Jak to vidí holka (3) - Mailový pokus

Pokoušíte-li se sbalit holku pomocí emailu, dejte si velký pozor na jeho délku. Není nic otravnějšího než číst dlouhou nezáživnou zprávu.

Když jsem začínala se psaním na tomto serveru, RaShCZ mě varoval, že mi okamžitě začnou psát muži dožadující se mé pozornosti. Měl pravdu. Hned v diskuzi pod mojí prvotinou naleznete sáhodlouhou komunikaci s jedním svůdcem. Popravdě řečeno mne jeho zprávy zaujaly. Protože jsem však nechtěla vést komunikaci veřejně, dala jsem mu na sebe email.

Co se však nestalo. Ze zajímavého člověka, který se nebál udělat si ze mě legraci, se vyklubal někdo, kdo se omlouvá za své činy. Poslední e-mail, na který jsem již neměla odvahu odpovědět, přidávám do tohoto článku. Vysvětlím vám, proč rozhodně není dobré takto psát zprávy.

No, vidíš, že to jde...když se chce. Umíš být i rozumná(ý).

Už už jsem začínal být nasraný...ale s těmi feromony jsi mě potěšila. Co takhle se bavit normálně? A zapomenout na to předchozí? Abych ti pravdu řekl, ty moje příspěvky na svadeni.cz byly trošku zamýšleny jako.....hmm...jak to říct....verbální experimentální exkrement....a navíc, když jsem si potom četl ty pozdní, tak jsem se vyděsil i sám. Povedlo se..haha..Ale ve skutečnosti zas takové monstrum nejsem. To víš, za anonymitu internetu se dobře schovává. Sám s tím mám trošku problém...Ale už to omezuju...moje výplody na sv.cz byly poslední. Takže jak se vlastně jmenuješ a kdo skutečně jsi? Posílám fotku, ať víš, s kým máš tedy tu čest (ať už jsi kdokoli...). Fotka je z mé jednočlenné pánské jízdy do Prahy (znáš to?)...na Bílé hoře...Tedy doprovázela mě bývalá přítelkyně...ale to se nepočítá..haha. Takže pošli taky fotku...ať vím, že jsi pořádny chlap...a konečně to přiznáš. A mužeme rozjet rozsáhlou ANTIferomon kampaň. Za lepší sváděni.cz bez feromonů...haha.

Nejdříve něco k formě. Všimněte si, že dotyčný neovládá interpunkci. Celá zpráva budí dojem haldy textu, kterým by se bez zádrhelu neprokousal ani sysel. Špatně. Když chcete ženu zaujmout pomocí emailu, musí váš text být jasný a srozumitelný.

  • První zásada – text musí být jasný, srozumitelný a bez chyb.

Když jsem si nyní email přečetla poněkolikáté, došlo mi konečně, co mi na celé zprávě nesedí. Autor do ní píše své myšlenkové pochody. Působí to, jako když potkáte na ulici muže, který bude něco mumlat a při tom rozhazovat rukama. Řeknete si, že není normální. Takhle na mě vyznívá text.

  • Druhá zásada – nepsat myšlenkové pochody, držet se tématu.

Každá holka ráda rozebírá s kamarádkami své pocity či trápení. Když si tyto věci píšete po emailu, zabere to obrovské množství místa. Ovšem muže, který napsal tuto zprávu příliš neznám. Proto nemám náladu trávit hodiny času čtením jeho výtvorů. Navíc si všimněte, jak často mění témata. Vše vytváří neskutečný chaos.

  • Třetí zásada – email musí být krátký a přehledně strukturovaný.

Teď něco přímo k textu. Více než polovina zprávy je jedna velká omluva a výmluva. To má být sebevědomý muž? No styď se!

Zbytek jsou narážky na mé pohlaví a na feromony. Obojí jsou dost konfliktní témata. Opravdu nehodlám přesvědčovat každého návštěvníka, že jsem opravdu holka. Uráží mě, když si někdo myslí, že bych lhala. Co se feromonů týče, tak sice zastávám názor, že bez jejich věčné propagace by web byl lepším místem. Nějak ale nevím, z čeho by mě a ostatní autory platili.

  • Čtvrtá zásada – nerozebírat konfliktní témata (pokud není cíl ženu vyprovokovat), neomlouvat se.

Zvlášť musím dát zmínku o přítelkyni. Jako podle autora emailu se žena nepočítá? Tak pozor, abys vůbec nějakou měl.

  • Pátá zásada – nepsat nic, co by mohlo vyznít šovinisticky.

Jak vidíte, chyb v tomto textu bylo skutečně hodně. Vyvarujte se jich. Můžete být sebelepší a sebekrásnější svůdce, avšak po emailu tohoto typu dívku opravdu přestává bavit s vámi komunikovat.

Děkuji RaShoviCZ za spolupráci s rozborem. Máte-li k textu emailu další připomínky, napište nám je. Rádi vaše podněty uvítáme.

Komentáře

to Terry:
 od autora Reaper

    Jedna vec. Nejsem zastancem zverejnovani soukromych zprav (dotycny ti ho asi nepsal proto, abys ho sem vystavila). I kdyz dotycny pusobi jako blbec, otrapa, zoufalec, co to musi zkouset maily na 17cku nebo kdovijak strasne, tohle se proste nedela. (kdyz uz si teda chces hrat na slusnou holku).

    A ted k textu samotnemu. Co z toho textu plyne ? Hodne veci. Hlavne tedy to, ze chovani ala "hodny hoch" je cestou do pekel.
    Ohodnotit sva vlastni slova jako "verbální experimentální exkrement" je otresne. Tak nejak si asi neuvedomil, ze prave to, ze se choval jako arogantni namyslenec byl ten DUVOD, proc si mu dala mail a chtela si s nim psat. Proc ti pripadal svym zpusobym zajimavy. Proc te zaujal.
    A on stravi polovinu mailu vysvetlovanim, ze on vlastne takovy neni, ze je to vlastne strasne hodny kluk. A ze ten duvod, proc si ho chtela poznat, byla vlastne jen pretvarka. Ó můj bože !!!

    "Co takhle se bavit normálně?"
    To znamena , ze on se doted bavil nenormalne ? Asi nejaky schizofrenik. Ale horsi je, ze zacal pusobit jako nekdo, kdo si nestoji za svym nazorem, za tim co rekne/napise. Uz jsem to psal drive. Dulezite je se neomlouvat. Nikdy za nic. Kdyz od holky uslysis treba vetu: Tohle si uz trosicku prehnal, nemyslis ? Rici: "Jo, promin, mas pravdu, omlouvam se" je to nejhorsi, co muzete udelat. Lepsi je treba neco ve smyslu: " Ale, ale necerti se tak, at nemas vrasky puritanko. " Pripadne ji jeste trosku popichnout vetou: "Proste existuji lidi, co maji sex radi. Tak se nevztekej kvuli tomu, ze mezi ne nepatris."

