3 šílené sexuální úchylky

Většina lidí disponuje nějakou tou lehkou úchylkou, třeba dívčí školní uniforma se dá poměrně snadno sehnat, ovšem může na vás čekat i něco horšího. Mnohem horšího.

Sexuální úchylky můžou být často nebezpečné

Máte po dlouhé době vyhlédnutého potencionálního partnera a už si v duchu představujete, jak mu vyplníte všechna jeho tajná sexuální přání a jak on naopak zase vyjde vstříc vám? Inu, na tom není nic špatného, ale dejte si pozor, na to, co si přejete. Může se vám to totiž splnit.

Většina lidí disponuje nějakou tou lehkou úchylkou, ale obvykle se nejedná o nic hrozného.

Konec konců, pár jelit na zadku od karabáče ještě nikoho nezabilo, a i dívčí školní uniforma se dá poměrně snadno sehnat, ovšem může na vás čekat i něco horšího. Mnohem horšího.

1) Někdo se rád dívá

Začněme ale zlehka poměrně nevinnou úchylkou, která není sice nebezpečná, ale může vcelku efektivně rozvrátit jinak dobře fungující vztah.

Triolismus je úchylkou, kdy má jeden z partnerů potřebu sledovat toho druhého při sexuálním aktu s jiným člověkem. Statisticky se to týká hlavně mužů, ale tímto druhem jinakosti disponují i některé ženy.

Pokud je druhý partner svolný zažívat sexuální radovánky i s někým jiným, a to pod dohledem svého protějšku, je to vcelku nezávadná záležitost a často i příjemné zpestření.

V opačném případě si jeden z partnerů obvykle dříve nebo později sbalí kufry.

2) Pozor na hmyz

Lidé, kteří trpí tzv. bug chasingem neboli honbou za brouky, nejsou přitahování hmyzem, jak by se snad z názvu mohlo jevit, ale vzrušuje je představa, že budou mít sex s člověkem, který je HIV pozitivní.

Dokonce někteří z těchto jedinců tajně doufají, že se tak nakazí. Najdete-li si partnera, který bude trpět touto poruchou a vy se to nějakým způsobem domáknete, zajděte si raději na testy.

Možná nevypadáte tak dobře, jak si myslíte.

3) Jsi k sežrání

A máme tady vítěze. Vorarefílie, aneb dal bych si něco k snědku. Vorarofilici se sexuálně vzrušují při představě, že někoho pojídají, či naopak jsou sami pojídání. Vyvařovat pro takového člověka musí být za trest.

Naštěstí většina jedinců, kteří touto poruchou trpí, zůstává u představ. I když se občas najde výjimka, která potvrzuje pravidlo.

Komentáře

Bez nadpisu
 od autora honzous

    ted kdyz mi holka rekne ze jsem k nakousnuti, uz se na to nebudu nikdy divat stejne :DD

    Reaguj na tento komentář