Lechtivé prádlo dostane muže do varu

Uvažujete o koupi sexy prádélka? Nenechte se odradit zažitými pověrami, že erotické prádlo je jen pro ženy lehkých mravů. Nejenže představuje příjemné ozvláštnění vašeho sexuálního života, ale se z vás v očích každého muže stane bohyně. Řekneme si, jak erotické prádlo vybrat, kterak bude působit na váš protějšek a k jaké příležitosti je kupovat.

Nejvíce vzrušující spodní prádlo

Dnešní nabídka erotického prádla a s ním souvisejících doplňků je vskutku bohatá. Můžete si pořídit vše od luxusních kompletů, přes sexy prádlo s podvazky a punčochami, až po erotické podprsenky a kalhotky s prostříhem v rozkroku. Záleží na vás, jaké si vyberete, je však vhodné přihlédnout k vašemu typu postavy a tělesné konstrukci. Při správném výběru erotického prádla můžete krásně zvýraznit své přednosti a zakrýt nedostatky.

Co dnes letí

Jednotlivých druhů dostupného erotického prádla je opravdu hodně.

Vyberu tedy jen ty nejžádanější:

Erotické body

Erotické body je druh prádla, které svým zjevem a střihem připomíná jednodílné dámské plavky. Některé modely mohou mít i prodloužené nohavice, nebo být střižené do tvaru krátkých upnutých šatiček. Dělají se v různých provedeních, například z průsvitných materiálů, síťované, se vzorem, s otvory na prsa a rozkrok a podobně.

Dle mého se body hodí pro všechny typy postav – 

ty z pevnějších materiálů šikovně vytvarují vaše prsa, boky i zadeček. Pokud nejste zrovna nejštíhlejší, volte právě body z neprůsvitných pevnějších materiálů.

Dvoudílné prádlo

Soupravy se většinou skládají z kalhotek/kraťásků a podprsenky, nebo košilky. Provedení je mnoho, většinou toho však takové prádlo moc neskrývá. Dá se skvěle kombinovat i s podvazkovým pásem a punčochami.

Dámy se štíhlou až hubenou postavou bude nejlépe zdobit prádélko odhalující co nejvíce. Tím je myšleno takové, na které bylo použito jen minimum látky. Pro silnější postavy s větších bříškem se hodí buď vyztužené košilky, nebo podprsenky se závojíčky, které nedostatky skryjí. Pokud máte větší pozadí, můžete místo tang zvolit střih klasických kalhotek nebo kraťásků.

Jednotlivé kousky

Pokud nechcete kupovat celý komplet nebo body, máte možnost si pořídit buď jen podprsenku, nebo kalhotky, které vám budou vyhovovat. Tímto způsobem se dají dobře kombinovat kousky zboží, které k sobě v nabídce nepatří.

Střihů erotických kalhotek je široká nabídka – tanga, klasické, nohavičkové, s otvorem, s mašličkami a v rozmanitých barvách. Nakonec se až tolik neliší od běžného spodního prádla, ale můžete je ozvláštnit doplňky jako jsou punčochy, podvazky a střevíčky.

Zato erotické podprsenky jdou poznat hned na první pohled. Zpravidla mívají pouze ozdobné kostice a ramínka, ale část prsou, nebo prsa celé jsou odhalené. Dekolt díky těmto podprsenkám působí pevnějším dojmem i když to vypadá, že pod oděvem už nic jiného nemáte. Nejlépe vypadají sexy podprsenky, které mají spodní část bohatě ozdobenou vzory a krajkami.

Nevinná či dračice?

Barva prádelka hodně ovlivňuje celkový dojem. Submisivní a něžné barvy jsou bezesporu bílá, růžová a bleděmodrá. Můžete je i kombinovat mezi sebou, nebo si vybrat takové prádlo, které sestává z více barviček. Na celkovém dojmu má největší podíl převládající barva, takže zákonitě nebudete působit nevinně, pokud si vyberete černé prádlo s modrými proužky.