    "Sám s tím mám trošku problém..."
    Blbe. Pritazlivy muz nema s nicim PROBLEM !! (to tu psal uz Rash ze slovo "problem" by nemel muz nikdy ani vyslovit )

    trapne zebrani o fotku + trapny pokus o vtip s byvalou pritelkyni (asi si neuvedomuje, ze kdyz bude spatne mluvit o sve byvale, nejen, ze si zena rekne, ze takhle muze pak mluvit i o ni, ale navic tim snizuje svou vlastni cenu. Kdyz to byla takova krava, proc s ni teda chodil ? Ubozak, co si nedokazal najit lepsi ? )

    "A mužeme rozjet rozsáhlou ANTIferomon kampaň. Za lepší sváděni.cz bez feromonů..."
    Tipuji, ze si mu v nejakem predchozim mailu naznacila, ze ti feromony taky nesedi, tak se toho chytil v nadeji, ze spolecny cil spojuje. ( tomu, ze by to byl takovy blbec a inicioval to sam od sebe se mi nechce verit. )

    A na zaver opet opakovani. Kdyz mluvite s zenou, VYNECHTE trapny nervozni rozpacity smich. Pusobi to strasne zoufale, nesmele, nesebevedome. Jemu se povedlo nemozne. Tenhle trapny odpuzujici smich se mu podarilo vpasovat i do psane komunikace .... [S09]

    Reaguj na tento komentář
    Re: to Terry:
     od autora RaShCZ

      Jen v rychlosti odpovím na první odstavec, protože tohle asi zajímá více lidí. Terry má od toho člověka svolení publikovat soukromé zprávy. Jinak by článek nevznikl. Na ostatní body odpovím později.

      Reaguj na tento komentář
    Re: to Terry:
     od autora Terry

      Na první odstavec už ti RaShCZ odpověděl za mě. Článek bych nepsala, kdybych neměla svolení samotného onoho mailu. Třeba mu to poskytlo vysvětlení, proč jsem najednou přestala odpovídat.

      S tvým rozborem souhlasím. Takhle se na to také lze dívat. I když se to určitě nebude všem líbit. Hodně lidí má dost zkreslenou představu o balení. Když jim pak naservíruju takovýto článek s rozborem, řeknou si, že to je kravina. A přece není.

      S feromony začal onen muž. Nějak mu ale nedošlo, že jako nová autorka se těžko můžu stavět proti tomu co tenhle web živí. To bych toho už moc nenapsala.

      Reaguj na tento komentář
Připomínky?
 od autora ax

    K tomu textu snad ani nelze mít nějaké připomínky. Připomínky lze mít k něčemu, kde je alespoň trochu se něčeho chytit, ale tenhle text bez hlavy, paty i těla, bez jakékoliv souvislé myšlenky, to je opravdu hrůza. Není v tom použitelná snad ani jedna věta. Ale ruku na srdce - to se dalo čekat už z formy příspěvků v té diskuzi pod tím prvním článkem, schválně jsem si to vyhledal. Vždyť je vedena v úplně stejném duchu.

    Nechtěla by sis psát raději se mnou? Klidně ti taky dám souhlas se zveřejněním [S07] [S03]

    Reaguj na tento komentář
    Re: Připomínky?
     od autora Terry

      Ta diskuze je docela dobrá. Mně se teda líbila.

      Psát druhý článek o mailové komunikaci nechci. [S08] U počítače toho moc nenasedím, jsem raději žena činu.

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re: Připomínky?
       od autora gin

        v podstate sem se nejdriv zarazil pac sem dost znamy tim ze pisu hoodne hodne hodne....a nekdy mam sam ze sebe pocit ze az moc, ale rozhodne se jim pak neomlouvam pac mam pocit ze pisu o tom co ji zajima pripadne mohlo by zajimat..takze vim o cem pisu i kdyz je toho nekdy moc, tim padem neresim to co sem uz psal, NIKDY az na vyjimky jednou za deset let viz dr chocholousek :)

        a mozna stejne ani vse necte,vybira si a kdyz ji mam rad , klidne ji tu moznost poskytnu pac me to taky nic nestoji .. ;)

        pak sem si precet text toho noumy a poskocil sem si ...tak trapny mail sem snad v zivote nenapsal,
        no uz jen zminka o bejvalce tam nemela VUBEC co delat( pokud te chtel dostat ven ) , kdyz byla navic negativni, mela v tom adresatka hned jasno ...hnup, dal neresit ;))))

        cas od casu tu najdu uzitecnou radu a jakesi pravidla o baleni taky plati, ale rek bych ze navod jak sbalit zenskou stejne neexistuje...pac sto lidi sto povah..
        ale jedna vec je jista.
        bud udelas ten nej prvni dojem a pokracujes,
        anebo udelas spatny prvni dojem a to pak radsi druhy ani nezkousej a najdi jinou na kerou udelas zas dobry prvni dojem a pokracujes,...
        ( muzes ten nepovedeny prvni dojem zlepsit po nake dlouhe dobe a prekryt ten prvni nepovedeny, ale stopa po zmiziku na papire taky vzdycky zustane a nikdy, NIKDY uplne nezmizi ...jasne?

        ALE lehci je porad najit dalsi zenu nez zmenit prvni spatny dojem :)))))) )
        kurna chci taky penize za psani , pac kdybych vytah svy esa z rukavu tak by se mistni balici nestacili divit co dokaze spravna psychologie se zenami i muzi (sklonovani me nak nejde :)
        hm ?? [S04] [S08]

        Reaguj na tento komentář
        Re: Re: Re: Připomínky?
         od autora RaShCZ

          Nikdo ti nebrání, abys psal pro tento server. [S03] Jen by sis musel dát pozor na to, ať se držíš tématu, a zároveň trochu vylepšit pravopis. Jestli máš zájem, napiš mi na mail, který mám v profilu.

          Reaguj na tento komentář
        Re: Re: Re: Připomínky?
         od autora gin

          tak za prvy nenasel sem ve svym prispevku jedinou hrubici a hacky carky se nepocitaj pac nemam ceskou klavesnici.
          mozna si myslela slovoslet a interpunkci [S04]

          anyway ..asi nemam zajem, zadarmo ani kure nehrabe a ja ziju v hoodne drahy zemi, tzn potrebuju svuj cas vyuzit tak abych z toho neco mel..nejde o vypocitavost, nybrz o instinkt preziti [S07] (

          nicmene dik.. [S04] budu o tom uvazovat

          Reaguj na tento komentář
          Re: Re: Re: Re: Připomínky?
           od autora Endrjů

            [S04] [S04] Neumíš psát ani trochu! Máš tam několik desítek chyb. To se to bojíš přiznat, nebo jsi vážně tak hloupý, že je nevidíš?

            Reaguj na tento komentář
            Re: Re: Re: Re: Re: Připomínky?
             od autora gin

              # Vždycky bylo, je a já se domnívám, že i bude na světě víc lidí hloupých a nevzdělaných, než chytrých a vzdělaných, i když chytrost a vzdělanost nejsou na sobě přímo závislé. Já znám mnoho vzdělaných hlupáků.
              ============
              Werich
              [S04]
              bojim se hlavne tebe a tvych plodnych komentaru tykajicich se svadeni [S04][S04][S04]

              Reaguj na tento komentář
              Re: Re: Re: Re: Re: Re: Připomínky?
               od autora Endrjů

                Takhle to mělo být správně: Tak zaprvé, nenašel jsem ve svém příspěvku jedinou hrubici (? – hrubku) a háčky a čárky se nepočítají, páč (poněvadž) nemám českou klávesnici. Možná jsi myslela slovosled a interpunkci. Anyway… asi nemám zájem, zdarma (resp. zadarmo) ani kuře nehrabe a já žiju v hodně drahé zemi, tzn., potřebuju svůj čas využít tak, abych z toho něco měl. Nejde o vypočítavost, nýbrž o instinkt přežití. Nicméně dík, budu o tom uvažovat.

