Ten pravý z vlaku

Minulý rok v dubnu jsem se dala přes seznamku v rádiu dohromady s klukem, o kterém jsem si myslela, že je ten pravý. Ale bohužel už po třech dnech se mi zdálo, že něco není v pořádku. Nikdy jsem se na něj totiž netěšila a nechtěla jsem s nim nikam chodit. Asi proto, že se ke mně nechoval moc hezky. Celkem se dá říct, že si mne nevšímal. Vídali jsme se jen o víkendech (přes týden byl na intru) a to za přítomnosti mého mladšího brášky. Po měsíci jsem se s ním rozešla, ale řekli jsme si, že si o tom v klidu promluvíme ve vlaku, až pojede v pátek z intru (potkávali jsme se tam). V ten pátek mě vzal ke svým kamarádům. A můj pohled zůstal viset na jednom z nich. Byl strašně krásný.

V ten den mi ani nevadilo, že si mě ten bývalej nevšímá. Aspoň jsem se mohla v klidu koukat na toho hezkýho kluka naproti mně v kupíčku. Přála jsem si, aby ta cesta nikdy neskončila. Ale bohužel pro mne skončila. Doufala jsem, že příští pátek pojede znova. A taky že jel. Tento den měl na sobě tričko, který znázorňovalo jeho svaly. Opět jsem na něm mohla oči nechat a vůbec jsem si neuvědomila, že mam další 2 týdny praxi a neuvidím ho. Když jsem si to uvědomila, chtělo se mi brečet.

Každý den jsem snila o tom, že jsem s ním, ale k čemu mi to bylo.

Pomalu jsem zapomínala. Nastal srpen 2005 a já trávila týden se sestřenicí na chalupě. Rozhodla jsem se, že pozvu toho bývalýho. Uklidili jsme a já mu šla naproti. Když jsem ho ale zahlídla, rychle jsem si to rozmyslela a zalhala mu, že dorazí rodiče. Odjel a já šla zpátky na chalupu s tím, že si dám inzerát do seznamky.

Opět do rádia. Seděla jsem na křesle a čekala. Přečetli můj inzerát a asi za deset minut se ozval nějaký kluk který studoval stejnou školu, jako můj bývalej. Psali jsme si a po pár SMS jsme zjistili, že se známe. Nemohla jsem tomu uvěřit, ale byl to on. Ten kluk z vlaku. Zařvala jsem štěstím tak, že jsem z toho křesla spadla. Za tři dny jsme se poprvé sešli a dostala jsem krásnou myšičku. Dozvěděla jsem se i to, že o mně bývalý všem na intru lhal, pomlouval mne, atd.

Taky jsem se dozvěděla, že mi chtěl Péťa (ten kluk z vlaku) dát číslo už ve vlaku, ale myslel si že s tamtím ještě chodím, protože on jim to tvrdil. A přišla první pusa, první společný víkend a první společné výročí které jsme měli 14.8. tohoto roku. Jen je škoda, že spolu nejsme každý den. Jen o víkendech. Jsme od sebe 32 kilometrů, jeho matka mne nenávidí. Nerozdělilo nás to a tak doufám, že nám to vydrží napořád.

A jsem ráda, že mám kluka, kterému nezáleží na mém vzhledu (jsem baculka) a který mne miluje i přes chyby které mám. Přeju všem aby našli toho pravého

Komentáře

tricko
 od autora french_vanilla

    ja bych chtela tricko, co znazornuje prsa:)) kdyz uz i kluci muzou mit takovy, co znazornuje svaly:))) i kdyz chnapu, ze to asi melo byt zvyraznit:)

    Reaguj na tento komentář
Můj názor
 od autora Daniela

    Někdy si život pohrává. Jestli ti můžu poradit setrvej a na jeho mámu se vykašli. Já prošla s mým přítelem 2 roky peklem, kdy mě rodina omezovala, ale to čekání stálo za to. Ted se máme moc rádi. Přeju ti mnoho štěstí a trpělivosti[S03]

    Reaguj na tento komentář
Ženy nebalím
 od autora BLEK.

    Ženy nebalím, protože mám poruchu osobnosti.

    Reaguj na tento komentář
Nic si z toho nědělej
 od autora jaaaaaan

    To já s mojí bývalkou jsem to měl naopak, její rodiče, když měli sešlost tak si do mě rýpli, moji rodiče ji naopak měli rádi, ona si zpočátku myslela, že ji moje mamka nemá ráda, ale oblíbila si ji .... Jednoho dne mi došel vzkaz, že už se mnou nechce být, po několik dnech jsem přišel na to, že si našla jinýho ....

    Reaguj na tento komentář