Jsem nymfomanka!

Zkušeností mám opravdu mnoho. A není to o tom, že bych střídala partnery jako ponožky. Patřím do běžného průměru v počtu sexuálních partnerů?

Jsem jiná, ale zároveň stejná jako vy

Milý čtenáři a čtenářky, všimla jsem si vašich reakcí na jeden z článků. Chci jen uvést na míru, že jsem člověk stejně jako vy, a radím vám s dobrým záměrem. Jinými slovy poukazuji na to, s čím jsem se setkala já, a sdílím s vámi své zkušenosti, svůj pohled na věc. Nikomu neříkám, že názor musí mít stejný názor. Jsme jen lidé, co člověk, to jiná ves, takže asi tak.

Nyní bych dál pokračovala, a ráda bych se s vámi podělila o trochu peprnější zkušenosti, o které jste se zajímali.

Mám ráda sex a vím, jak si ho užívat.

Zkušeností mám opravdu mnoho. A není to o tom, že bych střídala partnery jako ponožky. To bychom se možná ani nedopočítali, co si budeme povídat. S reálnými čísly vyjdu na povrch až postupem času, kdy ucítím, že je mezi námi důvěra.

A otázka, jestli patřím do běžného průměru v množství sexuálních partnerů? Kdo ví, teď ještě reálná čísla prozrazovat nebudu. Musíte si počkat.

Ale povím vám, že mám ráda sex, a jsem taková malá nymfomanka! Nevidím jediný problém, proč bych se za tohle měla stydět. Tolik lidí pije kafe, velká většina kouří cigarety, a já mám prostě ráda sex. Není třeba to více obhajovat, jsem taková, a věřím, že je nás takových víc. Nebo se mýlím? Neřekla bych.

Neměla jsem během života ani tak potřebu střídat partnery, jako si prostě užívat sexu, a všech možných sexuálních aktivit. Nejlépe každý den! A proč by ne, však lepší, než sedět doma na zadku, a nedělat nic.

Jenomže všechno má své mouchy, a tak i mou častou náruživost nebylo možno uspokojit vždy. Ne každý to má rád tak často. Proto nevydržel každý vztah, který by býval mohl vydržet. Určitě nelituji ničeho! Každá zkušenost měla nějaký význam, takhle to prostě v životě chodí.

Když mi bylo 17, tak jsem mohla souložit klidně 10x denně! Opravdu mi to nevadilo, a ani mě nebolelo nic tam dole. Často se mě kamarádky ptaly, jestli mě z toho už nebolí pipka. Takhle doslovně mi to říkaly. Vždycky mě to strašně rozesmálo. Říkala jsem, že ne.

Asi jsem byla stvořena pro sexuální život, jinak si to neumím vysvětlit. Každopádně mnoha klukům moje častá touha vůbec nevadila! Jak by mohla, když většina v těch letech přemýšlí stejně náruživě, jako já. Málokdo ale vydržel několik dní po sobě. Musela jsem se vždy přizpůsobovat tomu, s kým jsem byla.

No, nebylo to zrovna jednoduché. Během mých krásných rebelských let jsem tedy měla sex v průměru 6-8x denně. A občas nebylo nic, to když jsem zrovna byla sama. Ta dračice ve mně se musela umět hodit i do klidu. A že to bylo těžký.

Lucie Úspěšná

Komentáře

zvláštní
 od autora lucy

    docela drsný pojetí

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Viky

    Pročpak? Já to měla docela podobně. Ale samozřejmě to časem trochu vyprchá. Teď mám sex běžně, asi 4-5x týdně, ale v mých 17 letech klidně i 5x denně...

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora Hobit86

      A kolik vám je teď let? [S03]

      Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Janinka

    Být nymfomanka, je evidentně fyzicky náročné ?

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Jana

    Ano souhlasím

    Reaguj na tento komentář