                Reaguj na tento komentář
                Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Připomínky?
                 od autora gin

                  s odpuštěním pane, vy ste vůůůůůl [S04][S04] nicméně i hnidopichové jako vy mají na světě své zasloužené místo a proto vás jmenuju svým místopředsedou pro opravu drobnych chyb, potírání slangové mluvy a podobné havěti ve svych příspěvcích.
                  btw ke všem těmto drobnym chybam sem se v tom příspěvku doznal, tak co řešíš ty mííííírku?[S04][S04] čti radši obsah a někdy se nad ním zamysli [S03]

                  Reaguj na tento komentář
                  Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Připomínky?
                   od autora gin

                    Aneb to nebyly chyby z neznalosti, to byl úmyslně použitý styl psaní, který jsem použil, a který ty ses rozhodl proti mě použít, aby jsi mi dokázal, o kolik jsi lepší než já. Inu, synu, skládám ti poklonu. Jestli jsi tak dobrý i v tom svádění, jako v tom pravopisu, neřeknu ti jinak než El Ňiňo[S07]

                    Reaguj na tento komentář
      Re: Re: Připomínky?
       od autora ax

        Terry: ta diskuze se ti líbila? Vždyť už v ní jsou věci, které mu pak v tomto článku vyčítáš. Jak říkám, jak to dopadne se dalo odhadnout už z té diskuze, a předpokládal jsem, že ona výzva ke kontaktu mailem byla učiněna právě za účelem nasbírání autentického materiálu pro ostrašující příklad.

        Jinak že by sis se mnou chtěla psát nepředpokládám, ta otázka byla samozřejmě řečnická. Pokud bych si s tebou chtěl skutečně psát, neuvedu to takto, ale úplně jinak [S03]

        Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora gin

    hahaha tak bud si natolik verim ze na druhe strane je fakt zenska a pisu si s ni, anebo mi da nejaky duvod pochybovat o svym pohlavi a to pak teda nepisu vubec a hledam radsi takovou u kery neni o cem pochybovat....to se ale vuubec nedivim ze te to urazilo, Terry , pac holce co by mi napsala ze mi neveri ze sem chlap neodepisu nikdy i kdyby byla sebehezci :)) [S04] lol

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora gin

    hodne holek i hezkych naopak rado dostava dlouhe dopisy ..takze delsi email nevadi, to vim jiste... v tom je clanek uz od zakl;adu napsany chybne.,.
    ale ten dopis musi byt akcni, nezny , plynuly, ctivy, vtipny, bez hrubek, bez tech mezer vyplnenych teckama atd..
    a hlavne cely pozitivni a musi byt jasne ze je psan tak dlouze s cilem pobavit a ne s cilem vylivat si srdce ci popisovat nake vsedni nepodstatne veci !!

    uvedeny priklad neobsahuje ani jedno z uvedenych , a proto pravem shorel.
    fakt je, ze kdo psat neumi, ten by mel snad radsi napsat SMS ku pac dobry dopis je totalni klasika, dnes uz skola pro narocne...ale hezke holky za dobre napsany dopis casto dekuji zlatem :)) zvlast kdyz potrebuji povzbudit. a hlavne pak davaj chlapovi mnohem ostrejsi sance uz na prvnim rande.( pokud vyjde i onen dulezity prvni dojem na ktery prichazi rada az "v realu") takze umet psat se vyplati . Navic kdyz se holka s klukem potka "normalne" takze nekde nazivo, a ne na netu, casto nikdy ani nezjisti, zda umi psat nebo je v tom neschopny... stejne jako na netu clovek nikdy nezjisti zda je ta holka pekna nebo ne...
    takze psavec ma od zacatku vyhoduy v tom, ze kdyz uz by nic, tak ho ta holka aspon bere jako inteligenta co umi pekne psat a to je prece jen vzdycky plus.

    pointa? seznamovani na netu muze byt stejne hodnotne jako to "normalni", paklize ten clovek psat umi, a mozna jeste hodnotnejsi kdyz z toho udela svou silnou stranku

    ...de jen o to, ze na netu se hleda vzdy jen to prvni rande, a ne zadny vztah, o tom se moc nemluvi, ona sama pochopi, ze tak dlouhe dopisy asi nebudu psat naky kera mi za to nestoji ...)
    a chytrym psanim se da uz pak uz na prvnim rande docilit toho, co ruzny balici nedostanou ani na patym .. ano , je to tak, pussy :)))

    dalsi big + pro net...
    kdyz chodim od jedny k druhy nekde na disce, vidi me vsechny jak to zkousim, nerek bych ze to pusobi moc dobre
    kdyz septam s peti holkama najednou na chatu, je asi 90 procent sance, ze se to nikdy navzajem nedozvi [S04] a ja si dam rande klidne se vsemi peti
    muj nazor..do klubu se nechodi balit, ale de se tam az s tou zenskou na rande, pripadne s partickou bezcilne parit
    neni nic horsiho a zoufalejsiho nez balic(ka) v klubu(navic hluk kolem komunikaci stejne neumoznuje, no o to vice se da balit na dotyky:)))
    ... my favorite place k sbaleni zeny od nejlepsiho po nejhorsi : NEt, skola,denni bar nebo pub bez hlucne hudby, zoo poute a podobne mista, ulice(kdyz zena sedi treba na lavicce ), obchod, dopravni prostredek ( nedoporucuju, muze nahle vystoupir kdykoliv, moc to tam nema smysl paklize nejde o dlouhou cestu ) [S08]

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora Archeopteryx

      Hele ty chytrej, tak opravdu napiš nějaký článek o tricích na seznamování po netu, když jsi v tom údajně tak dobrej :-) Podle (nejen) mých zkušeností to zdaleka není tak jednoduché, sice odpadá potíž s oslovením, ale jinak podstatně těžší zaujmout. Na seznamky znám vesměs negativní reference, těch pozitivních minimum.

