Úděl nymfomanky

Když se zeptáte muže, jestli by chtěl chodit s nymfomankou, většina z nich je z toho nápadu nadšená. Ale jak to je doopravdy? Mám kamarádku, která je nymfomanka. Povím vám její příběh.

Jdete nakoupit a nevydržíte v klidu. Snažíte se myslet na nákup, ale očima neustále pátráte okolo. To je ještě dobré. V momentě, kdy se na vás podívá muž, a doslova vás svléká pohledem, zčervenáte. Po těle cítíte zvláštní pocit a víte, že byste nejraději utekli někam do soukromí. Tak prožívá obyčejný nákup má kamarádka, která má tu smůlu, že je nymfomanka.

To pravé peklo však přichází v momentě, kdy jdete s kluky do hospody. Alkohol otupuje vaše přirozené zábrany a po několika panácích už vám začíná být všechno jedno. Je již naprosto jisté, že tento večer skončí jako spousta jiných na záchodcích v kabince s klukem, který vás zaujme. Je vám dokonce i jedno, jestli to bude na pánských či na dámských záchodcích. Jenom doufáte, že je onen kluk zdravý.

Divíte se, že jsou tyto dívky tak často zvány do hospody?

Stálý vztah

Nymfomanky mohou mít stálý vztah. Pokud dostanou to, co chtějí, nejlépe několikrát denně, jsou šťastné. Stačí ale víkend bez svého kluka a je problém.

Má kamarádka, říkejme jí Věrka, by chtěla mít stálého kluka jako každá jiná holka. Zezačátku se jí to povedlo. Seznámili se na diskotéce, hádejte jak. Dobře tedy. Po několika setkáních a stycích spolu začali chodit. Naštěstí její kluk hned pochopil, co Věrka potřebuje. Chodil s ní na každou akci po celé dva měsíce. Pak párkrát vynechal. Protože ho Věrka milovala, držela se i přes naléhání známých zkrátka.

Dokud spolu byli často, vše šlo. Pak její přítel ale na dva týdny odjel na brigádu. Věrka slíbila, že ho bude navštěvovat. Tak také několikrát učinila. Bohužel ji jednoho dne neznámý kluk v hospodě přemluvil, aby si dala alkohol na oslovu jeho narozenin. Taková nabídka se neodmítá. Skončilo to tak, jak předpokládáte, v kabince na dámských záchodcích. Přítel byl tedy podveden.

Následky

Protože se tento nový „kamarád“ motal kolem Věrky hodně často, jejich záchodkový vztah pokračoval. Posléze s ním začala chodit. Měla tedy dva kluky, což bylo neudržitelné. Prvnímu řekla tedy: „Nashle.“

Nový přítel měl však jeden problém – nemohl být s Věrkou každý den. Věrka tedy dále spala se svým přítelem i se svým bývalým. Velmi jí však z neustálého podvádění trápily výčitky svědomí. Posléze došla k poznání, že takto nelze žít. Svěřila se se svým problémem gynekologovi, který ji odkázal na psychiatrii. Tam samozřejmě nešla, neboť se necítí jako blázen.

Věrka stále bojovala sama se sebou. Její tělo si žádalo styk víckrát, než by byl schopný jeden kluk ustát. Při tom ona sama toužila být normální jako ostatní. Sexuální styky byly smyslem jejího života, přestože to nikdy nechtěla.

Čím více však byla tímto problémem vystresovanější, tím více uklidňování si její tělo žádalo. A protože se již postupem času smířila s tím, že zkrátka nemůže mít normální vztah, začala se opíjet, čím dám tím víc. A již neměla dva partnery. Měla toho, kdo se namanul. Rezignovala na svůj stav.

Nebudu vás dále napínat a řeknu vám rovnou závěr. V tuto chvíli Věrce 18 let a prožila si několik pohlavních chorob. S alkoholem se drží zkrátka, ale občas se tomu nevyhne.

Shrnutí

Teď vám asi teprve řeknu pointu článku. Kdysi jsem ve třídě slyšela rozhovor dvou spolužáků, kteří toužili po tom, aby měli holku nymfomanku. Kluci, mít nymfomanku neznamená užívat si několikrát denně. Znamená to mít neustále obavy o to, zda se s někým nevyspala a zda jste od ní něco nechytili. Normální holka normálnímu klukovi vyhoví. Nepotřebujete k tomu mít někoho, pro koho je pohlavní styk prokletí.

Na závěr článku bych chtěla poděkovat naší hlavní hrdince „Věrce“ za to, že se se mnou tak otevřeně bavila.

Komentáře

Bez nadpisu
 od autora ax

    Popsaný případ je trochu extrém, ale i takových pár je. Jinak hláška kluků, jak by chtěli nymfomanku je docela častá, ale naprostá většina z nich nemá ani páru o tom, jaké to je, když to chce holka častěji než kluk, něco takového si ani nedovedou představit, natož aby to někdy zažili. O to větší sranda pak je, když si nějakou takovou holku najdou - a vůbec to ani nemusí být nymfomanka, jen prostě o něco více sexuálně založená holka úplně stačí. Naprostá většina kluků se kasá a tahá triko, jak by s tím neměli problém a jak by něco takového chtěli, ale když náhodou dojde na věc, naprostá většina kluků to nevydrží déle než měsíc.

    A jen tak mimochodem, pánové, holek, které mají rády sex často není zrovna málo, ale ta jejich touha dost podstatným způsobem záleží na tom, jací jste vy sami. Nemluvím teď o nymfomankách, kterých je jen pár, ale normálních holkách, jen více sexuálně založených, kterých je mnohem víc. Znám takových dost, a jedno mají společné - ačkoliv by to nejraději dělaly dvakrát denně, když je s kým, klidně úplně bez toho vydrží třeba půl roku, když s kým není, preferují totiž kvalitu, a jsou pro ní tu kvantitu ochotné obětovat. Tohle je věc, kterou asi nikdy všichni kluci nepochopí...

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora Terry

      S těmi holkami mohu jen souhlasit. [S07]

      Reaguj na tento komentář
Nymfomanky
 od autora Standa

    Ono když koluci mluví o nymfomankách, tak je to podobné, jako když holky říkají, že chtějí hodné kluky. Taky to nemyslí doslova.

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Reaper

    A ted tu o cervene karkulce prosim.

    Nemuzu si pomoct, ale tohle mi zni jako x-ta obmena historek, co vykladajici katolici pri svych navstevach strednich skol. Maji jedno spolecne. Vzdy se staly nejakemu kamaradovi, kamaradovi kamarada, znamemu apod.
    Pri dotazu na konkretni jmeno zjistime, ze vlastne dana osoba neexistuje a ze to dotycny jen slysel od znameho, ktery to taky slysel od kamarada, ktery to cetl v Blesku jako historku mesice ctenare, ktery za to vyhral 500Kc. Takovyhle "lidovych historek" dokazu z rukavu vysypat pytel. Jedno maji spolecne. NIKDY SE NIKOMU NESTALY. Tvrdim, ze tahle storka je od pocatku do konce lez. Myslim dokonce, ze uz jsem tuhle historku v nejake obmene slysel a je mi jasny, ze byla napsana na "popreni" vysledku mych uvah v diskusi pod poslednim clankem.
    Hlavne teda ten zaver: "V tuto chvíli Věrce 18 let a má potvrzených několik pohlavních chorob. HIV se neprokázalo. Zatím."
    To odstrelil z kategorii: Mohlo se to mozna jednomu cloveku z milionu stat, do kategorie: Vymyslene od zacatku do konce.

    "Normální holka normálnímu klukovi vyhoví."
    Ano, to je presne to, co ja tvrdim. Normalni holka je pro me ta, co si za to neuctuje NIC. Ani to neokecava tim, ze "potrebuje cas", "potrebuje lepe poznat", "potrebuje ziskat duveru", "potrebuje dobit kredit do mobilu", "potrebuje partnera do tanecnich", "potrebuje pomoct se stehovanim", "potrebuje xxxx jinych tisic veci nez sex".
    Tvrdim, ze to, jestli vas holka chce poznate velice jednoduse. Chce se s vami milovat -> chce vas nebo si chce jen uzit (neni to jednoznacne, kazdopadne vy z toho mate aspon ten sex).
    Nechce se s vami milovat -> nechce vas, nepritahujete ji. Je to jednoznacne. Muzete ji poslat do haje a nemusite mit zadne vycitky.

    Presto tvrdim a vzdy tvrdit budu, ze lepsi partnerka pro zivot je ta holka, ktera si o sex rika VAM a ne frigidni pizda, u ktere skemrate, aby se s vama konecne zas pomilovala, ze uz to jsou tri dny a ona mi odveti, ze nemyslim na nic jineho nez na sex a vypada to nakonec tak, ze milovanim mi prokazuje milost, kterou bych mel vyvazit hromadou dalsich veci, ktere bych pro ni mel udelat. To mam vzdycky chut dat ji facku. Nastesti jsem se teda zatim vzdycky udrzel a jen ji poslal do hajzlu.

    A na zaver: Kdyz kluci mluvi o tom, ze chteji nymfomanky, protoze jsou znechuceni holkama, ktere se chovaji jako pravy opak nymfomanek. Tj. temi, pro ktere je sex neco odporneho, neco, co po nich kluk nema pomalu pravo vubec zadat.

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora Terry

      To určitě Reapere. Prozradím ti její jméno, a ty za ní okamžitě pojedeš. Chápu, že tenhle článek je proti tvojí teorii "sex je jediným poutem mezi mužem a ženou a nikdy nikomu neublíží."

      Tvoje teorie mají jedno společné. Vždy jsou tam holky ty špatné, které nechtějí mít s kluky sex. Jakoby byl sex něco, co holka musí klukovi dát za to, že ji někam pozve. Řeknu ti to takhle - ten, kdo na něco nadává, tím jen ukazuje, že je neschopný. Proč se pořád navážíš do holek? Protože ti nedaly? Jsi neuspokojený samec? A divíš se, že si se svým přístupem musíš sex platit?

      Docela by mě zajímalo, k čemu jsou na webu o vztazích názory norníka. Maximálně k tomu, aby odradily všechny čtenářky a autorky.

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re:
       od autora Reaper

        Odpovedela si uplne presne k veci, presne na to, o cem jsem psal Diky za potvrzeni toho, ze mam pravdu. [S08]

        "Tvoje teorie mají jedno společné. Vždy jsou tam holky ty špatné, "
        Ono popisovat situacu, kdy to jde s holkou samo, nikde zadny problem, je tak nejak k nicemu, ze ? Ctenari to v nicem nepomuze, nic si z toho nevezme. Byla by to jen hezka povidka, ktera ale nikomu nic neda. Maximalne ukoji neci ego, aby si mohl rici: Jo, konecne napsal neco, kde holka je ta dobra.

        " Jakoby byl sex něco, co holka musí klukovi dát za to, že ji někam pozve."
        To je prave to, v cem se pletes. A reknu ti proc se pletes. Ty mas presne mysleni jako ta prostitutka. Vnimas sex jako neco, co by mela holka klukovi dat. Cosi, co si musi "zaslouzit" nejakym fakt mimoradnym cinem. Nikdy te ani nenapadlo, ze by to melo byt neco, co bys mela SAMA po klukovi chtit. Ty po nem, ne on po tobe. Neco, nad cim se nebudete dohadovat, smlouvat.

        "Řeknu ti to takhle - ten, kdo na něco nadává, tím jen ukazuje, že je neschopný."
        Ale ja prece na nic nenadavam. Kdyz se tu (pravda, povetsinou holky- opet:NE vsechny) snazi ostatnim veset buliky na nos, tak jen veci uvede na pravou miru. Tj. priblizim je ponekud vice z pohadky smerem k realite.

        "Proč se pořád navážíš do holek? Protože ti nedaly? Jsi neuspokojený samec? A divíš se, že si se svým přístupem musíš sex platit?"
        A opet spatne. Ja se nenavazim do holek. Ja mam holky ve skutecnosti mnohem radeji nez kluky. Ja se navazim do dementnich rad, casto vylozenych LZI, kterymi se tu obcas snazi nekdo zblbnout ostatni.
        A prave proto, ze mam sexu dostatek, dokazi se na veci divat z ponekud racionalnejsi roviny.

        "Docela by mě zajímalo, k čemu jsou na webu o vztazích názory norníka. Maximálně k tomu, aby odradily všechny čtenářky a autorky."
        Klidne muzem udelat anketu. Zeptame se, kolika lidem pomohli ke stesti rady me. A kolika lidem rady tve ... [S03]

        Reaguj na tento komentář
        Re: Re: Re:
         od autora RaShCZ

          Nebudu řešit spory mezi vámi, ale rád bych připojil pár postřehů týkajících se pravdivosti článku.

          Sám jsem měl tu možnost seznámit se s dívkami, o kterých by se dalo říci, že jsou nymfomanky. Jedna to zvládala celkem bez problémů, druhé to překáželo ve vztazích podobně jako té, která se popisuje v článku. Společný znak obou byl, že sexuálně aktivní začaly být až v souvislosti s alkoholem. Nicméně, zvláště ta druhá (pro Reapera: jmenuje se Jana a je z Ostravy) by klidně mohla supluvat hrdinku tohoto příběhu. Nicméně pohlavní nemoci jsem s ní opravdu nerozebíral.

          K pohlavním nemocem mám však jiný příklad. Má bývalá spolužačka přeze mě kdysi sháněla kontakt na bezplatné testování na HIV. Jak jsem později zjistil, nebylo to bez příčiny. V době, kdy se dozvěděla o tom, že je pozitivní, jí bylo 19.

          Abych to shrnul, vhledem k tomu, že pohlavní nemocí u ženy se může rozumět cokoli od kvasinek přes kapavku či syfilis, tomuto článku osobně věřím. To je také důvod, proč jsem odsouhlasil jeho vydání.

          Reaguj na tento komentář
          Re: Re: Re: Re:
           od autora Reaper

            Holky, ktere se ozerou a pak to delaji na zachode, to nejsou nymfomanky. Takovych znam taky hodne.

            To ze neurcita veta "v soucasnosti je ji 18 a ma diagnostikovano nekolik pohlavnich nemoci." je vymyslena autorkou, to se s tebou vsadim o cokoli.
            To ze ta povidka jako takova neni nemozna, toho jsem si vedom. Jen si tak nejak nedokazu predstavit "ozralou 18tiletou nymfomanku sverujici se 17lete holce se svymi pohlavnimi nemocemi". To fakt po me nemuzes chtit.

            Reaguj na tento komentář
            Re: Re: Re: Re: Re:
             od autora RaShCZ

              No dobře. Když to napíšeš takto, také se mi tato část zdá trochu přitažená za vlasy. Napadly mě v podstatě dvě vysvětlení. Buď se Terry ptala nejenom té holky, ale i kluků, kteří s ní něco měli, nebo na to přišla dedukcí. Každopádně bych prosil vyjádření autorky.

