Smíchem do postele

Jestliže se snažíte sbalit ženu a dokážete ji rozesmát, máte už z poloviny vyhráno. Já osobně jsem daleko častěji dostal ženu do postele hlavně díky tomu, že jsem ji uměl pobavit, než za pomocí jakékoli jiné taktiky.

Umíte ji rozesmát?

Vyhraďte si čas k tomu, abyste si prostudoval nějaké komedie a různé druhy humoru. Vždyť komedie jsou hned po romantických filmech druhý neoblíbenější filmový žánr většiny žen. Naučte se, jak vtipkovat a žertovat s ženami způsobem, který je hravý, a nikoli útočný.

Je několik způsobů, jak můžete být vtipný. Uvedu zde tři techniky, jejichž nastudování je jednoduché a nezabere příliš mnoho času. První druh je humor založený na přehánění. Použijete jej tak, že nějakou věc nafouknete do směšných rozměrů. Tady je pár příkladů:

„Ten lak, co máš na nehtech, je zajímavý. Pokaždé, když zamáváš rukama, vypadá to tu jak na diskotéce."

„Podívej, co má támhleten kluk s vlasama.

Vypadá to, jako by si je upravoval sekyrkou na dřevo."

Jen pozor na to, aby vaše vtípky nebyly až příliš urážlivé. Žádnou ženu nepotěší, když si budete neustále z někoho tropit legraci.

Jiný způsob humoru, který vám téměř zaručí úspěch, je obracení rolí. Jednoduše vezmete něco, co je výhradně spjato s ženským světem, a předstíráte, že je to mužská záležitost.

„Nemyslíš, že můj zadek vypadá moc tlustě v těchhle kalhotách? Já to nemůžu posoudit."

„Ach, přestal jsem si kupovat podprsenky s kovovou výztuží. Vždycky aktivovaly detektory kovu na letišti a bylo velmi trapné, když jsem se musel svlékat, aby mě mohli prohledat."

Vtipy podobné těmhle vám mohou pomoci i na jiné úrovni, protože muži, kteří dokážou zasvěceně vtipkovat o ženských problémech, musí mít také nějaké znalosti o ženském světě. Ona bude chtít vědět, jak jste k těmto znalostem přišel.

Ještě nikdy jsem si nevšiml, že by žena ocenila útočné vtípky a urážky. Muži ale tento druh humoru používají vcelku běžně, může za to jejich soutěživý duch. Nicméně nepředpokládám, že byste se snažil pobavit ženu takovýmhle způsobem. Žena na útočné vtípky nikdy neodpoví tak, jak by odpověděl muž. Všimněte si, že na ně reaguje spíše negativně. Snažte se udržet svůj humor v mezích, které jsou pro ni přijatelné - jen ji trochu škádlete. Ženy milují vtípky, které se týkají zážitků z opravdového života.

Existuje spousta dostupných knížek, ve kterých se můžete naučit jak vyvíjet váš osobní smysl pro humor. Většinou si vystačíte s tím, že budete sledovat spoustu zábavných představení a filmů. Podívejte se na nové i starší komedie, které vám budou sloužit jako vhodný materiál.

Specifickým druhem humoru, který ženy milují, je přehrávání charakterů různých typů lidí (jako třeba používání nářečí, specifických slovních obratů apod.). Sledujte, jak vám ztělesňování někoho jiného povznese váš smysl pro humor. Zkuste třeba imitovat Václava Klause. Ale zase to nepřehánějte, protože přílišné parodování nějaké postavy se po čase stane nepříjemným.

Napodobujte a převezměte všechno, co můžete. Klidně i materiál ze starých filmů. Ona se nebude zajímat o to, odkud se váš humor bere, dokud budete mít z čeho čerpat.

Inspirováno dílem: Carlos Xuma – The Seduction Method

Komentáře

Bez nadpisu
 od autora mazanyFilip

    Dospělá žena chce muže se smyslem pro humor, nikoliv šaška co se snaží být vtipnej za každou cenu. Už nadpis mě zaráží: Smíchem do postele. Článek ale popisuje spíše "humor a vtip" během normální konverzace, ale že by tohle vedlo do postele? Já mam hodně velkej smysl pro humor ale do postele jsem se ještě neprosmál. Když má muž smysl pro humor, který se ženě líbí, tak jsou to body k dobru, ale že by to bylá přímá cesta do pelechu pochybuju.