      Reaguj na tento komentář
      Bez nadpisu
       od autora gin

        zadarmo ani kure nehrabe natoz ja :), ..takze clanek necekej ..pochybuju totiz ze bys me za nej zaplatil tolik kolik si zaslouzim .
        potiz s oslovenim ja nemam nikde a nikdy, nevim tudiz co to je..rezervy mam urcite v koncovce, paklize nejde vse podle idealniho planu. seznamka , to je pro zoufaly, tam nikdy nelezu ..a hlavne to trvaaa nez ti nekdo odepise, proste uplne k nicemy ..ja du na chat, instinktem lovce vyberu tu pravou a tam se s ni bavim online, pak ji kdyztak pozvu ven, kdyz je to mozne ( jakoze kolik holek z chatu je zrovna v irsku aby to bylo mozne vzdy) .ale sou i takove.. to musis mit taky slusny profil a zapracovat na nem trochu, holky maj radi kdyz chlap pracuje at uz na cemkoliv.. a ne jen hubu plnou kecu ..
        kdybych byl v cr muzu mit kazdy tyden hezci a hezci babu pac chaty sou jich plne .
        i bez profilu.
        divil by ses ale v irsku neco jako x chat proste neexistuje..
        a btw to co sem napsal zatim sem uz na clanek pomalu vyda, ber to jako mou dobrocinnost a taky prispej svou troskou do mlyna misto abys jen poustel kritiky [S04]

        Reaguj na tento komentář
        Re: Re: Re: chytraku
         od autora gin

          na rovinu ..ani nemam chut prozrazovat svy triky a napady ..a mozna ani zadne nemam, ja se s tou babou proste bavim, pokud mozno odlehcene a kdyz se mi zda ze by sme se spolu meli o cem i v realu, tak necekam a vytahnu ji ven. to kazdy musi vedet sam jak a o cem se s holkou bavit,kde ji pozvat atd. kazdy mame neco a kazda holka bere na neco jineho ,,takze asi tak.

          Reaguj na tento komentář
          Re: Re: Re: Re: chytraku
           od autora RaShCZ

            Zajímavé... Už podruhé tu opakuješ, že zadarmo ani kuře nehrabe, a při tom články narozdíl od komentářů honorujeme. A ten čas, který jsi již komentářům věnoval, by podle mě stačil tak na 2 články.

            Takže to vidím spíše tak, že ty ve skutečnosti nic podstatného nevíš. Ve tvém chování jen vidím snahu vychloubat se, avšak nějak nemáš čím, protože jsi nic světoborného nesdělil...

            Reaguj na tento komentář
            aha
             od autora gin

              no jiste ze mam snahu vychloubat se:) ted si me presne odhalil ..ja se rad chlubim kdyz je cim ..a vysledky mam, to me staci. uz sem jednou psal ze nepotrebuju strategii ani taktiku, byt to mozna k necemu je.. pac mam profil a mam se s nima o cem bavit coz me vetsinou bohate staci.
              naopak kdyz uz sem se nakyma radama chtel ridit, obvykle sem dopad o dost hur nez kdyz sem zustal jen tim, kym sem.

              vsem bych doporucil ..moc vazne to tu neberte, sem tam naka rada je sice nad zlato, ale navod jak na ni ma kazdy ve svy hlave..
              musis se citit dobre! to je zaklad..
              mozna ze tak skutecne nemam o cem psat naky clanek ..a vubec se to nestydim rict.[S04] ze nepotrebuju taktizovat [S04][S03]
              ale muzu napsat clanek o tom, jak sbalit hezkou holku bez jedineho slova v klubu ..je zajem?
              na dotyky. jenze si zas nemyslim ze to k necemu bude, protoze v takove situaci uz clovek reaguje vic instinktivne nez ze by se zaobiral nejakyma radama ci clankem ..a ja vubec nevim jestli sem jednal spravne nebo ne,
              treba sem dokonce jednal tak, ze by me autori clanku dali 5 s * :)))
              .ale vyspal sem se s hezkou blondynkou navic moc chytrou pravnickou,jak sem pak zjistil.. a to mi bylo zadosti ucinenim ;))

              Reaguj na tento komentář
              Re: aha
               od autora gin

                u chlapa se hledi stejne vice na ciny nez na slova. nakecat ji muzes cokoliv, ale si tam od toho aby si ji to hlavne udelal [S04]lol

                Reaguj na tento komentář
        Re:
         od autora Archeopteryx

          Dík za vysvětlení, na chat jsem nepomyslel, s tím zkušenosti nemám.
          Upřímně řečeno jsem vzhledem k tvým dalším vyjádřením článek ani nečekal, spíš mně vyprovokovaly tvoje namyšlené řeči :-/ Mám z tebe podobný pocit jako RaShCZ.
          Slušný profil jsem měl, ale to není nic vyjímečného, na netu totiž není problém si vymýšlet a dělat se lepším. Nejen holky rády vidí snahu ale i naopak. No a taková co se neobtěžuje s kvalitní sebeprezentací si odpověď vyžadující větší úsilí nezaslouží. Tím spíš, že na takový stručný, obecný a celkem nicneříkající profil či inzerát se ani nedá kloudněji zareagovat.
          K publikaci článku ambice nemám a to jednoduše z toho důvodu, že svádění není obor v kterém bych vynikal, a tak k danému tématu logicky nemám moc co říct a hodlám se tedy držet svého kopyta a prezentovat se pouze v oblastech, kde se vyznám.

          Reaguj na tento komentář
          Re: Re:odpoved
           od autora gin

            v pohode, ja sem ostry ale jinak sem v pohode .]
            k profilu ...
            muzes si tam cpat co chces, ale kdyz ji chces uz treba za tri dny zvat na rande, ver tomu, ze se budes radsi opravdu snazit si ten profil necim vylepsit,(ale tim co opravdovym co delas, kde jezdis,jak zijes, atd )

            nez ze by sis vymyslel a lhal tam o sobe kde co, protoze ta lez vyjde rychle najevo tak jako tak ..na to sem odvahu nemel nikdy.

            btw ..99 procent holek ti stejne nejdrive projede tvy pratele a podiva se co o tobe pisi oni nez ji zacnes zajimat ty a tvoje fota. ony chcou hlavne reference o tobe, pak ji staci videt ze se ji libis,takze nake pekne foto tam dat, a uz se s ni jen bavit a nekam ji vytahnout.

            .. na me to tak fungovalo ..najednou sem vic "makal" mimo net, abych pak mel co dat do profilu ...vim je to takova berle, ale pekny profil pak muze videt kazda holka, nejen jedna, tak to snad i k necemu je, spravny profil..

            makam porad ale uz ne vse davam do profilu pac sem tu pravou nasel

            ja svadeni nemam rad, bud chce pichat nebo ne...( treba nejde hned prvni den do postele, ale ma z tebe ten pocit ze by jednou chtela..nebo ne pochopeno?)
            a bud chce podnikat veci spolecne a nebo ne..svadeni me pride trochu podle, i kdyz ony to maj holky rady, takze je to vlastne OK.
            cekal sem na tu pravou dva roky, mezitim sem si semtam s nakou zacal, nekere daly, nekere ne, ale nikdy sem je nemusel svadet ..i kdyz ji svedes, stejne se jednou provali ze se k sobe treba ani nehodite, tak k cemu to vlastne je? vem ji na motorce na vylet a da ti hned, kdyz mas dobrou masinu :)
            a kdyz neda? vem druhou :)))
            mno a kdyz si nezaslouzi odpoved? neodpovidej teda, ja to znam, nekere napisou dve slove a vyptavaj se na kdejakou kravinu ...hlavne mlade, protoze sou jeste blbe a moc toho nenapisi a cekaj na tebe.
            obvykle jim dam najevo ze to na me namaji zkouset a pisu si s jinou) a rek bych ze je hodne takovych co pak pisou az moc ..
            ale jak rikam, ja baby pod dvacet neresim, kdysi sem se s par osmnactkama seznamil a sme spolu v kontaktu dodnes, ale to jen proto ze prave meli kvalitni sebeprezentaci narozdil od vetsiny 18nactek ..

