Jak to vidí holka (8) - V depresi

Nikdy jsem si nemyslela, že jsem taková citlivka. Považovala jsem se za duševně silnou, avšak po tom, co se mi stalo, jsem zažívala snad nejhorší dny svého života.

Pamatujete se na to, co se mi stalo s Lubošem? Stále jsem toho měla plnou hlavu. Je to trochu nesmyslné, protože o nic vážného nešlo. Zkrátka ve mně ale přetrvával takový divný vnitřní pocit.

Následujících několik dní se stalo pro mě peklem. Musela jsem chodit do školy, kde byl ON. Díval se na mě, jako kdybych byla antilopa na útěku před lvem. Co je však horší, ten blbeček viditelně přesvědčil všechny okolo, že mě dostal. Ostatní kluci ze třídy se s ním velmi dobře bavili a smáli se tomu, jak si vše dopodrobna vymyslel.

Ty dny byly zkrátka těžké.

S nikým jsem se nebavila, dokonce mě přestalo zajímat i učení. Když se u mě někdo zastavil, a chtěl si se mnou popovídat, okřikla jsem ho. Jednou po škole ke mně přišel Petr. To je ten nový spolužák, který k nám přestoupil.

„Ahoj. Co se to s tebou děje? Vypadáš, jako kdyby ses nás chystala opustit.“

„Promiň, ale to je moje věc.“

„Hele, já znám takovýhle stavy. Také občas prožívám depresi. Takže klídek, jo? Jsme na jedné lodi.“

„Hm…“

„Víš, co… Z toho je nejlepší se vyzpovídat. Někomu se svěřit.“

„Já ale fakt nemám náladu.“

„No tak jak myslíš. Kdybys někdy chtěla, ozvi se. Číslo na mě máš…“

Říká se, že v nouzi pozná člověk, přítele, že? Jak tak Petr ode mě odcházel, došlo mi, že jsem na něj byla bezdůvodně zlá. Víte, ten večer mi přišla varovná SMS. Jenže nebyla od žádného mého kamaráda, ani dokonce od mé výborné kamarádky ze třídy. Byla od Petra. Všichni, kterým jsem věřila, se ten večer na mě vykašlali. Jen on ne.

Večer jsem mu tedy poslala zprávu: „Ahoj Petře. Mrzí mě, že jsem na tebe byla tak hnusná. Prožívám špatné období. Promiň. Terry“

On téměř okamžitě odpověděl: „Ahoj Terko. Vím o všem. Rád bych ti z toho pomohl. Nechceš se sejít?“

Váhala jsem. Petr na mě působil jako hodný kluk, ale po tom, co se stalo, jsem nevěřila už ani sama sobě. Nakonec jsem mu odepsala, že to můžeme probrat následující den po škole.

Tak se také stalo. Po nezáživném vyučování jsem se sešla s Petrem, a společně jsme se vydali do čajovny. Tam jsem s ním všechno rozebrala. Zjistila jsem, že Luboš opravdu uzavřel sázku a předstíral, že vyhrál. Ptala jsem se Petra, proč mě nešel nikdo hledat. Prý jsem dospělá holka, která si může dělat, co chce. Tak takhle to tedy je. Všichni to nechali být, protože „jsem dospělá.“

Nesdělím vám, co jsem si všechno s Petrem řekla, ale bylo toho opravdu hodně. Tím, že jsem se mu svěřila, a nalezla u něj pochopení, se mi velmi ulevilo. Když jsme se po několika hodinách loučili, řekl mi: „Konečně na tvé tvářičce vidím opět úsměv.“

Víte, v určitých okamžicích jsem si myslela, že je všemu konec. Ale teď mám novou chuť do života. A to větší, než kdy předtím!

