Ty jsi ještě panna?

Ten pocit trapnosti a studu, když se vás někdo zeptá ... A jsou mnohem horší věci, než být ještě nedotčená, ale i tak se za to každý druhý stydí. Je tak důležité zapadnout mezi frajery a frajerky, že si člověk vymýšlí?

Jak si představujete své poprvé?

„Ty jsi ještě panna?“, ptaly se mě starší holky v jedné hospodě před zraky cizích kluků, kteří netrpělivě čekali na mou odpověď. Já jsem se s knedlíkem v krku rozhlížela po venkovní terase a sledovala, kdo všechno uslyší mou lež. Samozřejmě jsem měla strnulé nohy a cítila jsem, jak se mi lehce rosí čelo studem. Nemohla jsem ale vypadat jako nějaká zaostalá holka, která ještě neměla sex, a tak jsem rázně odpověděla, že už dávno ne.

Znáte ten pocit trapnosti, studu a lživých vět také? A jsou mnohem horší věci, než být ještě nedotčená, ale i tak se za to každý druhý stydí. Je tak důležité zapadnout mezi frajery a frajerky, že si člověk vymyslí kde co? 

Jak si ženské pohlaví představuje své poprvé, ví ale málokterý mladý muž, protože realita je často jiná. Z filmů a různých příběhů je přeci jasně dáno, že první milování je plné romantiky. Nechybí ani mnoho smyslných doteků a možná i oslňujícího překvapení v podobě nádherného místa.

A přesně taková je představa většiny holek. 

Takhle to ale z 90% není! Proč? Že by nebylo dost času a inspirace připravit něco trochu víc spešl? Ne, nemyslím si. Jedním velkým problémem je věčné naléhání našeho okolí, které nás dožene k tomu, abychom se nechaly odpanit někým, koho známe možná jeden den. Někde za rohem diskotéky nebo mezi paneláky proběhne rychlý sex, a to s větší dávkou alkoholu v krvi, takže si druhý den těžko vybavujeme, jaké to naše poprvé vůbec bylo.

Tradadadá a hlavně, že je dokonáno, že hranice je pokořena a při další trapné otázce, zda jsem ještě panna, budu moc říct opět NE. Ale tentokrát už nebudu lhát. Možná mě vnitřně bude užírat, že to nebylo jak ve filmu, ale už patřím k těm zkušenějším, takže mi to vlastně může být celé putna. 

Jo, jsou různé varianty, jak o to přijít. Buď se chcete rychle přesunout na posty zkušených holek, které to mají brzo za sebou a nesou si s sebou na každou párty eso v rukávu. A nebo si počkáte na toho pravého a zažijete pořádnou dávku romantiky, možná přesně takovou, jakou zažívají holky ve filmu. 

Je to každého volba a každého věc, avšak kdybych se já osobně mohla vrátit v čase a prožít si to znovu, možná bych volila tu druhou - romantickou variantu. Ale to bych nebyla já, taková divoška, neboť jsem patřila mezi typy, co nosily esa v rukávu!

Lucie Úspěšná

Komentáře

Bez nadpisu
 od autora bludys22

    Panna to je něco jako vyhynulý druh ne?Já nějákou ucházející poznat tak jí doma přivážu k topení :) Nechápu jak se někdo může posmívat dívce že čeká na sex z lásky a ne z ožralosti a blbosti...

    Reaguj na tento komentář