            Reaguj na tento komentář
            Re: Re: Re:odpoved
             od autora gin

              BTW ..ta prava, kterou sem nasel na chatu, stacil me k tomu jeden jediny tri hodinovy chat pred nekolika mesici, se podle meho nazoru uz pak asi ani na profil nepodivala :))) takze sem to vlasne delal zbytecne? :)) nene najednou vic makam na sobe abych tam mel co davat a navic jak rikam, kazda holka to muze videt nejen ta jedna..coz je fajn.a myslim ze tu pravou ceka prijemne prekvapeni pokud vubec jeste muj profil nekdy otevre..:)) a to si jeste myslim ze je muj profil celkem slaby oproti tomu co tam vse chystam dat[S04]

              Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora gin

    shrnuti: ]
    psat si mesic semtam s holkou, a pak se s ni uz na prvnim ci druhem rande naostro milovat je o dost efektivnejsi, nez zvat nakou kdekoliv, platit za ni cokoliv, a pak treba ani nedostat poradnou PUSU :)))
    TAKZE VSEM NETOVYM SEZNAMOVACUM>>>je to o dost normalnejsi i citlivejsi na netu, nez to do ty borky hustit nekde v klubu kde stejne neni slyset ani slovo ...[S04]
    viva NET
    HOWGH
    [S03]

    Reaguj na tento komentář
    Bez nadpisu
     od autora gin

      Jen sem chtel jeste dodat, ze sem si nikdy nepsal s holkou kery by bylo min nez 20, takze takove to chatovani za ucelem zprzneni nake mlade me nic moc nerika...:)
      (to je pro me zakladka, podle me to svede kazdy prumerny chlap a je to uplne lehke)

      pisu to proto, pze moc dobre vim ze takova holka se da sbalit na varenou nudli i bez dopisu :)).. ( sice ne kazda, ale prumerna urcite)

      ale zkuste sbalit po netu zkusenou peknou tricitku co od zacatku proklina vsechny chlapy a o sexu nechce ani slyset...a mit s ni vse uz na druhym rande!!.
      to uz je hodne vysoka skola kerou sem si absolvoval [S04]

      myslel sem ze to tu je o necem jinem nez o baleni teens, protoze s tema to je fakt lehky (a to nejsem zadny don chuan ):))
      a spletl sem se .
      me zajimaji jen dospele zeny a teensky me muzou akorat tak fajcit pod stolem mezitim nez se toho ujme moje zena :)))
      take it easy love

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re:dovetek
       od autora AlfonsMatlafous

        Do jisté míry souhlasím s článkem. Má to však velké ale. Právě s tímto příšerným stylem mám úspěch. V reálu i na netu. A proč? Protože se po světě reálném i po tom virtuálním pohybuje obrovské množství korektních, uhlazených, příjemných, vnímavých a zšenštile diplomatických studentíků, mladých gentlemanů atd.

        Průměrná krasavice třeba z VŠ a ve věku od 21 až 25 let je takovými houfy přímo obklopena. Snaží se o ní milý František, hodný a sečtělý Karel, citlivý Jindřich či bezpohlavně vyvážený a vášněprostý Josef. Měla vztah s úspěšným, ale průhledným tenistou Jiřím, s nažehleným učitelem angličtiny Evženem, či pozorným ale nevýrazným profesorem dějepisu Albertem. A...???

        Náhle se objeví CHAOS! Někdo, kdo umí vyniknout a používá sprosté metody, které nám zvířatům dala evoluce. Někdo, komu nejde porozumět. Je ten člověk skutečně takové neinteligentní hovado? Nebo to na mě, sakra, jen hraje? Proboha, co to je za člověka? Odkud se vzal a co je jeho cílem? Chce mě někde rozřezat na kousky nebo zahrnout vášní? A už se jim to začíná v hlavách smažit. Ne, tohle nejde aplikovat na hodnou osmnáctiletou slečnu plnou nadějí v krásnější svět. To chce znuděnou pětadvacítku, které už ty slušné a po všech stránkách vyvážené vztahy přerostly přes hlavu. Chce se bavit. Zažít nejistotu. Přemýšlet. Být ve střehu. Na dlouhé vztahy ten můj postup není. To přiznávám. Taky se mi po pár měsích rozpadnou. Ale! Mám zážitky. A ty jsou ta moje "nehmotná přítelkyně".

        Vzpomínám si na slova Abrháma v jednom českém filmu o nějakém vrchním, který ke konci filmu pořád prchal. Je to o tom praseti v žitě. A o tom, že sice jitrnice jsou jasným a konečným verdiktem pro onoho čuníka, ale už mu nikdo neodpáře tu skutečnost, že se prostě nažral. I když konec příjde vždycky brzy. A to je i můj případ.

        Kolik holek jsem právě tímhle stylem naprosto vykolejil? Znejistěl a v konečné fázi zaujal? A proč jich musím tolik odhánět? A prosím, žádné invektivy mým směrem. Vždycky šlo o ty nejvýběrovější slečny z širého okolí. Jak po stránce intelektu, charizma i vzhledu (i když to by se dalo rozvést všemi směry..). Stačilo, aby se trochu nudily a měly určitý povahový předpoklad pro můj styl. Samozřejmě.

        První dojem během svádění a můj ujetý styl. Kontroverze. Ano, to je to, co vás definitivně uloží do paměti oné slečny. Vzpomene si někdy na někoho, kdo se projevil příliš uhlazeně a nekonfliktně? Jistě, stalo se mi x-krát, že jsem příslušnou mladou dámu vylekal. Byla třeba ještě mladá a spíše čekala na prince na bílém koni. Ale už jsem ji v paměti zůstal a po letech s tím mohl pracovat. Objevit se jako někdo jiný. Civilizovanější a umravněný. A holka už má zase látku k úvahám. Neb právě přes její úvahy o vás vede cesta do její postele. Musí se trochu bát i mít pocit že vy jste to tornádo, které ji unese na pár minut z normálu.

        No a nakonec jedna poznámka. Zapamatuje si mě Tereza na delší dobu? Zapamatuje si tady nějakého pochlebovače z diskuse? A komu se poštěstí aby o něm byl článek? Byť jako o hovadu. Ale o kom se píše a mluví, ten existuje. A když existuje, může i souloužit..

        Reaguj na tento komentář
        Re: Re: Re:dovetek
         od autora Terry

          Obhájil ses pěkně, ale... Chodil jsi někdy na VŠ, když o ní tak pěkně mluvíš? Já ano. Tedy alespoň na jeden den, poněvač můj příbuzný na jedné studuje. Mohu ti říci, že tvoje představa uhlazených kluků se rozhodně neshoduje s tím, jak to bylo doopravdy. Spíše jsem tam potkala více kluků tvého ražení. Ale to je možná tím, že jsem se tam za den nestihla ani rozkoukat.

          Nepochybuji, že si tě zapamatuji na delší dobu stejně jako další lidi, se kterými jsem si psala nebo píši. V ničem jsi výjimečný nebyl. Pouze jsi mi napsal jako první. Proto také je ten článek o tobě. Kdybys byl první kluk, který o mě projevil zájem, také bych se nechala sbalit. Takhle to budeš muset zkusit u jiné. [S03]

          Reaguj na tento komentář
          Re: Re: Re: Re:dovetek
           od autora AlfonsMatlafous

            No, tak na VŠ jsem bohužel chodil. A nebyla to jednodenní návštěva. Dokonce jednu ještě pořád navštěvuju. No, takže tolik k tvému dotazu. No a ten konec tvého vzkazu je "hlod" jak hrom. Přečetla sis ho po sobě? To nechápu. Takže u tebe stačí být první?

