Prožijte lechtivé hrátky s perem

Také se vám občas zdá, že v posteli je to pořád dokola to samé? Můžete vyzkoušet velké množství pomůcek, ale stereotyp se postupem času stejně vrátí. Chce to něco nového, něco lechtivého. Máme pro vás tip, který jen tak někoho nenapadne. Vyzkoušeli jsme pro vás pštrosí pera.

Vzrušte ji peříčky

Přiznám se, že zapojit do hrátek v posteli pštrosí pero se mi zdálo zezačátku poněkud podivné. Osobně jsem nebyl na takovou pomůcku zvyklý a nevěděl jsem, co s ní dělat. Má partnerka však pštrosí pera uvítala s nebývalým nadšením.

Pštrosí pero je vlastně jeden dlouhý brk s velmi jemným chmýřím. Vypadá velmi ozdobně, kromě postele by se hodilo i do klobouku či do vitrínky. Právě jemnost chmýří je hlavním důvodem, proč je pero tak dráždivé. Když s ním přejíždíte partnerce po kůži, je jí to velmi příjemné. Tak jemných doteků skutečně žádným jiným způsobem nedocílíte.

Pera se hodí především pro lechtivé hrátky. Můžete s nimi přejíždět kdekoli po těle partnerky a sledovat, jak se jí dotyk perem líbí. Občas jí z něj vyrazí i husí kůže. Pro partnerku je dotyk pery báječným uvolněním, relaxem. Protože je pero skutečně velmi jemné, můžete se s ním dotýkat i zákoutí partnerčina těla, která běžně zanedbáváte.

Když s perem přejedete postupně celé tělo vaší partnerky, krásně se vám uvolní. Je to velmi zajímavá předehra s romantickým nádechem.

Dovedu si velmi dobře představit, jak by se pero dalo využít při svádění ženy. Až ji budete mít doma, vytáhnete pero s tím, že jí trochu pošimráte. Nejdříve na rukou, poté na zádech, na bříšku, na nohou… A za chvíli vám již žena leží svlečená v posteli a očekává další mazlivě lechtivý dotyk. Pero dokáže ženu skutečně krásně navnadit.

Pero jsem testoval s partnerkou několikrát. Zkoušeli jsme různou intenzitu doteků a různá podle citlivosti. Zjistili jsme, že nejlépe ženy vnímají jemné doteky na zádech, při kterých se krásně uvolní, a dále jemné doteky na hýždích s postupným stoupáním až k pohlaví. V podstatě u všech erotogenních zón reagovala partnerka na pera přívětivě.

Osobně si myslím, že pera jsou nová, neokoukaná a báječná pomůcka k předehře či ke svádění. Pokud je zapojíte do svých milostných hrátek, bude vám vaše přítelkyně velmi vděčná.

Pro možnost objednání pštrosího pera klikněte na tento text.

Komentáře

Pero
 od autora Moon

    Tak to začnu chovat pštrosa [S04]

    To zní skvěle, já to zatím zkoušel jen s brkem bažanta a i tak to dělalo svý [S07]

    Reaguj na tento komentář
    Re: Pero
     od autora Klára

      moon,vykašli se na nějaký ptačí péra a radši si opečovávej a spoléhej na dovednosti a kouzla svého pera vlastního :-)
      Uplně mě ten tvůj příspěvěk s bažantím perem vylekal,na mě tohle při sexuálních hrátkách vybalit borec,tak si myslím,že je magor a stáhnu se tak,že by se do mě už nedostal :-)). Tyhle rádoby libůstky se snad hodí až do pokročilejšího vztahu nějakému starci na klobouk,nebo vyloženě jako legrácka ve smyslu " Koukej,takhle dlouhý péro mít nikdy nebudeš" :-)

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re: Pero
       od autora OffTopic:))

        nerozumiem tvojim namietkam, klara. Mozno by nebolo uplne v pohode vytiahnut taketo pero na ,one night stand', ale do dlhodobejsieho vztahu, sa hodia taketo somarinky. Osobne som pouzil ruzu zbavenu ostnov(pstrosa ani bazanty doma nechovam). Vyborna predohra, romanticke gesto(namet na to som inak ukradol z nejakeho filmu).

        Reaguj na tento komentář
        Re: Re: Re: Pero
         od autora Klára

          Offtopic
          nerozumíš asi proto,že jsi slovenské národnosti:-)
          Prostě péro z bažanta nebo pštrosa sloužící jako sexuální pomůcka by mě i v dlouhodobém vztahu dovedlo k záchvatu smíchu či nařknutí dotyčného z mírné deviace :-) Nyní ještě ve spojení s profilem moona a nejsem opravdu schopna důstojné soulože :-))) Navíc mi to ještě evokuje českou písničku "Skákal pes přes oves":-)))


          PS S tou růží je to ovšem už něco jiného a moje představy hoří .-)))

          Reaguj na tento komentář
          Re: Re: Re: Re: Pero
           od autora OffTopic:))

            reci o narodnosti si laskavo odpusti. kym ta niekto snad zle nepochopi ;-)

            Reaguj na tento komentář
            Re: Re: Re: Re: Re: Pero
             od autora Klára

              nerozumím tvojí námitce,offto picu.... to asi proto,že jsem české národnosti :-)

              Reaguj na tento komentář
              Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pero
               od autora OffTopic:))

                hehe, pozdavas sa mi. Mozno ti tu tvoju narodnost aj niekedy odpustim.

                Reaguj na tento komentář