Co ještě nevíte o ženách?

Hodně často přemýšlím o tom, proč je tak málo mužů, kteří dokáží ženu rozpálit na maximum, uspokojit ji orálně tak, aby ji to přihánělo k šílenství ještě další tři dny a proč jiní to umí a zažijete s nimi totální euforickou explozi... Tak trochu mi to bylo jasné - vědí o nás kulový. Jak by také mohli, když ženy většinou o svých touhách zarytě mlčí. Před nedávnem mi to došlo ale úplně a tím impulzem k poznání byla překvapivě Regina z VyVolených. Tohle ale není článek o ní, takže jen ta její jediná věta: "Chlapi vystřídají spoustu partnerek a přitom ani nevědí, kudy čůráme a že máme tam uvnitř nějaký čípek!"

Co by muži měli vědět o ženách?

Dobrá, s tím kudy čůráme, nemá sex nic společného :o) S čípkem taky ne. Mnohem, mnohem důležitější je vědět něco o poštěváčku, o bodu G, o ženské psychice, o jejích fantaziích. A toho skutečně nedocílíte tím, že budete "skalpovat" každou ženu na potkání. Pokud vám jde jen o váš orgasmus a vaše uspokojení, fajn. Pak v tom směle pokračujte. Jde-li vám ale o to, aby z toho žena něco měla, eventuálně aby z toho měla něco víc než jen obyčejný orgasmus, na který zapomene sotva si znovu oblékne kalhotky, pak se na okamžik zastavte a přemýšlejte, co všechno můžete na vašem přístupu k ženě změnit.

Romantika a vášeň - jde to dohromady?

Jak kdy... Ženy hledají hodné, něžné a někdy i romantické kluky. Něžný sex je hezký a.....

no, je něžný. Nikdy nebude nabitý nezkrotnou vášní, touhou, zvířecím chtíčem. Bude to jen sex. Skutečně to ženy chtějí? Možná některé, je jich málo, řekla bych. A neberu to teď zdaleka podle sebe - to ani nemůžu. Chtějí vášeň jako je v amerických filmech, chtějí cítit a vědět, jak je chcete a to, o čem tvrdí svým kamarádkám, že je nevkusné až nechutné, přesně to je rozpálí. Ne každá žena je nějak výrazně zvrhlá, ale snad každá žena chce jednou za čas milování trochu více drsné, rychlé, nespoutané... U takového sexu není čas na přemýšlení a takový sex bývá ten nejlepší. Pro oba.

Předehra je předpokladem k úspěchu!

Oproti tomu - a skoro by to vypadalo, že si protiřečím - je pro spoustu žen důležitá předehra. Nedávno v nějaké anketě bylo uveřejněno, že český pár se předehrou zabývá v průměru 7 minut. Nezdá se vám to trochu málo? Mě ne, já předehry ráda moc nemám, ale ostatním ženám by se to málo zdát mělo... Právě při předehře totiž můžete docílit toho, že se žena úplně uvolní a hlavně - můžete jí navnadit, probudit v ní naprosto neovladatelnou chuť po sexu. A to všechno pouhým drážděním. Já bych to označila skoro za týrání zvířátek (bobříků třeba)... Hlaďte ji, líbejte, dotýkejte se - všude, jen ne TAM. Dělejte to nekonečně dlouho, dokud vám ji sama nebude nastavovat, žadonit. Třeba nezačne, třeba právě vy máte doma holku, která se stydí říct si o to. Ale většina začne. Dříve nebo později... Je to na vaší výdrži.

Důvěra do postele také patří

Jen u holky, kterou znáte už nějaký ten pátek, si zaručíte, že s vámi o sexu bude mluvit naprosto otevřeně a bez zábran (a kromě ní pak jedině u mě, protože já o ničem jiném nemluvím :o) Musí ve vás mít důvěru, pak teprve můžete čekat, že se vám svěří s tím, co ji láká, co se jí doopravdy líbí atd. Je fakt, že v dnešní době, kdy na ženy aplaudují všechny ženské časopisy svým: "Mluvte o sexu!", o něm skutečně začínají mluvit. Díky Bohu! (no, sakra, jemu asi zrovna nee) Nedůvěřivě a ještě hodně potichu. Takže vám nezbývá nic jiného než se taktně a opatrně vyptávat anebo zkoušet, co právě na tu vaši zabírá. A na každou zabírá něco jiného, to je na tom to nejhorší!

I muži chybují...