Shrnutí

Když víte ve svém okolí o někom, kdo viditelně potřebuje podat pomocnou ruku, nedělejte, že ho nevidíte. Každého člověka potěší, když má někoho, na koho se může spolehnout. Pro mě byl Petr taková záchrana. Věděla jsem, že můžu vše říct rodičům, věděla jsem, že můžu jít na policii a oznámit pokus o znásilnění, ale nešla jsem. Myslím si, že takhle by to prožívala většina holek. Zkrátka máme v sobě nějak zakódované, že zlé věci se musí držet uvnitř. Bohužel.

Získala jsem tedy nového skvělého kamaráda. Nebo to bylo něco víc? Sama nevím. Petr mě po fyzické stránce příliš nepřitahoval, ale cítila jsem se s ním úžasně. Uvidíme, co z toho vzejde…

Komentáře

Bez nadpisu
 od autora Vikomt

    No hlavně, že si se z toho už dostala. Neboj, všichni chlapi nejsou jako Luboš a nemyslí jenom na to jedno. Je to evidentně idiot. Chápu, že to občas člověk přežene, a pak se to bere těžko zpátky, ale ještě to rozkecat ve třídě, kterou sdílim s tou slečnou a ještě si vymýšlet co bylo a jak bylo. Idiot...Kdo ví co ten Petr...jestli zamýšlel/zamýšlí s tebou něco víc nebo má jen samarýtánské sklony...Gin a Reaper by určitě řekli, že tě chce jenom na to jedno, ale myslím že to není ještě jisté...to ukáže jenom čas...s tím pokusem o znásilnění - policajti by ti řekli, že je to tvoje slovo proti jeho...tak buď rada, že sis ušetřila trapné vysvětlováni na policiji...holt, český právní systém
    S pozdravem vikomt ( pardón, nemohl jsem si to odpustit [S04][S08] )

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora gin

      hele me sem netahej ... to co "bych" rek ci nerek nech teda radeji na me, dekuji [S03]. zobecnovat se me pohledy prilis nedaj a ke kaydemu specifickemu pripadu muzu hledet se specifickym nazorem [S03]

      Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora niki

    Někdy je prakticky nemožné se bránit nepravdivému nařčení. Stalo se mi to jednou na horách - chlápek, který po mně jel a zůstal bez odezvy, pak o mně mezi svými známými šířil pomluvy. Což bylo o to horší, že to byli jeho a ne moji známí, kterým bych to mohla vysvětlit.

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Reaper

    Tak ja shrnu situaci. Lubos-prase, ktery te chtel jen ojet aby vyhral sazku se s tebou dostal behem par minut az k libani. Petr-samaritan, s tebou ztratil hromadu casu a udelal ze sebe kamaradku, ktera te nepritahuje.
    Myslim, ze vsem je ted jasne, jaky postup ma vetsi nadeji na uspech. Diky za potvrzeni me teorie. [S03]

    "věděla jsem, že můžu jít na policii a oznámit pokus o znásilnění"
    No a tomuhle nezbyva nez se zasmat. Kdyz ti kluk behem libani (s kterym souhlasis) zajede rukou pod sukni a ty mu reknes, ze je to prase a odejdes, tak to NENI pokus o znasilneni.

    Co se tyce situace ve skole. Mela si dve moznosti jak to resit.
    1) (pro tebe asi vhodnejsi) Jednoduse vsem rict pravdu, ze to na tebe zkousel, ale neuspel a ted se chlubi necim, co se nikdy nestalo.
    2) (pro tebe asi ne moc prijatelne, nicmene na sejmuti Lubose idealni) Rici vsem, ze s Lubosem z toho nic nebude, protoze ma tak maly penis, zes ho skoro necitila. A proto ses ted tak smutna.

    Tim svym chovanim ve skole (zamlkla, protivna na ostatni) si jen podporila Lubosovu verzi...

