleji (ze pristup ruznych zen k sexu se muze naprosto lisit) a vlastne to zkousi na jiny typy holek,u kterych to zamilovani hrozi.tento problem ale bude trvat jeste hodne dlouho,vlastne tu mozna bude vzdycky,jelikoz vzdycky budou (asi) existovat zeny,kterym sex njake extra poteseni neprinasi...

      Na druhou stranu si mozna myslim,ze kdyby se vsem zenskejm ten sex tolik libil,tak to ty chlapy nebude tak lakat,je dostavat do postele 8) protoze mne trochu prijde,ze chlapi na tom nekdy vzrusuje prave ten fakt,ze ta holka jim da v tu chvili neco,co si chrani a jen tak nekomu by to nedala,a tudiz to uspokoji jeho ego.No muzu se mylit,ale myslim si to jen proto,ze to nekteri muzi delaji,i presto,ze vedi,ze se do nich ta holka zabouchla a bude trpet. Takze uz od pocatku do toho jdou tak,aby se do nich ta holka zamilovala. To podle me neni spravny postup. Melo by se jednat narovinu. (Nemyslim tim jit do baru s napisem na cele - sex na jednu noc,ale tak nejak balit tu holku jinak,nez jak se bali potencialni partnerka. Kdyz nema zajem,tak to nechat byt a hledat jinde,nesnazit se mazat ned kolem pusy...fer je fer.) pokud v tom ten chlap pokracuje,to je pak uplne ten samy pristup,jako kdyz holka s klukem hraje divadylko, chodi s nim na brusle o podobne a sex nikde (viz tema v diskusi "Poprve u holky doma" - kolik chlapu se tam rozcilovalo,ze je to ponizujici atd a ze ta holka fakt neni normalni 8)) no tak pokud budu souhlasit s klukama,c oto tehdy tak zdrbli,potom neni normalni ani ten chlap,ktery hraje divadlylko na holku,ktera chce vic nez sex...s tim rozdilem,ze takovych chlapu je pomerne dost,kdezto priopad z diskuse byl spise ojedinely. no a jeste - te holky z toho pribehu z diskuse se musim zastat,nikdy mu netvrdila,ze chce sex, nedala mu ani pusu,takze zas takovy divadylko nehrala,to psis byla vec toho druheho...nebyl sam schopny poznat,co se deje.

      Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora wander

    hodně zajímavý článek, chci se zeptat: co mám dělat když jde schůzka se slečnou dobře a chci s ní zajít do jejího bytu jelikož ji nemohu pozvat k sobě?

    dík za odpověď

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Joplin17

    Ahoj, Launy má naprostou pravdu. Ženě někdy stačí prostě jen to vzrušení před sexem a také ten adrenalin okolo svádění a flirtování, proto doufám, že se najde víc chlapů, kteří nás rovnou seznámí s jejich záměrem na jednu noc. Většina holek to přijme s nadšením, protože v této uspěchané době je sex na jednu noc úplně ideální, a tak se toho kluci nebojte, i já bych se po třeba 2 hodinách tančení a flirtování asi nebránila.[S03]

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora Richard25

      Absolutni souhlas!
      Nekdy jsem chodil "okolo horke kase" a priom mi slo jen o...
      A vetsinou to nevyslo. Protoze to od slecny bylo brano jako prijemne tokani a vubec nemela v umyslu, ze by to melo a mohlo pokracovat.
      Takze se citila dobre, ja taky, ale moje predstava zustala logicky nenaplnena..
      A jindy jsem se odvazil a sel na to "na tvrdo" a ejhle ono to fungovalo :-)
      Slecna rekla ok, citim to stejne a potom jsme flirtovali az do chvile, kdy k tomu doslo.
      Neni to univerzalni navod. Ale pokud mi jde v te chvili fakt jen o.. tak je lepsi zkusit uprimne rict o co mi jde, s rizikem, ze me slecna posle nekam... :-) nez utratit cas a potom zjistit, ze to oba myslime uplne jinak..

      Reaguj na tento komentář