Spousta mužů to neumí udělat pusou anebo jim to trvá šíleně dlouho. Tak dlouho, že nás to už nebaví anebo místy pobolívá. Já vím, opakuju se a nemusela bych vám to stále předhazovat, shazovat vaši ješitnost atd. Ale ono to jinak nejde. Je to k uzoufání. Nebojte se vůbec kromě jazyka používat i prsty a rty. A předně sledujte, jak na co partnerka reaguje. Přeci poznáte, že se jí něco líbí nebo ne? Zavzdychá, přitáhne si vaši hlavu blíž ke klínu, nebo zvedne pánev blíž k vám....co já vím, co dělá vaše partnerka? Když se jí tedy něco zalíbí, pokračujte v tom. Jakmile budete stále odbíhat jazykem jinam, střídat tempo anebo ji jen něžně šimrat špičkou jazyka, budete u toho do Vánoc. Na mou duši! (až vám ten jazyk upadne! tak!) Ženy v tomhle asi nejvíc lžou. Nikdy vám neřeknou, že to neděláte tak úplně správně. V podstatě je pravda, že se dá těžko napsat návod "Jak to udělat správně jazykem" - každá to má jiné, ani ony vám to zřejmě popsat neumějí, tak to zkoušejte. A opravdu nespoléhejte pouze na jazyk. Pro připomenutí jen jeden starší článek: Ústní kreace.

Kvantita zdaleka není totéž, co kvalita!

Nevěřte tomu, že skvělým milencem se stanete tím, že vystřídáte spoustu partnerek. Skvělým milencem se stanete tehdy, že jednoho dne potkáte holku, která vás zasvětí do ženské říše. Bude si s vámi hodiny vyprávět o tom, proč má při menstruaci největší chuť na sex, kde je poštěváček nejvíc citlivý a proč se tomu místu spíš vyhýbat a nikdy se nebude stydět vám říct, co ještě by chtěla zkusit. Možná už jste takovou učitelku potkali a jestli ne, pak vám nezbývá než do té role vyvolit vaší nynější partnerku. Pak teprve někteří konečně pochopí, že předehra neznamená, že ona vám ho vykouří, že být borec světa neznamená, že ho máte dvacet čísel velkého, ale to, že ona se pod vámi svíjí už v pátém orgasmu a možná vám pak konečně i pošeptá, že by chtěla zkusit něco, o čem už dávno sníte. Být skvělým milencem totiž mimo jiné obnáší i to, že je z vás žena tak paf, že by vám splnila, co vám na očích vidí. Skoro všechno. Howgh. Přeji hodně dobrého a ještě lepšího sexu, dlouhé zimní večery se totiž pomalu ale jistě blíží.

Komentáře

Bez nadpisu
 od autora Pry

    Předehra: Všeho moc škodí. Moc dlouhá předehra je stejně špatná jako krátká. To, že je předehra "krátká" většinou spíše znamená "špatná". Ale přiznám se, že předehra je umění, které se budu učit až do (sexální)smrti.

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Barbarka

    Hm, hodně dobrý článek. [S03]

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Inka

    Pry, víš ono záleží na mnoha věcech. Některá ani předehry ráda nemá (já), jiná by zůstala jen u nich... Spíš než o předehru jde o to umět ženu rozpálit, navnadit, natěšit na to, co přijde. A to ani nemusí být o nějakém mazlení nebo mistrovském orálku (i když proti němu snad žádná žena nemá nic [S04]. Hodně ¨štěstí v učení [S03]

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Inka

    Barbarko, jsem ráda, že se líbí [S03]

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Max

    [S03]..............[S04].........líbí

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Kant

    Moc dobrý. I když kvantitu bych jako učitelku taky uplně neodsuzoval...[S03]

    Reaguj na tento komentář
hmmm
 od autora Maja

    super!!! většinou pravda[S03]

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Osminohej tygr

    Clanek se mi libi. MOC sem se pobavil :D Zvlaste bych vyzdvihl zaver. takovy to "...a možná vám pak konečně i pošeptá, že by chtěla zkusit něco, o čem už dávno sníte." To mi dost pripomina (uz ani nevim odkud to je): "Give her all money, steal best necklages for her, make yourself a slave, so she can live in best house in the world, die for her. Then she will think about it." [S04]

    Reaguj na tento komentář
Chlapi přečíst 100x
 od autora plavusa

    Super článek, naprosto souhlasím.
    Měla by to být povinná četba pro chlapy.
    Snad jen s jednou věcí mám problém. Když vyškolím toho svého milovaného, pak mi ho už žádná jeho milenka nevrátí.
    A jeden dotaz - proč správný návod k použití některým chlapům dojde i bez mluvení a vysvětlování a jiným nepomůže ani prokládání mrtvolného ticha výkřiky ano ano, aby pochopili kdy je to správně?