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora Thomas_RKH

      Přesně tak, jak napsal Reaper. Petr ze sebe akorát udělal dobrého kamaráda. Mnohem lepší byl způsob Luboše.
      A žádný pokus o znásilnění to nebyl. To by musel učinit opravdu pokus o znásilnění. :)

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re:
       od autora Sway

        Rikej si co chces, chlapi proste vnimaji vyznam slova znasilneni jinak. Mysli si, ze kdyz ze strany holky zachyti jediny signal zajmu, muzou proti pripadnemu narceni ze znasilneni argumentovat tim, ze "je ta holka svedla"... No totalni blbost. Snad se tenhle nazor nekdy zmeni

        Reaguj na tento komentář
        Re: Re: Re:
         od autora Creator

          Zatimco holky si mysli, ze pokus o znasilneni je kazdy dotek, ktery se jim nelibi...

          Reaguj na tento komentář
        Re: Re: Re: Sway
         od autora Reaper

          ve zkratce receno: ses vul.
          Nevim, co te vede k tomu, zkouset tu Terry lizt do zadku tim, ze ji budes pritakavat na takove nesmysly. Pokus o znasilneni to nebyl ani v nejdivocejsim snu a ani jako obtezovani by to neslo vyhodnotit.
          Pokud by holka chtela oznamit sahnuti pod sukni jako sexualni obtezovani, tak by se s dotycnym nesmela dobrovolne libat.
          Koukam, ze o pravni strance veci nemas nejmensi poneti.

          A co se tyce vyznamu slova znasilneni, tak ten si sice kazdy muze chapat jak chce, ale zakon ho definuje pomerne jednoznacne.
          Ostatne cely tento tvuj prispevek je nicnerikaji obecny blabol.

          Reaguj na tento komentář
          Re: Re: Re: Re: Sway
           od autora RaShCZ

            Reapere, bohužel musím uznat, že právní systém ČR má v tomto dost velké mezery, a ty máš tedy pravdu. Nicméně to by samozřejmě Terry nebránilo, aby vše ohlásila.

            Reaguj na tento komentář
          Re: Re: Re: Re: Sway
           od autora gin

            to by ale bylo smesne .
            aspon podle toho co sem si precet nebylo co hlasit. To ze se ten kluk zachoval hnusne jeste neni pravne trestny cin, to je pouze neco co ho bude jednou mrzet, a cim se shodil pred ostatnima, coz ukaze cas, ale nic vic ... aspon podle toho co sme si mohli precist v clanku si to myslim

            Reaguj na tento komentář
            Re: Re: Re: Re: Re: Sway
             od autora Terry

              Ahoj kluci. Tak jsem se zase jednou rozhodla ukázat. Díky za podporu Swate. U policie by to asi opravdu neprošlo. Je mi jasný, že mě lidi jako Reaper teď považujou za hysterku, ale prostě jsem se s tímhle ještě nikdy předtím nesetkala a nebylo to lehký. Asi jako když poprvé zjistíte, že jste nasedli do špatného vlaku. Nejdřív strašně hašteříte a až teprve po chvíli vám dojde, že to není nic strašného. Přesto si však dáte příště větší pozor, kam nastoupíte.

              Přiznávám, byla to moje chyba, že jsem ho dřív nezastavila. Pokus o znásilnění to nebyl. Jen ten úlek...

              Reaguj na tento komentář
      Re: Re:
       od autora gin

        myslis jako v konecnem dusledku ?[S08]

        Reaguj na tento komentář
        Re: Re: Re:
         od autora gin

          je v tom bordel. reakce na thomas rkh! :
          myslis jako v konecnem dusledku ? [S08]

          Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora gin

      mozna by to mel nekdo udelat misto ni, protoze holky sou v tehdle vecech vzdycky jine nez chlapi, a to co nam pride naprosto logicke, je pro ne neuskutecnitelne. a tohle je asi ten pripad.. [S03]

      Reaguj na tento komentář
Telenovela
 od autora Básník

    Vazene svadeni.cz, dosud jsem Vám věřil, ale teď jsem zjistil, že nás tak trochu taháte za nos. Ok, tenhle web je hlavně o návodech a zábavě...Jsem jenom zvědavý, kolik dílů tahle telenovela bude mít[S07] Milá Terry, to co se ti stalo, sice byla prasárna, ale jako pokus o znásilnění bych to nechápal-o ten by se jednalo v případě, že by se s tebou L. pral, snažil by se z tebe strhat oblečení a vykonat pohlavní akt proti tvé vůli. Každopádně to ale od něj bylo hnusné.