Dominantní a dráždivější jsou černá a červená barva. Erotické prádlo v těchto barvách působí divoce a lacině – tedy přesně tak, jak se to mužům zpravidla líbí. Dodávám, že tyto vášnivé barvy jsou v globálu žádanější, než ty světlé a jemné. Ovšem pokud třeba takovou růžovou zkombinujete s černou, dostanete skvělý výsledek, kterému váš drahý neodolá.

K jaké příležitosti

Erotické prádlo se hodí téměř k jakékoliv události. Vyrábí se dokonce i svatební sexy komplety pro nevěsty, které příjemně ozvláštní svatební noc.

Můžete si je pořídit i jen tak, pro radost a pro okořenění sexuálního života nebo jako překvapení pro svého partnera (např. před striptýzem).

Kde shánět

Sehnat hezké erotické prádlo není žádný problém a v nabídce dnešní doby si přijde na své snad úplně každý.

Za nejlepší považuji nakupování v e-shopech, neboť právě na internetu najdete nejširší nabídku prádla a můžete si je vybrat z pohodlí domova. To však vyžaduje dobrou informovanost a orientaci ve vašich tělesných mírách a trochu hledání a zjišťování v informacích e-shopu. Nebo máte možnost si najít na internetu webové stránky některého z kamenných obchodů s prádlem, vybrat si zboží a následně si ho jít vyzkoušet přímo do prodejny.

Dále se dá erotické prádlo sehnat v sexshopech, nebo v běžných obchodech s módou - v tomto případě ale riskujete jen omezenou nabídku, jelikož ne všechny typy takového prádla se dají jen tak vystavovat v běžných obchodních centrech.

Dáreček

Pánové, rádi byste na své partnerce viděli krásné erotické prádlo, ale je příliš stydlivá nebo ji ještě samo nenapadlo si nějaké koupit?

Vezměte iniciativu do svých rukou. Zjistěte si pečlivě, ale zároveň nenápadně partnerčiny míry, nebo si půjčte některé její spodní prádlo a nakupujte podle toho. Takto máte výhodu, že na sobě bude mít přesně to, co vás bude zaručeně vzrušovat.

Žádnou ženu takový dárek neurazí, právě naopak. Je však důležité dbát na to, aby jej dostala v soukromí. Tedy k narozeninám, k Vánocům a k svátku ano, ale nechte si tento svůj dáreček na později, až budete sami. Podle mě se příležitost koupit něco takového najde vždycky. Můžete jí ho dát i třeba jako odměnu za dobrý oběd. 

Závěrem

V dnešní době je snadné sehnat erotické prádlo na jakýkoliv typ postavy. Tak odhoďte předsudky a obavy stranou. Každá žena a dívka má šanci zazářit v krásném kompletu a vyrazit svému protějšku dech. Opravdu každá je něčím výjimečná a je jen na nás, jak využijeme toho, co nám příroda nadělila, jak naložíme se svými nedostatky a jak vyzdvihneme své klady.

Na nabídku erotického prádla se můžete podívat zde.

Komentáře

Bez nadpisu
 od autora HS

    Muzi ruzovou doopravdy nemusi. Je to pro ne nevkusna barva, kterou nosi divni lide (s ocni vadou, z jiste minority, podpantoflaci, zeny...). Me osobne se ruzova nelibi a nelibi se mi i na zenach. Kombinace ruzova a cerna na me pusobi rozporuplne. Za neodolatelny trumf povazuji kombinaci cervena a cerna.

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora ellessar01

      no nevim cervena a cerna uz mi prijde jako dost agresivni kombinace barev...a popravde chlap jsem a z kombinace ruzove a cerne se mi celkem vari krev, a rozhodne nemam zadne vady ani uchylky a rozhodne nejsem zadny podpantoflak

      Reaguj na tento komentář