    Reaguj na tento komentář
    Re: Chlapi přečíst 100x
     od autora :)

      K temu dotazu: :)
      Povím Ti to ze svého chlapského hlediska...
      Stejně tak, jako jsou veliké rozdíly v osobnosti mezi vámi ženami, tak jsou i mezi námi muži. Mám kámoše, který je pro ženy VELICE fyzicky přitažlivý a pokud dojde na řeč, ohledně těchto otázek, kroutím jen nevěřícně hlavou... :) Myslím, že tím jak nemá nouzi o zájem žen, tak nemá potřebu se těmito věcmi zabývat... Někdy mu i dotyčná potvrdí, že je docela katastrofa, ovšem on jaksi furt a stále nechápe :)

      Taky si je třeba uvědomit, z čeho jsme vzešli... Nemyslím si, že by v době pravěké žena požadovala něco jako orální sex :) Chlap prostě popadl ženskou a začal do ní bušit! :) To byla zřejmě celá romantika :))) Dnes je to samozřejmě jiné a pánové mají co dohánět :)

      A ještě ke článku k odstavci „I muži chybují…“

      Jako chlap jsem asi hodně jednoduchej tvor, jak už je potvrzeno v několika studiích, kdy je jasně potvrzeno, že my muži jsme schopni zaměřit svou pozornost vždy jen na jednu činnost :) Takže, „udělej mi to pusou“ a k tomu si všímej, jak reaguji :) Dámy, divily by jste se, jak to někdy není snadné :) Když svému milému povíte (pro nás jasně znící větu) „udělej mi to pusou“, tak v 90% vám to váš brouček bude dělat jen pusou :) O tom, použít k tomu jiný nástroj, není ve větě ani zmínka :) Takže, pokud chcete učit svého milého, hlavně se vyjadřujte více přesněji, aby to „klučík“ pochopil :)))

      Reaguj na tento komentář
chvalim clanek ;)
 od autora Peya

    supr clanek - moc hezky napsano :) autorka je borka :)) jinac musim rict ze mam doma fakt poklad co se sexualniho vyziti tyce :) panove drzte se tohodle clanku a budete svymi partnerkami taky vychvalovani az do nebe :)

    Reaguj na tento komentář
Muž má mnoho fantazií ale co je to platné !
 od autora 20emo

    Ano to co jsem si právě přečetl je plné rozporů. Každý muž má jistě mnoho fantazií i informací o mazlení ,milování o poštěváčku i bodu g. Jenže tohle mu je celkem k ničemu když nepotká vstřícnou partnerku. Takže mnoho mužů bohužel ,nikdy za svůj život ,nemohou použít ani uplatnit nic z toho co popisujete. Je to velmi smutné konstatování ,leč pravdivé. Ihned vysvětlím . Ženy v převážné většině žijí v obrovském rozporu a lži ,tak jak by mohli připustit to co jim dělá dobře ? Žena přece dělá naopak vše pro to aby to skryla ! A další velká pravda je ,že muži kteří jsou opravdu v těhle věcech šikovní si zpravidla u žen ani neškrtnou. Muži kteří dokáží skutečně vyvolat u žen Božské pocity a slastná vyvrcholení jsou vlastně outsajdři protože ženské z nich mají již od začátku nepříjemné pocity. Nepříjemné pocity z toho ,že jim rozumí ale hlavně ,že s nimi nemůžou tolik manipulovat jako s primitivem. A tak se ženy ve finále paradoxně bojí svého vlastního těla. Protože jak by tomu bylo kdyby se našel někdo kdo je dokáže uvést do slastných nebezkých výšin ? Je to jednoduché mají strach ze své vlastní rozkoše a potažmo ze své závislosti na tomto uspokojení.A též závislosti na konkrétním muži.Dnešní žena přece nechce žádnou podřízenost at´v jakémkoli smyslu. Mám dojem že v dnešní době ženy i muži heterosexuálně zaměření mají své vlastní světy které se dají jen velmi těžko spojit. Možná to mají v jistém smyslu mnohem jednodužší lesbičky a homosexuálové ,protože ti alespoń jasně vědí co chtějí a nemají tudíž tolik uhybných a zkrytých manévrů. Jirka[S02]

    Reaguj na tento komentář