    Reaguj na tento komentář
    Re: Telenovela
     od autora RaShCZ

      Ahoj Básníku, zajímalo by mne, v čem taháme čtenáře podle tebe za nos...

      Reaguj na tento komentář
    Re: Telenovela
     od autora Terry

      Básníku, básníku, opět máš pravdu. [S04] Co se týče pokračování telenovely, tak závěrečné titulky už se blíží...

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re: Telenovela
       od autora Básník

        Terrynko, sluníčko blonďatý, ale to se nedělá, prozrazovat děj následujících dílů s předstihem. Vím, že jednotlivé díly jsou publikovány s mnohatýdenním zpožděním... Takže už máš chlapce? Takže Petřík(?) teď může dychtivě líbat tvé slibné moravské líce? Gratuluji[S03] Ale radši si ho prověř...A já ti pak složím básničku[S08]

        Reaguj na tento komentář
no...
 od autora pff

    Neverim ani slovo, asi sem odporne deprimovane hovado, nemsuite brat zadne ohledy, ale prijde mi to cele moc pritazene za vlasy.

    Reaguj na tento komentář
?!
 od autora Svatý

    Stoprocentně souhlasím s reaperem. Ale mám k tomu ještě něco, tohle není pokus o znásilnění jen podle zákona, ale není to pokus o znásilnění ani logicky. Je směšné, žes uvažovala o tom jít na policii. JEdiné, co na tom bylo hnusné, byla sázka. Kdyby se nevsadil, přemýšlela bys o tom jako o znásilnění? Asi těžko. Nedivím se sice, že jsi neobjektivní, ale v popisech situací by člověk být mohl.
    Chudák Petr, do měsíce se do tebe zamiluje a ty nebudeš mít to srdce mu přímo říct, že ho nechceš, tak za tebou bude běhat jako nejlepší kamarádka, pejsek. Nevím kolik ti je, ale chováš se a přemýšlíš nedospěle[S01]

    Reaguj na tento komentář
    Re: ?!
     od autora gin

      odpovim castecne misto ni, i kdyz zbytek ti povi nejlip ona.

      nevim proc z neho delas chudaka . nabidl ji sam pomoc a podal pomocnou ruku a je zodpovedny za sve pocity, tudiz to neni jeji vina, pokud on se zamiluje a ona odmitne !
      ona prijala pozvani do cajovny, ne do nejakeho vztahu, takze chudinko svatá urovnej si to v hlavě protoze pokud mas sam takovy pristup panbuh ti pomahej .. ...[S03]

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re: ?!
       od autora Reaper

        Svaty to myslel jinak. Samozrejme to neni vina Terry, ze se chova tak ,jak se chova. Tak se chova v podstate kazda holka.

        Krome toho si myslim, ze Petrovi podobna lekcicka jen prospeje. Nejenom ze se chova hloupe a pitome, ale on si to sam ani neuvedomuje. Cim drive pochopi, ze pokud chce uspet, mel by se zacit ucit od Lubose, tim lepe pro nej. Jednou bude Terry vdecny za to, jak s nim vyje**la. [S03]

        Reaguj na tento komentář
        nesouhlasim
         od autora gin

          aspon si nabrousi ostruhy, kdyz s ni bude chvili chodit. rozhodně je to lepší začátek než nedělat nic. V tomto případě platí učel světi prostředky

          a Petr si ziskal přízeň Terry, čímž ma blíze k tomu s ní spát než ostatní, pokud to nezvoře. Měl by ale přitvrdit, ale ne hned.

