Zjistěte, co v životě postrádá

Každému z nás v životě něco chybí. Tuto mezeru se pak obvykle snažíme naplnit prostřednictvím osoby opačného pohlaví. Schopnost objevit toto místo u ženy a využít ho ve svůj prospěch je základ úspěšného svádění.

Zaplníte prázdné místo v jejím životě?

Představme si ženu, která v mladém věku ztratila svého otce, ať už rozvodem nebo smrtí. Velké množství takových žen pak za něj bude hledat náhradu. Často padnou do náruče zodpovědnému, schopnému muži, který pro ně bude představovat postavu otce.

Jiná žena byla třeba vychovávána jako prostřední dítě v rodině, a vždy musela bojovat o pozornost svých rodičů. Tuhle pozornost hledá dodnes jako formu určitého potvrzení sama sebe. (Mimochodem, jednou z nejlepších věcí, kterou můžete udělat, je zjistit, kde ve své rodině žena stojí – nejmladší, prostřední, nejstarší, jedináček, atd. Vypovídá to hodně o její osobnosti.)

Objevováním ženy při rozhovoru můžete nalézt místa, ve kterých žena strádá. Ta pak snadno využijete je ve svůj prospěch. Zeptejte se jí na několik otázek a nechte ji, aby se rozpovídala. Například:

Nejdůležitější na těchto otázkách je otevřený konec „proč.“ Měli byste ho za každou otázku přidat. To ji přiměje mluvit. Řekne vám vše, co potřebujete vědět. Naslouchejte jejím odpovědím pozorně, protože vám řeknou vše o tom, co jí v životě chybí. Tyhle věci pak použijte jako svůj cíl, jehož naplněním si ji k sobě připoutáte. Je to jako vybrání toho správného dílku puzzle, který se hodí k těm jejím. Pokud se vám nepodaří najít tu správnou velikost, skončí to rozpačitě. Pokud se vám ale podaří najít správný dílek, připoutáte ji k sobě, a přimějete jí cítit, že by to tak mělo být.

Mějte ale na vědomí, že i vy máte nějaké slabé místo, díky kterému se necháte určitým typem žen lehce svést. Měli byste se podívat daleko do své minulosti a pokusit se to své slabé místo najít, protože přesně tam jste zranitelní.

  Inspirováno dílem: Carlos Xuma – The Seduction Method

Komentáře

Názor
 od autora niki

    To jo. Jenže nejlepší je, pokud je to přirozené. Dlouhodobě například těžko bude mladý kluk nahrazovat otce dívce, která o něj přišla.
    Mají-li to být dílky puzzle, musejí do sebe opravdu zapadat.
    A pokud je třeba moje slabé místo to, že jsem se narodila v rodině jako nejstarší, proč to potlačovat? Prostě mě budou přitahovat kluci, kteří potřebují právě moje vlastnosti. Něco jiného je, samozřejmě, třeba emocionální zranění nebo jiné nedostatky, které můžou narušit každý vztah. I když dvojice, v nichž každý má nějakou úchylku, ale našli se a vyhovují si, taky fungují.[S03]
    Ačkoli osobně dávám přednost dořešení minulosti a napravení chyb kvůli lepší budoucnosti. Třeba kombinaci pečovatelského syndromu a partnera alkoholika bych nechtěla.[S03] (Na tomto příkladu je vidět, že můžete využít i špatných vlastností ve svůj prospěch, pokud jste ten alkoholik![S08])

    Reaguj na tento komentář