              Reaguj na tento komentář
              Re: Re: Re: Re: Re: Re:
               od autora Terry

                Zjistila jsem to tak, že jsem se bavila i s lidmi okolo. A oni mi vyprávěli, s kým vším Věrka chodila na záchodky. Byli to pěkný feťáci. A vzhledem k tomu, že zásadně odmítala kondom, je jisté, že se něčím nakazila. Navíc když jsem se Věrky ptala při našem rozhovoru o AIDS, tak mi řekla, že čistá sice není ale tak špatně na tom ještě není. Takže asi takhle.

                Reaguj na tento komentář
                Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
                 od autora Reaper

                  No to je husty. Jako bych hned na zacatku nenapsal, ze je to napsany jako historka, kterou slysela od kamaradu/pratel/znamych a ze sem tuhle verzi uz jednou slysel a ze fura veci je tam takrikajic vybasnenych/sproste vymyslenych. Primo ukazkove.

                  "A oni mi vyprávěli, s kým vším Věrka chodila na záchodky. "
                  Jeziis, ty toho vis o muzich/zenach jeste HODNE malo, co? Z kazdeho chlapa mluvi urazene ego, takze pokud svym "kamaradum" (opravdu bych teda tohle slovo pro nekoho, kdo pomlouva za zady, nepouzil) nekdy nenabidla sukani na zachodcich , tak je to pochopitelne "spina, ktere suka s kazdym fetakem (jen s nima ne)". Holky to o ni budou zase tvrdit z duvodu nastvani na to, jak je mezi muzi oblibena. Co si budem nalhavat, holka, co ma rada sex je mezi muzi oblibena velice a vetsina muzu se bude pochopitelne radsi bavit s holkou, u ktere maji sanci na milovani temer 100%, nez s holkou, od ktere mozna dostanou za mesic pusu. To ostatne potvrzujes i ty, kdyz se nam tu vsem snazis vsugerovat jak je ted prolezla pohlavnima chorobama a jak je vlastne bezcenna jako potencionalni pritelkyne. [S08]


                  "A vzhledem k tomu, že zásadně odmítala kondom, je jisté, že se něčím nakazila."
                  Znam cloveka, co sukal cernosky v Africe!!!!! cca 5 let bez kondomu. Po prijezdu do republiky sel na testy a byl cisty. Paneboze, ja proste miluju, kdyz 17 leta holka prezentuje sve hypotezy jako overena fakta.[S01]

                  "Navíc když jsem se Věrky ptala při našem rozhovoru o AIDS, tak mi řekla, že čistá sice není ale tak špatně na tom ještě není. "
                  Z toho si vydedukovala to: "ma diagnostikovano nekolik pohlavnich chorob" ? No tak to je vazne sila. Se jdi normalne prihlasit do Motola jako expertka na diagnostiku. K cemu testy, k cemu medicina, Terry dokaze stanovit diagnozu ve vterine.

                  Opravdu jsme radi za to, ze nam tu pises pohadky, ale prece jen na Bratry Grimmy porad nemas. Chybi tomu ta jiskra. [S08]

                  A Rashi, nesmis byt tak duverivy. Mel jsem ponekud vyssi viru v tvoji schopnost odhadnout realitu ....

                  Reaguj na tento komentář
                  Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
                   od autora klingon

                    Ale tak uz se nehadejte. Je jedno, zda je to prave, nebo smyslene. Jako odstrasujici vychovny priklad je to dobre, ale nijak zvlast do hloubky bych to nerozebiral. Nikdo z nas by s takovou spinou, ktera chodi s fetakama na zachodky stejne nic nezacal tak co. At uz je pribeh smysleny, nebo neni, takove holky jsou a tady je jeden mozny pripad, jak by to mohlo vypadat a je uplne jedno, zda se tento pribeh odehral ve ksutecnosti nebo ne :) Musis to brat trosku s nadhledem [S03]

                    Reaguj na tento komentář
                    Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
                     od autora Reaper

                      " Je jedno, zda je to prave, nebo smyslene. "
                      Vis, on je docela rozdil mezi Harlekynkami, Esmeraldou, Pretty woman a realitou. Takze ne. Neni to jedno. Jedno je kolecko u trakare.

                      "Jako odstrasujici vychovny priklad je to dobre"
                      Ano, to je tak vse, k cemu je to dobre. Jako odstrasujici bachorka. Ver mi, ze na stredni skole jsem jich pri sexualni vychove, pri katolickych prednaskach, atd.. slysel mraky. Ze by mi jakkoli pomohly pri sbaleni holky se rici neda. SPISE NAOPAK !!!

                      "Nikdo z nas by s takovou spinou, ktera chodi s fetakama na zachodky stejne nic nezacal tak co."
                      Co to proboha meles ? Vyse jsem ti vysvetlil, kdo a za jakych okolnosti bude tohle o holce prohlasovat. Pro holky bude dotycna slecna "ku*va prolezla pohlavnima nemocema, co chrape s kdejakym fetakem", protoze ve spolecnosti se muzi budou bavit spise s ni (i kdyby jen kvuli zajimavym historkam), nez s namyslenyma nanama myslicimi se o sobe,jake jsou princezny, protoze ony by neco tak odporneho jako sex nikdy nedelaly.
                      Okolnosti za jakych bude tohle o holce tvrdit chlap jsem vysvetlil vyse take.
                      Tak jak si do hajzlu muzes porad myslet, ze je to pravda ????

                      "At uz je pribeh smysleny, nebo neni, takove holky jsou a tady je jeden mozny pripad, jak by to mohlo vypadat a je uplne jedno, zda se tento pribeh odehral ve ksutecnosti nebo ne"
                      Hele, ja dokazu z fleku napsat "pribehu, ktere se mohly stat" miliony. Akorat mi teda nedochazi, proc by se tu mela delat sbirka brakove literatury....

                      Reaguj na tento komentář
                      Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
                       od autora KnowItAll

                        "Akorat mi teda nedochazi, proc by se tu mela delat sbirka brakove literatury...."
                        Terry = RaSh?

                        Reaguj na tento komentář
                        Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
                         od autora RaShCZ

                          No, Reapere, abych řekl pravdu, tak mi svým neotřesitelným názorem začínáš někoho připomínat.

                          Vysvětlení, které Terry podala, sis pěkně upravil k obrazu svému, nicméně tvrzení o pohlavních chorobách pochází minimálně ze dvou zdrojů (nevím, kolika lidí se ptala). Ošetřující lékař sice není ani jedním z nich, ale pokud jsi někdy studoval texty zabývající se ověřitelností informací, tak víš, že to ani není potřeba.

                          Můj názor je, že to, co Terry napsala, je ověřené alespoň do té míry, že tam nějaká nemoc je. Nevím jaká, nevím kolik jich. Množné číslo v článku je tedy bezpředmětné a zavedu diskuzi na jeho odstranění.

                          Reaguj na tento komentář
                          Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
                           od autora Reaper

                            "No, Reapere, abych řekl pravdu, tak mi svým neotřesitelným názorem začínáš někoho připomínat. "

                            Az mi muj nazor nekdo vyvrati (pravdivym tvrzenim), tak si ho samozrejme upravim/zmenim. Nijak na nem netrvam. Tento clanek i serie clanku predchozich (jak to vidi holka) me v mem nazoru spise utvrdily ... Nevim, koho ti pripominam. Racionalne uvazujiciho cloveka ?
                            Podivej se na moji prvni reakci na clanek, podivej se na vyjadreni Terry k tomu clanku. Mylil jsem se ve svych tvrzeni ?

                            "nicméně tvrzení o pohlavních chorobách pochází minimálně ze dvou zdrojů (nevím, kolika lidí se ptala). Ošetřující lékař sice není ani jedním z nich, ale pokud jsi někdy studoval texty zabývající se ověřitelností informací, tak víš, že to ani není potřeba. "

                            Jiste taky vis, ze dva a vice jejich "kamaradu" (ty uvozovky jsou tam zamerne) z hospody nejsou NEZAVISLE zdroje, cili je to porad zdroj jen jeden ... To je jedna vec. A druha vec je, ze ani kdyby 90% lidi napriklad tvrdilo , ze dluhy se splacet nemuseji, ze je to pravda ... Zvlaste v pripade, co se tyce treba lekarske diagnozy, kdy se opravdu na tvrzeni ozralejch pubertaku z hospody spolehat nemuzes.

                            "Můj názor je, že to, co Terry napsala, je ověřené alespoň do té míry, že tam nějaká nemoc je. Nevím jaká, nevím kolik jich. "
                            Uz se ti nejak vytratilo to slovicko pohlavni, vsimas si ? Jak se ty veci, co byly napsany v clanku, ukazuji jako tak nejak (hodne) upravene ? Presto by me zajimala ted pro zmenu ta tva neochvejna sebejistota, kdy o nekom muzes prohlasit na zaklade tvrzeni ozralu z hospody, ze tam nejaka nemoc urcite je. Ja bych si tohle bez lekarske zpravy netroufl prohlasit o nikom, ani kdyby o tom drbala cela pavlac. Stejne jako jsem se ptal Terry, zeptam se tebe. Proc myslis, ze se medicina praktikuje na zaklade diagnoz plynoucich z provedenych testu a ne z toho, ze by se zavolala kupa "kamaradu" dotycne a zeptalo by se jich, jestli ma dotycna tu a tu nemoc ? Kdyby vetsina rekla, ze jo, tak sup, muzem zacit lecit. Tolik lidi by se prece nespletlo .... [B]Ach jo.[/B]

                            Reaguj na tento komentář
                            Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
                             od autora RaShCZ

                              OK. Ze své strany uzavírám tuto diskuzi, neboť dle mého názoru by již nepřinesla nic plodného. Máme na tuto věc zkrátka rozdílné názory a i kdybychom se hádali týden, tak to k ničemu nepovede.

                              Reaguj na tento komentář
        Re: Re: Re:
         od autora Terry

          Nevím, proč bych měla chtít po klukovi sex. Takové touhy zatím nemám a fakt nevím, proč bych to teda měla dělat. Až budu mít chuť na to s nějakým klukem vlítnout, tak to udělám.

          Tu anketu bych spíš udělala stylem kdo je oblíbenější. Uvidíme, kdo by to vyhrál.

          Reaguj na tento komentář
          Re: Re: Re: Re:
           od autora Reaper

            "Nevím, proč bych měla chtít po klukovi sex. "
            To mluvi za vse. Netreba dale reagovat.

            "Tu anketu bych spíš udělala stylem kdo je oblíbenější. Uvidíme, kdo by to vyhrál."
            A klidne muzem udelat i promenadu v plavkach, soutez o to, kdo ma vetsi praxi v curani v sede, nebo kdo mel nekdy menstruaci. Si si tenhle web jaksi spletla se soutezi miss CR, ne ?
            Tady na tom webu jde o svadeni a hlavne o rady. A temi radami myslim uzitecne rady, ktere pomohou druhym k uspechu.
            Pokud by nekdo mel postupovat pri svadeni inspirovan tvou serii "jak to vidi holka" aniz by cetl to skryte mezi radky, tak by velice rychle splakal nad vydelkem. Asi tak.

            Reaguj na tento komentář
      Re: Re:
       od autora dejv

        Jak to tady tak čtu, tak koukám, že jediný kdo se tady konkrétně do někoho naváží jsi Ty do Rapera.
        To co tady píše je absolutní pravda. Asi se tady nebavíme o vztahu 16 letého kluka s 15 letou holkou, tam by se nějaká ta vyjímka mohla najít, ale u normálně smýšlejících vyzrálých jedinců je realita taková, že pokud nechce sex, NEMÁ ZÁJEM O TEBE !!! Možná má zájem pouze o něco co nabízíš ( taxi zdarma, placení útraty, dárečky atd.), nebo tě jenom tahá za nos třeba jen z důvodu aby nebyla sama, dokud se nenajde konečně ten s kterým ten sex bude chtít mít, tak jako je to v případě Terry.
        Holt smutný příběh..

        Reaguj na tento komentář
        Re: Re: Re:
         od autora Básník

          Podívej, Dejve, znám jednu křesťanku a ta fakt chce sex až po svatbě a její partner se s jejím názorem nakonec taky ztotžnil. A tenhle přístup není zas až tak ojedinělý...Pojetí sexu a lásky vždy bylo, je a bude u holek trochu odlišné od kluků, už jen kvůli těm hormonům. Ale myslím, že to tak má být...

          Reaguj na tento komentář
          Re: Re: Re: Re:
           od autora dejv

            to Básník :
            Křestanství je trošku jiný případ, podle mě to je normální citové vydírání a nakonec si stejně borec bere zajíce v pytli. Dále by mě zajímalo jak odlišné pojetí sexu a lásky mají holky oproti klukům, tohle je žvást, kterým si některé holky ospravedlňují své chování vůdči klukům, které akorát tahají za nos a ty si nakonec ještě myslíš, že to tak má být ? Kde to žiješ ???

            Reaguj na tento komentář
        Re: Re: Re:
         od autora niki

          Asi je důležitý rozeznat, jestli sex s tebou nechce zatím, nebo vůbec.

          Reaguj na tento komentář
      Re: Re:
       od autora tygr

        osobni injektiva na adresu ctenaru bych netoleroval (viz. nornik) ..
        navic bezduvodne

        Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora dante

      Chlape prober se ženská není věc ani pouhá sexuální hračka. Spíš ty bys potřeboval pár facek aby ses probral.

      podletoho co tu píšeš jsi asi žádnou nemiloval nebo tě ta co jsi ji opradu miloval zklamala.

      Reaguj na tento komentář
Klobouk dolů
 od autora Básník

    Upřímně řečeno, když jsem se podíval na název článku a autora, byl jsem silně zklamán a smutný. Říkal jsem si: Ach jo, i ta Terry z toho celkem romantického seriálu klesla k těmto bulvárním žumpám. Ale nejdříve jsem si článek celý přečetl. Musím uznat, že Terry hodně mentálně zestárla. Na sedmnáct let jí to už celkem pálí, jsem stejného názoru. Taky znám pár podobných případů, ale považuju za neetické o nich psát, byť i pod jinými jmény. Jinak dodávám: Málokterá holka nevydrží pár dnů sexuální abstinence, ale mnoho holek nepřekoná víc než měsíční odloučení, během kterého jejich partner studuje v zahraničí. Bohužel i mnoho z mých kamarádek a spolužákyň bylo nevěrných...(pozor na to Terry!) Od té doby jsem zatrpkl a nejsem schopen navázat plnohodnotný vztah. Říkám si buď rád, studuješ, pracuješ, s holkou bys neměl na nic čas...Ale bez ženské začínám být neurotický...Pozoruji například, že při sezení klepu nohama...i s básněma jsem přestal, protože si při nich vždycky vzpomenu na svou bejvalku a pak se v myšlenkách trápím. Co by kdyby....Sorry, jsem v depresi...