          nejedná se tedy o to jak si jí ziskal, ale co z toho vytěží na konci. mmchodem Terry mu za to opravdu stojí, to vím [S03]

          podle mě se jedná o docela dobrý přiklad pro ostatní, vím ze svy zkusenosti, ze holka je pak víc nakloněná k tomu dělat to, co tomu předchozímu odmítla . je vyvedená z rovnováhy a muze jit z extremu do extremu ...první extrem je nenavist k nasilnikovi a druhy laska k tomu kdo ji pomoh. Petr je koumak, vychytal si to dobre kdy začít !! frajer.. ale musi jeste ukázat ze je silnější nez ten nasilnik, obhajit svou pozici

          podle mě svym přístupem uz ted v poločase Petr vede 3"1 nad nasilnikem a kdyz podnikne další uspěšný utok na branku , nasilnik uz se z toho nikdy nevzpamatuje a o vítězi bude jasno .

          //už to tu fakt rozebíráme jak nějakou telenovelu to je hrůza ale chtěl sem se zastat naší autorky, jinak v tom nejsem nijak interesovaný.

          Reaguj na tento komentář
          Re: nesouhlasim
           od autora Terry

            Konec hádek kluci! [S04] Ráda bych vám řekla, jak to vypadá, ale nemůžu. Spíš ale souhlasím s Ginem. Luboš mě zaujal, toť vše. Oproti tomu Petr tomu ukazuje skutečné kvality...

            Reaguj na tento komentář
            ..
             od autora gin

              jooo tak skutečné kvality ....hmmm terry máš ode mě napomenutí. [S07]možná že nejsem až tak blízko, ty víš, co já vím, ja vím, co ty ani nevíš a spolu toho víme hodně [S03]

              Reaguj na tento komentář
            Re: Re: nesouhlasim
             od autora Reaper

              Fajn, takze uz si s Petrem spala ? Uz si se s Petrem libala ? Pokud ne, je pro me proste vitez Lubos a Petr muze mit klidne kvality Mirka Dusina, akorat jsou mu tak rikajic na dve veci ...

              Reaguj na tento komentář
          Re: nesouhlasim
           od autora Reaper

            "podle mě se jedná o docela dobrý přiklad pro ostatní, vím ze svy zkusenosti, ze holka je pak víc nakloněná k tomu dělat to, co tomu předchozímu odmítla . je vyvedená z rovnováhy a muze jit z extremu do extremu ..."

            Tohle, o cem pises, by nastalo v situaci, kdy by Petr misto trapneho posilani udavacske smsky se sam vydal na misto za Lubosem a Terry a ve chvili kdy by Terry Lubose razne odstrcila, by tam prisel s tim oznamenim o sazce (ze jde Terry zachranit) a dat Lubosovi pesti a oznacit ho za prase. PAK by mel sanci zabodovat jeste ten den.
            To co Petr predvedl doposud ho degradovalo na kamaradku.

            "podle mě svym přístupem uz ted v poločase Petr vede 3"1 nad nasilnikem "
            tak si to vyhodnotime, jo ?

            Lubos - uvodni osloveni 2-3 min, pozvani - 1 min, prubeh "schuzky" - 25-30 min.
            Celkove skore: cca 37 minut VS. libani.

            Petr - uvodni seznameni 2-3 min, smska 3,50 + 1 min psani, cas straveni v cajovne a dalsi pripitomela posezeni - 3-4 hodiny minimalne + 50-100kc, pocitam jen akce zatim Terry priznane, pravdepodobne toho casu bude jeste mnohem vic.
            Celkove skore: vice jak 4 hodiny + min. 53,50,- VS. nic.

            Kdo ze to vede 3:0 ? Ty ses vtipnej rozhodci.Pokud nebude Terry s Petrem minimalne pichat, je vitezem Lubos na cele care.

