Originální seznámení

Ráda zažívám velká vzrušení, co se týče různých akcí a míst, kde se mohu seznámit s někým zajímavým. Ještě lepším zážitkem je, když to celé proběhne neobvyklým způsobem. Také to tak máte?

Neplánované seznámení

Po každé, když jedu na neplánovanou akci, se dějí neuvěřitelné věci, které si budu pamatovat snad celý život. Povím vám, jak jsem se poznala s Markem, s kterým jsme nakonec měli hodně společného.

Byl pátek, jako obvykle bylo v plánu jít někam na drink, jak tomu bývá každý víkend. Zazvonil mi telefon, ve kterém mi kamarádka oznámila, že za půl hodiny jede vlak, ať si s sebou vezmu peníze na lístek, a zbytek neřeším. Nu, dobře, v té největší možné rychlosti jsem se sbalila, a šla si to pěkně svižně na vlak.

Samozřejmě jsem po cestě stihla koupit krabicáka, a začala se polehounku nalévat. Na nádraží jsem dorazila včas, sešla se s kamarádkou, která mi ve vlaku sdělila, že jedeme na fesťák někam na jižní Moravu. To bylo dost vzrušující info, a protože cesta byla dlouhá, dodržovaly jsme pitný režim (samozřejmě alkoholický)

Cesta byla velmi zábavná, protože jsme se v opojení bavily s každým druhým.

Dělaly jsme různé srandičky a vymýšlely příběhy, které nebyly ani trochu založené na pravdě. Nás ale bavilo sledovat reakce lidí, a to pro nás byla skvělá cestovní podívaná.

Nejvíc jsme se nasmály, když jsme si vymyslely, že jsme úspěšné umělkyně, a jedeme na výstavu našich obrazů. Pokud to nezní až tak vtipně, věřte, že bylo, neboť jsme to tvrdily dvěma cizincům, které to absolutně nezajímalo. Dlouho jsem se tak nenasmála...

A jak že jsem se seznámila s tím Markem, o kterém nepadla ještě ani zmínka? 

Zbýval nám poslední přestup vlakem, a my zjistily, že na určené místo jede speciální vlak, s policejním doprovodem (asi kvůli výtržníkům). Nastoupily jsme do vlaku a sedly si do zadní linie, kde šlo vidět na druhý vagon. Vlak se rozjel a my sledovaly dění z okna, když jsem si všimla, že na mě kouká z druhého vagonu jeden kluk. 

Za chvíli na mě dělal různé grimasy, až došlo na takové menší divadlo. Byl to spíš takový hec, kdo ukáže víc. V jednu chvíli si sundal čepici, a kývnul na mě, zda si sundám kšiltovku. Já si ji sundala, a smála se na plné kolo. On ale pokračoval, ukázal mi břicho, tak jsem ho bez váhání ukázala taky. Začínalo to být napínavé.

Po chvíli ukázal svou hruď, a mně tak trochu sklaplo. Jenomže, co člověk v opojení alkoholu neudělá, a tak jsem v největším vnitřním chvění ukázala prsa! V tu chvíli jsem si uvědomila, že možná stačila podprsenka, avšak napitý člověk přemýšlí jinak. To ale nebylo všechno!

Vtipný Marek na mě posléze vystrčil i holý zadek! Ale v tu chvíli se o zbytek postarala policejní hlídka, která všemu přihlížela, a radši nás zadrželi v této hříšné hře. Takže jsem už nemusela podléhat nátlaku přetahování, kdo ukáže víc, naštěstí.

Když jsme dojeli na místo, vesele jsme se dali do řeči, a trávily celý festival s Markem.

Jak říkám, není nad originální a neobvyklá seznámení, která si člověk pamatuje celý život! Věřím, že máte podobných příběhů plno a nejsem v tom sama.

Lucie Úspěšná

Komentáře

Bez nadpisu
 od autora Dana

    Ale jestli paní autorka trochu nepřehání? :D

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora jane09

    oba dva stejni uchylove, ty bych teda potkat nechtela

    Reaguj na tento komentář