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Vikomt

    Terry
    "Nevím, proč bych měla chtít po klukovi sex." - jo holka, tak tim si mě teda opravdu dostala...proč bych měla chtít po klukovi sex [S04][S04][S04]...joooo, to nevím, a já si pořád myslel, že je to příjemný, že to dělají lidi, protože se jim to líbí, a to samozřejmě nejen mužům, ale i ženám [S03], ksakru, zase jsem se spletl. Dík za informaci, zase jsem se něčemu přiučil [S03][S08]. Chudák ten Petr...tady je evidentně jasné, že z tebe nic nekouká, nezbyde mu nic jiného než cvičit pravačku [S08]. To by mně zajímalo, jak dlouho mu to s tebou vydrží. Hned jak se objeví někdo o trochu lepší, pošleš ho do háje. No nicméně, asi to tak má být. Každému po zásluze [S03] . No jo, život je svině [S04]

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora Reaper

      nebooj, Terry ho nakrmi historkama o tom, jak ostatni holky, ktere sex delaji jsou prolezle pohlavnima nemocema a tak at si kouka vazit ji, ktera sex nechce. [S04][S04]
      Tak, tak, kazdy sveho stesti strujcem.

      Reaguj na tento komentář
Spor Reaper (a další) vs Terry
 od autora buddy

    Reapere, opět nazačátku zopakuju, že souhlasím s většinou tvých názorů. Většinou ta realita asi je taková, jak jí pokaždé zhodnotíš. Bohužel...ale je to asi tak.
    Ale základní vlastností tvých přízpěvků je to, že ty dáváš dohromady obecně platné rady s vlastními názory či postoji. A nepřipouštíš, že někdo prostě může být jiný, mít rád jiné věci, chtít něco jiného, nebo mít jiné pořadí priorit. A ani to, že většina kluků, nebo holek, má podobné názory, či požadavky na druhého, které preferuješ ty neznamená, že neexistuje nikdo, kdo je prostě jiný. Každý člověk je přece oroginál, neexistují dvá lidé, kteří by byli uplně ve všem stejní.

    Já tu nijak neobhajuju Terry...ale všimni si jejích přízpěvků. Ona tu prostě otevřeně (i když 100% pravdivost samozřejmě není nijak zaručená, může si vymýšlet, vždyť u všeho z její témat nikdo z nás nebyl) popíše co zažila a jak to vidí ONA. Nikde nečtu, že by tu něco někomu vnucovala, nebo to považovala za obecnou pravdu. A tebe vytáčí a nutí k nesmyslně agresivním reakcím to, že nespadá do tvého ideálu holky.

    Tak zaprvé:...já prostě absolutně nechápu tvůj typický názor, že holka ti musí poskytovat vše, co by podle tebe měla a co ty řadíš do obecných věcí, které přece musí chtít každý. A když né, tak ty to okamžitě považuješ za důkaz toho, že ta holka je jen vyžírka, co tě chce využívat. Přece jeden (to je oboustranné) může po tom druhém chtít cokoliv a ten druhý může, nebo nemusí to poskytnout. A když ti ten druhý nevyhovuje, tak ho prostě nemusíš chtít...ale to je asi tak vše.

    Já nevím...já asi fakt neznám, co je to mužská ješitnost. Asi je to chyba, no. Naopak ty jí máš, myslím tolik, že bys mi mohl trochu půjčit[S08] Ty prostě to, že ta holka není tebou stvořená bytost podle tvých požadavků a ideálů považuješ za troufalost, kterou si druhý nesmí dovolit...a když jó, tak to bereš, jako že ti chce škodit.

    Úplně typické...např. ve svém přízpěvku, který začíná A ted tu o cervene karkulce prosim. dáváš do stejné roviny to, že "potřebuje čas", "potřebuje lépe poznat" atd. s "potřebuje pomoct se stěhováním". Jasně, opět připouštím...i to s časem a důvěrou může být výmluva, ale NEMUSÍ.
    U mě, jako kluka, je to "nestavění sexu na jednoznačně první místo" asi trochu divná vlastnost. Ale tuhle jsem četl názor jednoho doktora, odborníka, že opravdu část holek (některé jen v nižším věku, některé pořád) prostě nemají velkou potřebu sexu. Terry ti to tu napíše naprosto slušně a klidně jako svůj postoj (nikde sebe neuvádí jako nějaký obecný etanol) a ty hned vypěníš, jaká je to zase mrcha, která kluky vodí za nos.
    Vodí jen ty, které se chtějí nechat...takové ňoumy, jako je Petr, nebo bych mohl být i já. Ale to je problém kluka. Holka je mrcha tehdy, když se přetvařuje s předem promyšleným plánem, jak kluka využít a nic pak za to nedat. Terry se chová tak, jak sama chce...a jestli její kluk na to přistoupí a přitom doufá v něco jiného, je to jeho blbost...

    Toť vše, co jsem chtěl k tomu říct:o)

    Reaguj na tento komentář
    Re: Spor Reaper (a další) vs Terry
     od autora Reaper

      "A tebe vytáčí a nutí k nesmyslně agresivním reakcím to, že nespadá do tvého ideálu holky."
      To se pletes. Me nevytaci to, ze nezapada do meho idealu holky (idealni holka, jakou si predstavuju ja, je v zenske populaci zastoupena odhadem tak 2-3%). Me neskutecne vytaci to, ze sproste lze. To je cele. Pokud sis precetl celou tuto diskusi, tak vis, ze je to pravda.

      Ano, kazda mince ma dve strany:
      Terry sem ten (z vetsi casti vymysleny) clanek mohla napsat z cisteho altruismu, z touhy pomoci, aby lidem objasnila, jake je to nebezpecne chtit holku, co ma sex rada.
      Nebo ho taky mohla napsat z duvodu, ze se chtela pred ostatnimi obhajit/ospravedlnit, ze Petr neni takovy idiot a chudinka, kdyz s ni "chodi" (zadna holka by nechtela, aby si o ni lidi mysleli, ze chodi s nekym takovym) a ze jeji pristup je ten spravny a ukazat, jaka svine je holka, ktera to ma opacne nez ona.

      Ted zbyva rozhodnout, jaka moznost je spravna. Ty to vidis na prvni moznost. Ja to vidim na druhou (a pozor, netvrdim, ze to udelala umyslne. Klidne to mohlo byt jen jeji podvedomi, ktere ji donutilo ten clanek napsat). Ze me mluvi zkusenost, z tebe vira v to, jake jsou holky bozske bytosti neschopne lzi (prizpusobit a zohybat pravdu ke sve potrebe je pro me proste lez)

      "Holka je mrcha tehdy, když se přetvařuje s předem promyšleným plánem, jak kluka využít a nic pak za to nedat."
      Ja jsem nikdy nenapsal, ze vsechny holky se takto chovaji umyslne/vedome. Verim, ze se najde velka cast holek, ktere si toto sve chovani ani neuvedomuje/nepripousti. Nicmene ve vysledku (tj. z pohledu kluka) v tom rozdil neni. Co se tyce rozboru z hlediska moralky, tak tam rozdil mozna je, ale co z toho, kdyz vysledek je jeden a ten samy ?

      "Každý člověk je přece originál, neexistují dva lidé, kteří by byli uplně ve všem stejní."
      V tomhle se prave bohuzel pletes. Ano, uplne stejni lide neexistuji. Ale kdyz potkas holku, ktera se chova presne podle stejneho schematu, jako 10 predchozich, pouziva stejne fraze, obraty, zpusob reci, rec tela. Cervicek pochybnosti zacne vrtat. A kdyz to pak pokracuje UPLNE STEJNE jako s tou predchozi, polozis si otazku, jestli nebyl porusen zakon o zakazu klonovani lidi. To myslim beze srandy. Modelove, dokolecka se omylajici, situace z tohoto fora navic ukazuji, ze tech vzorcu chovani holek neni nijak mnoho a daji se pomalu predvidat jako zitrejsi pocasi ...

      ""potřebuje čas", "potřebuje lépe poznat" atd. s "potřebuje pomoct se stěhováním". Jasně, opět připouštím...i to s časem a důvěrou může být výmluva, ale NEMUSÍ."
      Zapamatuj si pro zivot jednu velice dulezitou vec. FRAZE je porad jen FRAZE. A vzdycky bude. Jednim z jejich znaku je to, ze navenek ma vypadat tak, ze nese nejake hlubsi vznesene poselstvi, uvnitr je uplne duta a svedci o tom, ze ten, kdo ji vyrkl se nechce druhou osobou vubec zaobirat. Ze mu vubec nestoji za nejakou myslenku. Je to svym zpusobem urazka.
      Proc myslis, ze nektere holky reaguji tak podrazdene na frazi: "Ahoj, nevis, kolik je hodin ?", je to proto, ze je to urazi. Proc myslis, ze se klukum (nekterym, tobe teda asi ne) otevira kudla v kapse pri vyrceni vety: "Mam te moc rada, ale jen jako kamarada." ?

      "že opravdu část holek (některé jen v nižším věku, některé pořád) prostě nemají velkou potřebu sexu."
      Ja tohle nijak nevyvracim. Tak ale pak by od nich bylo fer to tomu druhemu rici a pokud mozno co nejdrive , ne ? A ne pouzivat ohrane fraze ve snaze svoji frigiditu ututlat.

      "Terry ti to tu napíše naprosto slušně a klidně jako svůj postoj "
      No nevim, jestli si cetl reakce Terry na me postrehy tady a v predchozich diskusich... zjevne ne.

      "Vodí jen ty, které se chtějí nechat...takové ňoumy,, jako je Petr, nebo bych mohl být i já. Ale to je problém kluka. "
      To snad nemyslis vazne tenhle nazor, ne ? Tobe pripada, ze Petr se chcenechat vodit za nos ? Myslis, ze by Terry neposlal do pr**le pote, co by mu to rekla ? Ty se chces nechat vodit holkou za nos ? Kdyz bych majznul nevidomeho po hlave a okradl ho a argumentoval tim, ze prepadam jen ty, ktere se prepadnout nechaji.... Proste je to vyuzivani neci slabosti (at uz nezkusenosti, hlouposti, mensi fyzicke sily). Jestli to tobe pripada v poradku, tak me to teda zas az tak v poradku nepripada. Jo, dotycny ci za to muze z vetsi ci mensi casti sam. To mas pravdu....
      Ano, Petr dostane lekci a pote se uz mozna nebude chovat jako takovy blbec. Nevidomy dostane lekci a pak uz mozna nebude vylezat z bytu. To nic nemeni na tom, ze charakter jeho "ucitele" je prinejmensim pochybny ...

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re: Spor Reaper (a další) vs Terry
       od autora buddy

        No já ti ani předtím neměl moc co vyvracet, nemám ani teď. Jak už jsem několikrát zmínil...vše, co píšeš, je asi pravda a obecně to určitě platí. Každá špatná vlastnost na straně holky, kterou popisuješ, určitě existuje a holka (a možná i Terry) jí může mít. Ale i při sebevětších zkušenostech mi jen nepřijde moc fér zařadit si každého do jednoznačné přihrádky jen na základě právě těch zkušeností.

        Jednak...já vlastně vůbec nereagoval na článek nad diskuzí, jen na rozhovor tebe s Terry (popravdě, musím doufat, že nikdy žádnou nymfomanku nepotkám...ta by si, chudák, ze mě musela po chvilce hodit mašli[S08])
        Dále...já jsem tu zdůrazňoval, že to (pro jistotu, pač já se většinou pletu:o) nevidím ani tak, ani onak. Já Terry nehodnotím. Pouze si stojím za tím, že nic z toho, co tu doteď napsala nedokazuje, že je to mrcha, která nemyslí na nic jiného, než jak si pohrát s nebohým klukem. Ty to tu sice také jednoznačně netvrdíš, ale furt se jen snažíš nalézt jakýkoliv důkaz, který by to potvrdil. Proč??? Vždyť tyhle stránky obsahují spoustu rad, co je obecně správné a co ne. Terry tu není prezentována (a přijde mi, že ani ona sama se tak neprezentuje) jako ukázka toho, jak má vše správně vypadat.

        Já prostě na těch tvých reakcích nesouhlasím jen s jednou věcí...že ty to všechno honíš strašně rychle a strašně moc do extrémů. Já tu možná představuju opačný extrém...ale uznej, že to tak je a že většina lidí se pohybuje někde mezi (holky hodnotit nemůžu, ale mezi kluky se ti "úspěšní baliči" asi blíží mnohem víc tobě, než mě...uznávám). A hlavně na holky jsi nějak vysazenej[S04]Já nevzpomínám, že by ses tu někdy s nějakou vyloženě shodl...spíš používáš styl jako s Terry.

        Prostě každej nebere sex jako něco samozřejmého i s někým, koho skoro ještě nepoznal a nevytvořil si k němu nějaký aspoň trochu bližší vztah, každý na to nemyslí od první do poslední chvilky, co se jen přiblíží k nějaké holce. Já tu nedávám sebe jako správný příklad...naopak, svým pohledem na tohle jsem si zatím vše dokonale podělal. Ale některý holky prostě asi fakt jen chtějí, aby na to ten kluk nešel tak hrrr, jako ty. Já nevím, jestli taková Terry mezi ně patří...ale jsou takové holky. Nebo se pletu? Když si ověříš, že ta holka oprvdu je mrcha, která ze sebe jen dělá slušnačku a naivku, fajn...reaguj na ní klidně i drsnějc, než na Terry, dobře takové tak:o) Já jen myslím, že člověk by měl být v drsné kritice opatrnější než ve chválení...mě osobně by třeba hrozně mrzelo, kdybych se spletl i třeba v 1 z 1000 odhadů a někomu zbrkle ublížil...

        Jasně, tady jsme na netu...chvála ani kritika tu nikoho nepoloží...ale stejně...

        Reaguj na tento komentář
      Re: Re: Spor Reaper (a další) vs Terry
       od autora buddy

        ...ještě s tím "voděním za nos"...To jsem myslel samozřejmě jinak. Jistěže se nechci nechat vodit za nos, jistěže mi nepřipadá v pořádku, aby nějaká holka využívala toho, že jí neprokouknu a že jí ta přetvářka jde. Spíš jsem tím chtěl říct, že je na každém, kolik chce investovat do snahy, která má nejistý výsledek. Když si dáš limit, že holka s tebou musí nejpozději do 5ti minut po oslovení chtít skočit do postele[S08], fajn...proč né, máš na to právo, stejně tak jako nestát o takovou, která to nesplní. Ale to, že to nesplní, neznamená, že je to mrcha, co si s tebou hraje...když si dáváš tak vysoké požadavky, tak ti tím sítem neprojdou nejen mrchy, ale i všechny holky, co nejsou 100% podle tvého gusta...a to z nich ještě nedělá mrchy, né?