            Reaguj na tento komentář
            Re: Re: nesouhlasim
             od autora Inner.Fire

              Rofl...Holky holt neumi jednat primo, o to vic je smutny, ze to nedokazou priznat ani na anonymni diskuzi[S07]. Tyhle polopravdy, kteryma krmi hodny kluky. Ale jsou holt veci, ktere nejsou urceny k pochopeni. To znasilneni, me ale fakt odbouralo, mozna by mela pribyt rubrika, perla tydne[S04]. Ta analyza je fakt vystizna, ale pokud ma pausal tak sms moc neresi[S03]

              Reaguj na tento komentář
              Re: Re: Re: nesouhlasim
               od autora niki

                Myslím si, že ani Luboš, ani Petr. Je sice možné jít na kompromis, ale taky je dobré si počkat na někoho, kdo mě přitahuje a zároveň je aspoň trochu slušnej. Nebo se na něm dá pracovat, respektive správně - on na sobě dokáže pracovat. Pokud má motivaci. A tou může být právě super holka.[S03]

                Reaguj na tento komentář
            Re: Re: nesouhlasim
             od autora gin

              všechno co pises je moc hezky, doplnim to však o maly detail. Nasilnik dostal od terry červenou kartu, nemůže tedy pokračovat v zápase.. .,,[S08] prostě za faul ... [S04]

              Reaguj na tento komentář
              reakce na reapera
               od autora gin

                všechno co pises je moc hezky, doplnim to však o maly detail. Nasilnik dostal od terry červenou kartu, nemůže tedy pokračovat v zápase.. .,, [S08] prostě za faul si už pak asi nezahraje ...[S07]

                Reaguj na tento komentář
                Re: reakce na reapera
                 od autora Reaper

                  Tak dobre, rekneme, ze Lubos skoncil na nejakych +10 bodech (vynalozene prostredky/dosazeni cile), zatimco Petr se svymi investicemi a nulymi zisky stale vice a vice propada do minusu.
                  Lubos navic na Terry uz hodil bobek a zkousi dalsi. Petr nikoli. Porad, dokud si Petr s Terry nezapicha, jakoze k tomu podle me ani nedojde (maximalne mi to udela Terry natruc, aby dokazala, ze sem se spletl [S04]) vyhrava Lubos.

                  Reaguj na tento komentář
                  Re: Re: reakce na reapera
                   od autora ax

                    Já k tomu doplním jen jeden malý postřeh k tomu Lubošovi. On to měl zřejmě od začátku dost na háku, a o co mu šlo především, udělat před ostatními velkého machra. Což se mu podařilo, dosáhl svého. Pokud by k tomu dostal ještě Terry, byl by to už jen příjemný (možná, kdo ví [S07] ) bonus. Pokud by měl cíl opačný, tedy dostat jí, stačilo neuzavřít tu pitomou sázku, a už by jí dávno měl, stačilo skončit tu první schůzku u líbání, na druhé pokračovat, a měl by to v kapse. A podle mě to ví, jen mu obdiv ostatních je cennější (a holku na sex si sežene jinde).

                    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora ax

    Když tenhle seriál startoval, a Terry tam byla prezentována coby na svůj věk nadprůměrně inteligentní a s naprosto jinými zájmy, než její vrstevníci obvykle mají, na chvilku jsem se zaradoval, že přeci jen nějaké výjímky jsou, ač jsem tomu moc nevěřil. Ovšem pokračování článků ukázalo v plné nahotě, že věk a zkušenosti prostě neokecáš. Prostě mezi náct a tele lze směle dát rovnítko, rozdíl je pouze v tom, jestli se s dotyčnou dá vůbec aspoň trochu bavit či ani to ne, jinak zkušenostmi je to prašť jak uhoď.

    A Petr? To je, tak jak je to podáno, klasický příklad člověka, který využije něčí nouzi ve svůj prospěch (především ta SMS). Ano, takový léčitel zlomeného srdíčka je docela častá věc, je dost takových, co něco podobného zkouší. Užijte si to, jak ti, kdo to děláte, tak především ty, co na tohle skáčou. Většinou je z toho totiž zase jen zklamání, a často ještě větší. Dobré je to možná na to snadné využití, ale na něco trvalejšího? Teď je třeba čas na holedbání se, jaký je skvělý, jak se ukázal, jak byl v nouzi přítelem a podobně - ale uvidíme za půl roku, za rok - pokud to sem vůbec ještě někdo napíše.