            Ještě jedna věc. Teď jsem si přečetl některé komentáře vztahující se k mému výtvoru. Tak ale lidi, nebuďte vesnická hovada. Nadávky si nechte. Nebo se čtenáři svadeni.cz rekrutují pouze ze zamindrákovaných internetových individuí? Ať už jsem jaký jsem, nemám potřebu tady vynášet nějaké soudy o něčí stupiditě, blbosti, hlouposti...atd. Takové vyhrocené reakce má jenom nějaký uhrovitý onan, který se celý třese, jak to přes net může někomu nandat. Ten můj "počin" byl všelijaký, ale v mezích slušnosti. A ničí intelekt jsem tu nenapadal. Nemám to zapotřebí. Všechna nahromaděná energie totiž každou druhou noc opouští tělo přirozenou cestou.

            Reaguj na tento komentář
        Re: Re: Re:dovetek
         od autora gin

          no blba reklama je taky reklama , to vime kazdy ..ale ze by na to clovek moh byt zrovna hrdy to bych nerek, a proto bych to sam nedelal ..ale kazdy mame svoje.
          ..souhlasim jen s jednim. byt totalne jiny, jakoby z jineho sveta, drzy , to ano, no sprosty a trapny ..to uz NE.
          urcite to funguje..ale pokud si ji to psal fakt ty, tak to je to posledni na cem se s tebou shodnu, pac souhlasim s Terry ..nemelo vubec cenu odpovidat [S08][S04]

          Reaguj na tento komentář
          Re: Re: Re: Re:dovetek
           od autora RaShCZ

            Gine, už to přeháníš. Nehodláme podporovat vzájemné urážky. Buď diskutuj ukázněně nebo vůbec. Ber to jako první a poslední varování.

            Mimochodem, vkládat odkazy, které se neváží k tématu, je proti Pravidlům pro vkládání příspěvků. Proto jsem je ze tvých příspěvků odstranil.

            Reaguj na tento komentář
          Re: Re: Re: Re:dovetek
           od autora AlfonsMAtlafous

            Ale GINE, pročpak ti teď smazali tvůj příspěvek? Ono to asi nebylo moc chytré, co? Boty za 10 000 a odkazy na nějaké svoje stránky...haha. To se chceš tak mermomocí seznámit?

            Reaguj na tento komentář
            Re: Re: Re: Re: Re:dovetek
             od autora RaShCZ

              Pro tebe to také platí, Alfonsi. Žádné urážky prosím.

              Reaguj na tento komentář
              Re: Re: Re: Re: Re: Re:dovetek
               od autora Alfons

                O.k. Ale ten Gin mě vytočil.

                Reaguj na tento komentář
            Re: Re: Re: Re: Re:dovetek
             od autora ginantonic

              mozna mas pravdu,Alfonsi, byl to text psany specialne pro h....y viz cenzura. ,smazany popravu. no jak vidim stihl sis ho precist az do konce hihihihi , sam ses prirovnal k praseti v zite, vic uz nemam co by ..to sem jen vyjmul slova z kontextuy tveho prispevku, takze nebrat jako urazku, ale jako fakt please...
              navic clovek co mu ty slecny samy volaj bude nahanet 17nactiletou slecnu nekde kdovi odkud a cpat ji hned svy fota a atd atd...pochybuju.

              sam nejsem zadny extra balic, a nedelam ho ze sebe,sem takovy prumer co to hodne zkousi... ale znam jich, tech opravdovych dost( tech kamosu, co muzou mit snad fakt kazdou protoze maji povest i jakesi vlohy ) a povim ti jedno.
              tomu by se kazdy z nich zasmal cos ji napsal, pac to opravdovy balic nema zapotrebi, nabizet se. a proto ti neverim, sam ze sebe skoro ani slovo z toho co pises [S03]

              Reaguj na tento komentář
Re: Re: Re: Re: Re:dovetek
 od autora AlfonsMatlafous

    Tak zrovna na takové jelito, jako jsi ty Gine, jsem neútočil. To patřilo někomu jinému. Jinak ty jsi ARCIprototyp netového vola! A můžete mě tu strhat. Ve tvém stylu je tolik stupidity, že tolik bych nevložil ani já do svého ujetého stylu balení. Boty za 10 000? Odkazy na nějakou trpanou stránku? To tvoje PAC PAC PAC? S kým myslíš, že tady komunikuješ? Tvoje rétorika je mluvou zlaté pražské duplex-mega-pleks mládeže. Ty bysis rozuměl dobře s Agátou H. Mojí spolužačkou na ITF. Tak nepruď. Ty si myslíš, že někdo navštíví tvoje stránky?? Nebuď naivní. Nejsem zvědavý na nějaké boty.

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora gin

    ste prilis utlocitni. odkaz sem vlozil proto at kazdy na rovinu vi, kdo k nemu promlouva..neschovavam se. nic zleho na tom nevidim./ a to ze blba reklama je taky reklama neni urazka, to je FAKT. tak a mazem.,..[S04][S04]

    Reaguj na tento komentář
    Re:chci napsat clanek
     od autora gin

      rozhodnuto.
      napisu clanek o sebeprezentaci na netu, o tom jak co nejlip zapusobit na holku na chatu, jakym zpusobem si udelat profil, jak dlouho cekat/ necekat na rande, atd atd . kde to mam poslat a jakymi pravidly se mam ridit(osnova, struktura?) ?
      ja uz panove na netu psal celkem dost, obvykle o fotbale, takze to nebude poprvy co se neco ode me muze objevit na netu . ok?

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re:chci napsat clanek
       od autora ginantonic@seznam.cz

        info sem please

        Reaguj na tento komentář
        Re: Re: Re:chci napsat clanek
         od autora Alfons

          Gine, nevím. Nuda. Nudím se. Moc to prožíváš a jdeš do důsledku. Až tam, kde já jsem vlastně ani nebyl. Jestli mi rozumíš. Jinak tvé fotbalové znalosti jsou určitě záruka dobrého počtení o vztazích. Sem s nimi! Dej nám přihrávku.

          Reaguj na tento komentář
          Re: Re: Re: Re:chci napsat clanek
           od autora gin

            v pohode chlape. beru to sportovne :)[S07] prvni clanek uz lezi sefovi na stole

            Reaguj na tento komentář
            Re: Re: Re: Re: Re:chci napsat clanek
             od autora RaShCZ

              Jen vás oba zklamu tím, že vzhledem k omezené kapacitě vydávání, začnou články od gina vycházet až v září či v říjnu. Jakmile se však vydá první dílo, další budou následovat již rychleji.

              Reaguj na tento komentář
              Re: Re: Re: Re: Re: Re:chci napsat clanek
               od autora AlfonsMatlafou

                Já chci taky psát články. Hahahahaha. Když můžou jiní, tak já taky. Když máte rubriku "jak to vidí holka", tak já bych měl rubriku "jak to vidí exot".