        Reaguj na tento komentář
        Re: Re: Re: Spor Reaper (a další) vs Terry
         od autora Reaper

          "že ty to všechno honíš strašně rychle a strašně moc do extrémů."
          S tim rychle souhlasim, s tim , ze kdyz kluk od holky ocekava sex, je to podle tebe extrem, s tim uz souhlasim ponekud mene.

          " A hlavně na holky jsi nějak vysazenej Já nevzpomínám, že by ses tu někdy s nějakou vyloženě shodl..."
          Ee. Me pohlavi pisatele nezajima. Me zajima jen to, jestli pise pravdu nebo lze. A to ze tu povetsinou holky maji tendence psat takove ty "rady", ktere rikaji i ve skutecnosti, ktere se ovsem ukazuji jako lzive, to tak nejak neni muj problem. Jinak z holek jsem ve spouste veci souhlasil s Origamou a sem tam s Launy a Niki. I kdyz i ty obcas napsaly neco, co me nadzvedlo.
          A ver mi, nereaguji tak proto, ze bych holky nemel rad. V realu jim pak stejne odkyvu sebevetsi pitomost, kdyz vidim, ze me to nekam posune. Tady je to ale takrikajic zbytecne. Nenapada me nejmensi duvod, proc by se na anonymnim internetovem foru melo lhat.

          "mě osobně by třeba hrozně mrzelo, kdybych se spletl i třeba v 1 z 1000 odhadů"
          Vidis to ,ja teda radsi ozelim jednu potencionalnne dobrou holku, kdyz spolu s ni se zbavim 10 "mene dobrych". Jestlize ty jedes stylem zkouset to s kazdou jednou z tisice v nadeji, ze za par desitek let schuzek se doberes k te jedne kvalitni ... tvuj boj. Ja volim pragmatictejsi reseni. [S03]

          Reaguj na tento komentář
          Re: Re: Re: Re: Spor Reaper (a další) vs Terry
           od autora buddy

            Ale já to rozhodně nemyslím tak, že chtít ve vztahu po holce sex je nějaký extrém. Já jen považuju za trochu moc hrr to, jakým způsobem a hlavně jak brzy ho chceš po holce ty[S08] Vůbec to nepovažuju za něco špatného, za špatné považuju jen to, že ty holku automaticky odsoudíš jen proto, že jí ten tvůj styl a "rychlost" nevyhovuje. Připouštím, že asi opravdu ty "holčičí fráze" jsou ve většině případů neupřímně řečené NE. A někdy i snaha kluka vodit za nos a využívat ho. Jáosobně bych jen takovéhle závěry dělal až při větších "důkazech". Pokud nevím, jestli ta holka mi pouze nevyhovuje, nebo je to mrcha, tak se na ní pouze vykašlu, ale nebudu jí za to odsuzovat. A je jen na mě, kdy se na ní vykašlu. Souhlasím s tebou, že čím přísnější limity si dám, tím víc si ušetřím zklamání a trápení s někým, kdo za to nestojí.

            Ale přece...trochu mě pak zaráží to, že zas napíšeš, že v reálu jim pak nakonec odkýveš cokoliv, co tě někam posune...není to podobné tomu, co na holkách kritizuješ? Proč se kluk může přetvařovat při cestě za svými cíly a holka ne?

            No jo, zas tu asi obhajuju něco, co mi paradoxně komplikuje život a minimalizuje možnost si nějakou najít, co? Já jen nechápu, proč nemůže fungovat férovost a rovnoprávnost i v oblasti seznamování a vztahů[S05]...a proč nakonec většina holek to považuje u kluka za slabost a kouká na něj jako na ňoumu...kdežto ten tvůj přístup sice většinu podráždí a vytočí, ale nakonec je to přitahuje...

            Ach jo...asi zavolám Bushovi, jak daleko je NASA v přípravách na dobytí Marsu a přihlásím se jako dobrovolník:o)...těm zeleným příšerkám asi porozumím snáž[S08]

            Reaguj na tento komentář
            Re: Re: Re: Re: Re: Spor Reaper (a další) vs Terry
             od autora Lvíče

              Proč nefunguje férovost a rovnoprávnost při seznamování a ve vztahu? Imho ze dvou důvodů:

              1) Drtivá většina mužů se o svůj zevnějšek neumí postarat a sociální inteligenci mají na zoufale nízké úrovni (což je dáno historicky, resp. geneticky). U žen je to přesně obráceně - většina z nich má sociální inteligenci velmi vysokou a rovněž je většina žen velmi dobře vypadající (i ty průměrné se umí dobře zkrášlit). Tohle je podle mého názoru prvotní příčina.

              Následek je ten, že ženy přitahuje jen relativně dost nízké procento mužů, velká většina přitahována není -> jsou sexuálně a citově frustrovaní (zoufalí), za každou cenu se snaží nějakou získat, zkoušejí to na každou. Kromě toho je tu ještě genetický faktor muže rozsévače (dokonce prý dělali pokusy se zvířaty a vyšlo najevo, že samec - tuším kohouta a berana, ale platí to myslím snad skoro pro všechny živočišné druhy - měl pohlavní styk několikrát s jednou samicí, až už "nemohl", ani se mu nepostavil; v tu chvíli před něj postavili jinou samici a okamžitě opět mohl :) Rovněž několikrát, pak zase nic... do chvíle, než před něj postavili třetí samici ;) )

              Jaké má důsledky tohle? Ženy mají obecně (až na výjimky, o nich se ještě rozepíšu později) daleko větší výběr, díky tomu je psychika někde úplně jinde než u běžného muže - necítí potřebu se o někoho snažit, protože zkrátka (vědomě nebo podvědomě) cítí, že můžou mít spoustu jiných. Proto si i ženy obvykle pečlivěji vybírají :)

              Určitě jsi sám zažil nebo alespoň slyšel historky o tom, jak si muž našel přítelkyni a najednou, když chtěl jen ji a byl se svým osobním a sexuálním životem naprosto spokojený a nic mu nechybělo, se o něj začaly zajímat další slečny (proč je snad jasné). No a v téhle pozici je neustále většina žen.

              Teď ještě k těm "ošklivkám": Vlez si třeba někdy na nějaký chat a chvíli pozoruj, co se píše na skle. Po chvíli sledování si všimneš, že když ženská napíše nějakou velmi sexuálně laděnou větu (ve smyslu, že hledá někoho na sex) a podíváš se jí na fotky, jde vždy a bez výjimky o hodně fyzicky nepřitažlivou ženskou, kterou evidentně nikdo nechce. Všimni si, že se projevuje stejně jako většina mužů ;)

              2) Existuje věc zvaná ego a ješitnost, díky které jednat tzv. "férově" (tj. mluvit vždy pravdu) prostě a jednoduše nejde. Když jsem býval mladší, vždycky jsem se hrozně vztekal, že mi holka nedokázala narovinu říct, že o mě nemá zájem, vždycky nastupovaly výmluvy, zakecávání apod. A teď? Dělám úplně to samé. Když jednám narovinu, nejen že reakce bývají opravdu hrozné, ale těm holkám tím doopravdy ubližuju - mnohem lepší cesta je hrát to do outu, až ji zájem o mě také přejde ;)

              Reaguj na tento komentář
              Re: Re: Re: Re: Re: Re: Spor Reaper (a další) vs Terry
               od autora Vikomt

                Tak, tak, pod tohle se klidně podepíšu [S07]. Příroda hovoří jasně. Promiň Buddy, ale někdy je třeba se s tím ne*rat, být nekompromisní. Jinak si s tebou budou holky vytírat zadek a ty sem potom budeš psát příspěvky, jak je svět nespravedlivý, kde jsem udělal chybu a pod.
                "Když jsem býval mladší, vždycky jsem se hrozně vztekal, že mi holka nedokázala narovinu říct, že o mě nemá zájem, vždycky nastupovaly výmluvy, zakecávání apod." To máš pravdu, taky mě to tehdy strašně štvalo, dokonce i dneska mě to občas rozlobí. Ale beru to tak, že jsou to jejich trumfy. Všechno je to jenom hra. I v přírodě je to tak, že samice hledá toho nejlepšího samce, ty nejlepší geny pro své potomstvo. Ač si to nechtějí mnozí připouštět, je to tak i u lidí (dejme tomu ve většině případů, v biologii neplatí nikdy nic na 100 %), samozřejmě zabalené do hromady keců [S03]. A nakonec vždyť jde jenom o předání genetické informace, všichni jsme oběti svých genů [S03][S08].

                Reaguj na tento komentář
                Lvíče, Vikomt, Reaper
                 od autora buddy

                  Ale jó, pánové...se vším, co tu píšete, souhlasím. Už se nechci zase začít vracet k tomu, abych tu spekuloval nad tím, co se mi líbí, nebo ne...podstatný je, jaká je realita, jasně.
                  S tím, že vyhraje vždy ten nejlepší, který dokáže toho druhého nejvíc zaujmout, nebo mu nejvíc nabídnout, je v pořádku. A litovat se, že nejsem ten nejlepší a jak je nespravedlivý, že si mě dotyčná nevybere, to nemá cenu, navíc je to ubohý (ostatně, taky fandím kapitalismu a neuznávám socialismus[S08])

                  Já ale u Reapera reagoval na něco jinýho...jen se mi nelíbí to, že reaguje i na běžné chování holek tak podrážděně. Na to se dá zareagovat svým jiným názorem a je to. Ale to je jen detail. Víc se mi nelíbí to, že spousta kluků pořád uznává středověký názory, že kluk smí vše a holka nic.
                  Podívejte se na "seriál" Jak to vidí holka...většina kluků dělá z Luboše (nebo jak se jmenuje...) vítěze. Správnej chlap se prý pozná podle toho, že lstí (hraje si na romantického slušňáka) vyláká někam holku, o něco se pokusí a když holka nechce (zřejmě jí nesedí náhlá "změna" jeho chování...to je od ní ale sprosťárna, co?[S08]), začne jí nutit násilím a využije fyzickou převahu. Tak to je prý VÍTĚZ.
                  Fajn...a teď Terry. I kdyby byla tak hrozná, jak jí Reaper odhaduje, tak neměla by, při aspoň minimálním použití spravedlivého pohledu, být také vítězka??? Vždyť podle mnohých využívá Petra, vodí ho za nos a až se do ní poblázní, určitě ho odkopne...jistě, i taková může být. Ale proč jí tu za to všichni nechválíte, jak je dobrá, že to takhle "umí" s klukama, stejně jako Luboš s holkama...???

                  Reaguj na tento komentář
                  Re: Lvíče, Vikomt, Reaper
                   od autora Reaper

                    "...většina kluků dělá z Luboše (nebo jak se jmenuje...) vítěze. Správnej chlap se prý pozná podle toho, že lstí (hraje si na romantického slušňáka) vyláká někam holku, o něco se pokusí a když holka nechce (zřejmě jí nesedí náhlá "změna" jeho chování...to je od ní ale sprosťárna, co? ), začne jí nutit násilím a využije fyzickou převahu. Tak to je prý VÍTĚZ."

                    Eh, NE, tos pochopil uplne spatne. Lubos neni vitezem proto, ze by pouzil lest, nebo proto, ze by holku nutil nasilim k pokracovani. Ale je vitezem proto, protoze za cca 30 min docilil toho, ze se s nim Terry DOBROVOLNE libala. Vsimni si, jak dlouho to trvalo Petrovi a ze timto bodem vlastne taky skoncil (stejne jako Lubos). Tj. Petr dosahl stejneho cile jako Lubos za vynalozeni neskutecne vetsi energie, penez a casu. Ano, Petr ma hypotetickou sanci na pokracovani. Ale opravdu jen hypotetickou ....
                    To ze potom Lubos pouzil silu (fakticky nepouzil, kdyby pouzil, tak by Terry prefik at by chtela nebo ne), za to ma minusove body. A za tu debilni sazku taky. Ale to ten jeho status "dobrovolne libani ze strany Terry dosazeno za 30 min" nijak vyrazne nezmensuje.
                    Tak to prosim neprevracej. Nasilnik neni vitez. Vitez je ten, kdo dosahne nejvic, za co nejkratsi dobu, s pouzitim nejmensich prostredku a ze strany holky to MUSI byt dobrovolne. Z tohoto pohledu je porad Lubos proste vitez.

                    "neměla by, při aspoň minimálním použití spravedlivého pohledu, být také vítězka??? Vždyť podle mnohých využívá Petra, vodí ho za nos a až se do ní poblázní, určitě ho odkopne..."
                    Jeziiis, ale my prece nehodnotili Lubosuv charakter. To, ze Lubos je svym zpusobem svine, sexisticke prase, to tu nikdo nepopira. Ano, z toh pohledu jak ty pises je Terry taky vitezkou. Ma jednoho troubu omotaneho kolem prstu. Ale opet, o jejim charakteru to vypovida podobne veci, jako o charakteru Lubose ....

                    Reaguj na tento komentář
                  Re: Lvíče, Vikomt, Reaper
                   od autora Reaper

                    dodatek:
                    Takze pokud pomineme tu udavacskou smsku, tak nejlepsi charakter z tohoto tria ma Petr. Ale vsimni si toho, ze ten taky dopadl nejhur. Prohral na cele care ... Namet k zamysleeni pro tebe. Zivot neni fer. Prijmi to a zarid se podle toho.

                    Reaguj na tento komentář
                    Re: Re: Lvíče, Vikomt, Reaper
                     od autora buddy

                      No fajn, tak to jo. Já si tu nechtěl tuhle druhou část tvého pohledu vynucovat...mě jen nepřijde moc slušný zdůraznit o člověku jen jednu jeho vlastnost bez druhé. Tak, jak jsi tu doposavaď psal (a nejen ty) to vypadá, jako že Luboš je ideál, kterého si mají všichni kluci brát za příklad a Terry že je mrcha, která nemyslí na nic jiného, než kluka podrazit.
                      Já tu nechci nikoho chytat za slovo a něco převracet, než jak bylo myšleno. A možná s tou "čestností" to přeháním a akorát na to doplácím. A taky je fakt, že tohle je web o svádění a rady by tu měli pomáhat k tomu dosáhnout cíle...tedy sbalit holku, né vychvalovat ideály slušnosti a férovosti. Já si pouze myslím, že aspoň trocha tý morálky by měla být vždy zachovávána.
                      Vždyť když to přeženu, tak to by taky např. člověku, který potřebuje peníze, jsme tu mohli radit, že má někoho přepadnout, zmlátit a okrást ho...cíl (získání peněz) bude dosažen...