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora Reaper

      Ty si napsal tak nejak slusne muj nazor na Petra. Tou smskou, co poslal, se z neho stal udavac. Nic jineho. A neposilal ji z zadneho slechetneho cile, jak se nam tu snazi Terry prezentvat, nybrz proto, ze to chtel Lubosovi prekazit (kdyz ja nemam kozu, at ji nema ani soused).

      Ale s tim "vyuzitim kazde prilezitosti" s tebou nesouhlasim. Proc bych nemel vyuzit sanci, kdyz se naskytne ? Tim myslim teda SANCI. Ne to, co predvadi Petr, kdy ze sebe udelal vrbu utesitelku.

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re:
       od autora ax

        Šanci ano, když se naskytne. Ale opravdu šanci, a ne cokoliv. Než se za každou vrhat do roli utěšovače, co s sebou pak potáhne nějaké stíny z jejího minulého nezdaru, se mnohem raději poohlédnu po nějaké jiné šanci, kde něco takového nemusím řešit a kde se dá začít s čistou hlavou. Tak to vidím zase já - není šance jako šance, i mezi šancemi je dobré si vybírat.

        Reaguj na tento komentář
        Re: Re: Re:
         od autora gin

          no já bych to viděl spiše na roli rozveselovače než utěšovače. jako kdyby Petr nebyl drevo, tak už s ni behem mesíce pravidelně pichá, a místo do čajovny ji utěšuje ve škole a zadarmo. Aby si to pozívání nejprve zasloužila něčím akčním.))

          a k tomu udávání =
          může to být i tak, že chtěl holce varováním skutečně pomoct a zároven si u ní šplhnout , spojit příjemné s užitečným a měl na háku, jestli tím tomu sázkaři uškodí nebo ne. šlo mu totiž o terry a ne o sázkaře. pakliže Luboš není jeho kamarád, udělal jedíně dobře, a to jestli tím tomu Lubošovi uškodil nebo ne, není vůbec podstatné. Ani to neřešil- ))

          vítěz není stejně nikdo a ja už vím proč. takže vám přeji přijemné rozbory tohoto tématu a vzdálím se.

          Reaguj na tento komentář
jako na zacatku simpsonovejch ve filmu...
 od autora klient

    ..."nuda"... a blaboleni vsemi smery, vertikalnimi i horizontalnimi. Petr je trouba, co te chce, jenze nevi jak na to, tak vyuziva tehle situace, aby te presvedcil o tom, ze mu muzes duverovat. Krasny tah na branku. Uz ho mas v hlave, mimochodem, divky si pamatuji snad vsechny kluky a situace, kdy jim jinoch nezistne pomuze. To Petr by nas tu mel skolit a ne tyhle stylisticky upravovane clanky na pomezi cervene knihovny. Omlouvam se vsem, kteri se mnou nesouhlasi, je to ale muj nazor.

    Reaguj na tento komentář
Tip: Petr, kurs 1:1,2
 od autora Básník

    Já to fakt tipuju na toho Petra. Terry (v budoucnu slavná sloupařka a fejetonistka, 1991 až min.2082) je vázána mlčením, možná to má jako takovou malou brigádičku-za každej článek dostane, řekněme stovku? Ale nesmí prozradit pokračování. Rashíkovi z té reklamy na feromony musí přece něco kápnout, i když né moc. Stejně jsme taková specifická komunita, zajímalo by mě, jak vypadáme ve skutečnosti. Lidi, co si z toho dělaj tak trochu srandu (já) a trochu chtěj pomoc, lidi hodní (ousko), ale i zoufalci a lehčí úchyláci...
    Fíha, jestli dávate stovku za článek kolem 20 000 znaků či 4 000 slov, tak mi napište a já vám sem nadatluju takový věci, který nezažil ani Viewegh.[S07] Ale registrovat se nechci, já jsem na holky[S03]

    Reaguj na tento komentář
    Re: Tip: Petr, kurs 1:1,2
     od autora RaShCZ

      Nechápu, proč sem cpeš reklamu na feromony... Nikomu je nenutím a ani nutit nehodlám.