                Reaguj na tento komentář
                Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:chci napsat clanek
                 od autora Alfons

                  A ještě musím poznamenat, že forma by byla korektní. Pouze obsah ujetý.

                  Reaguj na tento komentář
                  Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:chci napsat clanek
                   od autora RaShCZ

                    To bychom za chvíli mohli udělat seriál "Jak to vidí motorkář," "Jak to vidí panic," "Jak to vidí žena se dvěma dětmi, přiopitým manželem a trabantem" atd. Máš-li něco přínosného, klidně to sepiš. Ale na aprílový článek je ještě brzo.

                    Reaguj na tento komentář
                    Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:chci napsat clanek
                     od autora AlfonsMucha

                      A zapoměl jsi na: Jak to vidí jeptiška. Jak to vidí skladník Eda. Jak to vidí tlustý němec Walter. Jak to vidí pavlačová klepna paní Vosáhlová. Jak to vidí řezník Josef. Jak to vidí druholigová celebritka Agátosagvanoid.

                      Reaguj na tento komentář
                      Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:chci napsat clanek
                       od autora gin

                        ??unika mi pointa..

                        Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora jana

    Jezismarja, to je strasne, neni nic horsiho prehnane chlubivy chlap. Prilis sebevedomi skodi, navic podle me chlubeni spis svedci o jeho nedostatku.

    Pri cteni prispevku od gina az nechuti vyskakuju ze zidle, jeho pristup k zenam je opravdu odporny.

    Jinak si myslim, ze ten email neni zase az tak strasny, sice opravdu nema hlavu ani patu, ale asi bych si neprestala dopisovat s nekym proto, ze napsal jeden takovy email. Alespon teda v pripade dlouheho dopisovani. Nechapu moc, o cem si ale celou dobu psali, protoze ja, pokud si s nekym rozepisuju, tak tam s dotycnym rozebiram ruzna temata, pisu o svych nazorech, zazitcich, atd, ale v tomto mailu neni skoro nic, o co by se dalo v odpovedi oprit.

    Nerekla bych, ze je treba mit skvely sloh, pouze je treba si dopisovat si s nekym, kdo je na tom podobne. Takze dva lidi co maji spatny sloh si klidne mohou dlouhodobe dopisovat, protoze ani jeden z nich nepozna, jak je jejich styl psani hrozny:)))

    A pro dobre psavce je to naopak dobry zpusob, jak se seznamit skrz dlouhodobe psani, mohou tam posilat sve dlouhosahle teorie, basne, povidky apod, obe strany to bude bavit a jeste budou radi, ze maji ty vytvory komu posilat:))) a treba se tak lepe poznaji spriznene duse:)

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora Alfons

      Jééé, díky. Jsem rehabilitován. Částečně. Taky si myslím, že dělat z takové kraviny konec světa je dost přehnané. To by měly dělat spíše holky, které dostanou od svých holohlavých a potetovaných borců nakládačku. Ale to ne! To je zmlátil miláček z lásky. Ale z ujetého mailu se hned dělá téma pro půlku internetu.

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re:
       od autora gin

        to Jana" Hm ,tvůj pohled na vec ma určitě něco do sebe, ale podle me se dobrym psaním hlavně nedá nic zkazit [S03]- no a když už jsi mě jmenovala, odpovím. nedostatky máme přece každý, tak proč to skrývat _?[S07] tebe by bavil svět plný dokonalých lidí _? Ale nevidím jediný důvod proč je prezentovat veřejně, to je skoro jako sebevražda[S04] proto sem si z toho udělal exemplář [S03] Každý človek má svůj úhel pohledu na věc.takže to je vlastně uplně v pohodě[S08]

        Reaguj na tento komentář
        Re: Re: Re:
         od autora gin

          btw muj pristup k zenam je na delsi tema..je to jedno, velke, nekdy tabuizovane tema, ktere hodlam otevrit az bude ten pravy cas, snad ve svych clancich pokud se to bude hodit. bude se jednat o aktualni stav spolecnosti a zachycovat vyvoj, snad i nabizet mozna reseni. diskuzi muzes brat jako rozhovor mezi chlapy, volil sem ostrejsi slova. zklamu te ale, v mych clancich se jich nedockas [S03]

          Reaguj na tento komentář
Husty
 od autora Reaper

    Ty jo, tyden tu nejsem a co se nedozvim. [S04]

    Jak tak koukam, tak nejlepsi metoda baleni holek je podle dvou nejmenovanych zde pisich panu nasledujici:
    Delat vsechno pro to, abych si mohl vylepsit svuj internetovy profil , napsat do nej, jak drahe nosim boty, nechat si ke svemu profilu napsat stovky komentaru od pratel, napsat s kolika inteligentnimi pravnickami jsem uz spal (snad ne taky jen po netu [S03]) a nejprve si s nima pro jistotu tak mesic !! dopisovat.
    A to stylem naprosto zoufalym (NE exotickym, netradicnim). Pan si asi spletl zajimavy, neotrely, troufaly a trosku drzy styl se stylem nejisteho zoufalce, ktery nevi kam driv skocit a kam si stoupnout, aby doslapl na pevnou zem a nepropad se do baziny.

    Ale tak abych jejich poznatky shrnul v nejakem uzasnem ukazkovem vseobjimajicicm dopise ala Gin Matlafous [S08]

    Ahoj... hehe... vis ze mam boty za deset tisic? a ted jsem prijel z Italie, kde jsem navstivil Benatky... Hele, minule jak jsem ti psal, tak na to zapomenem jo? To sem si z tebe delal srandu. ..hehe ... :-))))
    Vis ze jsem vcera vojel jednu pravnicku ? Blondyna a byla uplne blba, tak ta se nepocita... haha. I kdyz ja s tim, ze bude blba pocitat moh, co ? A posli mi tu svoji fotku , jinak neuverim, ze si holka, jo ?
    A zitra bud na icq, budeme si psat...hehe. A abych nezapomel, kdy se se mnou vyspis ? Doufam, ze tak na prvnim, druhem rande, to vis, zadarmo ani kure nehrabe a ja uz si s tebou mesic pisu... haha.
    Tak ahoj a nezapomen na tu svoji fotku.

    No panove, nebudete mi verit, ale ja se tesim na vase clanky vic nez na nove dily Mr. Beana. [S03]

    Reaguj na tento komentář
    Re: Husty
     od autora RaShCZ

      Teda, Reapere, kdyby ses ty rozhodl prispivat vice, tak mame v ankete Kristala lupa kategorii zabava jistou. [S04]

      Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora gin

    Reaper 0 nejsilnejsi, nejbojovnejsi, ne vsak nejchytrejsi postava celeho dungeonu. narozdil od ostatnich ma navic jednu obrovskou slabinu. jako spravce dungeonu jej bmusite neustale sledovat a kontrolovat,jinak vam pobije vse zive ve vasi armade. vyzaduje neustalou pozornost a stoji hodne penez. 8DK9
    tolik k tve prezdivce


    k clanku nemam nic co napsat, ses proste dokonalej no

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora Reaper

      Az na to, ze ja si svoji prezdivku dal podle Smrte z dila Terryho Pratchetta. V originale Reaper -> do cestiny prelozeno jako Sekac. Sekac je v cestine i jiny vyraz pro gentlemena/pritazliveho chlapika. Takova slovni hricka.
      Nejvic jsem se bavil tim, kdyz nekdo zacal rozebirat moji prezdivku jako ve smyslu, ze jsem preriz uz hodne holek a podobne. Takovi rozumbradove me vzdycky dostanou (hlavne tim, kdyz o me nemaji zadne informace, tak to zkouseji rozebiranim prezdivky [S08]). No ale ty jsi tomu s citaci manualu k pocitacove hre nasadil korunu. Doufam, ze podrobna znalost pocitacovych her je dalsi z veci, co mas uvedenou ve svem profilu. To holky desne rajcuje. Jeste nezapomen na porno, fotbal a zbrane. [S03]