                      Já tě tu vůbec k tomuhle příkladu nepřirovnávám. Jen když už tu chci vyzdvihnout správnou vlastnost či umění někoho, kdo je jinak evidentně arogantní buran, tak alespoň tu jeho špatnou část současně náležitě zdůrazním. Ty jsi tu nic takového neuved (jestli jsi to bral tak, že je to jasné, tak se omlouvám a mluvím za ty natvrdlejší:o)

                      Mě to, popravdě, trochu připadá jako typická vlastnost dnešní doby...na těch špatných hledat to dobré a na relativně dobrých za každou cenu hledat to špatné (např.obhajování teroristů (vždyť oni můžou mít i v něčem pravdu) a nenávist vůči USA (vždyť oni nejsou tak svatí, jak ze sebe dělají))

                      Tohle možná není uplně vhodný příklad, ale jiný mě nenapdal:o) Prostě, když je někdo v jádru šmejd, tak na něm už dál nehledám nic dobrého...je to prostě pořád šmejd. Když je někdo v jádru dobrej, zas mu naopak ledacos odpustím a pořád ho považuji za dobeého, i když né dokonalého...

                      Reaguj na tento komentář
                      Re: Re: Re: Lvíče, Vikomt, Reaper
                       od autora Reaper

                        Kdyz tu tedy chces rozebirat Lubose, povsimni si jedne veci.

                        I takove s prominutim hovado, jakym Lubos je, dosel k libani s Terry ve velmi kratke dobe (kdyby to nezmrvil, tak verim tomu, ze do 3. schuzky by mel Terry v posteli). Vsimni si: uplny vylizanec s kterym mlati puberta a neni schopny dokoncit stredni skolu a vyhral. Proc ? Za
                        1) sel na to rychle. zadne dlouhe okecavani. Nesnazil se byt za kazdu cenu originalni.
                        2) mel na mysli jeden konkretni cil, ke kteremu cele sve snazeni upnul - sex.
                        Tyto dva body jsou faktory velmi silne ovlivnujici to, zda nakonec dosahnes uspechu ci nikoliv.

                        Petr - vzor "uzasneho" muze, ktery se boji Terry sam i polibit (zrejme z obavy, aby ho neobvinila z pokusu o znasilneni), na nic netlaci, nikam nespecha, nema zadny vytyceny cil, proste nic, jen doufa, ze se to nejak vyvine. A vsimni si, jak je uplne v hajzlu. Jak si s nim Terry vytira zadek.
                        (aspon jsem ted Petrovi neumyslne zvednul sance na sex s Terry, protoze cervicek v jeji hlave, ktery ted bude chtit dokazat, ze neni mrcha a ze Petra vlastne nevyuziva, coz znamena body k dobru pro Petra. Takovy sem dobrak.)

                        "Já si pouze myslím, že aspoň trocha tý morálky by měla být vždy zachovávána. "
                        Ale vzdyt trocha moralky i v pripade Lubose prece zachovana byla, ne ? Nakonec ji prece neznasilnil.
                        Ted je otazka, co si predstavujes pod pojmem: trocha moralky ....
                        Ja teda radsi holku nez moralku. Ale treba ten pocit byt sam v prazdnem byte, spat sam na posteli a kazdy den se na sebe rano kouknout do zrcadla a rici si: "Jo, jsem dokonale moralni.", za to stoji ...

                        "na těch špatných hledat to dobré a na relativně dobrých za každou cenu hledat to špatné "
                        Jak si podotknul. Tohle je web o svadeni. Na webu o autech bychom mohli rozebirat jejich schopnost seridit prevodovku. Na foru o moralce bychom mohli rozebirat, kdo chodi vice ke zpovedi. Na tomhle foru rozebirame to, kdo je uspesnejsi z pohledu svedeni holky/zeny. Z meho pohledu to je Lubos, chce-li nekdo do pozice viteze dosadit Petra, necht zduvodni proc si to mysli. Ze je moralnejsi, slusnejsi, lepsi automechanik ? To je tu myslim kazdemu fuk ...

                        Reaguj na tento komentář
                        Re: Re: Re: Re: Lvíče, Vikomt, Reaper
                         od autora B

                          Reapere, nenavážej se pořád do Terry, kvůli tobě je na tom psychicky dost špatně, mám svý zdroje...Ber v potaz, že je to ještě 17ti letý poupě, tak se podle toho chovej....OK? Udělej si nějaký psychologický test, abys věděl jakej máš profil osobnosti....

                          Reaguj na tento komentář
                          Re: Re: Re: Re: Re: Lvíče, Vikomt, Reaper
                           od autora Reaper

                            Kvuli me ? No to je gol.
                            Snad kvuli sobe, ne ? Clovek s cistym svedomim/stitem se nemuze citit spatne kvuli nejakym komentarum na inetovem foru. To je proste fakt.

                            A do pr**le, vsichni co mate tyhle chytry reci, ze se do nekoho navazim. Zaprve si prectete vsechny reakce Terry na me. Zadruhe si prectete moje reakce. V nich (narozdil od tech jejich) zadne osobni utoky nevidim ("Jak muzes vedet co je to laska, kdyz jen vymetas bordely", apod. to je takova jeji ukazkova odpoved) ani jine utoky vuci jeji osobe. Pokud v clanku pro hrdinku pribehu pouzije jmeno treba Tereza, budu v rozboru pouzivat jmeno Tereza a ne Terry. Takze opravdu proti jeji osobe nic nemam. Neznam ji.

                            A uz jsem jednou rekl, me nezajima pohlavi, nezajima me vek, zajima me ciste obsah toho, co dotycny/a napise. A ten pak okomentuji (zvlaste v pripade, kdyz je tam uvedena nepravda, smyslenka nebo primo lez).
                            A ano, priznavam, ze tenhle posledni clanek me nadzvedl (v komentarich vyse vidite proc).

                            Dekuji za doporuceni psychologickeho testu, ale vzhledem k tomu, ze jsem od zadneho anonyma radu nezadal, tak tve doporuceni ohledne toho, co bych mel udelat, jsou vice nez irelevantni.

                            Reaguj na tento komentář
                            Reaper i další
                             od autora buddy

                              Ale ty, ve své poslední odpovědi na můj názor reaguješ stále na něco jiného. Mě se na tvých reakcích ohledně Terry nelíbí 2 věci:
                              1.děláš závěry na základě svých zkušeností a povyšuješ je na fakta. Přitom nelze nijak dokázat, jestli to, co tu Terry popisuje, se jí opravdu stalo, nebo ne. A já za osobní útok na ní považuju např. to, že o ní prohlašuješ, že je lhářka. Na základě toho pak:
                              2.používáš nepřiměřeně tvrdé reakce, které by snad byly správné právě v tom případě, že bys měl ve všem pravdu a Terry si tu vše od A do Z vymyslela. Což jsou jen spekulace.

                              Ty pořád argumentuješ tím, jak ona reaguje na tebe...jenže v tom je zásadní rozdíl. Ty jsi začal s drsným hodnocením...ona reaguje. Jak by měla reagovat jinak? Myslíš, že by takhle reagovala v případě, kdybys jí normálně napsal s čím vším nesouhlasíš?
                              Vzhledem k tomu, že osobně se tu navzájem neznáme, u příběhů s Terry nikdo z nás nebyl, má ta její "pravda" a "fakta" uplně stejnou váhu, jako ta tvoje. Ona může být lhářka a vymýšlet si uplně stejně, jako ty můžeš být ten, kdo vymetá nevěstince a za sex musí platit. Kdo to dokáže? Proto mi tyhle závěry o druhém přijdou naprosto zbytečné a jen tu vyvolávají tuhle atmosféru.

                              S tím "vítězstvím" Luboše...proboha, jaké pořád plusové a mínusové body? I kdyby předvedl celou "školu balení" bez jediné chybičky, jak může být nějaký vítěz? Když už použiju tuhle terminologii, tak prostě za to, co předvedl, je u mě diskvalifikován:o) V závodech aut, když někdo předvede nefér manévr a pošle někoho do mantinelu, tak je taky vyloučenej, i kdyby do té doby předváděl nejlepší jízdu. Proč prostě nenapíšeš, že to, jak dospěl k první puse je správnej postup. Tečka. Jak ti může při "bodovém hodnocení" vyjít jako vítěz, to nechápu. To jako těch + bodů dostal víc, než těch -, jo?

                              Já nevím, kdo z nás se dokáže víc vžít do situace Terry, ani jestli to nám jako klukům vůbec může jít...ale nechápeš, že ač holky to mají v seznamování možná v něčem snažší, že mají jednu podstanou nevýhodu, kterou mi neznáme (pokud nenarazíme na nějakou Brutální Nikitu:o)...že jdou na schůzku s někým, koho moc neznají a kdo má ve většině případů fyzicky navrch? Co asi tak může běhat hlavou 17tiletej holce, když se po romantickém úvodu na ní kluk začne sápat??? A jí je jasný, že může udělat cokoliv a ona ho nemá jak zastavit.
                              Že jí Luboš neznásilnil? A co jí asi tak mohlo v tu chvíli běhat hlavou? Když se tak "předvedl".

                              A Terry tu pak napíše články, kde se svěří (možná na základě toho, co prožila, si to trochu "přibarví", což v téhle situaci rozhodně neberu jako důvod ke kritice) a dočká se tu reakcí (teď netvrdím, že všechny pocházely od tebe) ve stylu "dobře jí tak, když si kluky testuje a bere si vyzívavé oblečení"(tohle bych čekal že uslyším maximálně od pivařů bez dostudované základky v nálevně 5.cenové skupiny), přečte si, jak na základě nějakého bodového hodnocení je Luboš vítězem, protože těch pár bezvýznamných mínusových bodů za to, jak sprostě se k ní zachoval, je naprosto nic v porovnání s tím, jak jí "dostal" na ten pokrytecký romantický úvod a jako bonus si ještě vyslechne, že se chová ve stylu mrchy, co využívá kluky, když neodmítá Petra...

                              Promiň, ale někdy mi trochu připomínáš robota, který sice umí dát kvalitní a nezidealizované rady, ale neumí se na situaci podívat aspoň trochu lidským pohledem. Že umíš být v radách tvrdý a nekompromisní na mě je v pořádku...mě to nevadí a navíc asi i potřebuju trochu vracet na reálnou zem. Ale např. v případě Terry to spíš působí jako snaha ukázat, že ona jako holka si nesmí moc vyskakovat, když jí zástupce "pána tvorstva" Luboš chce předvést své chlapáctví, nebo že to, že nedychtí po sexu je něco hrozného, za co by se měla stydět a vůbec se ke klukům nepřibližovat, protože jim nefér ubližuje tím, že "nedá" každému na potkání.

                              Já prostě nevidím na jejích přízpěvcích nic, co by dokazovalo že lže, ani nevidím žádný důvod za každou cenu hledat a na základě čehokoliv jiného než důkzů jí obviňovat z toho, co by mohla dělat špatného, protože tomu dosavadní zkušenosti s jinými holkami v jiných situacích napovídají.

                              Zkrátka...je to 17tiletá holka. Ze stylu jejího psaní bych tipoval nadprůměrně chytrá, jinak asi normální holka. Žádnou zákeřnost v její osobě nevidím. Asi nedělá vše ideálně...no a co??? Nebylo by mnohem lepší jí napsat: "HELE TERRY, TO, CO SE TI STALO S LUBOŠEM NÁS MRZÍ, ALE TOHLE, TOHLE A TOHLE NEDĚLÁŠ UPLNĚ NEJLÍP, ZKUS TO TAKHLE, TAKHLE A TAKHLE"...??? Jí by to pomohlo a neublížilo. Takhle, pokud si to moc bere (což je podle mě hloupost, ale dneska je prostě "internetová doba", většina to bere stejně jako "live"), jí buď ublíží a kluků se bude bát, nebo je začne brát jako podrazáky, se kterými je lepší se moc nesbližovat...

                              Reaguj na tento komentář
                            Reaper
                             od autora buddy

                              ...a když už jsem se tu do tebe tak "nazul":o)...né, ale mě prostě přijde, že tu svou "drsnost" (pokud takhle jednáš i v reálu) používáš jen ke svojí ochraně. Jasně, proč se nestarat o sebe. Realita je drsná, morálka lidí v Čechách otřesná. A tvůj styl ti asi zaručí, že k sobě nepustíš kohokoliv, kdo by ti pak mohl nějak ublížit. Fajn. Jenže tímhle "preventivním odpálkováním" a zkritizováním každého, kdo je jen trochu podezřelý, že nemá 100% dobré úmysly, můžeš docela ublížit těm, které jsi otypoval chybně. Což se, podle mě, při tvém supertvrdém sítu může klidně stát. Já tu sebe rozhodně nechci uvádět jako správný, morální vzor. Ale myslím, že něco mezi, klidně i s přiblížením více na tvou stranu, by bylo tak akorát...

                              Hele, já tě tu nijak nehodnotím, osobně tě neznám...jen mi to prostě tak přijde.

                              Reaguj na tento komentář
                          Re: Re: Re: Re: Re: Lvíče, Vikomt, Reaper
                           od autora klingon

                            Ehm.. pokud ma Terry psychicky potize z toho, ze proti ni vystupuje nekdo na nejakem blbem internetovem foru, mela by vychledat odbornou pomoc...

                            Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Vikomt

    Pro Terry
    Milá Terry, tak si to tak neber. My jsme tady samí zvrhlíci [S08] [S03]. Nenech si brát ideály a své sny. Byla by škoda, kdyby si na něco rezignovala, když je ti teprve 17. Užívej života a dělej, co tě baví, a jak to cítíš. Jednou na to budeš ráda vzpomínat. Život je krásný [S07].

    Reaguj na tento komentář
Terry
 od autora buddy

    Hele, Terry, nic si nedělej z našich dohadů pod tvými články. Jsme přece na intrnetu, osobně se tu neznáme, tak to ber s rezervou.
    To, že Luboš z tvého vyprávění je pablb:o) jsme se tu naštěstí snad všichni shodli. Mrzí mě, že jsi si tohle musela zažít. Ale pokud budeš chtít najít kvalitního kluka, tak je to asi vždy trochu risk. Třeba takovej ňouma:o), jako jsem já, by se na tebe rozhodně nesápal jak nadržený prase, na druhou stranu by tě ta jeho přehnaná opatrnost a "slušnost" (dané ani tak né svatozáří nad hlavou, ale spíš stydlivostí a nesmělostí) začali asi brzo nudit a otravovat. Naštěstí většina kluků je "něco mezi" těmihle extrémy, myslím.