      Jestli se chceš setkat, nic ti nebrání navrhnout termín. Určitě se několik lidí přihlásí.

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re: Tip: Petr, kurs 1:1,2
       od autora Básník

        Já jsem jen mluvil o financování této webové stránky. Že z té reklamy jde hodně peněz a ty pak můžeš dát aspoň stovku za článek... Nic ve zlým, svadeni.cz mám rád...

        Reaguj na tento komentář
        Re: Re: Re: Tip: Petr, kurs 1:1,2
         od autora RaShCZ

          Byť bych rád potvrdil tvoji teorii, nemohu tak učinit. Bohužel jsem pouze šéfredaktor, nikoli majitel. Zisky z feromonů nejdou mně.

          Reaguj na tento komentář
Re:
 od autora Básník

    Terry, ty jsi tak stylisticky svěží a obratná, že maturitu z češtiny dáš levou zadní...

    Reaguj na tento komentář
komentar-nekomentar
 od autora klient

    k clanku-neclanku..:)

    Reaguj na tento komentář
Vzejde z toho krááásné přátelství ;-)
 od autora muf

    Hmm, jak to tak čtu, řekl bych, že z vás budou skvělí kamarádi. Petr bude trochu nesmělý kluk, kterému se Terry líbí, ale nechce se chovat jako "svůdník". Bohužel tihle gentlemani nemají u holek šanci, protože se chovají jako kamarádi a těmi taky zůstanou. S kamarády se prostě nespí - teda podle holek. Není to tak dlouho, co mi řekla, že nechce zničit naše krásné kamarádství vztahem, protože kdyby to neklaplo, tak by mě ztratila... Takže asi tak.

    Terry bude šťastná, že má spolehlivého a hodného kamaráda a Petr (pokud co nejdřív nedá najevo, že ho Terry přitahuje) bude frustrovaný z toho, že jediné, co mu Terry dovolí, je přátelské objetí, aby si nenarušili to kráásné přátelství ;-).

    Btw. takové přátelství je pro kluka za trest. A mě osobně dost ničí už víc jak půl roku :-/. Ale můžu si za to sám. Být gentleman se nevyplácí.

    Reaguj na tento komentář
    Re: Vzejde z toho krááásné přátelství ;-)
     od autora Reaper

      "Ale můžu si za to sám. Být gentleman se nevyplácí."

      No tys objevil Ameriku, tak gratuluji. [S04] Popsal jsi to pekne, ale to cos napsal tu je uz asi 1000x zmineny (z toho tak 147x mnou[S04]).

      Jinak ke kamaradstvi s holkou:
      Pokud ji OPRAVDU chces jako kamaradku (TY ji chcs jako kamaradku), tj. mate stejne zaliby, kterymi se muzete bavit (napr:oba jezdite na rampe na skateboardu, oba radi chodite plavat, oba si jdete radi zahrat do kasina) pripadne vis, ze se na ni muzes obratit treba kdyz budes potrebovat s necim pomoct: treba se stehovanim, uklidem, nebo necim jinym. Tj. v pripade, ze ti to prinasi vice uzitku nez vynalozeneho usili, ber kamaradstvi (ale i tak omez kontakt s ni jen na aktivity, ktere bavi TEBE).

      V opacnem pripade ji rekni: "Tak si trhni nohou, sbohem."a kasli na ni a vic se s ni nebav. Pripadne diplomatictejsi: "Rad budu tvym kamaradem" a kasli na ni a vic se s ni nebav. [S03]

      Reaguj na tento komentář