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re:bla bla
       od autora gin

        ...jen se vykecej .. ja zadny roman necet takze ses zase jen ta postava z dungeonu ... [S04] navic chovani reapera z DK podle me sedi vice..on navic totiz dycky zacne bojovat az kdyz uz je davno dobojovano a svou kosou seka vse zive i nezive...[S04][S04] proto me to napadlo..co mam na profilu do toho ti je malo ale panenky by se ti tocili [S04][S04]

        Reaguj na tento komentář
        Re: Re: Re:bla bla
         od autora AlfonsMatlafous

          Ty R.E.A.P.E.R.E, sorry, ale nedávej mě dokupy s Ginem. Já jsem tu nic o botách nepsal! Dokonce ani před 15 lety ne. To mi bylo patnáct..Nikdy jsem s nějakými profily nekouzlil a ani nepsal, za kolik mám boty. Takže se sklidni nebo si do tebe ostřeji R.E.A.P.N.U.

          Reaguj na tento komentář
          Re: Re: Re: Re:bla bla
           od autora gin

            jo to sem chtel taky napsat at me s Alfonsem nedavas dohromady ta tva stupidita me ani nerozesmala ani nenastvala, nevim tudiz co tim autor zamyslel, ale asi si prisel zajimavy )))
            a kdyz vas ty moje boty "!"tolik zajimaj" tak sou z prave hadi kuze a i cizi baby si chcou na ne sahnout a ptaj se na vselicos hehe klidne se ted o tom bavte treba cele veky, me uz to vubec nebere....
            ale jestlize diskutujem o baleni zeny, uvedomte si, ze to sou zrovna saty a boty, co delaj chlapa, nikoliv auto, ani nic jineho, tudiz proc nezminit, ze kdo se dobre oblika a obouva, ma mnohem vetsi sance u zen, jednoduse proto, ze se citi hodne dobre, i vypada dobre, ale i treba pri vyjednavani, lide na vas hledi jinak.. ziska respekt okoli , v obchode se prodavacky muzou pretrhnout aby te obslouzili , atd atd- a to vse sou pri baleni plusove body, baba chce, pokud mozno, toho nejsilnejsiho a nejlepsiho, a to je ten, kdo ma RESPEKT ( saty a boty ti ho pomuzou zvysit, no samy o sobe samozdrejme ne, respekt je komlexni zalezitost..)
            takze to sem patri at chces nebo ne [S04]

            na drzost a dobrou naladu mozna sbalis babu rychleji , ale kdyz nebudes mit respekt, budes mit problem ji udrzet..pokud to nebude naka zoufalka co se te bude drzert jako kliste
            jeste nake namitky?

            Reaguj na tento komentář
            Re: Re: Re: Re: Re:bla bla
             od autora AlfonsMatlafous

              Tak před Ginem zcela kapituluju. Na tohle fakt nemám. Já myslel, že tady udělám pořádný chaos, a že lidi budu šokovat a zatím mě Gin úplně trumfl. A v čem? Na to si, čtenáři, odpověz sám...

              Reaguj na tento komentář
              Re: Re: Re: Re: Re: Re:bla bla
               od autora gin

                napisu dokonce dalsi clanek...[S04]stejne jako tu byla teorie zajmu, udelam neco ve smyslu "ziskavani respektu ve spolecnosti". jeste to promyslim. protoze to jedno s druhym patri ke znalostem ktere by meli lovci zen ovladat. paklize budu mit sanci to uverejnit_. [S03] to alfons: chyt me kdyz to dokazes...[S04][S04]
                to reaper: pod jakym jmenem uverejnujes sve clanky? chtel sem se mrknout co lidem radis Ty

                Reaguj na tento komentář
to Reaper
 od autora gin

    nehlede na to, ze si stejne ani nepochopil byt jen tretinu z toho co pisu. akorat se snazis shodit me pred ostatnima, frajere libovej(taky vyznam slova reaper). tak se ukaz

    btw nejlepsi metoda baleni neexistuje, kazdy ma svy postupy.
    kde sem psal ze to je nejlepsi metoda__???je to jedna z tisice podle me. [S04]

    Reaguj na tento komentář
    Re: to Reaper
     od autora Reaper

      To si asi nepochopil ty. Ja te nepotrebuji nijak schazovat. Prave si se svyma poslednima prispevkama dokonale odrovnal sam. [S03]

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re: to Reaper
       od autora Gin

        a kolik lidi krome tebe si to mysli?[S04]

        Reaguj na tento komentář
        Gine
         od autora Killer

          Džine, zpátky do lampy! Když jsem četl tvůj předposlední příspěvek, tak jsem to chtěl napsat. A teď si o to dokonce říkáš.
          Nechápu, proč tady spamuješ invektivami na Reapera. Jednak má skutečně většinou pravdu, navíc jestli se ti jeho rady nelíbí, tak se jimi prostě neřiď. Nikdo ti je nevnucuje, pouze nabízí. Za to bys měl být spíš vděčný a ne tady psát ty svoje blbý kydy. Tvoje příspěvky ohledně Reapera nikam nevedou, jenom se do něj navážíš. A to je ztráta času.

          Reaguj na tento komentář
          i ty zabijaku
           od autora gin

            konkurence ti moc nevoni koukam ..killer /
            ja sem reaperovi naznacil ze vyznam jeho prezdivky se da prelozit i jinak nez jak si to vyklada on,..,za to by me mel byt na oplatku vdecny on me. proste 1:1
            me jeho prvni prispevek taky zrovna nevonel chtel bych videt jak by se to libilo tobe
            i kdyz nazor je nazor, ale to byl vyplod no, no comment [S04]
            beru to ale dal naprosto v pohode ..a se smichem.
            [S03]
            do lampy bez sam nemas tu moc,abyd me tam moh zahnat:)) stejne mam letajici koberec, uletim ti ..[S04]
            vubec jakym pravem me nekam posilas?

            ----------
            u can hate me now/[S04][S04] *fenix*

            Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora asi já ne

    ten mejl byl opravdu halda ho.ven(ta cenzura mi připadá trošku trapná, když je to slovo v kuse, tak to vadí, ale jak se rozdělí, tak je v pořádku, i když význam je stále stejný) ale to není podstatný a navíc nechápu co je špatnýho na tom, když se člověk omlouvá

    Reaguj na tento komentář
forbidden fruit
 od autora DJ

    Je pravda, že ženy víc přitahují muži, které nemohou mít, kteří jsou zadaní? tzv. syndrom zakázaného ovoce? :)

    Reaguj na tento komentář