    Tak držím palce, ať brzo takového potkáš (když zjistíš, že jím není zrovna Petr, tak mu to akorát včas, a klidně i jasně oznam[S08]...on to přežije a věř, že je to lepší než ohleduplnost:o)

    Jsme s tebou[S03]

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora smile

    Jak si to tady tak ctu a ctu tak cim dal vice souhlasim s Reaperem.Proc sem Rashi davate clanky ke kterym by se hodil nadpis "jedna pani povidala"?Takovych zname kazdy spousty a zvlast lidi z vesnice - na jedne strane si prdnes a na druhe o tobe rikaji ze jsi posrany.Pokud to Terry nevi na jisto tak at o tom vubec nepise jen si z toho lidi vazne berou spatny priklad a takovy clovek jako Reaper je tu potreba.[S08]

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora RaShCZ

      Pokud jsi sledoval diskuzi, tak víš, že informace jsou potvrzené až na počet pohlavních nemocí. Autorka uvedla dostatečný počet zdrojů. To, že Reaper má výhrady k jejich relevanci, bohužel neovlivním...

      Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora buddy

      Že ohledně svádění umí Reaper dávat dobré rady, s tím souhlasím. O jeho "potřebnosti" na diskuzích pod články od Terry ale vážně pochybuji. Nebo přesněji...můj osobní názor je ten, že kdyby na ně nereagoval vůbec, udělá nejlíp. Nechci tu nikoho pomlouvat "za jeho zády", navíc důvody pro svůj názor jsem uvedl v reakcích na jeho postoje výše. Přečti si to celé od začátku...od textu článku Terry a jeho první reakce na něj, po jeho názory,"důkazy" a styl jejich podávání v dalším průběhu diskuze. A zvaž sám, co jsou jeho spekulace a doměnky a co jsou více lidmi potvrzená fakta...[S03]

      On se člověk nesmí nechat zmást...to, že někdo své názory a závěry předkládá dostatečně sebejistě ještě nedokazuje, že má pravdu...[S08]

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re:
       od autora Lvíče

        Člověk s nějakou praxí však narozdíl od svůdce-teoretika pozná i to, že má pravdu.

        Reaguj na tento komentář
        Re: Re: Re:
         od autora buddy

          Tak to já mám zas zkušenosti v oboru konstrukce aut, vyštudoval jsem VŠ strojní, obor Dopravní technika...uznávám americký auta s pětilitrovými osmiválci, karburátorem a bez katalyzátoru. Tvrdím, že jsou to nejlepší auta na světě...na základě svých praktických zkušeností. Proto vím, že mám pravdu. Upozornění, že svým chováním můžu druhým škodit (vysoká spotřeba, znečišťování ovzduší) mě nezajímá, já jsem odborník. Důkaz předložený jinými, že auta bez katalyzátoru produkují škodlivější splodiny, mě nezajímá, já jsem odborník. A že někomu se můžou líbit spíše německý auta s diesly neuznávám, protože já jsem odborník a já musím vědět, co se ostatním musí líbit. A nepřete se se mnou, jinak se do vás začnu navážet...a naštvu se, když mě upozorníte, že se do vás navážím. Nebudu to totiž myslet nijak osobně...[S08]

          Nepřipomíná ti to vzdáleně něco...? (a (a teď to nemyslím ironicky) nehledej v mém přízpěvku nějaké sexuálně laděné dvojsmysly, na to nemám, jsem konstruktér-praktik a pouhý svůdce-teoretik:o)

          Reaguj na tento komentář
          Re: Re: Re: Re:
           od autora Vikomt

            Jedna věc je, co se někomu líbí, a druhá věc je, kdo má ve skutečnosti pravdu. To si nevybral zrovna dobré přirovnání, no, ale budiž. Jinak kdž si tu zmínil ty Ameriky...cha, cha, nejlepší auta na světě. Že ty máš nějakou doma [S08]. Osmiválec je fajn, ale pětilitr...OK velký kroutící moment...ale v základu - malý litrový výkon. Motor v předu, náhon na zadní, lehký zadek, to se hodí do Ameriky na suché silnice, ne k nám, když je tu půl toku bílý hnůj. Abych musel vozit vzadu pytle s cementem, ne, děkuji [S03]. Dále ve výčtu: gumový podvozek...na rovné a normální americké cesty super - koráb pouště. Na naše rozmlácené silnice - hrůza. Všechno je otázka volby, když se ti líbí Amerika, kup si ji, když se ti líbí blondýny, ok, choď s nima. Každopádně v autě se člověk veze, ale na motorce jede [S03]. Kdo jezdí na motorce pochopí.
            Jinak ještě k tvému příspěvku o trochu výš: bylo tam něco v tom smyslu, že se označuješ za moulu...a o tom to přesně je, nejdříve změň myšlení a věř si. Jak už tady bylo několikrát zmiňováno sebevědomí a sebeúcta především.

            Reaguj na tento komentář
            Reakce na Vikomta, Buddyho, Reapera a Terry
             od autora Pavel82

              Souhlas s posledním odstavcem Vikomta. Každý tvůj příspěvek končí stylem, ale je to jen můj názor, nechci se do nikoho navážet. Nebo začíná nechci nikoho pomlouvat. Snad se za svůj názor nemusíš stydět nebo omlouvat ne?! A mít strach, že se jím někoho dotkneš, notabene, když reaguješ na Reapera...jeho příspěvky jsou trochu ve stylu sešup :), ale úplně chápu co ho k tomu pudilo. Měl jsem z článku podobný pocit a musel jsem se v některých pasážích až smát jak celé jádro jeho sdělení sedí a ta myšlenka se táhne shora až dolů, jen v jiných variacích!

              Musím říct, že jsem po přečtení nadpisu článku také očekával trochu víc. Vím že nymfomanie je opravdu nemoc, tak jsem čekal nějaké vyjádření pocitů ženy tímto postižené. Ale tohle opravdu vrcholilo spíše jako mravokárný příběh (čímž nechci snižovat opravdové nebezpečí pohlavních nemocí).

              Co se týká Terry, tak celkem fajn styl napsaných článků, ale pokud jde o obsah - držel bych se opravdu v rovině, jak to vidí holka (popsat "viděný předmět"). A vynechal bych veškeré rady, ať si to z toho vycucne každý sám. Nebo to spíš vyplyne po důkladné analýze pod článkem takříkajíc "samo" :).

              Btw pánové, diskuze je tu poměrně divoká, ale pokud máte někteří tendenci omlouvat se autorce článku za celé mužské pokolení, nebo ujišťovat ji jsme s tebou, tak užívejte raději jednotné číslo, děkuji.

              Podle mě žádná omluva není nutná, pokud je Terry tak chytrá, jak je tu blahořečena a já doufám, že ano, tak si z těch všech příspěvků vezme hlavně to co ji obohatí a bude ráda, za takto plodnou diskusi viz výše.

              Pěknou dobrou noc všem! [S03]

              Reaguj na tento komentář
              Re: Reakce na Vikomta, Buddyho, Reapera a Terry
               od autora buddy

                Jo, vím, že moje přízpěvky zase vypadají poníženě:o) Chci jen, aby z toho vyplynulo, že nijak nesnižuju zkušenosti a znalosti Reapera v oblasti svádění. A sebe, naprosto objektivně, nestavím do pozice někoho, kdo může nějak přínosně v tomhle "oboru" někomu radit. Co se mi na něm nelíbí jsem tu popsal už několikrát výše...

                No, upřímně, mě tenhle článek o nymfomankách také nepřijde jako nějak moc povedený. A v podstatě toho moc neříká...v tomhle souhlasím. Nesouhlasím...nebo spíš trapné ze strany Reapera mi přijde to, že on bez jakýchkoliv důkazů (připomínám, že jeho názory či zkušenosti, ať třeba milionkrát prožité, NEJSOU důkazy) hned na úvod to vše označí za lež a i když je později upozorněn, že se "trochu" seknul (což v jeho reakcích na Terry nebylo poprvé...), jak hluchý a slepý si dál vede svou a diskuzi pod článkem použije pro propagaci svých pohledů, názorů a někdy dost diskutabilních požadavků na holky...

                Ale dost už:o)...řekl jsem přece, že tu nechci nikoho pomlouvat za jeho zády, žejo:o) Jen, když jsem si přečetl komplet celou diskuzi i po dalšími Terryininými (jé, to jsem vymyslel patvar:o) články, vytočilo mě to ještě víc než prvně...

                Jo, tu podporu Terry jsem nenapsal zrovna ideálně, přiznávám. Jak jsem psal, nechci tu nikomu podlejzat, hrát si na ochránce všech holek:o)...navíc o to Terry ani nemusí stát, co já vím. Jen bych rád přizpěl k tomu, aby se ty "misky vah" poměru jednotlivých pohledů naklonili na druhou stranu, než kam je někteří (nejen Reaper) tlačí...

                Reaguj na tento komentář
            Vikomt, Reaper a další...
             od autora buddy

              :o)No, U.S.káru v garáži nemám. Dneska se daj sice sehnat za pár peněz, ale provoz by člověka finančně sežral:o) Ale ona i zachovalá Škoda 136 GL splňuje požadavek na velkou spotřebu a absenci katalyzátoru...[S08]

              Jinak, co píšeš...ale to přesně jsem měl na mysli. Já nijak nekritizuju Reapera za to, jaké se mu líbí holky. Ani se nepouštím do hodnocení toho, kdo má pravdu...na to jsem ten moula s malejma zkušenostma, abych tu v těhle věcech radil či něco vyvracel(tentokrát to není sebepodceňování, ale objektivní pohled:o). Mě se na něm, a to dost zásadně, nelíbí jeho přístup ke každému, kdo je jen trochu jiný než on a nebo chce něco jiného. Nechci tu mluvit za Terry, ani si hrát na jejího ochránce:o)...ale ona sem jen napsala sérii článků, kde popsala své prožitky či názory. Už z názvu to vyplývá..."Jak to vidí holka". A Reaper se tu do ní pod každým novým článkem nazouvá, cpe jí své požadavky na ideální holku a když je nesplňuje, označuje Terry za lhářku, či její články za vymyšlenou lež (kdyby někdo zpochybňoval, rád najdu citace:o) Bez jakýchkoliv důkazů, že se jedná o lež. Na základě toho, že Terry, zase otevřeně, napíše, že sex jí zatím moc nezajímá, jí začne přirovnávat k holkám, co chtějí kluka využívat a hrát si s ním. Opět na základě pouze svého pohledu, kdy holky jsou povinné klukovi kdykoliv, bez vytáček, poskytovat sex...když né, můžou být rádi, že se kluk udrží a nenafackuje jim (originál Reaperova názoru si lze přečíst v jeho první reakci pod tímto článkem...kdyby snad mé zkrácení měnilo pointu)

              Tímhle u mě Reaper dostl klesl. Sám tu přiznal, že v jejím věku taky dělal chyby, taky neměl moc zkušeností...jak by se mu líbilo, kdyby ho tu někdo starší a zkušenější hodnotil jeho arogantním, netolerantním stylem? Zrovna tak by tu mohl nějaký 50tiletý chlap, mnohem zkušenější než Reaper, ho tu mohl začít stejně stírat a označovat za lháře...protože svými bohatšími zkušenostmi by už věděl, že až bude Reaper v jeho situaci, také bude mluvit jinak, než teď...

              Nevím, co tu chce Reaper dokázat. Já v tom vidím jen snahu setřít jednu holku...Ale ani to se mu nijak nepovedlo. Představil jen názory a potřeby jednoho kluka jedné povahy a jednoho věku a Terry zas názory a potřeby jedné holky jedné povahy a jednoho věku. Ta je ale na rozdíl od něj nikomu nevnucuje, pouze předkládá, což bylo smyslem těch článků...

              Reaguj na tento komentář
              Re: Vikomt, Reaper a další...
               od autora Reaper

                "originál Reaperova názoru si lze přečíst v jeho první reakci pod tímto článkem...kdyby snad mé zkrácení měnilo pointu)"

                Ano, tve zkraceni meni pointu. At si me komentare radsi kazdy precte sam. Prevypraveni tvym stylem neni to prave orechove.

                " označuje Terry za lhářku, či její články za vymyšlenou lež"
                Takto jsem oznacil jen tento jeji posledni clanek. Neplet prosim singular a plural. Jsou to ruzne pojmy.

                "A Reaper se tu do ní pod každým novým článkem nazouvá, cpe jí své požadavky na ideální holku"
                Nic ji sakra necpu. Me je to ukradene. To, ze sve pozadavky verejne napisu, snad neznamena, ze chci, aby je splnovala Terry. Proc ? Me je to fuk.

                "Na základě toho, že Terry, zase otevřeně, napíše, že sex jí zatím moc nezajímá, jí začne přirovnávat k holkám, co chtějí kluka využívat a hrát si s ním."
                Tohle by bylo v poradku, za predpokladu, ze by to rekla TOMU KLUKOVI, s kterym "chodi", pod tim rozumej nechat se od nej vsudemozne zvat, platit za sebe , bavit se. T, ze to vytroubi celemu svetu a konkretne jemu to nerekne ... Ano, tomu se rika ucelove chovani a lze si ho vylozit tak, jak jsem napsal.

                "Tímhle u mě Reaper dostl klesl. Sám tu přiznal, že v jejím věku taky dělal chyby, taky neměl moc zkušeností...jak by se mu líbilo, kdyby ho tu někdo starší a zkušenější hodnotil jeho arogantním, netolerantním stylem?"
                V tom to je. Me by to nevadilo. Pokud bych seznal, ze ma v necem pravdu, zaclenil bych to do sveho chovani/pristupu. Ale to delam porad. Nikdy nebudu vedet dost, porad se ucim novym vecem. A to, co si o me mysli ostatni, to je mi ukradene.

                "Nevím, co tu chce Reaper dokázat. Já v tom vidím jen snahu setřít jednu holku...Ale ani to se mu nijak nepovedlo."
                Ja jsem se nesnazil ani nesnazim nikoho setrit. Jen ty jeji clanky tak nejak uvest na pravou miru.Proto reaguji. Kdyz vidim neco, co by ostatni nasmeovalo tak nejak do slepe ulicky misto toho, aby jim ukazalo cestu, ktera vede k uspechu. Uz jsem to tu jednou psal: BEZ a zkus sbalit holku stylem Petr. BEZ a zkus sbalit holku stylem Lubos. PAK povidej.