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora RaShCZ

      Tak zkus svést ženu bez toho, abys ji někdy rozesmál. Podle mě se ti to nemůže podařit. Smysl pro humor je věc, která u svádění zkrátka chybět nesmí. A pokud budeš se ženou v baru popíjet, můžeš ji dostat do postele klidně pouze na základě tvého smyslu pro humor. [S04] (to je samozřejmě trochu ironie)

      Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Jakub

    Nejhorší je když se holka začne smát v posteli

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora Reaper

      No z my zkusenosti holku nejvic naprdlo, kdyz jsem se v posteli zacal smat ja ... [S04]

      Reaguj na tento komentář
muj nazor
 od autora gin

    tak na takove vtipky co tam pises sbalis ledatak nakou .. mentalne silnejsi zeny jako sou svedky by urcite nezabraly. smich k svadeni patri, ale pak uz ma prijit to intimno a podle me mnohem vic zaberou usmevne veci, at uz mluvim o cemkoliv, velka davka optimismu nadhled ..takze ji staci vykouzlit usmev na tvari a zaujmout ji treba pomalym vypravenim a zmenou tomu v hlasu, samozdrejme pokud mozno o necem peknem, vzrusujicim a zabavnem.., pak uz mluvit hlavne o ni ..
    a ne ji delat saska..
    vim co rikam, vcera sem tim stylem k nasemu stolu v baru dostal tri velice pekne svedky a spolecne s kamarady sme je behem odpoledne velice dobre bavili, pak se uz chteli mazlit a dotykat! behem tri hodin co sem je poprve spatril! a svete div se, nerehnila se ani jedna..
    a to sme obycejny kluci zadni velci balici ,,.
    to je jedno jestli balis cesku nebo svedku, bud vic chlap a mene sasek co si chce jen zapichat,.,.
    protoze s chlapem de rada kazda, se saskem jde spis z nouze, pokud vubec....

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora PVK

    Tak tohle vám opravdu, ale opravdu nemůžu podepsat. Že bych se před dámou snažil zviditelnit nějakýma vtípkama nebo legráckama, to tedy skutečně ne. To je snad nějaký pokus o humornou nadsázku, ze které mně, bohužel, vychází pouze laciná a účelově zavádějící spekulace.

    Všichni přece víme, že české ženy jsou nadprůměrně inteligentní a velmi dobře rozeznají skutečnou osobnost a autoritu, prostě se nenechají jen tak zmást nějakými prázdnými a falešnými slovíčky. A nepodsouvejte mi jakoukoli osobní zaujatost . Já mám opravdu takové podezření, že autor tento článek vůbec nepochopil.

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Launy

    Akorat by me zajimalo, kolik zen ma skutecne na prvnim miste romanticky filmy 8)) ale to druhe misto komedii muze byt dost pravdepodobne,i kdyz jsou i mnohem zajimavejsi zanry.

    ale s tim humorem a smichem je to naprosta pravda!! 8))) kdyz muzum toto chybi,je to,jakoby zena mela na sobe antisexy obleceni 8)

    Reaguj na tento komentář
to PVK,to GIN
 od autora Launy

    Tak vy jste asi uz trochu jina liga v totmto ohledu,asi mate dost zkusenosti a vite,co konretne se zenam libi,co se dokonce libi inteligentnim zenam,ale sem chodi i kluci,kteri vubec nevi,jak na to,a take kluci,kteri nemaji za cil ziskat inteligentni zenu,ale kteroukoliv 8).

    Reaguj na tento komentář
to Gin
 od autora Launy

    "spolecne s kamarady sme je behem odpoledne velice dobre bavili, pak se uz chteli mazlit a dotykat! behem tri hodin co sem je poprve spatril!"

    No vidis,takze jste je velice dobre bavili a pak jste mohli pokracovat 8))) tri hodiny baveni neni tak kratka doba, to uz ty holky museli vedet,jestli vas chtej na neco dalsiho,nebo ne. Taky bych byla nedockava a uz chtela dotykani a libani 8) a kdovi co dalsiho...

    Nekdo nepotrebuje kopirovat filmy,ale to je jen jeho plus,ze dokaze zenu rozesmat jinak(sam jsi to napsal hezky - vykouzlit ji usmev na tvari - ale to je prave ono - to kazdy chlap nedokaze jen tak sam o sobe. Jestli ty jo - je to super!)

    Reaguj na tento komentář