                Reaguj na tento komentář
                Reaper
                 od autora buddy

                  ...jen její poslední článek? Co třeba článek [I]Jak to vidí holka(9)-Dobré přichází[/I], tvůj komentář z 31.10.2008, čas 09:44? Na poznámku Terry, že jí jde hlavně o důvěru jsi jí napsal: A ZASE LŽEŠ. Jednak, všimni si prosím slůvka ZASE:o) Dále, jak víš, že lže??? Protože většina holek tím myslí, že jí kluk moc nepřitahuje a nakonec to skončí "kamarádstvím"? Protože ty máš zkušenosti s tím, jak tohle dopadá? Ale to není LEŽ...A zase jsme u toho...:o)
                  Můžeš odpřísáhnout, že na světě neexistuje holka, které by šlo nejdříve o důvěru a k sexu nechala dojít později? Nikdy nikomu se nemohlo stát, že po takovémhle úvodu z toho nakonec byl vztah?...

                  Proč stále své zkušenosti (které nezpochybňuji, souhlasím s tebou, že tohle nevypadá na happy end) stavíš do pozice důkazů? Hrozně se rozčiluješ, když tu nejsou potvrzené důkazy, že nějaká nymfomanka má pohlavní nemoce. A klidně tu přímo obviňuješ Terry, že lže...bez důkazů...

                  Ono totiž...proboha, to zrovna já ti to mám vysvětlovat, vždyť odemne to působí trochu směšně[S08]...jde přece pořád o to, jak to kdo v jakém věku a jakých zkušenostech vidí. Ty jsi hned od první chvíle, jak se ti začaly líbit holky, měl ty názory a znalosti jako máš teď? Sám píšeš, že ne. A reagoval někdo zkušenšjší na tebe takhle, jako ty na současné názory Terry?

                  Ježí šmarjá, no tak říká chození i tomu, když s klukem nespí...no tak si časem uvědomí, že k Petrovi opravdu nic necítí...no tak Petr časem pozná, že z toho nic nebude...NO A CO?
                  Vždyť tyhle články nejsou myšleny jako rady, nebo dokonalé modelové situace. Nejsou ani zařazeny v příslušné rubrice. Jsou to zkušenosti, zážitky a problémy podle všeho normální, slušné holky, která to vše teď vidí tak, jak to vidí. Ty v tom vidíš nějaký zákeřnosti a špatný úmysly?

                  Že uvádíš články na pravou míru? Fajn, to je v pořádku a správné. Nešlo by to ale trochu jinak? A uznej...nemělo by to mnohem větší přínos, kdybys to napsal trochu pohodovějc s ohledem na určení konkrétního článku?

                  Že tobě by tenhle styl reakcí nevadil? No dobře...ale jinému zas vadit může. To tě nezajímá? Trochu sobecké, ne?
                  Na vše se díváš jen svým pohledem. Proč nezkusíš se trochu vžít do druhého? To přece není soucit a ponižování se. To je pouze vstřícnost.

                  Ještě dopíšu...teď musím končit[S03]

                  Reaguj na tento komentář
                  Re: Reaper
                   od autora Reaper

                    Zareaguji jen na ten prvni odstavec.

                    Tohle (nymfomanka) je prvni clanek, ktery jsem oznacil za lez/vymysl/povidku. Ostatni clanky jsou pravdive a podle me se staly (byt urcite trpi jistou davkou pribarvenosti, ale to lze tolerovat) V zadnem pripade jsem tim nechtel rici, ze by Terry pokazde rikala cistou pravdu a az ted zacala lhat.

                    "Na poznámku Terry, že jí jde hlavně o důvěru jsi jí napsal: A ZASE LŽEŠ. Jednak, všimni si prosím slůvka ZASE:o) Dále, jak víš, že lže???"
                    Dobre, dokazu ti to:
                    Lubos, totalne vylizany blbec (z Terryinych clanku Lubos = synonymum pro zkrachovalce), a zacne se s nim libat po 30 minutach. Pripada ti, ze ji slo hlavne o duveru ? Pripada ti, ze s nim za tech 30 minut vybudovala vztah zalozeny na duvere a porozumeni ? Pripada ti, ze ho nejak hloubeji poznala ? ASI NE, CO ? Podle jejich vlastnich slov se s nim libala proto, "ze ji proste zaujal". Takze NE duvera, ale to, ze holku zaujmes (jine slovo pro to: jit rychle na vec a smerovat sve usili k sexu), vede k cili. Terry to nevedomky sama priznala.
                    Co se tyce sluvka zase, hod sem dalsi muj komentar, ve kterem jsem ji rekl, ze lze, a rad ti to rovnez vysvetlim.

                    Reaguj na tento komentář
                    Re: Re: Reaper
                     od autora buddy

                      No tak to slůvko "zase" jsi použil ty tenkrát v té reakci. Proto jsem taky psal, že to není poprvé, co jsi o Terry prohlásil, že lže. Buď jsi to tedy napsal už někde jinde, nebo jsi si už zautomatizoval spojení "Terry = lhářka", to já nevím.

                      Pokud jde o ten důkaz, že lže...Ano, uznávám, že tohle vysvětlení a tyhle souvislosti jsem si dohromady nedal. Ale, nezlob se na mě, to není žádný důkaz lži. Ona napsala, že jí jde HLAVNĚ o důvěru, né pouze o důvěru. Nikde nepíše, že jí kluk nemusí přitahovat, aby měla o něj zájem. To je přece jasný, že tě musí druhý přitahovat, i mě musí holka přitahovat. To ale nijak nepopírá to, že nemusím brát sex jako tu nejdůležitější věc. A že ke druhému musím nejdřív cítit důvěru, abych s ním měl zájem o sex. Třeba já to prostě takhle cítím.
                      A pokud jde o líbání...no tak to je snad něco jiného, ne. Nebudu tu zas slovíčkařit, co vše si kdo představuje pod pojmem "sex". Líbání je ale něco jiného než pohlavní styk, ne? Každý má prostě ten postup v jiném pořadí...někdo se líbá hned na úvod první schůzky a k sexu dojde až mnohem dýl, jiní na to "vlítnou" hned a až později zjišťují, jestli si spolu rozumí a chtějí spolu chodit atd.
                      To je přeci věc každého, jak co chce. Ty prostě pořád bereš svůj pohled a jak ty na to "jdeš" jako obecně platný pohled. Nikdo ti to nebere, ale tohle je prostě individuální. A je uplně fuk který postup je účinnější a spíše vede k cíli. To, že na to někdo nejde ideálně a nejúčiněji ještě neznamená, že mu jde o to druhého využívat. A podle toho by měly vypadat i ty reakce na něj. Ty na Terry odpočátku reaguješ jako na někoho, kdo tu píše ümyslně špatné rady (to, že se jedná už z názvu o pohled jednoho konkrétního člověka a i v pod takovou rubrikou jsou články zařazené, nechápeš, nebo nechceš pochopit),jako někoho, kdo manipuluje s druhým a využívá ho, kdo chce všem lhát atd.

                      A že tobě nevadí, jak na tebe druzí reagují a co si o tobě myslí...fajn, asi dokonce správná vlastnost...ale TVOJE vlastnost, druhý jí mít nemusí. A že jí nemá neznamená, že na něj nemusíš brát ohledy. To, co předvádíš na Terry není ukázka sebevědomí, ale spíš předvádění se a bezohlednost, to se na mě nezlob...

                      Reaguj na tento komentář
                    Re: Re: Reaper
                     od autora buddy

                      Ještě bych zareagoval na to, cos psal v předchozím přízpěvku. Píšeš, že by bylo v pořádku, že Terry nemá zatím zájem o sex, kdyby to Petrovi řekla. Jo, přesně tak, naprosto s tebou souhlasím...nezdá se ti ale, že je to právě přesně to, o čem jsem tu dříve kolikrát psal, jak by se mi líbilo seznamování s holkou???...upřímnost, otevřenost, vše si říct...to by byla paráda. A nebyls to mimo jiné právě ty, kdo mi říkal, že svádění je hra a upřímnost jen vše kazí?

                      Nebo jde zas o to, že holka musí být upřímná a kluk nemusí? A zase jsme u toho? Chlapi při svádění můžou hrát v podstatě naprosto neupřímné divadlo, aby holku sbalili, ale holka musí být upřímná, jinak kluka podvádí?
                      A jak ty vlastně vůbec víš, co chce Petr? Podle tvé teorie, pokud mu jde o sex, to může taky upřímně říct, né? Proč teda neřekne: ,,Hele, Terry, pozvu tě na čaj, ale udělám to jen proto, že se chci s tebou vyspat...jsi pro, nebo ne?"
                      Ty to také holce předem říkáš, jaká jsou pravidla? Co po ní chceš a co ona za to dá tobě? Nebo prostě bereš jako pravidlo, že když se nechá holka pozvat na čaj, či procházku a ty s ní musíš strávit tak nudně svůj drahocenný čas, tak ona automaticky se s tebou musí chtít vyspat? Nebo že ženská prostě automaticky má poskytovat chlapovi sex kdykoliv on chce? Ale to by zase popíralo tvé hájení se, že je v pořádku, že Terry o to nemá zájem...pokud nepřipouštíš, že v případě upřímnosti by museli být upřímní oba...což by ale zase popíralo všechny rady na svádění...a dokoladokola...

                      Nevím, ale já v tvé teorii o povinnostech holek pořád někde vidím chybu...
                      Protože souhlasím, že pokud chci sbalit holku, tak s takovouhle 100% upřímností asi moc neuspěju, tak myslím, že holka NEMUSÍ klukovi dopředu říkat, kdy se s ním bude chtít vyspat. A stejně tak kluk, kterému jde o sex, NEMUSÍ zvát na čaje/procházky/večeře atd. holku, která jasně ten zájem o sex neprojevuje. To je jeho věc, kolik chce investovat do rizika, né? Může klidně si říct, že holce na schůzce nic platit nebude (aby do ní necpal peníze) a hned v první vteřině schůzky (aby neztrácel čas:o) jí dát najevo, že mu jde jen o sex. Proč né, pokud to bude kluk, který o nic jiného nestojí. A když holka odmítne, nic se neděje...on do ní nemusel nic investovat, ona nebude podezřelá, že jí jde jen o "vysávání" kluka...:o)

                      Prostě, nikde přece není psané žádné pravidlo, že kluk něco udělá a holka musí za to nečím oplatit. Ale současně obá mají právo od seznamování kdykoliv "odstoupit", když ten druhý mu neposkytuje to, co od něj očekává.
                      Jestli jde Petrovi o sex a "předplácí" si ho takhle hloupým způsobem u Terry, no tak bude zklamanej, no. Jeho chyba. Terry nemůže být jasnovidec, jeho chování si naprosto upřímně může vykládat jako že se mu s ní takhle líbí. Nikde nevidím žádné její špatné úmysly. Nebo se pleteš a jemu to takhle vyhovuje (i tací se najdou:o) a pak není problém žádný.

                      Prostě, já se nijak nezastávám holek. Nevidím v nich nějaké božské bytosti. Pouze si stojím za tím, že jsou to rovnocené bytosti s chlapi. Jestli je něco nefér ze strany chlapa, je to nefér i ze strany holky. A naopak co může chlap, může i ženská. Pokud tohle neuznáváš, tak to je pak těžký...

                      Reaguj na tento komentář
                      Re: Re: Re: Reaper
                       od autora pavel82

                        Ono je to jednoduchý, to jen ty v tom děláš složitosti a uměle se snažíš něco vyvažovat. Kdyby to mělo být v ideálním případě mezi klukem a holkou, tak by si po seznání vzájemných sympatií mohli vyložit karty na stůl a říci o co jim jde. Ovšem normálně to tak nechodí... za prvě je tu jistá nedůvěra obou stran a za druhé je tu pak to, že holky si kluky nevědomky, ale píše vědomky neustále testují. Ptají se, něco dělají a čekají na reakci... no a kluk buď prochází nebo ne - a proto i kluci musí dělat něco aby prošli, mohou být neupřímní, natřásat se, hrát na holčičí struny atd... a tím je to vyvážené, když najdeš holku, která to tak nedělá, tak klobouk dolů...

                        Je to velice stručně řečné, nečetl jsem svůj komentář desetkrát a nedělal jsem z něj neprůstřelnou argumentaci - přečti si to milý Buddy a trochu se nad tím zamysli - nehledej nějaké pro a proti a přestaň tu už prosím dělat z většiny kluků falešná nadržené kreatury a z holek andělská neviňátka, co chtějí sex až po svatbě... věř mi že pravda je někde uprostřed ;).

                        PS: Holka klukovi nemusí říkat kdy se s ním bude chtít vyspat, ale pokud spolu chodí, tak by to měla být normální věc říci "chci tě" ať je to kluk nebo holka. A stejně tak kluk nemusí zvát holku na čaje procházky, ale zajímalo by mě, jak poznáš při normálním hovor např ve škole, nebo na busové zastávce zájem o sex...? ;) (tato otázk je pouze řečnického typu)

                        Reaguj na tento komentář
                        Re: Re: Re: Re: Reaper
                         od autora buddy

                          No, tak tos ale vůbec nepochopil, jak jsem tuhle odpověď Reaperovi myslel. Jistě že to takhle nejde, úmyslně jsem to napsal překombinovaně a okatě absurdně. Reagoval jsem na Reapera, když píše, že Terry, pokud nechce hned sex, to má klukovi předem hlásit...
                          Já tu nechci rozvíjet žádný svý teorie, stejně by nefunovaly[S01]:o) Jestli jsi četl mojí diskuzi s Reaperem, tak mě jde jen o 2 věci:
                          - NIC z toho, co tu v předešlých článcích (Jak to vidí holka) psala Terry nedokazuje, že by lhala ohledně svých momentálních citů, potřeb či úmyslů a NIC nedokazuje, že je to holka, co chce využívat chlapi. Za tím si stojím. A odvozovat to ze zkušeností, že většina holek když nechce HNED sex = nemá o kluka zájem = když ho nedomítne chce ho využívat, tj. na základě pravděpodobnosti Terry je taky taková, je nesmysl. To není důkaz.
                          - vadí mi, jak tu s Terry jedná a reaguje na ní. Tyhle stránky snad jsou o tom si vzájemně říct své zkušenosti a rady, né se tu vzájemně urážet.

                          Z většiny kluků dělám falešné nadržené kreatury a z holek andělský neviňátka??? A kde, prosímtě? Můžeš mi to připomenout. Jo, takový Luboš z Terry článků je falešná nadržená kreatura ,to vystihuje přesně. O Reaperovi si to nemyslím. Naopak, jestli takhle jedná i v reaálu, je až moc upřímný:o) A že touží po sexu asi n-krát víc než já? V pořádku, to samozřejmě nepovažuju za nic špatnýho. Já jen nechápu, proč tak podrážděně reaguje vždy, když sem napíše cokoliv holka, co jen není jeho typ (= nemá v hlavě 24hodin denně touhu po sexu)

                          Jasně že je normální, že když se dvá přitahují, chtějí spolu i spát. Terry tu pouze napsala, že zatím jí to nijak neláká. No a co? Jestli Petrovi jde o sex, tak ať to proboha u ní zkusí a když ho odmítne, má samozřejmě právo se s ní rozejít, ne? A jestli mu také o to hned nejde, tak je to v pořádku. Já pořád nevidím, co dělá Terry zákeřného a vypočítavého...

                          Reaguj na tento komentář
      Re: Re:
       od autora Reaper

        Tak znovu. KDOKOLI kdo bez nahledu do lekarske zpravy dotycneho/dotycne o nem bude rozhlasovat, kolika pohlavnima nemocema je nakazen, jak na zachode ojizdi kdejakeho fetaka (aniz by vedel s neochvejnou jistotou, ze ten dotycny bere drogy, nebo ma treba jen vlasy zapletene do dredu), tak NEJENOM, ze je to lhar, ale navic je to svine, ktereho by okoli melo zavrhnout a dal se s nim vubec nebavit.O jeho "charakteru" se radsi ani rozepisovat nebudu.

        Reaguj na tento komentář
        Re: Re: Re:
         od autora RaShCZ

          Nějak jsem si nevšiml, že by Terry někde psala o tom, že ti dotyční ony feťáky neznají... Nepřibarvuješ si všechno tak trochu pro sebe?

          Reaguj na tento komentář
          Re: Re: Re: Re:
           od autora Reaper

            At sem napise jmena tech fetaku. Konkretni jmena. Klidne pojedu pres celou republiku, abych jim zaplatil par stovek za pramen vlasu, ktery hodim na analyzu a hned uvidime, jak je to pravdive tvrzeni...
            Jinak fetaci, ktere znam ja, tak ti opravdu nechodi po barech/diskoteckach/hospodach a maji jen a pouze jednu potrebu. A sex to neni ...

            Reaguj na tento komentář
        Reaper
         od autora buddy

          No tak to si obá asi trochu jinak vykládáme pojem "lež". Lhář je ten, kdo o někom, nebo něčem prohlásí něco, co prokazatelně NENÍ pravda. Pokud někdo druhého pomlouvá bez toho, aby měl důkazy, tak je to šmejd bez chrakteru...souhlasím. To ale nijak nevylučuje, aby to, co tvrdí, byla pravda, nezdá se ti?
          Tak tolik k pojmu lhář.
          Co se týče ověřitelnosti informací, počtu chorob atd., to tu bylo rozebíráno pod článkem, k tomu nemám co říct. Já neznám Terry, neznám ani ty holky, ani ty feťáky. Ty ale také ne...tak jak víš, že je to lež? Není to 100% prokázáno, fajn...

          Ale hlavně...prosimtě, proč ti furt tak hrozně moc jde o to, abys dokázal, že ty konkrátní holky mají či nemají nemoce...? Já pořád nerozumím smyslu té snahy, kterou stejně nemáš jak dotáhnout do konce a své závěry potvrdit. Proč ti tak jde o to prokázat, že nějaký kluci, které neznáš a asi nikdy nepotkáš, kteří ani tady na webu nevystupují, lžou či ne?

          Já souhlasím s tím, že tenhle článek tak nějak není ničím moc přínosný. Snad opravdu jen jako obecné varování, kdyby si to tu přečetl někdo hodně mladý, který ještě na základce neměl sexuální výchovu:o) Fajn...ale jak to zvýší či sníží hodnotu článku, jestli ty holky mají či nemají ty nemoce?
          I kdyby tu na webu byly otištěny lékařské správy těch holek s potvrzením chorob, podpisem doktora a třeba i jeho fotkou s číslem mobilu[S08], znamená to snad, že každá nymfomanka je nakažená a sex s ní je nebezpečný? NE. A kdyby naopak to byla opravdu lež a ty dotyčné nic neměly, dokazovalo by to snad, že každá nymfomanka je "čistá" a nic od ní nemůžeš chytit? Také NE.

          Tak o co ti pořád jde? Dokázat, že nějací neznámý kluci jsou pomlouvači...?

          Reaguj na tento komentář
          Re: Reaper
           od autora Reaper

            Ano, presne o to mi jde. Kdyz se pomluvy vydavaji za fakta. Ano, klidne to mlhi byt fetaci, ale nemuseli. Klidne neco muze mit, ale taky nemusi. Ja tu nikde netvrdim pravy opak.

            "Ty ale také ne...tak jak víš, že je to lež? Není to 100% prokázáno, fajn..."
            A znovu dokolecka dokola, ozralove z hospody nedokazou DIAGNOSTIKOVAT (ano, presne tohle slovo je pouzito v clanku) pohlavni choroby. Tisickrat omleta lez, i kdyby za ni stala cela banda CSSD a tvrdila, ze dluhy se splacet nemuseji, se nikdy nestane pravdou.

            Jedna vec jsou fakta/realita. Druha vec je vydavani pomluv, dohadu a smyslenek az realitu. To je to, co me neuveritelne se*e. A nejubozejsi na tom je to, ze vam ostatnim to tu uz ani neprijde....

            "Ale hlavně...prosimtě, proč ti furt tak hrozně moc jde o to, abys dokázal, že ty konkrátní holky mají či nemají nemoce...? "
            To si tak nejak pletes dukazni bremeno, ne ? TEN, kdo o nekom zacne rozhlasovat, ze ma pohlavni nemoc/je to fetak/atd.. , TEN at poskytne dukazy svych tvrzeni. To, ze banda ozralu v hospode to dotycnemu potvrdila, NENI dukaz. Proste NENI. A pokud ty dukazy nema, tak at laskvave drzi hubu, nebo at napise: Dle meho nazoru by mohla mit to a to. Ale jiste to samozrejme nevim.

            Reaguj na tento komentář
            Re: Re: Reaper
             od autora buddy

              Tak ještě chvilku jsem si našel:o)
              Schválně jsem si znovu přečetl reakce pod článkem. Reakce Terry z 16.11.2008, čas 11:12:

              Navíc když jsem se Věrky ptala při našem rozhovoru o AIDS, tak mi řekla, že čistá sice není ale tak špatně na tom ještě není.

              Tak v čem je problém? Když ty budeš mluvit s někým, kdo ti třeba řekne, že má průjem, protože se přecpal šlehačkovým dortem a napíšeš článek o tom, jak z přeplácání sladkým může být člověku blbě a demonstruješ to na tom dotyčném, tak budeš někde dokládat, jestli ti mluvil pravdu? A hlavně, bude snad tvá chyba, že ti dotyčný lhal?

              Terry tu napsala článek s těmi informacemi, které získala od druhých. Dokonce (jestli jsem souvislosti dobře pochopil) i od přímo té holky, která měla být něčím nakažená. Je snad její chyba, pokud jí dotyčná lhala? No to snad nemyslíš vážně.

              Nebo ti tak strašně vadí, že to, že jí přiznala, že nějakou (či nějaké) pohlavní choroby má, Terry interpretovala jako že má diagnostikováno několik pohlavních chorob?

              Prosimtě, jestli jsem to dobře pochopil, tohle měl být zřejmě ilustrativní článek založený na základě získaných informací. K čemu furt tohle směšný slovíčkaření? Navíc Terry tam jasně a otevřeně přiznala, jak informace získala...

              Já ti fakt nerozumím. Ale řeknu ti, že někoho jako jsi ty bych třeba za kolegu v práci mít nechtěl[S08]...to bych si asi brzo hodil mašli[S04] I když počet chyb v projektech by zřejmě klesl na nulu a vše by bylo dokonale právně ošetřené...:D

              Reaguj na tento komentář
              Re: Re: Re: Reaper
               od autora Nora

                Buddy, vykašli se na debaty s Reaperem. Akorát tím marníš svůj čas (ne že bych tu nedávno neudělala stejnou chybu). Reaper je velmi pravděpodobně to, čemu se říká deprivant. Terry a Ty jste zjevně přemýšliví a citliví lidé s úplně odlišným přístupem ke světu a lidem než on. Smiřte se oba s tím, že deprivanti dosahují vyšších výdělků, vyšších postů, větší moci než normální lidé... protože prostě netrpí přehnanými ohledy jako "citlivky" a mají tah na branku. Taky vystřídají víc sexuálních partnerů, a to ze zcela stejného důvodu: prostě se s lidmi moc nepářou. Ovšem jejich život postrádá něco... něco jehož důležitost jim vysvětlit je stejně marné, jako objasnit slepému, co je to růžová.

                Reaguj na tento komentář
                Re: Re: Re: Re: Reaper
                 od autora buddy

                  Což to máš asi pravdu. Ale já nemám nic proti tomu, když je někdo "drsňák", co se s ničím moc nepáře a jde si za svým. To je v pořádku. Naopak tací zas dokážou vyřešit i spoustu takových věcí, které bych já nezvládl, nebo k nim nenašel potřebnou odvahu či odhodlání. Jen by se to nemělo přehoupnout do bezohlednosti, vědomé či nevědomé, kdy tím svým přístupem vědomě, ale klidně i nevědomky škodím.

                  Já proti Reaperovi, pokud jde o mě, nic nemám. Styl jeho reakcí klidně přehlídnu (i když mě nadzvedne:o) a snažím si z toho vzít správné rady, které on umí dát. Asi i proto, že já se tu ani nesnažím něčím přispívat, co když druhý zkritizuje, mě bude mrzet.
                  Já doufám, že ani Terry to nevadí a nic si z toho nedělá. A nechci tu jednat za ní. Jen mi přijde, že tu píše články s dobrým úmyslem, i když možná né uplně dokonalé, a Reaper tu na ně reaguje, jak kdyby mu osobně škodila a on se musel bránit.

                  Je to škoda. Přijde mi, že v těch chybkách (v jejím věku podle mě naprosto normální a adekvátní, spíš v podprůměrném množství) by právě někdo, kdo má zkušenosti jako Reaper, mohl dobře poradit. Ovšem to, co Reaper předvádí na diskuzích pod jejími články prostě nejsou rady. A člověk by musel mít hodně pevný nervy, aby se nenechal vytočit:o)

                  Navíc on stále nepochopil, že Terry nepíše do rubrik zabývajících se radami a nikoho nenabádá, aby vše dělal jako ona, ale píše své názory a osobní pohled...

                  Reaguj na tento komentář
                Re: Re: Re: Re: Reaper
                 od autora smile

                  I normalni clovek muze mit vyssi plat,lepsi misto,vice holek atd.
                  To je metla lidstva ze jen krivaci a podvodnici maji penize,moc a ja nevim co.Neboji se a jdou si za svym to je uplne normalni vec, co na tom.A ma to urcite dost spolecneho se SEBEVEDOMIM[S03]

                  Reaguj na tento komentář
                  Re: Re: Re: Re: Re: Reaper
                   od autora Jirka

                    Křiváci a podvodnící mají moc a peníze, protože jim to ostatní čestní lidé dovolí.
                    I když otázkou zůstává co je "čestné" [S04]

                    Reaguj na tento komentář
                  Re: Re: Re: Re: Re: Reaper
                   od autora Nora

                    Jistěže i normální lidé mohou mít vyšší plat a funkci. Nikdo netvrdí opak.

                    Platí ale, že čím vyšší funkce, tím vyšší je pravděpodobnost, že ji zastává právě deprivant. Přitahuje je totiž moc a díky své emoční oploštělosti a bezohlednosti nemají zábrany.

                    Reaguj na tento komentář
                    Re: Re: Re: Re: Re: Re: Reaper
                     od autora Archeopteryx

                      Jsem přesně stejného názoru.

                      Reaguj na tento komentář
                  Re: Re: Re: Re: Re: Reaper
                   od autora Archeopteryx

                    Záleží na tom jestli jde o sebevědomí přirozené a zdravé, anebo nepatřičně předimenzované, obvykle spojené s přebujelým egem. Většina takzvaně úspěšných lidí spadá do té druhé kategorie.

                    Reaguj na tento komentář
                    Re: Re: Re: Re: Re: Re: Reaper
                     od autora buddy

                      Souhlas...ale spousta těch, kteří jsou úspěšní, pač jsou zdravě sebevědomí, si hrají na předimenzovaně sebevědomé, neboli arogantní:o), protože si myslí, že pak budou vypadat ještě více zdravě sebevědomí...[S08]
                      Takové jsou holt požadavky dnešní doby...arogantní člověk se prosadí ještě víc, než zdravě sebevědomý...

                      Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora tygr

      Pod tohle se podepisu. Me se styl kterym jste reapera odsoudili vubec nelibil. Protoze defacto ma v hodne vecech pravdu a je realite mnohem bliz, nez ty clanky, ktere pomalu odrazuji lidi od toho at se chodi lidi bavit do klubu....

      Jen jedine bych rek, ze tu pravdu nemusi prosazovat za kazdou cenu, nekdy holt moudrejsi ustoupi ..napsat svuj nazor a vic neresit. tot moje rada pro nej

      Reaguj na tento komentář
na psychiatrii "samozřejmě" nešla
 od autora Pavlik

    Ono se taky říká, že komu není rady, tomu není pomoci. Zřejmě to byla velmi mladá dívka, je to i chyba našeho školství, že neučí lidi samostatně myslet, že nás neučí zorientovat se v tomto světě (jak taky, když to samotní učitelé neumí). Když vás bolí zuby, tak jdete k zubaři, když máte nezvladatelný problém s psychikou, tak byste měli vyhleda buď psychiatra, nebo kněze, nebo šamana, to záleží na světovém názoru. Ono se říká, že kdo hledá najde, a že celkem užitečnou metodou řešení problémy je ty problémy řešit.
    Pokud to není fyziologická porucha, tak taky existuje možnost se sexualitou pracovat, najít si třeba nějakou tantrickou skupinu. I když upřímně řečeno, netvrdím že se něco takového nemohlo statá, ale je dost pravděpodobné že je tenhle příběh vymyšlený.

    Reaguj na tento komentář
A co kluci zavysly na sexu?
 od autora Genshiro

    Osobne bych rad nejakou nymfomanku potkal. Sice uz nejsem tak nadrzenej jako "za mlada", ale potrebuju sex minimalne 1x denne(vetsinou spis 3x). S pritelkyni jsme se sice na nakej cas dohodli, ze to budem 1x denne delat ale proste to pro ni nebylo dlouhodobe fyzicky mozny:-( Takze ted to zase vypada tak jak popisoval Reeper - mysli si o me ze porad myslim na sex a pripadam si jako bych se ji doprosoval. Je to super holka a mam ji rad ale sexualni appetit ma minimalne 10x nizsi nez ja:-(((

    Reaguj na tento komentář
    Re: A co kluci zavysly na sexu?
     od autora buddy

      ...super holka s nižším sexuálním apetitem?...jééé, takovou chciii[S08][S04][S03]

      Reaguj na tento komentář